The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Συγκρίνετε τη πορεία των δυο αναβατών πέρυσι και φέτος..... απλά για να καταλάβετε τι σημαίνει για τον Ρόσι να πιάνει το τέτελειο και τι σημαίνει για τον Χέιντεν να πιάνει το τέλειο...
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Εντάξει το πιστεύουμε αν και δεν μας αρέσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σας αρέσει ή όχι πιστέψτε το.
Ο Heyden είναι ο ΜΟΝΟΣ οδηγός που πήρε πρωτάθλημα και σταμάτησε την κυριαρχία του γιατρού.
Γι' αυτό και μόνο... respect... στα "κουλάδια"!!!
Ωστόσο, ο μόνος αντίπαλος του Rossi όλη τη χρονιά ήταν οι ατυχίες του και όχι ο Hayden, που στο κάτω κάτω δεν τον κοντράρησε και πουθενά για να τον κερδίσει και να πεις ότι τον σταμάτησε...
Μην μπερδεύεσαι λοιπόν, το πρωτάθλημα το έχασε ο Rossi. Δεν το κέρδισε ο Hayden. Απλά έτυχε να είναι αυτός που βρισκόταν πιο κοντά του στη βαθμολογία.
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ότι και να λέτε... το λέει και ο τίτλος.
Το όνομα του είναι Heyden!!!
εκεί, μη χάσεις εσύ και δε το ποστάρεις 32 φορές!!
Και επιτέλους ας μου απαντήσει καποιος σε δύο πολύ απλές ερωτήσεις:
1). Ο Αμερικανός είναι άχετος και κουλάδι! Άχρηστος! Μου λέτε σας παρακαλώ πολύ έναν άλλον όχι άσχετο και όχι κουλάδι που να πήρε πρωτάθλημα τα τελευταία 4 χρόνια;
κανέναν, μόνο τον Hayden ξέρουμε. τυχερός και κουλός. πολύ καλός συνδυασμός!
2). Ο σχετικός ο υπέρ πρωταθλητής ο σούπερ-ντούπερ αγωνισταράς και πιλοτάρα όπως ο γιατρός (δεν το λέω ειρωνικά όντως ισχύει) όταν χάνει από καθαρά δικό του λάθος στον τελευταίο και πλέον κρίσιμο αγώνα όλης της χρονιάς... πως λέγεται; Πως θα τον ονομάζατε εσείς;;;
ΑΤΥΧΟ!!!!
Σας αρέσει ή όχι πιστέψτε το.
Ο Heyden είναι ο ΜΟΝΟΣ οδηγός που πήρε πρωτάθλημα και σταμάτησε την κυριαρχία του γιατρού.
Γι' αυτό και μόνο... respect... στα "κουλάδια"!!!
απλά ήταν φαρδοπίσινος και το πήρε αφού κάθε φορά κάποιος θα έβγαινε έξω. κ στην τελική άν είσαι 50 πόντους μπροστά και φτάνεις να σε περνάει κάποιος χωρίς να έχεις μηχανικές ατυχίες, τότε ξέρεις πως λέγεσαι ε;;;; ΚΟΥΛΟΣ δηλ Hayden
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
FORZA HONDA!!!!!!!! HRC και μετα ....HEYDEN
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Εντάξει το πιστεύουμε αν και δεν μας αρέσει...
Ωστόσο, ο μόνος αντίπαλος του Rossi όλη τη χρονιά ήταν οι ατυχίες του και όχι ο Hayden, που στο κάτω κάτω δεν τον κοντράρησε και πουθενά για να τον κερδίσει και να πεις ότι τον σταμάτησε...
Μην μπερδεύεσαι λοιπόν, το πρωτάθλημα το έχασε ο Rossi. Δεν το κέρδισε ο Hayden. Απλά έτυχε να είναι αυτός που βρισκόταν πιο κοντά του στη βαθμολογία.
