Άργησα να μπω στο θέμα αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο ψητό.
Οι ξένοι οδηγάνε χειρότερα και από τους Έλληνες. Δεν είναι ρατσιστικό είναι γεγονός.
Οι αλβανοί του τύπου που περιγράψατε στην αρχή έχουν μια τάση να νοιόθουν κυρίαρχοι του δρόμου. Έχει τύχει να είμαι στην κίνηση με την κοπέλα μου πίσω και να με "κλείνουν" επιδεικτικά και να γελάνε!!!!!!Έλεγα να τους ρίξω μια κλοτσιά αλλά τόσες λακούβες που είχε το χάρχαλο δεν θα κέρδιζα και τίποτα.
Πρόσφατα μάλιστα είχα και ατύχημα με Αλβανό που βγήκε από ΣΤΟΠ. Τουλάχιστον είχε την αξιοπρέπεια να συμπληρώσει φιλική δήλωση κτλ. (ήταν από τις καλέ περιπτώσεις, οικογενειάρχης κτλ)
Από την άλλη οι περισσότεροι μαύροι ενώ σαν άνθρωποι συμπεριφέρονται σωστά και δεν ενοχλούν είναι να μην πιάσουν τιμόνι στα χέρια. Βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό και είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι διότι απλά είναι εντελώς απρόσεχτοι και αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω τους (Too much Ganza!!!!!!)![]()
:hypnotize
Από την άλλη έχει τύχει πολλάκις να βρω αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες και Γερμανό/ίδα στο τιμόνι που να μην δώσει καμία σημασία και να έχει την συμπεριφορά του χειρότερου Έλληνα οδηγού.
Τέλος αυτοί που είναι για λύπηση είναι οι Πακιστανοί οι οποίοι είναι και οι πιο συχνοί χρήστες δικύκλων (χρέπια παπιά και ταψί άδετο στο κεφάλι στην καλύτερη των περι..πτώσεων) οι οποίοι συνήθως είναι θύματα τροχαίων ατυχημάτων και όχι θύτες.
Αυτά από τις προσωπικές μου εμπειρίες
![]()