hendrix και καζαντζιδης ........10000 watt ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Ο χέντριξ είναι ο Ενας. η Κορυφή. Ο Αξεπέραστος. Ο "εδώ![]()
hendrix και καζαντζιδης ........10000 watt ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Ο χέντριξ είναι ο Ενας. η Κορυφή. Ο Αξεπέραστος. Ο "εδώ![]()
Ολοκληρωμενος μουσικος ειναι αυτος που εχει υφος,και αφηνουμε στην ακρη την τεχνικη και τα λοιπα του ωδειου....Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Ο λόγος που ο χέντριξ είναι ο θεός, είναι πως παίζει με τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί να παίξει, όση εξάσκηση και να κάνει, γιατί απλούστατα, δεν είναι δυνατόν να φτάσεις στο 'επίπεδο' του, με εξάσκηση.
Αν ακουσεις 3 νοτες απο τον Jeff Beck θα καταλαβεις οτι τις νοτες τις παιζει ο Jeff Beck.
Αν ακουσεις τις ιδιες 3 νοτες απο τον Steve Vai(συγνωμη γι'αυτο)...καλα ας το ξανακανω αλλη μια φορα για να το εμπεδωσουμε
![]()
, θα καταλαβεις οτι τις παιζει ο Steve Vai.
Αυτο ηταν η ειδοποιος διαφορα του Χεντριχ απο τους υπολοιπους μουσικους της εποχης.
Και οσο για την τεχνικη και την συνθεση...με 5 μηνες ωδειου δεν γραφεις το Little Wing
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ούτε το 'Wind Cries Mary".Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...με 5 μηνες ωδειου δεν γραφεις το Little Wing
(Για το Machine Gun, δεν είμαι σίγουρος).
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τί γράφετε ρε; ο χέντριξ, που το συνέθεσε το little wing, πότε πάτησε πόδι σε ωδείο, για να το πεις αυτό;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και οσο για την τεχνικη και την συνθεση...με 5 μηνες ωδειου δεν γραφεις το Little Wing
![]()
Δεν πατησε σε ωδειο, αλλα το ωδειο δεν σου δινει ουτε ταλεντο ουτε τα ακουσματα που ειχε ο Χεντριχ απο μικρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Τί γράφετε ρε; ο χέντριξ, που το συνέθεσε το little wing, πότε πάτησε πόδι σε ωδείο, για να το πεις αυτό;;;![]()
Μεγαλοι Ελληνες ταλεντα στην κιθαρα που παιζουν παπαδες και τους ακους και τρελαινεσαι(και μιλαμε για ταλενταρες), πανε στο Berkley να σπουδασουν και οταν τους ακουνε τα Αμερικανακια να παιζουν μπλουζιες και να χωνουν παπαδες και τεχνικες γελανε και λενε "κοιτα ρε ηρθαν τα μουζακα μποις να μας μαθουν μπλουζ).
Η τεχνικη του BBKing ειναι χειροτερη απο αυτην που ειχα εγω πριν απο 5 χρονια στην κιθαρα.
Αλλα κομματια σαν τα δικα του ΔΕΝ μπορω να γραψω και ΔΕΝ μπορω να παιξω...γιατι δεν παιζεις μονο με την τεχνικη.
Δεν μπορεις να τα κρινεις και να τα βλεπεις ολα με την μαθηματικη λογικη σου, 5 μηνες ωδειο=τεχνικη Χεντριχ....7 μηνες ωδειο=Τεχνικη Cobaine....456 μηνες ωδειο+αρμονια+εντατικα μαθηματα μουσικων σχηματων=Ο Θεος ο ιδιος.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ΟΧΙ. ΕΣΥ.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κοίτα τι έγραψα πριν λίγο:έπαιζε χωρίς ΙΧΝΟΣ τεχνικής και μετέφερε συναισθήματα που ΟΣΗ τεχνική και να έχεις, είναι αδύνατον να τα μεταφέρεις, όχι τουλάχιστο τόσο άμεσα, δυνατά και τέλεια αναγνωρίσιμα όσο ο ίδιος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ????
ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:a19:
![]()
Πες τα ρε φίλε, μπράβο! Εχουμε πέσει σε άτομα-προϊόντα των μμε: εγκεφαλικό κουρκούτιασμα. Οι ίδιοι γουστάρουν ΚΑΙ τον Πανταζή, οι ίδιοι γουστάρουν ΚΑΙ Πινκ Φλουντ!!! Δεν έχουν ακούσει το "ΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΔΥΣΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΝ". Γιαυτό και όλα τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν πατάνε στην Ελλάδα των σκυλάδων, παρά μόνο μετά από 25 χρόνια απ' το φόρτε τους, γέροι!Στη δεκαετία του '70 ήρθαν οι rolling Stones, γιατί δεν ήξεραν, νόμιζαν ότι και η Ελλάδα ανήκει στους πολιτισμένους λαούς τησ Ευρώπης. Και οι μπαστουρνόβλαχοι τους πέταγαν νεράτζια με ξυραφάκια!!! Αυτός είναι ο πολιτισμός τους. Ο Τσώρτσιλ δεν είπε ότι οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν; Και ν'ασαι σίγουρος ότι όλοι όσοι κατηγορούν και υποβαθμίζουν το ροκ, σε επίπεδα Πανταζή, είναι δεξιοί, :rotflmao: γιαυτό τους πονάει το ότι το ροκ χτυπάει το κατεστημένο, γιατί αυτοί το στηρίζουν. Γιατί όταν λέμε κατεστημένο εννοούμε το δεξιό κατεστημένο της ΝΔ και του Πασοκ: Αλλη μια φορά αποδεικνύω την πολιτική σχέση της μουσικής.