ΟΧΙ φίλε μου! Αυτό είναι εντελώς λάθος κατ εμέ και άδικο όχι μόνο για τον Heyden και τη Honda αλλά και για όσους βλέπουν και τους αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητίσμός.
Τι πάει να πει το έχασε ο Βάλε; Γιατί το έχασε; Έτρεχε μόνος του και το έχασε; Ήταν δύο αγώνες πριν το τέλος πρώτος κι έπεσε και στους δύο;
Ήταν 50 ολόκληρους πόντους πίσω, προς τιμήν του και χάρη στις οδηγικές του ικανότητες το γύρισε και πολλά μπράβο στην οδηγάρα αυτή πήγε να το πάρει και ήταν με 8 πόντους μπροστά αλλά την πλέον κρίσιμη στιγμή τον πρόδωσαν (και) τα ελαστικά του. Και λέω και τα ελαστικά του γιατί κατά τη γνώμη μου είχε πολύ πίεση και άγχος στον τελευταίο αγώνα ξέρω ότι διαφωνούν πολλοί σε αυτό αλλά εγώ το πιστεύω.
Όπως και να' χει όλα αυτά δείχνουν ένα και μόνο ένα πράγμα.
Έγινε ΜΑΧΗ κύριοι! Πραγματική μάχη!
Ανάμεσα σε έναν καταπληκτικό οδηγό όπως ο Βάλε και σε έναν οδηγό με σαφώς όχι τόσες μεγάλες ικανότητες όπως ο Heyden. Και η μάχη ανέδειξε νικητή τον Αμερικανό.
Δεν το έχασε μόνος του κύριοι. Ήταν μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ένα τσακ θα μπορούσε να είχε γυρίσει αλλιώς την... μπίλια. Αλλά τελικά αυτή έκατσε στο βλάχο...
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΟΧΙ φίλε μου! Αυτό είναι εντελώς λάθος κατ εμέ και άδικο όχι μόνο για τον Heyden και τη Honda αλλά και για όσους βλέπουν και τους αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητίσμός.
Τι πάει να πει το έχασε ο Βάλε; Γιατί το έχασε; Έτρεχε μόνος του και το έχασε; Ήταν δύο αγώνες πριν το τέλος πρώτος κι έπεσε και στους δύο;
Ήταν 50 ολόκληρους πόντους πίσω, προς τιμήν του και χάρη στις οδηγικές του ικανότητες το γύρισε και πολλά μπράβο στην οδηγάρα αυτή πήγε να το πάρει και ήταν με 8 πόντους μπροστά αλλά την πλέον κρίσιμη στιγμή τον πρόδωσαν (και) τα ελαστικά του. Και λέω και τα ελαστικά του γιατί κατά τη γνώμη μου είχε πολύ πίεση και άγχος στον τελευταίο αγώνα ξέρω ότι διαφωνούν πολλοί σε αυτό αλλά εγώ το πιστεύω.
Ανάμεσα σε έναν καταπληκτικό οδηγό όπως ο Βάλε και σε έναν οδηγό με σαφώς όχι τόσες μεγάλες ικανότητες όπως ο Heyden. Και η μάχη ανέδειξε νικητή τον Αμερικανό.
Δεν το έχασε μόνος του κύριοι. Ήταν μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ένα τσακ θα μπορούσε να είχε γυρίσει αλλιώς την... μπίλια. Αλλά τελικά αυτή έκατσε στο βλάχο...
Η στοφα του πρωταθλητη που σαφως εχει ο Vale
εδω πολυ απλα δεν φανηκε ισως γιατι για πρωτη φορα ενοιωσε οτι τα πραγματα δεν ειναι ελεγχομενα
ενοιωσε οτι o Nick ηταν αποφασισμενος και καθολου πτοημενος απο την μλκια του Pedrosa
πιεσε την μοτοσυκλετα του παραπανω και επεσε σαν αρχαριος
τελος ατυχιες και τραυματισμους ειχε και ο Hayden
Bρε alximistis μήπως είσαι δικηγόρος? Σαν αγόρευση μου κάνει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΟΧΙ φίλε μου! Αυτό είναι εντελώς λάθος κατ εμέ και άδικο....
