Σελίδα 8 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Παλαιό μέλος
    Συμφωνώ. Η ημερομηνία κατασκευής και η σωστη εργασία είναι πιο βασικά από την τιμή.

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Grammarios
    Συμφωνώ. Η ημερομηνία κατασκευής και η σωστη εργασία είναι πιο βασικά από την τιμή.
    +1

Παραθέτω ένα πολύ καλό post με θετικά σχόλια για κάποιους επαγγελματίες λαστιχάδες (δυσκολεύτηκα λίγο να το βρω, γιατί ήταν στις γενικές)...

http://www.moto.gr/forums/showthread...F4%E9%F7%2A%F2

'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    +1

Παραθέτω ένα πολύ καλό post με θετικά σχόλια για κάποιους επαγγελματίες λαστιχάδες (δυσκολεύτηκα λίγο να το βρω, γιατί ήταν στις γενικές)...

http://www.moto.gr/forums/showthread...F4%E9%F7%2A%F2

το ειχα ψαξει και εγω αυτες τις μερες μιας και βλεπω τα καλα μου λαστιχακια να φτανουν προς το τελος τους!

thanks για το ποστ!

Είμαι έτοιμος να αγοράσω τα Pirelli Scorpion Sync
    Τα έχει δοκιμάσει κανείς ?
    "There are two ways of spreading light:
    to be the candle, or the mirror that reflects it."

Παλαιό μέλος
    Πηγα στο μοτο ρεισερ στην Αγ. Γλυκεριας στο Γαλατσι...ο τυπος απατεωνας κανονικος...

1. Τον ρωτησα για τα bridgestone battlewing V για το 650αρι μου αλλα επεμενε οτι δεν κανουν και με το ζορι ηθελε να βαλω τα Η..Μετα απο μερικα λεπτα και ενω επεμενα μου αφησε τα V σε τιμη 280Ε ενω τα Η σε τιμη 270Ε

2. Σε οποιοδηποτε βουλκανιζατερ της Θηβων τα βρισκεις σε τιμες 230 και 240Ε αντιστοιχα..Αρα μιλαμε για πολυ ακριβες τιμες..

3. Δε λεω καλο μαγαζι το μοτο ρεισερ αλλα πολυ ακριβος ο τυπος...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    Πηγα στο μοτο ρεισερ στην Αγ. Γλυκεριας στο Γαλατσι...ο τυπος απατεωνας κανονικος...

1. Τον ρωτησα για τα bridgestone battlewing V για το 650αρι μου αλλα επεμενε οτι δεν κανουν και με το ζορι ηθελε να βαλω τα Η..Μετα απο μερικα λεπτα και ενω επεμενα μου αφησε τα V σε τιμη 280Ε ενω τα Η σε τιμη 270Ε

2. Σε οποιοδηποτε βουλκανιζατερ της Θηβων τα βρισκεις σε τιμες 230 και 240Ε αντιστοιχα..Αρα μιλαμε για πολυ ακριβες τιμες..

άλλο το απατεώνας και άλλο το ακριβός...

προσοχή στους χαρακτηρισμούς....

πρόσφατα εγώ τον βρήκα αρκετά φθηνότερο από αλλού...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    TO V EINAI GIA ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΗΤΗΤΕΣ 200+ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΘΕΡΜΕΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΗ 200 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 120-150 ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ DEIKTH V ?

ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ (Η) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 210ΚΜ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ (V) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 210+ ΚΜ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ (V) ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΡΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ 190-200 ΚΜ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ (Η) ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΑΞΙΜΟ.!!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

1. Τον ρωτησα για τα bridgestone battlewing V για το 650αρι μου αλλα επεμενε οτι δεν κανουν και με το ζορι ηθελε να βαλω τα Η

Γιατι επέμενες να βάλεις τα V για παράδειγμα μπορείς να μας εξηγήσεις?

Είναι τυχαίο νομίζεις ότι η μηχανή σου φοράει από μαμα Η?

Και τον χαρακτηρίζεις και απατεώνα από την στιγμή που ο άνθρωπος επέμενε για κάτι σωστο??

Παλαιό μέλος
    Φιλικα παντα,

Ακομα και ο ιδιοκτητης του 1000αριου θα πηγαινει συνεχεια 200+ για να εχει λαστιχο V? Kαι αυτος στην ιδια ταχτυτητα με εμενα θα πηγαινει περιπου..δεν συζηταω βεβαια για μετακινησεις εντος πολης οπου το 650αρι ειναι πιο ευελικτο και αρκετα πιο γρηγορο στις επιταχυνσεις απο σταση απο το 1000αρι ειδικα στα 0-100κμ

Λιγο δυνατος ο ισχυρισμος απατεωνας οκ, αλλα εχω μαθει να αγοραζω αυτο που θελω εγω και οχι ο εκαστοτε χ λαστιχας που πολλες φορες αγνοει οτιδηποτε προκειμενου να πουλησει οτι εμπορευεται.

Σε μοτοσυκλετες στις οποιες τα λαστιχα φθειρονται πιο γρηγορα απο τα αμαξια ειναι καλυτερο το λαστιχο μεγαλυτερου δεικτη ταχυτητας για τους εξης λογους..

1. αποφευγεις την υπερθερμανση με αποτελεσμα μεγαλυτερη διαρκεια ζωης ελαστικου

2. ανθεκτικοτερος σκελετος λινων και πελματος...πολλοι βεστρομαδες 650αριων κανουν μεγαλα ταξιδια με τρεις βαλιτσες και συνεπιβατη οποτε ο δεικτης καθετης φορτισης ελαστικου μεγαλωνει δραματικα..εδω ενα λαστιχο v συμπεριφερεται και αντιδρα καλυτερα

3. θεωρω οτι οι διαφορες σε απολυτο βαθμο ειναι μικρες μεταξυ των δυο ελαστικων αλλα σημαντικες πραγμα που δικαιολογει και το πιο αυξημενο κοστος των ελαστικων V σε σχεση με τα Η.

