Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 177

Θέμα: Γιατί ρε Αλβανία;

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Άργησα να μπω στο θέμα αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο ψητό.

Οι ξένοι οδηγάνε χειρότερα και από τους Έλληνες. Δεν είναι ρατσιστικό είναι γεγονός.
    Οι αλβανοί του τύπου που περιγράψατε στην αρχή έχουν μια τάση να νοιόθουν κυρίαρχοι του δρόμου. Έχει τύχει να είμαι στην κίνηση με την κοπέλα μου πίσω και να με "κλείνουν" επιδεικτικά και να γελάνε!!!!!! Έλεγα να τους ρίξω μια κλοτσιά αλλά τόσες λακούβες που είχε το χάρχαλο δεν θα κέρδιζα και τίποτα.
    Πρόσφατα μάλιστα είχα και ατύχημα με Αλβανό που βγήκε από ΣΤΟΠ. Τουλάχιστον είχε την αξιοπρέπεια να συμπληρώσει φιλική δήλωση κτλ. (ήταν από τις καλέ περιπτώσεις, οικογενειάρχης κτλ)

Από την άλλη οι περισσότεροι μαύροι ενώ σαν άνθρωποι συμπεριφέρονται σωστά και δεν ενοχλούν είναι να μην πιάσουν τιμόνι στα χέρια. Βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό και είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι διότι απλά είναι εντελώς απρόσεχτοι και αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω τους (Too much Ganza!!!!!!) :hypnotize

Από την άλλη έχει τύχει πολλάκις να βρω αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες και Γερμανό/ίδα στο τιμόνι που να μην δώσει καμία σημασία και να έχει την συμπεριφορά του χειρότερου Έλληνα οδηγού.

Τέλος αυτοί που είναι για λύπηση είναι οι Πακιστανοί οι οποίοι είναι και οι πιο συχνοί χρήστες δικύκλων (χρέπια παπιά και ταψί άδετο στο κεφάλι στην καλύτερη των περι..πτώσεων) οι οποίοι συνήθως είναι θύματα τροχαίων ατυχημάτων και όχι θύτες.

Αυτά από τις προσωπικές μου εμπειρίες

I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Για πήγαινε τώρα στη Γερμανία να δεις πως έχουν σφίξει οι κώλοι,και τι ευγνωμοσύνη τρέφουν στους μετανάστες για την πρόοδο της χώρας..

Καπου , καποτε , ειχα διαβασει ( ισως να το ειχα δει σε ρεπορταζ )

πως στον Καναδα ειχε αρχισει η ελεγχομενη εισοδος μεταναστων , οπου επρεπε ο ενδιαφερομενος να συμπληρωσει μια φορμα με τις σπουδες , ενδιαφεροντα , χομπυ κλπ..

Λετε ενα τετοιο μετρο να μπορουσε να λειτουργησει στην Ελλαδα ?

:rotflmao: :rotflmao:
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Άργησα να μπω στο θέμα αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο ψητό.

Οι ξένοι οδηγάνε χειρότερα και από τους Έλληνες. Δεν είναι ρατσιστικό είναι γεγονός.
    Από την άλλη οι περισσότεροι μαύροι ενώ σαν άνθρωποι συμπεριφέρονται σωστά και δεν ενοχλούν είναι να μην πιάσουν τιμόνι στα χέρια. Βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό και είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι διότι απλά είναι εντελώς απρόσεχτοι και αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω τους (Too much Ganza!!!!!!) :hypnotize

Από την άλλη έχει τύχει πολλάκις να βρω αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες και Γερμανό/ίδα στο τιμόνι που να μην δώσει καμία σημασία και να έχει την συμπεριφορά του χειρότερου Έλληνα οδηγού.

Τέλος αυτοί που είναι για λύπηση είναι οι Πακιστανοί οι οποίοι είναι και οι πιο συχνοί χρήστες δικύκλων (χρέπια παπιά και ταψί άδετο στο κεφάλι στην καλύτερη των περι..πτώσεων) οι οποίοι συνήθως είναι θύματα τροχαίων ατυχημάτων και όχι θύτες.

Αυτά από τις προσωπικές μου εμπειρίες

+1

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

πως στον Καναδα ειχε αρχισει η ελεγχομενη εισοδος μεταναστων , οπου επρεπε ο ενδιαφερομενος να συμπληρωσει μια φορμα με τις σπουδες , ενδιαφεροντα , χομπυ κλπ..

Σε ΟΛΕΣ τις σοβαρές χώρες όπου η είσοδος οικονομικών μεταναστών έγινε για να καλύψει ανάγκες, έγινε απο το κράτος σοβαρός προγραμματισμός...

Η Γερμανία μεταπολεμικά, είχε τεράστια ανάγκη ανοικοδόμησης και μεγάλη έλλειψη εργατικού δυναμικού λόγω των απωλειών του πολέμου.

Παρ' όλα αυτά, η είσοδος γινοταν ελεγχομενα και ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ!

Στο Ελλαδιστάν (όπου παντα φταίνε οι άλλοι) αντιμετωπίσαμε το θέμα με τον γνωστό τρόπο: "βλέπουμε", "ανοίξτε τα σύνορα" κλπ

...με τα γνωστά αποτελέσματα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Μακάρι..

Αντίστοιχο σύστημα λειτουργούσε και στην Αυστραλία..Και όσοι δεν εβρισκαν δουλειά σε κάποιο διάστημα στέλνονταν πίσω.. (και δεν γύρναγαν πάλι σε 2-3 μέρες)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    (και δεν γύρναγαν πάλι σε 2-3 μέρες)..
    Δεν ήταν και εύκολο να γυρίσουν πάντως...

είναι λιγουλάκι πιο δύσκολο να επιτηρεις χερσαία (και δη ορεινα) σύνορα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ήταν και εύκολο να γυρίσουν πάντως...

είναι λιγουλάκι πιο δύσκολο να επιτηρεις χερσαία (και δη ορεινα) σύνορα...

Και με ελεινο εξοπλισμο .
    Δυστυχώς την δουλεια αυτή την έκανα και εγώ όταν ήμουν στο στρατό

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    έλα ρε συ.... Τόσο ηλικιωμένος είσαι; :rotflmao: :rotflmao:

Για Αλβανούς μιλάγαμε....

για πείτε...

Αλλά πριν πείτε.....

πείτε γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι από αυτούς; Σε τι διαφέρουμε;
    Τα μας πήραν τις δουλειές κλπ δεν ειναι λόγοι αντιπαράθεσης...

Μα δεν μας πηραν δουλειες....απλα κανουν δουλειες της οποιες κανενας απο εμας δεν θελει να κανει,βλέπε οικοδομη,σκαψηματα κτλ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παρατήρηση 1:
    Οι συζητήσεις αυτές έχουν το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να προσφέρουν πάρα πολλά επιχειρήματα. Σε όλους!
    Και οι περισσότεροι έχουν εδώ τα δίκια τους!!!

Να πω μερικές γενικές θέσεις;;;

Οι Αλβανοί και οι άνθρωποι που έμεναν εκεί πράγματι έχουν ένα πρόβλημα με το τιμόνι.
    Όχι γιατί είναι εκ φύσεως δολοφόνοι!!! Αλλά γιατί δεν έχουν εξοικοιωθεί ακόμα με το αυτοκίνητο και την κίνηση.
    Δεν κάνω πλάκα ούτε αστειεύομαι!
    Όταν δεν έχεις κάτι δεν μπορείς και να το γνωρίζεις. Όσο περνάνε τα χρόνια θα καλυτερεύουν τα πράγματα.

Στην τελική... ποιος ήξερε... πριν μάθει;;;;;;;;;

Επίσης σκεφτείτε φίλοι... στις άλλες χώρες που πήγαν όσοι πήγαν έτσι οδηγούν;;;;;
    Ερώτηση κάνω...

Όσο για τους μαύρους φαντάζομαι εννοείτε τους Αφρικανούς πράγματι κάποιοι είναι στην κοσμάρα τους. Ε οι μόνοι είναι;;;;
    Ή όλοι οι Αφρικανοί είναι έτσι;;;

Και για να μην σας πρήζω άλλο διάβασα κάπου εδώ το εξής κουλό. Για κάποια νούμερα δολοφονιών κ.λπ.
    Για φόνους και εγκλήματα μιλάμε ή για τροχαία;;;;;;;;;;;
    Να ξέρω δηλαδή ο άνθρωπος...

Και γενικά επειδή μου τα πρήξατε...

Με τρελαίνει αυτή η λογική του... έμαθα και σταυροβελονιά και γαμώ το μάστορα μου!!!!!
    Για ηρεμήστε λίγο Ελληνάρες!!! Ξαφνικά γίναμε οι σούπερ οδηγοί, οι σούπερ έξυπνοι και οι σούπερ άπαιχτοι. Άντε τώρα...
    Το είπα και σε άλλο ποστ. Για κυττάξτε λίγο που και πως ζούμε και μετά τα χώνουμε στους άλλους.
    Αλλά βλέπετε πριν δεν είχαμε αλλοδαπούς και δεν είχαμε τι να πούμε. Πως να δικαιολογηθούμε για τα χάλια μας! Ενώ τώρα... η εύκολη λύση... όχι εμείς... ΑΥΤΟΙ!!!

Και για το τέλος

"Μα δεν μας πηραν δουλειες....απλα κανουν δουλειες της οποιες κανενας απο εμας δεν θελει να κανει,βλέπε οικοδομη,σκαψηματα κτλ...."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παρατήρηση 1:
    Οι συζητήσεις αυτές έχουν το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να προσφέρουν πάρα πολλά επιχειρήματα. Σε όλους!
    Και οι περισσότεροι έχουν εδώ τα δίκια τους!!!

Να πω μερικές γενικές θέσεις;;;

Οι Αλβανοί και οι άνθρωποι που έμεναν εκεί πράγματι έχουν ένα πρόβλημα με το τιμόνι.
    Όχι γιατί είναι εκ φύσεως δολοφόνοι!!! Αλλά γιατί δεν έχουν εξοικοιωθεί ακόμα με το αυτοκίνητο και την κίνηση.
    Δεν κάνω πλάκα ούτε αστειεύομαι!
    Όταν δεν έχεις κάτι δεν μπορείς και να το γνωρίζεις. Όσο περνάνε τα χρόνια θα καλυτερεύουν τα πράγματα.

Στην τελική... ποιος ήξερε... πριν μάθει;;;;;;;;;

Επίσης σκεφτείτε φίλοι... στις άλλες χώρες που πήγαν όσοι πήγαν έτσι οδηγούν;;;;;
    Ερώτηση κάνω...

Όσο για τους μαύρους φαντάζομαι εννοείτε τους Αφρικανούς πράγματι κάποιοι είναι στην κοσμάρα τους. Ε οι μόνοι είναι;;;;
    Ή όλοι οι Αφρικανοί είναι έτσι;;;

Και για να μην σας πρήζω άλλο διάβασα κάπου εδώ το εξής κουλό. Για κάποια νούμερα δολοφονιών κ.λπ.
    Για φόνους και εγκλήματα μιλάμε ή για τροχαία;;;;;;;;;;;
    Να ξέρω δηλαδή ο άνθρωπος...

Και γενικά επειδή μου τα πρήξατε...

Με τρελαίνει αυτή η λογική του... έμαθα και σταυροβελονιά και γαμώ το μάστορα μου!!!!!
    Για ηρεμήστε λίγο Ελληνάρες!!! Ξαφνικά γίναμε οι σούπερ οδηγοί, οι σούπερ έξυπνοι και οι σούπερ άπαιχτοι. Άντε τώρα...
    Το είπα και σε άλλο ποστ. Για κυττάξτε λίγο που και πως ζούμε και μετά τα χώνουμε στους άλλους.
    Αλλά βλέπετε πριν δεν είχαμε αλλοδαπούς και δεν είχαμε τι να πούμε. Πως να δικαιολογηθούμε για τα χάλια μας! Ενώ τώρα... η εύκολη λύση... όχι εμείς... ΑΥΤΟΙ!!!