Ανάμεσα σε έναν καταπληκτικό οδηγό όπως ο Βάλε και σε έναν οδηγό με σαφώς όχι τόσες μεγάλες ικανότητες όπως ο Heyden. Και η μάχη ανέδειξε νικητή τον Αμερικανό....
Δεν το έχασε μόνος του κύριοι. Ήταν μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ....
Οκ παιδιά το άξιζε ο NickyΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
+10000
ενοιωσε οτι o Nick ηταν αποφασισμενος
τελος ατυχιες και τραυματισμους ειχε και ο Hayden![]()
![]()
ηταν όντως αποφασισμένος να φάει ότι κυκλοφορούσε. (Αυτά τα γ@μημέν@ τα Ducati, του ξέφυγαν, όπως και συμπτωματικά το ίδιο συνέβη και στους υπόλοιπους 14 από τους 16 αγώνες που έβλεπε τους κώλους των μπροστινών του)....
Ποιές ατυχίες και τραυματισμούς είχε ο Nick the Dick ρε παιδιά ? Του Pedrosa ? Έλεος....
Τι να λέμε....Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Bρε alximistis μήπως είσαι δικηγόρος? Σαν αγόρευση μου κάνει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τα επαγγελματικά μου χάλια μην το γυρίσω προς τα εκεί...
Δεν είδα καμμία μάχη μεταξύ των δύο. Όσες φορές βρέθηκαν κοντά σε αγώνα, ο Rossi απλά τον προσπέρασε. Από κει και πέρα υπάρχει αυτό που λέμε "ο κακός μου εαυτός" και αυτός ευθύνεται για το ότι έχασε ο Rossi το πρωτάθλημα. Τώρα κάποιος θα ήταν δεύτερος και θα το έπαιρνε, έτυχε αυτός να είναι ο Hayden. Τα υπόλοιπα που λες είναι μία οπτική γωνία που δημιουργείς μόνος σου και δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μάχη ήταν αυτή που έδωσε ο Rossi με τον Capirosi, μάχη ήταν αυτή που έδωσε ο Rossi με τον Melandri, με τον Elias... μάχη ήταν αυτή που έδωσε ο Edwards με τον Hayden.
Αυτές είναι μάχες και οδηγοί που δίνουν σχεδόν ΣΕ ΚΑΘΕ αγώνα τέτοιες μάχες και τις κερδίζουν, αξίζουν να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή!
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Hayden είναι πρωτοκλασσάτος οδηγός, αλλά δεν είναι πρωταθλητής όσο υπάρχει ο Rossi στο πρωτάθλημα, για να μην πω και τους Melandri, Capirossi...
Τώρα αν εσύ ικανοποιείσαι να βλέπεις ένα υποδεέστερο οδηγό να παίρνει τον τίτλο, εμένα προσωπικά καθόλου δεν με πειράζει. Ο καθένας με την κρίση και τα γούστα του.
Θάνος..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
όπως και συμπτωματικά το ίδιο συνέβη και στους υπόλοιπους 14 από τους 16 αγώνες που έβλεπε τους κώλους των μπροστινών του)....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Δεν είδα καμμία μάχη μεταξύ των δύο. Όσες φορές βρέθηκαν κοντά σε αγώνα, ο Rossi απλά τον προσπέρασε. Από κει και πέρα υπάρχει αυτό που λέμε "ο κακός μου εαυτός" και αυτός ευθύνεται για το ότι έχασε ο Rossi το πρωτάθλημα. Τώρα κάποιος θα ήταν δεύτερος και θα το έπαιρνε, έτυχε αυτός να είναι ο Hayden. Τα υπόλοιπα που λες είναι μία οπτική γωνία που δημιουργείς μόνος σου και δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.
