αυτο δεν γινεται ουτε τον αιωνα τον απαντα..................![]()
γνωμη μου.
γνωμη μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Λοιπον. Εγω λεω οτι αν εισαι ομορφος και εχεις εξωτερικη εμφανιση οτι και να εχεις θα εχεις επιτυχιες στις γυναικες.
Δηλαδη αν σκασει ο george clooney με skateboard δεν θα εχει επιτυχιες λετε?
Οι γυναικες προτιμουν αυτοκινητα κατα την γνωμη μου. Συμβολο κυρους και ασφαλειας, 2 πολυ σημαντικα πραγματα για αυτες. Ειδικα το δευτερο.
Τωρα μπορει να βγηκα και εκτος θεματος αλλα δεν βαριεσαι...................
![]()
διαφωνώ με αυτο που λες περί εμφάνισης........περισσότερο ρόλο παιζει το μπλα μπλά που έχει ο άντρας.......
και για έναν άντρα πιστεψέ με δεν είναι η ομορφιά του μετραει για τις γυναίκες αλλα η γοητεία που διαθέτει.....ο δυναμισμός του.....
εννοείται πως παντα θα υπαρχουν και γυναίκες που θα θελουν τον μοντέλο....αλλά ειλικρινά θεωρώ οτι περισσότερες επιτυχίες έχει ο άντρας που ¨αγγίζει¨τον εγγέφαλο του θηλυκου....
Τωρα όσο για την προτίμηση των γυναικών για αμαξια και μηχανές....σίγουρα περισσότερες θα προτιμούν τα αμαξια μιας και είναι πιο πρακτικά και βολικά......και δε θα αναγκαστούν να θυσιάσουν την ομορφιά τους...(μαλλιά...ανοιχτα παπουτσια...φουστανακια...κτλ..κτλ..) για να ανεβουν πανω σε μηχανή..........η κοπέλα που θα θελει τα μηχανατσια θα πρεπει γενικώς να γουσταρει πολύ την όλη φαση,,,και να μη φοβάται ..πραγμα επίσης συνηθισμένο...και απολύτως σεβαστο....
και όμως φίλε μου........εντουράδες +1000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
γνωμη μου.
κύρος και ασφάλεια!!!:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
γνωμη μου.
OK ...παρε μια ιδεα
"Τι να σου πει μωρε ο αντρας ο κουστουμαρισμενος στο μερτσεντε?ο χλε χλες ? να φοβαται μην χαλασει το μανικιουρ του ? ή μηπως δεν του εκατσε καλα η πιετα στο παντελονι ? Αμα δεν ειναι κ λιγο ζορικος , λιγο αληταμπουρας ρε παιδι μου , μεσα σ ολα..τι να τον κανεις ? "
καποιες σκεφτονται κ ετσι.......
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
OK ...παρε μια ιδεα
"Τι να σου πει μωρε ο αντρας ο κουστουμαρισμενος στο μερτσεντε?ο χλε χλες ? να φοβαται μην χαλασει το μανικιουρ του ? ή μηπως δεν του εκατσε καλα η πιετα στο παντελονι ? Αμα δεν ειναι κ λιγο ζορικος , λιγο αληταμπουρας ρε παιδι μου , μεσα σ ολα..τι να τον κανεις ? "
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
ναι καποιες σκεφτονται ετσι..αλλά η αλήθεια είναι Μαρία μου οτι πραγματι πολλές σκεφτονται και όπως περιεγραψες παραπανω...θελουν τον αντρα με το Μερκεντες...θελουν το κουστουμακι....και θελουν και το μανικούρ στον αντρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
OK ...παρε μια ιδεα
εγώ παλι δε θελω να φανει οτι κατακρίνω καμια επιλογή.....και δε το κανω αυτο....πραγματικα΄ο καθενας εχει το δικαίωμα να επιθμεί και να συναναστ΄ρεφεται με οτι θελει......και οτι του κανει το κλικ............
αυτο που χαιρομαι όμως εγω...είναι οταν βλεπω καποιος να είναι με καποιον επειδή πραγματικά του αρεσει αυτο που είναι ο αλλος είτε είναι αληταμπουρας είτε είναι κουστουματος και οχι είμαι με αυτον για να δειχτεί η κοπέλα στις φίλες της και να δουν οτι την κυκλοφορεί με το καμπριο........ή με το (husaberg!!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
ναι καποιες σκεφτονται ετσι..αλλά η αλήθεια είναι Μαρία μου οτι πραγματι πολλές σκεφτονται και όπως περιεγραψες παραπανω...θελουν τον αντρα με το Μερκεντες...θελουν το κουστουμακι....και θελουν και το μανικούρ στον αντρα....
εγώ παλι δε θελω να φανει οτι κατακρίνω καμια επιλογή.....και δε το κανω αυτο....πραγματικα΄ο καθενας εχει το δικαίωμα να επιθμεί και να συναναστ΄ρεφεται με οτι θελει......και οτι του κανει το κλικ............
αυτο που χαιρομαι όμως εγω...είναι οταν βλεπω καποιος να είναι με καποιον επειδή πραγματικά του αρεσει αυτο που είναι ο αλλος είτε είναι αληταμπουρας είτε είναι κουστουματος και οχι είμαι με αυτον για να δειχτεί η κοπέλα στις φίλες της και να δουν οτι την κυκλοφορεί με το καμπριο........ή με το (husaberg!!)
κι εσύ καλά τα λες:wacko:![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
κι εσύ καλά τα λες:wacko:![]()
αλλη μια...κ απο εδω !
πανω απολα επιλεγουμε γιατι γουσταρουμε...γιατι κατι βλεπουμε...
δεν μπορουμε να αποκλεισουμε καταστασεις πως δεν μετρανε..