Τα λέμε, φίλε.
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
Φίλε μου Τσίρο, ΜΗ ΚΩΛΩΝΕΙΣ. Είναι η συνήθης ταχτική των φασιστών: Δεν δίνουν δικαίωμα λόγου γιατί είναι μισσαλλόδοξοι. Οπως στη χούντα. Είμαστε κι άλλοι μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ΟΧΙ. ΕΣΥ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Φίλε μου Τσίρο, ΜΗ ΚΩΛΩΝΕΙΣ. Είναι η συνήθης ταχτική των φασιστών: Δεν δίνουν δικαίωμα λόγου γιατί είναι μισσαλλόδοξοι. Οπως στη χούντα. Είμαστε κι άλλοι μαζί σου.
ΑΝ.......λεω ΑΝ υπονοεις κατι γιατι δε το λες ανοιχτα????
και ΑΝ δεν διαβασες ποιο πανω ειπα οτι εγω δε χρειαζομαι δικηγορους....οποιος νομιζει οτι χρειαζεται.....μπορει να εχει!
![]()
Αυτό το "όχι. εσύ." που πέταξα ήταν μια δοκιμή και μόνο. Συνήθως ακούω κάτι μυστήρια 'επιχειρήματα', όπως για παράδειγμα "άποψή σου" (τί πάει να πει αυτό; τί προσφέρεις στην κουβέντα με το να το λες αυτό; ) "έτσι νομίζεις" (το αυτό...), οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω το ίδιο σε αυτούς. Απ'ότι φαίνεται είναι εργαλείο για να προκαλέσει συγχήση. Διαίρει και βασίλευε, ένα πράμα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
Μια μικρη παρενθεση και παντα μια προσωπικη τοποθετηση..διαβασα στα υποψιν τα προγεγραμενα που απο οτι
διαπιστωσα ειναι καταθεσης καρδιας ολων σας...
η μουσικη μιλλαει στις καρδιες των ανθρωπων, αναλογα με το τι βιωνει καθε ανθρωπος μπορει αν ακουσει και δεν επιρρεαστει απο την διαφημιση ,σαν οριμος
ακροατης ,μπορει να διακρινει..
αν και ακουω rock κατα βαση και πιο πολυ
σπιτι μου εχω πιασει τον εαυτο μου να σιγοτραγουδαει βαρια ζειμπεκικα να δακριζει για περασμενες καταστασεις με
ελληνικα κομματια να επαναστατει για
κοινωνικες ευαισθησιες ακουγοντας ροκ
να ηρεμει ακουγοντας τζαζ,,ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ
,,
γιατι με το ζορι οτι ειναι ποπ η ελληνικο
να μου βγαινει σκυλαδικο
γιατι να ξεχναω ιστοριες ,,,και το heavy
metal εχει την ιστορια του και ο ζειμπεκικος που ηταν χορος πολεμικος,,,κτλ κτλ
σιγουρα ομως η ιδιοσυγκρασια μου τα βιωματα μου δε μου επιτρεπουν να ακουω σπιτι μου...σκυλαδικα η λογικη μου αλλα λεει,,,
καθε ελευθερος ανθρωπος εχει το δικαιωμα να επιλεγει αυτο που τον
ευχαριστει και τον εκφραζει δεν μπορω
να του στερησω το θειο δωρο
της επιλογης ουτε θα χαραχτηρισω τις
επιλογες του ειδικα για θεμα ψυχικης
συνειδησης οπως η μουσικη
η τοποθετηση ειναι προσωπικη !! ας ειναι και λαθος !!
Φίλε Μίλτο, όλα τα καλά τραγούδια είναι στο πνεύμα του ροκ που εγώ ευαγγελίζομαι και επαγγέλλομαι: Το καλό τραγούδι μπορεί να είναι και ζεϊμπέκικο, και λαϊκό. ΠΟΤΕ' ΟΜΩΣ ΣΚΥΛΟΠΟΠ. Σκέψου μόνος σου το γιατί. Είναι απλό και αυτονόητο.
Ση γιου![]()
Εγώ λέω : Θεωρώ ότι ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι λαθεμένος.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΑΝ.......λεω ΑΝ υπονοεις κατι γιατι δε το λες ανοιχτα????
Εγώ μιά απορία έχω.
αν έβγαινε τραγούδι αντίστοιχο του "ζιγκολό" και έλεγε "πουτάνα" η "πόρνη" θα γινόταν επιτυχία;
Το ξέρω πως είναι ξεκάρφωτο αλλά είχα την απορία.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Εγώ λέω : Θεωρώ ότι ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι λαθεμένος.
και εγω λεω οτι μπορω να ακουσω επιχειρηματα με βαση αυτο που λες αλλα δε τα βλεπω
επισης λεω οτι δε μιλησα σε σενα......baaaannnnnnnnnnn
![]()