Μάχη ήταν αυτή που έδωσε ο Rossi με τον Capirosi, μάχη ήταν αυτή που έδωσε ο Rossi με τον Melandri, με τον Elias... μάχη ήταν αυτή που έδωσε ο Edwards με τον Hayden.
Αυτές είναι μάχες και οδηγοί που δίνουν σχεδόν ΣΕ ΚΑΘΕ αγώνα τέτοιες μάχες και τις κερδίζουν, αξίζουν να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή!
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Hayden είναι πρωτοκλασσάτος οδηγός, αλλά δεν είναι πρωταθλητής όσο υπάρχει ο Rossi στο πρωτάθλημα, για να μην πω και τους Melandri, Capirossi...
Τώρα αν εσύ ικανοποιείσαι να βλέπεις ένα υποδεέστερο οδηγό να παίρνει τον τίτλο, εμένα προσωπικά καθόλου δεν με πειράζει. Ο καθένας με την κρίση και τα γούστα του.
Μπερδεύεις τις "κατά τόπους" μάχες με τη μεγάλη μάχη!!!
Αυτές οι μάχες που λες ότι έδωσε ο Βάλε με τον Κάπι και τον melandri ήταν... τοπικές, ας τις πούμε έτσι.
Η μεγάλη όμως ήταν για το πρωτάθλημα. Ο Heyden επέλεξε έναν άλλον τρόπο να χτυπήσει το Βάλε. Αυτό έκανε και κέρδισε στις λεπτομέρειες. Απλό.
Σταθερότητα συνέχεια δεύτερος τρίτος και μέσα στην πεντάδα μάζευε πόντους βγήκε και δύο φορές πρώτος εκμεταλλέυτηκε τα σφάλματα (κυρίως της μοτοσικλέτας) των άλλων και... γεια σας.
Τόσο απλά!
Καλά... εξακολουθείς να τα βλέπεις λάθος. Με δύο εγκαταλείψεις και τρεις πτώσεις με σπασμένο καρπό και γενικότερα προβλήματα στο μηχανάκι του φέτος (δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι), ο Vale κόντεψε να πάρει το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνεις ότι ο Hayden κέρδισε τελικά τον τίτλο λόγω πολλών αστάθμητων παραγόντων που σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει, το οποίον σημαίνει ότι το σχέδιο σταθερότητα+πόντοι σε καμμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει πρωτάθλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μπερδεύεις τις "κατά τόπους" μάχες με τη μεγάλη μάχη!!!
Αυτές οι μάχες που λες ότι έδωσε ο Βάλε με τον Κάπι και τον melandri ήταν... τοπικές, ας τις πούμε έτσι.
Η μεγάλη όμως ήταν για το πρωτάθλημα. Ο Heyden επέλεξε έναν άλλον τρόπο να χτυπήσει το Βάλε. Αυτό έκανε και κέρδισε στις λεπτομέρειες. Απλό.
Σταθερότητα συνέχεια δεύτερος τρίτος και μέσα στην πεντάδα μάζευε πόντους βγήκε και δύο φορές πρώτος εκμεταλλέυτηκε τα σφάλματα (κυρίως της μοτοσικλέτας) των άλλων και... γεια σας.
Τόσο απλά!
Αυτό που έγινε φέτος είναι once in a million και νομίζω ότι δύσκολα θα προλάβουμε ποτέ να το ξαναδούμε. Ο πραγματικός πρωταθλητής δεν περιμένει από τέτοια να κερδίσει πρωτάθλημα. Τώρα άμα εσύ είδες κάποια μάχη, δεν θα επιμείνω άλλο. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει λένε οι παλιοί, τι να κάθομαι να εξηγώ...
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο φιάσκο με οδηγό σαν το Rossi παρόντα στο πρωτάθλημα, να πηγαίνει ο τίτλος σε άλλον, αλλά πάλι όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής οπότε το αποτέλεσμα δεν λέει κάτι επί της ουσίας.
Θάνος..