Το δικο μου εχει συμπληρωσει μεγαλε..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τα ΚΤΜ ΔΕΝ συμπληρώνουν ποτέ 6 χρόνια ζωής :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Κ φτυστο ,γτ αμα παθει τπτ ξερω που μενεις...![]()
![]()
Το δικο μου εχει συμπληρωσει μεγαλε..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τα ΚΤΜ ΔΕΝ συμπληρώνουν ποτέ 6 χρόνια ζωής :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Αααα γι΄αυτο εχει γεμισει ο κοσμος FMX...
![]()
![]()
Εξαιτιας σας δεν πηγε καλα το FMX κ εξαιτιας της νοοτροπιας σας .............. πως να παει καλα μια μηχανη οταν μεχρι 43.000κλμ δεν εχει ζητησει τιποτα ...............
Τωρα φορολογουμενε που θα πληρωνεις τα DORSO των γρηγορων ζηταδων θα δεις τι ωραια που θα ειναι...............
kai Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι ενα DRZ εχει καλητερη μεταπωληση απο ενα FMX
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
γιατι ενα DRZ εχει καλητερη μεταπωληση απο ενα FMX
Γτ εχει 3 πιο πιασιαρικα γραμματα....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το δικο μου εχει συμπληρωσει μεγαλε..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι τα έχει συμπληρώσει, ΑΚΙΝΗΤΟ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
υπόψιν οτι το παρόν θρεντ συμπληρώνει αισίως 6 χρόνια ζωης![]()
αυτός που το ανοιξε, εχει αλλακει νικνέιμ και ειναι παντρεμένος με παιδί![]()
χαχαχα, τώρα το παρατήρησα.Απίστευτο!!!!
φίλε MAG/FMX, ok το έπιασα, αλλά εντελώς φιλικά τόσα χρόνια όταν μπλέκομαι σε συζητήσεις με αυτοκίνητα και μηχανές, ,απλά δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.
Ο καθένας θα σου πει τα υπέρ που θεωρεί ο ίδιος.
Ζωης ειπε ,οχι ενεργης...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ναι τα έχει συμπληρώσει, ΑΚΙΝΗΤΟ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
στη φορμόλη, στη φορμόλη
Αρχικα ολοι οι φοιτητες επρεπε να ειχαν FMX , με 30ε κανεις service , ειναι αξιοπιστο κ εχεις το μυαλο σου μονο στα μαθηματα , ουτε φτυστω ουτε μπλε χαντρες ουτε ποτε θα με αφησει.........? κ μαμα δως μου λεφτα γιατι χαλασε κ δε μπορω να παω πανεπηστημιο κ ειμαι στεναχωρημενος κ δε θα γραψω καλα ..........
Οποιος εχει DRZ να το δωσει να παρει FMX αν σεβεται τον πισινο της κοπελας του κ επιτελους να δει κ τι σημαινει ροπη.........
Και τα 18χρονα να παρετε FMX γιατι ειναι σχολειο κ τα λεφτα να τα σεβεστε κ μετα βλεπουμε........
Μουρη θα ειστε με τα κατορθωματα σας κ οχι με την marka της μηχανης σας....
love will save the planet,hate is a good start.
Ολα αυτα μπορουν να γινουν και με ενα BMX φυσικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αρχικα ολοι οι φοιτητες επρεπε να ειχαν FMX , με 30ε κανεις service , ειναι αξιοπιστο κ εχεις το μυαλο σου μονο στα μαθηματα , ουτε φτυστω ουτε μπλε χαντρες ουτε ποτε θα με αφησει.........? κ μαμα δως μου λεφτα γιατι χαλασε κ δε μπορω να παω πανεπηστημιο κ ειμαι στεναχωρημενος κ δε θα γραψω καλα ..........
Οποιος εχει DRZ να το δωσει να παρει FMX αν σεβεται τον πισινο της κοπελας του κ επιτελους να δει κ τι σημαινει ροπη.........
Και τα 18χρονα να παρετε FMX γιατι ειναι σχολειο κ τα λεφτα να τα σεβεστε κ μετα βλεπουμε........
Μουρη θα ειστε με τα κατορθωματα σας κ οχι με την marka της μηχανης σας....Ενα γραμμα διαφορα δε λεει τπτ...
Κοιτα,επειδη εγω στα 17 καβαλουσα ποδηλατακι με 4500Ε,φουλ ανθρακωνημα και περιφερειακα που σκοτωναν, καταλαβαινεις οτι δεν μπορουσα να παρω κατι αλλο απο ΚΤΜ...Σκεψου μονο οτι το ΚΤΜ το πηρα πιο φθηνα![]()
Και οχι δεν ειμαστε πλουσιοι...Ολα μονος τα πληρωνω και δεν εχω ζητησει ποτε ουτε cent απο τους δικους μου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κοιτα,επειδη εγω στα 17 καβαλουσα ποδηλατακι με 4500Ε,φουλ ανθρακωνημα και περιφερειακα που σκοτωναν, καταλαβαινεις οτι δεν μπορουσα να παρω κατι αλλο απο ΚΤΜ...Σκεψου μονο οτι το ΚΤΜ το πηρα πιο φθηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι το 'θελες το μηχανάκι και δεν έμενες στο ποδήλατο? Αφού με το ΚΤΜ λιγότερα χλμ κάνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ολα αυτα μπορουν να γινουν και με ενα BMX φυσικα....Ενα γραμμα διαφορα δε λεει τπτ...
Και οχι δεν ειμαστε πλουσιοι...Ολα μονος τα πληρωνω και δεν εχω ζητησει ποτε ουτε cent απο τους δικους μου...![]()
Αλήθεια σας λέει παιδιά, κάθε τετάρτη μετά που παίρνει το ΚΤΜ από τον μάστορα πάει ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ (κεντρική εκκλησία των Πατρών) και βγάζει δίσκο για έρανο. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι το 'θελες το μηχανάκι και δεν έμενες στο ποδήλατο? Αφού με το ΚΤΜ λιγότερα χλμ κάνεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αλήθεια σας λέει παιδιά, κάθε τετάρτη μετά που παίρνει το ΚΤΜ από τον μάστορα πάει ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ (κεντρική εκκλησία των Πατρών) και βγάζει δίσκο για έρανο. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ,επειδη αυτες τις μερες θα εχει πολυ κοσμο κατω στον Αγιο Ανδρεα,ΑΝ μπορεις να πας εδε κει να βαλεις ενα κουτακι "Υπερ επομενου service του ευσεβους ΚΤΜ" θα σου ειμαι υποχρεος...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι το 'θελες το μηχανάκι και δεν έμενες στο ποδήλατο? Αφού με το ΚΤΜ λιγότερα χλμ κάνεις
Καντο για εμενα ρε φιλε...![]()
![]()
Τι να κανω ρε Σακη...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην αναγκη και κ#λο δινω...![]()
Αρα................είναι αλήθεια.......................Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε συ,επειδη αυτες τις μερες θα εχει πολυ κοσμο κατω στον Αγιο Ανδρεα,ΑΝ μπορεις να πας εδε κει να βαλεις ενα κουτακι "Υπερ επομενου service του ευσεβους ΚΤΜ" θα σου ειμαι υποχρεος...:smilea:
Καντο για εμενα ρε φιλε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()