Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 199

Θέμα: ΜΟΥΝΤΙΑΛ...με ποιον ειστε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88

ο ηγετης θα παει μπροστα την ομαδα.

καλα ο γκροσσο ξερει πολυ μπαλα.τους καναμε γενικα λιγο πουτ@να χθες,ολο ποδιες δεν τη βρισκανε οι γερμανοι ουτε κοντρολ δεν κανανε,κ ειχανε κ το θρασος να τολμησουν να περασουν τον καναβαρο κ να απειλησουν το τζιτζι με μακρινα σουτ που σημαδευαν τα περιστερια αλλα τελος παντων.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	del_piero_pic.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	44,1 KB 
ID:	54183

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    MHN TRELLA8OYME TORA!!:hypnotize
    OI ITALOI TI BALA EPAIXAN STO MUNDIAL????
    EXOYN TO *FATTORE C..... TO LENE KAI OI IDIOI!!!

*FATTORE CULLO=PARAGONTAS KOLOFARDIA!
    1000 FORES GALLIA H PORTOGALIA,NA PESEI KAI H JUVE STHN C KATHGORIA KAI MILAN,FIORENTINA,LAZIO STHN B!!ALIOS STHMENA 8A EINAI GIA ALLH MIA XRONIA KAI ISOS KAI STO C.L
    Δεν είπα ότι έπαιξαν οι Ιταλοί μπάλα απλά προτιμούσα να περάσουν αυτοί. Όχι να πάρουν και το Mundial απαραίτητα. Ίσως προτιμώ τους Πορτογάλους να το πάρουν.

Και από την άλλη δεν μπορείς να μην συμπεριλάβεις και τον παράγοντα τύχη στο ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα πως το πήρε δηλαδή το ευρωπαϊκό? Μόνο με την αξία της?
    Η Ιταλία ρίσκαρε στην παράταση με ένα επιετικό σχήμα και της βγήκε, τη στιγμή που η Γερμανία καθόταν και περίμενε τα πεναλντι.

Γενικά οι μεγάλες ομάδες σέρνονταν.

Δεν ξέρω, όσο το mundial είναι της μορφής αυτής εγω δεν νομίζω ότι θα δούμε μπάλα. Κατευθείαν μετά τα πόσα πρωταθλήματα συμμετέχουν οι ποδοσφαριστές να βγάλουν και 1 μήνα παγκόσμιο είναι πολύ κουραστικό οπότε τι να περιμένεις από απόδοση.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    οταν ολος ο αθλητικος κοσμος απλα παραδεχεται την ανωτεροτητα μιας ομαδας μετα απο εναν πολυ ομορφο αγωνα , τοτε εμφανιζεται ενας η δυο η τρεις.. και λενε οτι δεν ειναι ετσι....

μηπως αυτα τα ατομα υποστηριζουν οτι το ευρωπαικο το πηραμε γιατι παιξαμε ομορφο ποδοσφαιρο??? αν το υποστηριζουν ας δουνε ενας αγωνα τωρα , μετα απο δυο χρονια....
    αλλο πραγμα η ομορφια και αλλο η αποδοση...

στο τελος θα ακουσω οτι ο ροναλντινιο πρεπει να ψηφιστει και ο καλυτερος παικτης του παγκοσμιου.. απλα λιγο ατυχος... και ο μπαλακ εχτες..... πσσσσσσσσσ τι μαγος και αυτος....
    καλα δεν ειδατε μου φαινεται τον αντριανο.... αυτος και αν ειναι....

ενα μεγαλο μπραβο στον ζιζου που μετα απο τοσα χρονια ακομα κανει μαγικα με την μπαλα οταν το θυμαται..!! στον αγωνα με την βραζιλια εννοω...

οποιος μιλησει για μοτζι ..... απλα να του θυμησω οταν ο τριανταφυλλοπουλος δυο χρονια πριν πηγε να μιλησει , απλα σωπασε.... οτι οτι καποια βγηκαν στην φορα μην θεωρουμε οτι μονο εκει γινονται...

μα μπαλα ειναι αυτη που παιζουν οι ιταλοι.....??? δεν εχουν ιδεα ......αχρηστοι τελειως....
    τοτι (αν και μισοκουτσος) .... τζαμπροτα .... ντελ πιερο.... τζιλαρντινο..... γκατουζο (μπραβο ρε ρινγκιο)..... ιακουιντα.... καναβαρο .....ξερουν μπαλα αυτοι??? και τα δοκαρια κωλοφαρδια ηταν.... και η κατοχη μπαλας.... καλα τα γκολ δεν λεμε... καραμπολες ηταν και ετυχε και μπηκε.... και οτι δεν εχουν φαει γκολ παρα μονο ενα αυτογκολ και αυτο ετυχε....fattore culo..... (στα γαλλικα γιατι δεν το γραφεις πως λεγεται ο fattore culo... εγω δεν το ξερω αλλα πιστευω οτι μαλλον ταιριαζει καλυτερα)
    ο μοτζι εχει μικρηνει το τερμα και δεν μπαινουν τα γκολ....το εκανε του χαντμπολ

αντε γεια.... ας δουμε παναθηναικος ατρομητος, η ολυμπιακος ηρακλης να δουμε τι θα πει μπαλα......

ας ηταν ολα στημενα αλλα να εβλεπα μπαλα τουλαχιστον....

Ετσι λεμε ετσι!!!!!

Εγω θελω Γαλλια για τελικο, για να βλεπω τις φατσουλες του Zidane και του Henry να δακρυζουν!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	del-piero-wallpaper.jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	19,7 KB 
ID:	54214

Η Γερμανία έπαιξε ώς Ιταλία και έχασε και η Ιταλία έπαιξε ώς Γερμανία και κέρδισε.

Και στο κάτω κάτω ποιές εθνικές ομάδες αξίζει να τις βλέπεις όχι μόνον για την μπάλα που παίζουν αλλά και για την ίντριγκα πίσω από τα ονόματα και την συμπεριφορά τους μέσα & έξω από το γήπεδο?

Την Ιταλία 1η και καλύτερη και την Αγγλία 2η (και για τα καμόματα των πάντα μεθυσμένων οπαδών).

Οι Γερμανοί είναι άμπαλοι, ατάλαντοι, με το ζόρι πρωταγωνιστές, άδιάφοροι. Τα τελευταία 20 χρόνια το μόνον που τους κρατάει είναι ο Μπεκεμπάουερ που προσπαθεί με πολιτικές να πείσει τους Γερμανούς πως ξέρουν μπάλα και αξίζει να πληρώνεις για να τους βλέπεις.

Σου λέει οι Άγγλοι καλύτεροι είναι που βούλιαξαν την αυτοκινητοβιομηχανία τους ενώ εμείς έχουμε και BMW & Merc & Porsche κτλ.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88

!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Η Γερμανία έπαιξε ώς Ιταλία και έχασε και η Ιταλία έπαιξε ώς Γερμανία και κέρδισε.
    οχι!

Οκ δεν επαιξαν ολα τα παιχνιδια τοσο καλα οι Ιταλοι, αλλα το χθεσινο παιχνιδι τους σαν συνολο ηταν πολυ καλο, και κατι πολυ βασικο, οι Ιταλοι στην παραταση φερθηκαν πολυ εξυπνα με τον τροπο και που επαιξαν (οι Γερμανοι περιμεναν την παραταση), γιατι εδωσαν μαχη με πολυ ψυχη μεχρι το τελευταιο λεπτο της παρατασης και δικαιωθηκαν...

αξιζουν πολλα μπραβο, δραματικο παιχνιδι γιατι παιξαν και μεσα στην Γερμανια...

και σιγουρα η τυχη χρειαζεται και στο ποδοσφαιρο, εαν εχαναν στα πεναλτυ ενω ειχαν 2 δοκαρια στον αγωνα τι θα λεγαμε?... σημασια εχει και τι παιχνιδι εκανα και τη εαυτο εδωσαν... τελικα επαιξαν καλη μπαλα και κυριως ψυχωμενη γιατι πιστεψαν σε αυτο μεχρι το τελευταιο λεπτο, 1 γκολ χρειαζοταν, οχι 5... και τα καταφεραν...

Γαλλια - Ιταλια θα ηθελα πολυ να το δω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

Γαλλια - Ιταλια θα ηθελα πολυ να το δω...

Δευτερη τσοντα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω παλι απο την στιγμη που αποκλειστικε η Αργεντινη......στα @ρχιδι@ μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    αν και δεν συμπαθώ την Ιταλία γιατί δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο μου αρέσει σαν ομάδα γιατί παίζει πάντα ΚΑΛΟ ποδόσφαιρο...και εξηγούμε...
    όποιος προσέξει τον τρόπο λειτουργίας την ιταλικής άμυνας θα καταλάβει ότι οι άνθρωποι ξέρουν πολύ ποδόσφαιρο...το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η επίθεση...όλοι απαξιώνουν τις καλές άμυνες γιατί δεν μπορούν να παίξουν καλή άμυνα...
    χθες θαύμασα τις κινήσεις του Καναβάρο...άριστος...δεν έχασε καμία μονομαχία...διάβαζε όλες τις φάσεις και ήταν πάντα μπροστά από τον αντίπαλο σε σκέψη....αυτό δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί αμυντικοί...δεν είναι ότι δεν θέλουν...δεν μπορούν...
    όποιος εχει δει ζωντανά στο γήπεδο τον τρόπο που συμπεριφέρεται ιταλική άμυνα σε αντεπιθέσεις αντιπάλου θα καταλάβει ότι έχουν ρίξει πολύ δουλειά στο θέμα...
    επίσης γνωρίζουν άριστα την τέχνη της αντεπίθεσης με 2 ή 3 παίχτες το πολύ...δεν έχω δει άλλες ομάδες να μπορούν να ανοίξουν τόσο καλά την αντίπαλη άμυνα με μόνο δύο παίχτες να επιτίθονται....
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ....
    Υ.Γ. η διαφορά της Ιταλίας με τη Γερμανία είναι ότι η πρώτη μπορεί να παίξει καλή άμυνα και δεν την ενδιαιφέρει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο....
    η Γερμανία δεν μπορεί να παίξει καλή άμυνα ενώ παράλληλα απέναντι σε καλές ομάδες δεν μπορεί να παίξει καλό επιθετικό ποδόσφαιρο παρότι προσπαθεί......
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Εχτες, ισα ισα, ΕΔΕΙΞΕ πως παιζεται το επιθετικο ποδοσφαιρο!
    Η Λουκανικοπιτια καθοταν και περιμενε τα πεναλτι, μπας και ο τερματοφυλακας πιασει κανενα, επειδη εκει πλεον πονταρανε!
    Δηλαδη σε ΕΝΑΝ παιχτη...
    Αν ειναι αυτο ομαδικο αθλημα....

Αντιθετως ο Lipi τα εδωσε ολα για ολα, φουλ επιθεση.....και φατε τους!!
    Και αυτο εκαναν!!

Στην Ιταλια θα δεις τους καλυτερους αμυντικους, γιατι πολυ απλα, ειναι το πρωταθλημα που παιζουν(και εχουν παιξει) οι καλυτεροι επιθετικοι του κοσμου!

Επειδη εχω ζησει 6 χρονια στην Ιταλια, θα σoυ πω μονο οτι μακαρι να ειχαμε, τα γηπεδα που εχουν οι ομαδες της Seria C!!!
    Αν πας σε 5χ5 γηπεδακια, θα δεις οτι οι ανθρωποι το αθλημα το κατεχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

Παρολα αυτα(Ισως ξερει κατι ο katanas) μια φορα ελαβε μερος σε τουρνουα Ελληνικη ομαδα απο φοιτητες, και τους πατησαν ολους!

Οργανωση θελουμε μονο(τον αλλο αιωνα...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εχτες

Παρολα αυτα(Ισως ξερει κατι ο katanas) μια φορα ελαβε μερος σε τουρνουα Ελληνικη ομαδα απο φοιτητες, και τους πατησαν ολους!

Οργανωση θελουμε μονο(τον αλλο αιωνα...)
    συμφωνώ ότι χθες το κυνήγησε πολύ η Ιταλία γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν τη διαδικασία των πέναλντι

εγώ πάλι γιατί ξέρω ότι σε όσα τουρνουά μετέχουν ελληνικές ακαδημίες τρώνε άπειρα τεμάχια από τις αντίστοιχες ξένες πχ Ολλανδικες κτλ???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    συμφωνώ ότι χθες το κυνήγησε πολύ η Ιταλία γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν τη διαδικασία των πέναλντι

εγώ πάλι γιατί ξέρω ότι σε όσα τουρνουά μετέχουν ελληνικές ακαδημίες τρώνε άπειρα τεμάχια από τις αντίστοιχες ξένες πχ Ολλανδικες κτλ???
    Δεν προσεξες τι εγραψα...''απο φοιτητες'', δηλαδη οχι απο ανθρωπους που εγιναν ποδοσφαιριστες με βυσμα....

Και στον τελικο = Peugeot 205 T16 _vs_ Lancia Delta HF Integrale !!!

μπλα μπλα
    Αυτοι οι Πορτογαλλοι ολο κλαινε τα τελευταια χρονια ρε γαμωτο :rotflmao:

Αφιερωμενο στον Καρ(να)βαλιο που ειχε το θρασσος να ειρωνευτει τον Μεγα Ζινταν μεσα στο παιχνιδι. Πηρε ομως κιτρινη και θα δει το επομενο ματσακι του μικρου τελικου απο τη πολυθρονα του

Πρεπει να ειχε ζεστη εκει πανω αποψε γιατι ολο βουτιες εκαναν οι Ιβηρες..5-6 μετρησα, και ολες μεσα στη μεγαλη περιοχη..

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εσείς ποιοί αναβάτες είστε σύμφωνα με αυτό;
    από Gandalf dr685sm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 14:05
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 15:58
  3. Με ποιόν ήρωα μαοιάζετε...
    από matmat στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 15:47