Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 176

Θέμα: Αυθημερόν Νότια Εύβοια 23/07 10:00!!! μικρές & μεσαίες μηχανές , χαλαρά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    ειναι κλειστα ή ανοιχτα τα μάτια;
    :ZZZ:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Που είναι οι φωτό με τις τουρίστριες ρε ; Ούτε μία δεν πειράξατε τόσοι μαντραχαλάδες ;

Μπράβο σας ρε παίδες, όμορφες εικόνες από μια ωραία παρέα που μας ταξίδεψε μαζί της !

Πάντα γεροί να είσαστε και η επόμενη βόλτα να μας κάνει να συνταξιδέψουμε όλοι μαζί !

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    :ZZZ:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι μετα εγω φταιω...

και με λεει και κακο ανθρωπο (ποιον, εμενα που ειμαι ψυχουλα)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Που είναι οι φωτό με τις τουρίστριες ρε ; Ούτε μία δεν πειράξατε τόσοι μαντραχαλάδες ;

Μακη κρυβε λογια.... Η παρεα κρατησε ΨΗΛΑ την τιμημενη σημαια του ΜΟΤΟ...

Νικοοοοοοο.... Για πε αγορι μου!!! Που ειναι το στινγκακι ΟΕΟ;; :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

Σειρα μου τωρα....

Η επιστροφη μολις πριν απο μερικες ωρες... Προσπαθω να βαλω τα συναισθηματα μου σε μια ταξη. Δεν μπορω -για αυτο και να με συγχωρεσετε αν το μηνυμα μου αυτο δεν βγαλει νοημα...

Δεν μου αρεσε η εκδρομη! Την ΛΑΤΡΕΨΑ. Αληθινα γεμισε τις μπαταριες του νου και της ψυχης μου και το μονο που προσδοκω τωρα ειναι η επομενη φορα που θα βγουμε στο δρομο...

Πολλα παλευουν να εκφραστουν στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη αλλα τελικα κυριαρχει μια αισθηση: Ευγνομωσυνη!

Λαμπρο, Νικολα, Σωτηρη, Ακη, Ηλια, Αλεξ, Mc, σημερα πραγματικα μου κανατε ενα πολυ πολυ μεγαλο δωρο... Η παρεα σας, το γελιο, του δρομου η χαρα και οι ατελειωτες διαδρομες.... Καποιες στιγμες λενε οτι τις κραταμε για παντα στην καρδια μας οσα χρονια και να περασουν. Σημερα αληθινα ηταν μια τετοια μερα...

Αυτο που δεν δειχνουν οι φωτογραφιες του φιλου Νικολα, ειναι οι διαδρομες συγκλονιστικης ομορφιας, οι μηχανες η μια πισω απο την αλλη να πηγαινουν στο στροφιλικι του βουνου, η πολυ καλη κουβεντα, τα απροοπτα μα και ο ατελειωτος χαβαλες....

Το μεγαλυτερο μερος της ημερας ημασταν επανω στις μηχανες... Πολλες διαδρομες, χαθηκαμε λιγο απο δω και απο κει, βρηκαμε ομορφα μερη τελικα, αλλα πιο πολυ απο ολα Διασκεδασαμε!

Τι να πρωτοπω; Για τον Καπταιν που τον πηρε κυριολεκτικα ο ανεμος , τον Λαμπρο που καπου μπερδεψε το Ποταμι με τον Αλμυροποταμο , για εμενα που συνεχεια εμενα πισω κ ετρεχα να φτασω , τον Ταχυδρομο που κολλησε το τρακτερ ....συγνωμη ΚΤΜ στην παραλια και το αφησε εκει (βαζοντας ομως κουκουλιτσα για τον ηλιο πρωτα!) .....

Το κλου ομως ηταν μετα στην επιστροφη. Εκτος που στο πλοιο ειχαμε παρεα μας τον Βασιλη Παπακωνσταντινου, ο Νικος εχασε το μυαλο του με μια αιθερια υπαρξη στο πλοιο, και μετα ειχε μελαγχολησει που την εχασε στην εξοδο.
    Ε, για να νοιωσει καλυτερα ειπα κ εγω να του δωσω το Ζ να χαρει λιγο και ΤΙ πηγε και εκανε ο παλιοαλητης Κυριες και Κυριοι;;;
    ΒΡΗΚΕ την αιθερια υπαρξη και απο το Μαραθωνα μεχρι την Μεσογειων πηγαινε διπλα στο αμαξι της με το Ζ ΜΟΥ και εκανε καμακι!!!

Και δωστου η μικρα γελακια, και δωστου χαχαχα και χιχιχι και να χαζευει τον Νικο με το Ζ. Εμενα που πηγαινα απο κοντα με το Strada δεν μου εδινε καμια σημασιαααααα....

Μα τον ατιμο! Μια φορα πηρε το Ζ και εκανε Θεμα. Εγω τοσο καιρο που το εχω το ρημαδι τιποτα δεν γινεται! Μηπως κανω κατι στραβα ρε γμτ;

Αποτελεσμα ολων αυτων; Τωρα ο Νικος πλεον ΟΤΙ και αν του πειτε το μονο που λεει ειναι "ΩΡΑΙΟ το Ζ!" :rotflmao:

Οπως και να εχει, αυτο ηταν το τελειο τελειωμα σε μια υπεροχη ημερα.... Παιδια απο τα βαθη της καρδιας μου σας ευχαριστω ολους και σας αφιερωνω το αγαπημενο τραγουδι του φιλου μου Νικολα Πορτοκαλογλου...

Φωτα, της πολης μας τα φωτα,
    Σαν τα βαρελωτα που ριχναμε μικροι.
    Φιλιες, οι παιδικες φιλιες
    Χαμενες παραλιες, χαμενη διαδρομη...

Μην ψαχνεις πια αλλου
    Αφου το ξερεις ηδη
    Εδω ειναι το ταξιδι....
    Νίκος
    Open Horizons

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    δεν ειδα ομως ουτε μια φωτογραφια απο το αποκορυφομα της εκδρομης............την ΜΑΣΑΑΑ

κυριοι φωτογραφοι ειστε απαραδεκτοι!!!:rotflmao: :rotflmao:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    νομίζεις.... υπομονή θέλει...

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    kolofardoi )

re paidia apo pou gyrisate telika?

gamoten, psinomoun trela na er8w alla i mixani einia akoma mesa sto sinergeio gia na valw kit. Ean ebgaine paraskevi 8a erxomoun sigoura, to concept itan opws mou aresei, xalari voltoula. ase pou 8a ekana kai to miso strwsimo tis mixanis. Epifylasomai gia kapoia alli fora!

οκ, εχουμε εχουμε!!!

αν και θα σας δικαιολογουσα λογω της πινας που επεσε
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    kolofardoi )

re paidia apo pou gyrisate telika?

gamoten, psinomoun trela na er8w alla i mixani einia akoma mesa sto sinergeio gia na valw kit. Ean ebgaine paraskevi 8a erxomoun sigoura, to concept itan opws mou aresei, xalari voltoula. ase pou 8a ekana kai to miso strwsimo tis mixanis. Epifylasomai gia kapoia alli fora!

βαπορακι απο Στειρα και επιστροφη Αγ.Μαρινα απο Λ.Μαραθωνος και ο καθενας σπιτακι του......

......αφου πρωτα εγω και ο tropeas ξεκαπνισαμε λιγακι τα μηχανακια μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
    Το κλου ομως ηταν μετα στην επιστροφη. Εκτος που στο πλοιο ειχαμε παρεα μας τον Βασιλη Παπακωνσταντινου, ο Νικος εχασε το μυαλο του με μια αιθερια υπαρξη στο πλοιο, και μετα ειχε μελαγχολησει που την εχασε στην εξοδο.
    Ε, για να νοιωσει καλυτερα ειπα κ εγω να του δωσω το Ζ να χαρει λιγο και ΤΙ πηγε και εκανε ο παλιοαλητης Κυριες και Κυριοι;;;
    ΒΡΗΚΕ την αιθερια υπαρξη και απο το Μαραθωνα μεχρι την Μεσογειων πηγαινε διπλα στο αμαξι της με το Ζ ΜΟΥ και εκανε καμακι!!!

Και δωστου η μικρα γελακια, και δωστου χαχαχα και χιχιχι και να χαζευει τον Νικο με το Ζ. Εμενα που πηγαινα απο κοντα με το Strada δεν μου εδινε καμια σημασιαααααα....

Μα τον ατιμο! Μια φορα πηρε το Ζ και εκανε Θεμα. Εγω τοσο καιρο που το εχω το ρημαδι τιποτα δεν γινεται! Μηπως κανω κατι στραβα ρε γμτ;

Αποτελεσμα ολων αυτων; Τωρα ο Νικος πλεον ΟΤΙ και αν του πειτε το μονο που λεει ειναι "ΩΡΑΙΟ το Ζ!" :rotflmao:

εμ τι το θελες κι εσυ το strada? καλα να παθεις! ειπαμε δεν ειπαμε? ολοι μαζοι και τα kawa χωρια :rotflmao:

ωστε τετοιες αλητιες κανατε ε? τελικα δεν μας ειπες.....το ριξε το γκομενακι? (με το Ζ δεν θα χρειαστηκε να παρει και πολυ φορα ε? )

Ακη.... Εγω δεν ξερω τιποτα... Να σας πει ο Νικος καλυτερα! :a13:

Νίκος
    Open Horizons

Οριστε λοιπον μερικα ακομα σπανια ντοκουμεντα απο τη βολτα μας....

Λαμπρος: "Κοιταξτε τι γλυκο αγορι που ειμαι!!! "

(ενω οι αλλοι αναρωτιουνται γιατι εχει ΤΕΤΟΙΟ χαμογελο ο Λαμπρος!"

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Η απαντηση στην παρακατω φωτο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα0085-1.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	97,6 KB 
ID:	56320
    Νίκος
    Open Horizons

"Ναι, ελα Πακετανιο, ειναι εδω κατι αλητες μηχανοβιοι και με (παρ)ενοχλουν!!!"

Όνομα:	Εικόνα0088-1.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	71,5 KB 
ID:	56321
    Νίκος
    Open Horizons

Η εκδρομη ελεγε για μπανακι, μια πετσετα θαλασσης και καμια παντοφλιτσα.... :rotflmao:

Καπετανιος: Εχω και BMW σωβρακο!

Νικος Booze: Εχεις μεινει ευχαριστημενος; Ποσα χιλιομετρα εχεις; :rotflmao:

Όνομα:	Εικόνα0087-1.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	82,2 KB 
ID:	56322
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 18/10/07 6:00? Καλημέρα
    από marulis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 14:41