Διαλεξτε και παρτε..εγω προσωπικα V φοραω και θα συνεχισω να τα φοραω..

Ο κατασκευαστης προτεινει H για το 650αρι αλλα πουθενα δεν αποκλειει να φορεσεις V στο 650αρι..

Φιλικα

Random

YΓ. μια διαφορα της ταξης των 40-50Ε σε σχεση με αλλα μαγαζια ναι θεωρω οτι ειναι αισχροκερδια απο το οποιοδηποτε μαγαζι οποιο και αν ειναι αυτο..

Μία ερώτηση μήπως έχει κάποιος άποψη για τα metzeler tourance? κάνουν για μας:smilea:
    unzip

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από unzip
    Μία ερώτηση μήπως έχει κάποιος άποψη για τα metzeler tourance? κάνουν για μας:smilea:
    ειναι καλο λαστιχακι αλλα φθειρεται γρηγοροτερα απο το bridgestone...αν δεν θελεις τετραγωνο τακουνι για να βγαινεις και ΛΙΓΟ εκτος δρομου τοτε το bridgestone battlewing ειναι το καλυτερο λαστιχο για τη σουζουκι μας..

Επισης συνιστω εντελως φιλικα να μην βαζετε λαστιχα με τετραγωνισμενο τακουνι οπως πχ το michelin anakee για λογους καλυτερης ευσταθειας στις υψηλες ταχυτητες που πιανει ακομα και το 650αρι στρομακι..

Πιστευω οτι το στρογγυλο στρηταδικο τακουνι ταιριαζει γαντι στο βε στρομακι μας το οποιο κατα 80% ειναι περισσοτερο στρητ παρα ον-οφφ

1. αποφευγεις την υπερθερμανση με αποτελεσμα μεγαλυτερη διαρκεια ζωης ελαστικου

Αυτό που είναι δηλαδή σημαντικότερο για σένα είναι το κατά πόσο γρήγορα φθείρετε ένα ελαστικό???????

Λες ότι ένα ελαστικό με δέικτη V ειναι ασφαλέστερο σε μεγάλες ταχύτητες και ειδικά όταν είναι φορτωμένο! Είχες εσύ πρόβλημα ή κανένας άλλος με το δείκτη Η σε φόρτωμα και με μεγάλες ταχύτητες ή πάλι σε απασχολεί το ότι φθείρετε γρήγορα?????

Εδώ τα μαμά με το δείκτη Η και δεν ζεστένονταν με τίποτα μες την πόλη και συ λες για V? Και η ασφάλεια και το καλό φρενάρισμα στα λίγα ψιλιόμετρα δεν σε ενδοιαφέρουν ειδικά όταν είναι κρύος ο καιρός ή πάλι το μόνο που σε απασχολεί ειναι το κατά πόσο φθείρονται τα ελαστικά?

Καλά κάνεις και βάζεις τα ελαστικά που εσύ θεωρείς σωστότερα και που είναι και πιο κοντά στις ανάγκες σου (όπως εσύ θεωρείς) αλλά μήπως να ξανασκεφτόσουνα καλύτερα τα επιχοιρήματα που έχεις παραθέσει? Μήπως να θεωρήσεις το ίδιο σημαντικό ένα δυνατό φρενάρισμα μέσα στην πόλη που είναι και πιο συχνό φαινόμενο με ένα φρενάρισμα στην εθνική?

Παλαιό μέλος
    Όταν ο κατασκευαστής προτείνει Η κατί ξέρει και πρέπει να τον ακολουθούμε (κατα τη γνώμη μου). Αν νομίζει κάποιος ότι η μειωμένη φθορά είναι πιο σημαντική από την ασφάλεια τη δική του και των γύρω του ας κρίνει και ας πράξει ανάλογα αλλά να μην χαρακτηρίζει περίεργα αυτούς που επιμένουν για το σωστό (κατα τον κατασκευαστή και τη γενική άποψη σωστό).

Παλαιό μέλος
    εχω παραθεσει ολα τα επιχειρηματα μου κοστασ81 και γραμαριος σχετικα με τη χρηση ελαστικων V..

Kαι δεν σταθηκα μονο στην αυξημενη διαρκεια ζωης του ελαστικου...

και κατι αλλο...νομιζω οτι εχοντας κανει μονο 5-10χλμ εντος πολης οτι και λαστιχο να φορας η θερμοκρασια του θα ειναι πολυ πολυ χαμηλη. Το επιχειρημα οτι φοραω Η και ζεσταινεται πιο γρηγορα αρα ειμα πιο ασφαλης δεν ευσταθει..

Αμα ηταν ετσι τοτε αμαξια με τερατωδεις κινητηρες πχ porsche 911 turbo που φορα ελαστικα με δεικτη Ζ, θα επρεπε να κανουν πατιναζ στους αστικους δρομους οπου δεν θα ειχαν προλαβει να ζεσταθουν τα ελαστικα τους.

Τελος εγω σας εξηγησα τους λογους και τους ισχυρισμους μου.Εσεις κανετε οτι νομιζετε..Ορισμενα πραγματα που γνωριζω καλα τα αναφερω ενω αλλα οχι..

Απο μηχανες δεν ξερω πολλα αλλα εχω πολυ καλες μηχνολογικες γνωσεις και εχω γραψει παρα πολλες ωρες σε πιστες στα μεγαρα και στις σερρες και εχω μεγαλη εμπειρια και απο ελαστικα..

φιλικα

ραντομ

Σελίδα 8 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27