Και για το τέλος

"Μα δεν μας πηραν δουλειες....απλα κανουν δουλειες της οποιες κανενας απο εμας δεν θελει να κανει,βλέπε οικοδομη,σκαψηματα κτλ...."

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να ρωτησω κατι?

Πριν ερθουν οι Αλβανοι...

Η Ελλαδα δεν ειχει οικοδομες?
    Δεν ειχε αγροτικη παραγωγη?
    Γενικα, αυτες τις δουλειες που λετε, ποιος τις εκανε, κανενας?

Η συντριπτικη πλειοηφια των Αλβανων μεταναστων ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!
    Παρανομος, σημαινει οτι εχει παραβει τον ΝΟΜΟ...το οποιο σημαινει οτι πρεπει να υπαρξει τιμωρια!
    Και επειδη δεν υπαρχει και το ξερουν και οι ιδιοι, ειναι ανεξελενκτοι!
    Αυτα περι χρυσης αυγης κτλπ τα ακουω βερεσε...
    Δεν με νοιαζει αν ειναι Αλβανοι ή Γαλλοι ή ή ή....

Ολοι πρεπει να ειναι ισοι απεναντι στον νομο και αυτοι δεν ειναι, το ξερουν και γιαυτο κανουν αυτα που κανουν...
    Εσεις αν θελετε μπειτε παρανομα σε ΣΟΒΑΡΗ χωρα και καντε οτι σας κατεβει να δουμε τι θα γινει.
    Αρα, τον πρωτο λογο και ευθυνη εχει το ΚΡΑΤΟΣ.
    Ομως, πολλα πραγματα ειναι και θεμα παιδειας...
    Το πως διαμορφωθηκε η παιδεια αυτη μεσα στα χρονια - αιωνες κτλπ ειναι αλλο ζητημα και δεν μπορουμε να το λυσουμε εδω..
    Καθε λαος εχει αλλη κουλτουρα, αν θελετε δεχτητε το, αν οχι την ωρα πουσας σφαζουν (αλβανοι - Ελληνες - Αγγλοι - Γαλλοι - Πορτογαλοι) ρωτηστε τους αν ειχαν προβληματα στην παιδικη τους ηλικια και βρειτε την ριζα της επιθετικοτητας τους...
    Αν πατε στη Ρουαντα και δειτε τις φυλες να σφαζονται μεταξυ τους, κοβουν κεφαλια κτλπ, ειναι σιγουρο οτι και καποιοι αλλοι εχουν ευθυνη γιαυτο (Αμερικανοι, οικονομικα συμφεροντα κτλπ)
    Παρολα αυτα, οι ανθρωποι εχουν φυλες - Φυλαρχους - ειναι ζουλου και σφαζονται...
    Οταν καποιος κανει κατι, φερει την ευθυνη των πραξεων του ειτε Αλβανος ειτε Ελληνας...
    Παρολα αυτα, το ποσο ευκολα χαρακτηριζεται καποιον φασιστα, ειναι αξιο αποριας...
    "και βρεθηκε σε δυσκολη κατασταση, γιαυτο εκλεψε, " ή "τους εκμεταλευονται" κτλπ.
    Γιατι, εσας δεν σας εκμεταλευονται καθε μερα?
    Τα περνατε ευκολα?
    Χεζεστε στο Ταλαρο?
    Δε δουλευετε 10 ωρες?

Αφηστε λοιπον τις δικαιολογιες, ειναι γεγονος οτι η αφιξη των Αλβανων ανεβασε κατακορυφα την εγκληματικοτητα - τελεια και παυλα...
    Οποιος ειναι πανω απο 29-30 χρονων το ξερει πολυ καλα...
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

GSX-R1000
    Άσχετο με το θέμα αλλά το συζητάγατε πιο πρίν. Δέν θέλω να κάνω τον πολύξερο αλλά γιατί πλάκα πλάκα βλεπω τα KTM όλο στο συνεργείο και με όσους έχω κουβεντιάσει λενε: ''Ρε γαμώτο έχω να πάω αύριο να αλλάξω ή να φτίαξω το τάδε γιατι πάλι πρόβλημα έχει'';

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Α καλα...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Άσχετο με το θέμα .............
    Αφού είναι άσχετο γιατί το βάζεις;

Σπάμινγκ στον εαυτό σου κάνεις;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Εγω δεν ξέρω πως να χαρακτηρησω τους Ελληνες αλλα προς ρατσιστες παμε η αν θελετε μπορω να χρησιμοποιησω την λεξη "ξενοφοβια",εμενα το ιδιο ακουγεται.Κατ'αρχην αν δειτε τι διαδικασια και χαρτουρα και χρηματα χρειαζονται για την ανανεωση της καρτας τους θα φρικαρετε. 2)της συνθηκες της οποιες για να παρουν η να παραδοσουν τα χαρτια τους σε περιφερειες ,ΟΓΑ κτλ.Προσωπικα ειχα περασει εξω απο μια περιφερεια,χειμωνας ηταν εβρεχε και τους ειχαν εξω λες και ηταν ,τι να πω ,ζωα,προβατα,λεπροι ?Οσο για τον τροπο που τους μιλουν οι υπαληλοι?Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι οι Βασιλιαδες αυτοι, και οι ξενοι ,τα ζωα, οι λεπροι,ειναι οτι πιο τιποτενιο υπαρχει στον κοσμο απανω.Καποιος γνωστος μου ,ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος,πηγε να ζητηση απο τον ΟΤΕ να του βαλουν τηλ και του ζητησαν,με βλεμμα απο πανω μεχρι κατω και υφος "μην με ακουμπησεις μην μου κολλησεις καμια θανατηφορα ασθενεια" 1500 ?:a53: σαν εγγυηση!!!!!!!Υπ'οψην οτι το συγκεκριμένος ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος, εχει 10 φορες καλυτερο εκκαθαριστικο απο τον μ@λ@κα υπαλληλο που καθοταν πισω απο το γραφειο και εβγαζε τα παιδικα του τραυματα στην επιφανεια. Δυστυχως εχουμε ξεχασει οτι και εμεις πηγαμε σε διαφορα μερη του κοσμου για δουλεια,οι γονεις μας τουλαχιστον,και οτι και εμεις ειμασταν στην ιδια θεση που ειναι "αυτοι" τωρα.Εγω προσωπικα μεγαλωσα στην Γερμανια οπου δουλευαν οι γονεις μου και ναι υπηρχε και εκει ενα ποσοστο που ηταν κατα των Gastarbeiter αλλα αυτο που συμβαινει εδω δεν εχει καμια σχεση με εκει.Εκει ο καθε ξενος ειχε δικαιωματα και υποστηριξη απο το κρατος πηγαινες πχ στο νοσοκομειο και σε προσεχαν οχι οπως εδω που λες και ειναι αορατοι η δεν πονανε αυτοι ας πουμε.Ας ειναι αν αρχισω να λεω παραδειγματα θα γραφω μερονυχτα και αν αξιζε τον κοπο ..στο διαολο!!Με λιγα λογια και αποψη δικια μου την οποια κανενας μα κανενας μ@λ@κας δεν μπορει να μου την αλλαξει ειναι οτι εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε τελικα ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.Φιλακια πολλα και μην ξεχναμε...... HELLAS UBER ALLES

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατι ρε γαμωτο??????????????
    από kawasaki ZX-12 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 11:35
  2. Γιατί ρε αδέρφια;
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 09:32
  3. Γιατί ρε γ@μ$&$&&&.....1;;;;
    από powerphot στο forum Στραβά κι ανάποδα