ο καθενας εχει τα βιωματα του , τις δικες του εικονες , κ ψαχνει το αλλο του μισο ...
καποτε ειχα ακουσει ...αγαπη δεν ειναι να κοιταει ο ενας τον αλλον , αλλα κ οι δυο στην ιδια κατευθυνση ...
πολυ πρωι ειναι ακομα γμτ για τετοιες φιλοσοφιες...
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
οχι μάλλον......σίγουρα δεν έχει σημασία τι καβαλάς.....και αν καβαλάς...........
κα σίγουρα παιζει ρόλο ο άνθρωπος...ο καθε άνθρωπος που είναι μοναδικός και ξεχωριστός.......και οχι η μηχανη του ή το πατίνι του...
υπαρχει όμως μεγαλος αριθμός ατόμων που πραγματικά λειτουργούν ..ετσι όπως το εξέφρασα αρχικα.."αυτοί που κυνηγούν την εικόνα'.......αλλά να σας πω.............και αυτο....αμα το ψαξεις και το αναλύσεις ...έχει την εξήγηση του........
καμία απολύτως ανθρωπινη συμπεριφορά δεν είναι αναίτια.......
προσωπική ιστορία:...
αγόρασα το 1ο μου μηχανάκι (όχι ότι δεν το γούσταρα..) αλλά και για να εντυπωσιάσω τον τότε μεγάλο μου έρωτα (μπας και μου κάτσει...)... τελικά εξελίχθηκε σε μεγάλη λινάτσα (ο έρωτας ΟΧΙ το μοτόρι...) και συνειδητοποίησα ότι όλες αυτές οι κινήσεις (μουράτο αυτοκίνητο, χλίδα μηχανή) είναι παπαριές καμαρωτές!!!
Το πάν είναι να τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου... και να κάνεις ότι κάνεις ΠΡΩΤΑ για σένα και μετά για τους άλλους...
Τωρα σχετικά με αυτό που έιπες οτι κάποιοι "κυνηγούν" την εικόνα δυστυχώς είναι αλήθεια... είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις την αυτοκριτική σου και να "διορθώσεις" κάποιες ατέλειες που όλοι μας νομίζουμε ότι έχουμε , από το να τις "κουκουλώσεις"΄πίσω από ένα καλό αυτοκίνητο ή μία καλή μηχανή...
Ηθικόν δίδαγμα...
Free your mind... and the rest will follow...
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Λυπαμαι δεν θα συμφωνησω. Δηλαδη αυτος που εχει μερσεντες πρεπει να εχει και μανικιουρ ας πουμε? Και ο εντουρας ειναι ο γαμαουα?
Ολα ειναι σχετικα. Τιποτα απολυτο. Αυτο μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια με τις ασπρομαυρες ταινιες και τα μυνηματα που περνουσαν. Οι πλουσιοι ειναι ΟΛΟΙ κακοι και οι φτωχοι ειναι ΟΛΟΙ καλοι. Επισης καμια σχεση.
Οι γυναικες παντα θα προτιμουν τα αυτοκινητα. Και οτι συνεπαγεται μαζι με αυτα. Οι γυναικες θελουν να δειχνουν και να δειχνονται.
αλλη μια...κ απο εδω !
πανω απολα επιλεγουμε γιατι γουσταρουμε...γιατι κατι βλεπουμε...
δεν μπορουμε να αποκλεισουμε καταστασεις πως δεν μετρανε..
ο καθενας εχει τα βιωματα του , τις δικες του εικονες , κ ψαχνει το αλλο του μισο ...
καποτε ειχα ακουσει ...αγαπη δεν ειναι να κοιταει ο ενας τον αλλον , αλλα κ οι δυο στην ιδια κατευθυνση ...
πολυ πρωι ειναι ακομα γμτ για τετοιες φιλοσοφιες...
φαντάσου η αγάπη να'ταν να κοιτάζει ο ένας τον άλλονθα στραβωνόντουσαν λέμε
![]()
![]()
![]()
καλημέρα καλή μου![]()
το πρωί, μια χαρά ενδύκνειται και για φιλοσοφίες:wacko: 'εν ειν'κακόΗ παράδοξη αλήθεια είναι, πώς κάποιες κουβέντες οδεύουν προς την έξοδο κάποιας αλήθειας
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
ναι αλλα σκεφτειτε οτι αυτοσ/η που κυνηγαει την εικονα ( πχ γλαμουρια ) κ γνωριζει Τον/Την γκλαμουρατο/η γκομενο/α κ αυτος/η την ιδια φιλοσοφια εχει...οποτε ..ταιριαζουν..
τωρα εαν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο για να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου.....ή ακομα χειροτερα στους αλλους..
κλαφτα Χαραλαμπε...
. Οι γυναικες θελουν να δειχνουν και να δειχνονται.
μην ορκίζεσαι κι όλας
![]()
αυτό που λες δεν υφίσταται εις πέρας και το ξέρεις πολύ καλά:wacko: Αν ήταν να βάζαμε τους πάντες σε ένα τσουβάλι, τότε δεν θα γινόταν τώρα δα ετούτι η κουβέντα![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
ναι αλλα σκεφτειτε οτι αυτοσ/η που κυνηγαει την εικονα ( πχ γλαμουρια ) κ γνωριζει Τον/Την γκλαμουρατο/η γκομενο/α κ αυτος/η την ιδια φιλοσοφια εχει...οποτε ..ταιριαζουν..
τωρα εαν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο για να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου.....ή ακομα χειροτερα στους αλλους..
κλαφτα Χαραλαμπε...
σωστά![]()
η πραγματική ωστόσο απόδειξη του εαυτού μας, συνήθως δεν φαίνεται στους άλλους:wacko: είναι εσωτερική![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus