sou exei meinei kati aspro sto pigouniiiii![]()
sou exei meinei kati aspro sto pigouniiiii![]()
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
kai den apedosa oute to 10% ton dynatothton mou pou leei kai o megas tzimhs panoushs....
nostra kalh anarrosh.. elpizo na ebales pago spiti kai na mhn ksexasthkes trogontas soublakia....
Todi, thn allh fora me ton eksoplismo mhn afhseis kana gonato "kaba"
Kata ta alla htan gamAta. Kai ligo mpallitsa paiksame, kai ligo treksame, kai poly xabale kaname
Ante isos thn epomenh fora mazeytoune kai oi gynaikes (mhn einai kai h monadikh mas fila8los monh) kai pame kai gia kamia masa meta... Arkei na einai pio noris mhn katalhksoume na trome psilokommenous kai podarakia se kana patsatzidiko....
PS. Kai tora prepei na pao na paro thn mhxanh -perpatontas- apo to synergeio... (service 12.000). Se kana dyo meres 8a me ksandeitena exo gyrisei apo to synergeio
A τωρα εξηγειται πως εκανα αυτα τα αναποδα ψαλιδια!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
[B]
Μερικοί (για να δείτε τι κακοί άνθρωποι είναι) σιχαινόντουσαν να πιάσουν την μπάλα... (ήταν πράσινη και τους θύμιζε kawasaki
)
:rotflmao:
Βουρ για την επομενη φορα!
Αντε να γυμναστουμε και λιγο, γιατι τελευταια δυσκολευομαι να ανοιξω τα ποδια μου για να ξυσω!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
'Ελα, 10 μερούλες μείνανε, μετά έχετε γειά βρυσούλες και καλά κρασιά!
Να το σκεφτόμαστε, για ένα αποχαιρετιστήριο την άλλη Πέμπτη;
Κουλοί -κουτσοί-στραβοί θα έχετε γειάνει, τι διάολο, μία εβδομάδα θα 'χει περάσει...
Ε;
Τι λέτε;
Ένα τελευταίο;
Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
στο τιμόνι μου απάνω
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια(και ολα αυτα μονο με ενα cd)και για την αθλητικη συμεριφορα σας.
Εχω παει το πνευμονι μου για service.
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
an perisevei kammia thesi afti tin fora efxaristos.....
H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ
Ωραία ήταν, το ίδιο ωραία περάσαμε και ιδρώσαμε λίγο.Χάρηκα για όσους γνώρισα και για το αθλητικό πνεύμα όλων μας αλλά μόλις ζεστάθηκα φύγαμε.Να υποθέσω οτι κάποιοι φοβήθηκαν το διασυρμό;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εγώ είμαι μέσα για την Πέμπτη.
Ωραια λοιπον!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Ωραία ήταν, το ίδιο ωραία περάσαμε και ιδρώσαμε λίγο.Χάρηκα για όσους γνώρισα και για το αθλητικό πνεύμα όλων μας αλλά μόλις ζεστάθηκα φύγαμε.Να υποθέσω οτι κάποιοι φοβήθηκαν το διασυρμό;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εγώ είμαι μέσα για την Πέμπτη.
Ποιος θα πει να ερθει το ασθενοφορο απο τα Μεγαρα?
Οχι, για να μας παρει μετα....Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Για πιέσεις;![]()
![]()
Πέμπτη ο θείος Θάνος θα είναι Σαλόνικα, πρώτη στάση των καλοκαιρινών του διακοπών στον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού του Αθήνα - Δράμα ..... Θα ήθελα όμως πολύ να έρθω... Δεν πειράζει όμως άλλη φορα.... Να περάσετε καλά πάντως, που σίγουρα θα περάσετε
Πάω να γράψω και κανα χλμ με το trans γιατί τρέχoντας κάλυψα πολλά για αυτό το εξάμηνο![]()