Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 118 από 118

Θέμα: Στα διόδια "χώνεστε" πρώτοι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    1ον: , απαιτουμε ομως μεγαλο και ασφαλη δρομο για ολους, αν ειναι να τον πληρωσουμε!

3ον: εξυπναδες, οπως αυτες που μου απεδωσες παραπανω.....
    1o eimai sigouros pos noiazese gia "olous" alla mono gia tin parti sou kai tin tsepi sou kaneis kati

3o tis eksipnadoules tis ksekinises esi..ekei pou leges pos ta matakia sou den mporoun na vlepoun tetoia pragmata proi proi..

loipon den eixa skopo na to kano prosopiki antiparathesi afto to pragma an kai pige ekei,

telos, to thema tis sizitisis itan diaforetiko kai pire alli poreia giati oi athanatoi ellinares thelisan na mas epidiksoun tin magia tous sta diodia:ZZZ:

afta einai tou kolou pou nomizete oti kanete kati gia to sinolo, tin parti sas koitate (xoris afto na einai kako stin simerini ellada)
    afta.. [/B][/QUOTE]

καθομαι και ασχολουμαι τοση ωρα για να σου εξηγησω τα αυτονοητα, και εσυ νομιζεις οτι βγαζω τη μαγκια μου στα διοδια και κοιταω την τσεπη μου....νομιζω οτι ασχοληθηκα πολυ με το θεμα και δεν πηρα και καμια σοβαρη απαντηση
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

οταν ειμαι μονος ΚΑΝΟΝΙΚΑΑΑΑ!!!!!!

με παρεα στη σειραααααααααααα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καθομαι και ασχολουμαι τοση ωρα για να σου εξηγησω τα αυτονοητα, και εσυ νομιζεις οτι βγαζω τη μαγκια μου στα διοδια και κοιταω την τσεπη μου....νομιζω οτι ασχοληθηκα πολυ με το θεμα και δεν πηρα και καμια σοβαρη απαντηση [/B][/QUOTE]

sovares itan oles oi apantiseis mou.

epeidi malon ego exo megaliteri ipomoni, kai esi mou kourazese ligo efkola, na sto eksigiso poio apla..

exeis kai si ta dikia sou na les den goustaro den plirono, giati profanos oi ipiresies den antapokrinonte sto antitimo..
    Afto pou leo edo kai 8 selides stin sizitisi, einai pos min nomizeis pos kati kataferneis etsi(eipame, mono i tsepi sou kerdizei etsi), i katastasi den tha allaksei pote me afton ton tropo.

:a17: :a41:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Το avatar του/της Daffizx
    [i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Afto pou leo edo kai 8 selides stin sizitisi, einai pos min nomizeis pos kati kataferneis etsi(eipame, mono i tsepi sou kerdizei etsi), i katastasi den tha allaksei pote me afton ton tropo.

:a17: :a41: [/B]

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ.

α)ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    β)ΡΟΥΛΕΜΑΝ
    γ)ΠΟΤΙΡΙΑ
    δ)ΖΑΝΤΕΣ....κλπ
    ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καθομαι και ασχολουμαι τοση ωρα για να σου εξηγησω τα αυτονοητα, και εσυ νομιζεις οτι βγαζω τη μαγκια μου στα διοδια και κοιταω την τσεπη μου....νομιζω οτι ασχοληθηκα πολυ με το θεμα και δεν πηρα και καμια σοβαρη απαντηση
    sovares itan oles oi apantiseis mou.

epeidi malon ego exo megaliteri ipomoni, kai esi mou kourazese ligo efkola, na sto eksigiso poio apla..

exeis kai si ta dikia sou na les den goustaro den plirono, giati profanos oi ipiresies den antapokrinonte sto antitimo..

:a17: :a41: [/B][/QUOTE]

τωρα πας καπως να το σωσεις....αλλο το οτι δε βγαζω τιποτα μ' αυτο τον τροπο, κι οτι θα επρεπε να αντιδρασουμε αλλιως, αλλο το οτι εγω με την αντιδραση αυτη βγαζω τη μαγκια μου

ουτε ειπα πουθενα οτι ετσι λυνω το προβλημα...
    ετσι αντιδρω σε κατι που δε γουσταρω και νιωθω οτι με αδικουν...και την συγκεκριμενη στιγμη, παιρνω μια ικανοποιηση!

οσο για το αν κοιταω την τσεπη μου, σαφως και την κοιταω...ουτε αυτο το αρνηθηκα! (και με τα λεφτα που εχω γλιτωσει μεχρι τωρα απο τα διοδια, χτιζω επαυλη):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τωρα για την υπομονη μου, πιστεψε με ειναι ανεξαντλητη, οταν πρεπει...αυτο που για καποιους ειναι ελλειψη υπομονης, για καποιυς αλλους λεγεται ελειψη ελευθερου χρονου....

και για να μη παρεξηγηθω, μη φανταστεις οτι μπαινω καθε πρωι στο φορουμ και ψαχνω καποιον για να ειρωνευτω!

οταν ομως βαζεις το χερακι σου στη πριζα, να περιμενεις οτι μπορει να σε χτυπησει και το ρευμα!....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    αυθαιρετα θα μιλησω για ολους τους συμφουριτες μου λεγοντας οτι αν οι δρομοι μας ανταποκρινονταν στα διεθνη στανταρ (βλ ιταλια, αυστρια γερμανια κτλ) κανεις μας δεν θα ειχε προβλημα να πληρωσει ακομα και 8-10€ για την χρηση των δρομων.....
    (τοσο πληρωσα για διοδια απο τα συνορα αυστριας/ιταλιας εως την βενετια ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΗΘΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ)

ετσι οπως εχει σημερα η κατασταση κατανοω οσους συνηδητα δεν πληρωνουν στα διοδια το αντιτιμο!

και μιλωντας για παρανομιες.....δεν ειναι ''παρανομο'' φευγωντας απο τα διοδια αθιδνων (κιουρκα) η ΕΟ να ειναι μεσα στην λακουβα και στα σαμαρακια????
    γιατι να πληρωσω για μια υπηρεσια που δεν μου παρεχεται ε?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Το avatar του/της Daffizx
    (τοσο πληρωσα για διοδια απο τα συνορα αυστριας/ιταλιας εως την βενετια ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΗΘΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ)

ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    ME TO DIV400 ΠΗΓΕΣ ? (ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ SV ....)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    καλησπέρα.
    Προσωπικά δεν περιμένω πουθενά.
    Αφού ταξιδεύουμε όλες τις φορές ημέρα 300μ. πριν φτάσω σβήνω τα φώτα της μοτό (για να μη δίνω στόχο) και παίρνω την δεξιά λωρίδα όπουείναι κλειστό το ταμείο και περνάω διακριτικά. Υπάρχουν 2 εναλλακτικές. Σε περίπτωση μη κλειστού διοδίου περνάτε δεξιά από την μπάρα, άνετα ή περνάτε δίπλα από αυτοκίνητο, ή πλάι πίσω από φορτηγόή λεωφορείο.

*Μη τρομάξετε αν ακούσετε σειρήνα από τα διόδια ή αν σας ανοίξουν τη μπάρα και περάσετε σα να έχετε πληρώσει

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εγω περναω ολη την ουρα και οπου βρω κενο 2.05μ παω και χονομαι:smilea:
    Αλλες φορες πληρωνω και αλλες με αφηνουν. Στην εθνικη οδο οταν βρω φορτηγο κολλαω πισω του και περναμε μαζι χωρις να πληρωσω. Αυτο το ειδα απο αλλη μηχανη στην εθνικο οδο και δουλεψε. 4 φορες που το κανα εως τωρα εχει παει μια χαρα

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ 3-4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΑΛΛΙΩΣ ΒΟΥΡΡΡ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ Α.Ο ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΥΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΜΗΧΑΝΗ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΕΝΑΣ (ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕRSENDA-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ 'ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ' ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ(ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ).ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΡΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ?

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Για δεύτερη φοράγράφω εδώ, αυτή τη φορά όμως με μεγαλύτερη εμπειρία.....

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το τι συμβαίνει με τα διόδια και τους μοτοσικλετιστές. Έχω την τύχη να έχω περάσει από όλα τα διόδια της Βορείου Ελλάδος, όσα βρίσκονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης αλλά και όλα όσα βρίσκονται στη Πελοπόννησο. Μέχρι πριν την κάθοδό μου κάτω από το Βόλο, ζούσα στον μεσαίωνα…. Νόμιζα πως οι μοτοσικλετιστές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ. Μάλιστα, υπήρχαν φορές που σταμάτησα σε διόδια, και ο διοδιάς ή η διοδιού (ατέρμονο Ελληνικό λεξιλόγιο…χιχιχιχιχι) με κοιτούσαν με απορία, και ένα βλέμμα που έλεγε : «Καλά βρε παλικάρι μου, τι σταματάς; Πλάκα κάνεις; Άντε καλό δρόμο». Μέχρι που πήγα να περάσω όπως είχα μάθει από τα πρώτα διόδια που βρίσκονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας, και είναι κάτω από τη Λάρισα. Περνάω λοιπόν που λέτε όπως πάντα. Δίπλα από τα αυτοκίνητα, σηκώνω τη μαύρη ζελατίνα, «παίζω» τα φώτα, χαιρετάω και με το αριστερό χέρι, και πάω να περάσω…. Αμ δε….

- ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΠΟΥ ΠΑΣ!!!!!!!!!
    - $%^$@&@$&^@$&$&$ Τι έγινε;;;; Τι που πάω;;;;;

Σταματώ δυο μέτρα από το ταμείο, σβήνω το μηχανάκι, κατεβαίνω και πηγαίνω στον διοδια…

- Τι έγινε;
    - Τι «τι έγινε»; Δεν θα πληρώσεις;
    - #$%^@#$^$@^$&%^*&%^*@%^*@ (τον κοιτάω με απορία) Γιατί;
    - Τι εννοείς γιατί;;;;;
    - Καλά, μην αγχώνεσαι….έρχομαι…..

Και πλήρωσα. ΝΑΙ, ΠΛΗΡΩΣΑ ΔΙΟΔΙΑ…..

1,30 Ευρώ του έδωσα, και είναι η πρώτη φορά που στενοχωρήθηκα τόσο πολύ για ένα τόσο ευτελές ποσό….. Γιατί στενοχωρήθηκα; Όχι γιατί έχω την άποψη ότι εμείς με τις μηχανές είμαστε οι μάγκες και πρέπει να περνάμε «μπάι» από τα διόδια, και όταν μας λένε να πληρώνουμε θα πρέπει να κάνουμε λες και τους κάνουμε χάρη, να κατεβάζουμε τα μούτρα και να σταματάμε τη κυκλοφορία, βάζοντας το μηχανάκι μας στη μέση, βγάζοντας αργά κράνος και γάντια και άλλες μικρές καφρίλες. Απλά, γιατί είχα μάθει αλλιώς. Ένιωθα πως κατέρρευσε ένας άγραφος νόμος που στηριζόταν περισσότερο στη συμπάθεια προς το δίκυκλο που διασχίζει την εθνική οδό, η κάτι άλλο τεσπα.

Είπα από μέσα μου… «Έλα ρε, μόνο εδώ θα συμβαίνει αυτό… στα άλλα διόδια μάλλον δεν θα χρειαστεί να ξαναγίνει…έπεσα σε περίεργο διοδιά…»

Και όμως, αυτό συνέβη σε ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΉΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ….

Όταν έφτασα στα Τέμπη, με έπιασε το «Μανιάτικο», σταμάτησα, έβγαλα τα γάντια μου και έβαλα το χέρι στη κωλοτσέπη για να βγάλω το πορτοφόλι μου…

- Γεια (μου λέει ο διοδιάς)
    - Γεια, πόσο είναι
    - Τι λες ρε;;;
    - Πόσο είναι;;;
    - Όμορφε, άντε καλό δρόμο…ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!!!!!!
    - Επιτέλους ρε πούστη μου… άντε γιατί από εδώ και κάτω μας βάζουν να πληρώνουμε;;;;
    - Ναι;;; δεν φταίω εγώ αδερφέ…άντε γεια τώρα, πλάκωσε κόσμος…
    - «Μπράου» (αυτή είναι η εξάτμιση)….

Ένιωσα ότι επέστρεφα στα πάτρια εδάφη….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Και όμως από όλα όσα έγιναν στους Ελληνικούς δρόμους, δεν έβγαλα συμπέρασμα..

Έκανα καλά που περνάω τζάμπα τα διόδια όταν μπορώ;

Μήπως αφού δεν πληρώνω δεν πρέπει να διαμαρτύρομαι για την ποιότητα των Ελληνικών δρόμων;

Μήπως τους κάνω χάρη που πληρώνω τους πουστ…..;

Οι απαντήσεις δικές, όπως και οι εμπειρίες αλλά και αποφάσεις..

Και μη φοβάστε, περνάνε άνετα από το διάστημα που υπάρχει από τη μπαριέρα μέχρι το τοίχωμα….been there, done that!
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    Για δεύτερη φοράγράφω εδώ, αυτή τη φορά όμως με μεγαλύτερη εμπειρία.....

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το τι συμβαίνει με τα διόδια και τους μοτοσικλετιστές. Έχω την τύχη να έχω περάσει από όλα τα διόδια της Βορείου Ελλάδος, όσα βρίσκονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης αλλά και όλα όσα βρίσκονται στη Πελοπόννησο. Μέχρι πριν την κάθοδό μου κάτω από το Βόλο, ζούσα στον μεσαίωνα…. Νόμιζα πως οι μοτοσικλετιστές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ. Μάλιστα, υπήρχαν φορές που σταμάτησα σε διόδια, και ο διοδιάς ή η διοδιού (ατέρμονο Ελληνικό λεξιλόγιο…χιχιχιχιχι) με κοιτούσαν με απορία, και ένα βλέμμα που έλεγε : «Καλά βρε παλικάρι μου, τι σταματάς; Πλάκα κάνεις; Άντε καλό δρόμο». Μέχρι που πήγα να περάσω όπως είχα μάθει από τα πρώτα διόδια που βρίσκονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας, και είναι κάτω από τη Λάρισα. Περνάω λοιπόν που λέτε όπως πάντα. Δίπλα από τα αυτοκίνητα, σηκώνω τη μαύρη ζελατίνα, «παίζω» τα φώτα, χαιρετάω και με το αριστερό χέρι, και πάω να περάσω…. Αμ δε….

- ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΠΟΥ ΠΑΣ!!!!!!!!!
    - $%^$@&@$&^@$&$&$ Τι έγινε;;;; Τι που πάω;;;;;

Σταματώ δυο μέτρα από το ταμείο, σβήνω το μηχανάκι, κατεβαίνω και πηγαίνω στον διοδια…

- Τι έγινε;
    - Τι «τι έγινε»; Δεν θα πληρώσεις;
    - #$%^@#$^$@^$&%^*&%^*@%^*@ (τον κοιτάω με απορία) Γιατί;
    - Τι εννοείς γιατί;;;;;
    - Καλά, μην αγχώνεσαι….έρχομαι…..

Και πλήρωσα. ΝΑΙ, ΠΛΗΡΩΣΑ ΔΙΟΔΙΑ…..

1,30 Ευρώ του έδωσα, και είναι η πρώτη φορά που στενοχωρήθηκα τόσο πολύ για ένα τόσο ευτελές ποσό….. Γιατί στενοχωρήθηκα; Όχι γιατί έχω την άποψη ότι εμείς με τις μηχανές είμαστε οι μάγκες και πρέπει να περνάμε «μπάι» από τα διόδια, και όταν μας λένε να πληρώνουμε θα πρέπει να κάνουμε λες και τους κάνουμε χάρη, να κατεβάζουμε τα μούτρα και να σταματάμε τη κυκλοφορία, βάζοντας το μηχανάκι μας στη μέση, βγάζοντας αργά κράνος και γάντια και άλλες μικρές καφρίλες. Απλά, γιατί είχα μάθει αλλιώς. Ένιωθα πως κατέρρευσε ένας άγραφος νόμος που στηριζόταν περισσότερο στη συμπάθεια προς το δίκυκλο που διασχίζει την εθνική οδό, η κάτι άλλο τεσπα.

Είπα από μέσα μου… «Έλα ρε, μόνο εδώ θα συμβαίνει αυτό… στα άλλα διόδια μάλλον δεν θα χρειαστεί να ξαναγίνει…έπεσα σε περίεργο διοδιά…»

Και όμως, αυτό συνέβη σε ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΉΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ….

Όταν έφτασα στα Τέμπη, με έπιασε το «Μανιάτικο», σταμάτησα, έβγαλα τα γάντια μου και έβαλα το χέρι στη κωλοτσέπη για να βγάλω το πορτοφόλι μου…

- Γεια (μου λέει ο διοδιάς)
    - Γεια, πόσο είναι
    - Τι λες ρε;;;
    - Πόσο είναι;;;
    - Όμορφε, άντε καλό δρόμο…ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!!!!!!
    - Επιτέλους ρε πούστη μου… άντε γιατί από εδώ και κάτω μας βάζουν να πληρώνουμε;;;;
    - Ναι;;; δεν φταίω εγώ αδερφέ…άντε γεια τώρα, πλάκωσε κόσμος…
    - «Μπράου» (αυτή είναι η εξάτμιση)….

Ένιωσα ότι επέστρεφα στα πάτρια εδάφη….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Και όμως από όλα όσα έγιναν στους Ελληνικούς δρόμους, δεν έβγαλα συμπέρασμα..

Έκανα καλά που περνάω τζάμπα τα διόδια όταν μπορώ;

Μήπως αφού δεν πληρώνω δεν πρέπει να διαμαρτύρομαι για την ποιότητα των Ελληνικών δρόμων;

Μήπως τους κάνω χάρη που πληρώνω τους πουστ…..;

Οι απαντήσεις δικές, όπως και οι εμπειρίες αλλά και αποφάσεις..

Και μη φοβάστε, περνάνε άνετα από το διάστημα που υπάρχει από τη μπαριέρα μέχρι το τοίχωμα….been there, done that!
    Και εγω θυμαμε καποιες παλιες καλες εποχες που περναγαμε ''αερα'' απο τα διοδια ...τωρα ποια τερμα αυτο ....δεν ξερω αν γινεται μονο στην Νοτια Ελλαδα , αλλα περσι το καλοκαιρι που ανεβηκα στην Θασο ειχα βαρεθει να ανοιγω τσαντακι - να βγαζω - χρημα - να περνω διοδιο(?) - να κλεινω το τσαντακι ....ετσι οπως το περιγραφεις ειναι μαλλον το Αθηναϊκο κατστημενο που για να ρεφαρει απο την τρυπα που αφησαν οι Ολυμπιακοι αγωνες γδερνει τους Βοριο Ελλαδιτες Μοτοσυκλετιστες κ.τ.λ.-κ.τ.λ.....δεν νομιζω οτι εχει να κανει με περιοχη , απλα ηρθε ο καιρος να το ξεχασουμε το τζαμπα!

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. 90% αυξηση στα διοδια για τα δικυκλα
    από urban στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2008, 19:09
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 18:44
  3. απατη στα διοδια ελευσινας?
    από marmel.gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 09:38