Αρχικά δημιουργήθηκε από Den_Paei_Allo
VanDiemen
Mαλλον κατι δεν παει καλα με σενα. Κοιταξε το στο λεω σαν συμβουλη... Διαβαζω ΟΛΟ το θεμα και μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο... Ποσες κοντρες κακοβουλες και με εμπαθεια μπορει να κανει ενας ανθρωπος και με ποσους? Στην περιπτωση σου πολλες...
Ειλικρινα ανοιξα λογαριασμο μονο και μονο για να σου απαντησω.
Αν εισαι Ο αναμαρτητος που στην ζωη σου δεν εχεις κανει (ειτε με την μοτοσικλετα σου,ειτε με κατι αλλο) φιγουρα-ταρζανια-σουζα η κατι αλλο τοτε φιλε σε συγχαιρω... Να γινεις αρχηγος παραθρησκευτικης οργανωσης με σκοπο τον αφορησμο οσων πιστων ΔΕΝ προσελθουν...
Γιατι πολλοι δεν θα προσελθουν μην σου πω και ολοι...
Η μεριδα των μηχανοβιων που κανουν "κακο" δεν ειναι και λιγη.
Πραγμα το οποιο σημαινει οτι οτι και να κανουμε εμεις οι υπολοιποι αυτη η παγια και θεμελιωμενη νεοτροπια στα ματια ολων ΔΕΝ προκειται να αλλαξει. Ειμαι και εγω ενα θυμα αυτου του κατεστημενου αλλα δεν προκειται να στο εξηγησω. Η "καφετερια" το "μαρσαρισμα" η "φασαρια¨και οι¨"ακραπες" ειναι στην φυση ολων οσων αποφασισαν να απαρνηθουν την ασφαλεια των 4 τροχων και να ακολουθησουν το παθος τους... Και ολα αυτα που λες οτι επιχειρηματολογεις τα περναω στο ντουκου...
Α!!! και το παλικαρι εγραψε οτι του πριζεις τα ΟΥΜΠΑΛΑ...
Αφου το κανεις, μαθε να το γραφεις και σωστα...
Και κατι αλλο. Η μοτοσικλετα ΔΕΝ ειναι μεταφορικο μεσο οπως ειπες. Τολαχιστον οχι για μας. Εχει παθος-ελευθερια-αναζητηση-απροοπτα-αδρεναλινη-κινδυνους. Μεταφορικο ειναι και το μετρο...αν καταλαβαινεις.
Τασομαι υπερ με χιλια+ σε οσους διαφωνησαν μαζι σου αλλα βαρεθκαν να ασχολουνται και σταματησαν. Οχι επειδη δεν ειχαν επιχειρηματα αλλα επειδη ειχαν κατι σοβαροτερο να κανουν.
Σου εδωσα λαβη για να ποσταρεις αλλο ενα κατεβατο...
ευχαριστησε με οταν μπορεσεις σε παρακαλω...
Ευχαριστώ ρε! Νααα' σαι καλά. Αφού μου το ζητάς.. χαλάω εγώ χατήρι;
Για εξήγησέ μου όμως..
Λες "Πόσες ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ μπορεί να κάνει κάποιος!!!!!!!" Που το είδες αυτό ρε φίλε..συγνώμη κιόλας!! Παράθεσέ μου σε παρακαλώ, ένα μέρος από αυτά που έγραψα, στο οποίο να φαίνεται ότι είμαι κακόβουλος!! Ότι δηλαδή η πρόθεσή μου είναι κακή!!!!!! Και για την εμπάθεια το ίδιο.. Όχι τίποτα... απλώς για να μου λυθεί η απορία βρε συ..
Δεν έχω κάνει ούτε φιγούρα, ούτε ταρζανιά εκ προθέσεως, ούτε σούζα! Κι αν θες το πιστεύεις! Τώρα αν εσύ είσαι τόσο γ$#ώ και δέρνω μηχανόβιος που δεν μπορείς να το δεχτείς και να το πιστέψεις, προσωπικά δε με αφορά να σε πείσω χίλια χρόνια!
Τα υπόλοιπα που λες για το τι είναι μοτοσυκλέτα...τα ακούω βερεσέ από κάθε είδους φυλλάδα, ραδιόφωνο ή οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πουλήσει.. οπότε ξεφόρτωσου από την πλάτη μου.
Η εμπάθειά η δική σου είναι φανερή! Ξέρεις που; Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι να αιωρείται όπως εσύ. Θα σου πω ακριβώς που:
1. Α!!! και το παλικαρι εγραψε οτι του πριζεις τα ΟΥΜΠΑΛΑ...
Αφου το κανεις, μαθε να το γραφεις και σωστα...
Ααα..εδώ μιλάμε για λέξη σοβαρή την οποία δεν ξέρω και πρέπει να σπεύσω σε Αθηναϊκό φροντιστήριο για να τη μάθω.. Και να μάθω και πως γράφεται!!! Τι να ξέρω εγώ ο Τουρκόσπορος από την Αλεξανδρούπολη από Ελληνικά! Ε; Έτσι δεν είναι; Αυτό δεν εννοούσες; Άλλωστε αυτό είναι Ελληνικά! Το να ξέρεις ότι τα ούμπαλα δε γράφονται σύμπαλα!! Το "πρήζω" και με γιώτα γράφεται και με ύψιλον.. και με όμικρον-γιώτα άμα λάχει.. Μ' αυτά θα ασχολούμαστε τώρα; Τα ούμπαλα είναι το σημαντικό να ξέρει κανείς! Ή το να βάζω τόνους!! Tres banal!! Αλήθεια, επειδή με ενδιαφέρει η ανατομία, που είναι τα ούμπαλα; Εσύ που τα έχεις;
2. Τασομαι υπερ με χιλια+ σε οσους διαφωνησαν μαζι σου αλλα βαρεθκαν να ασχολουνται και σταματησαν. Οχι επειδη δεν ειχαν επιχειρηματα αλλα επειδη ειχαν κατι σοβαροτερο να κανουν.
Αυτοί που πηγαίνουν κόντρα σε οτιδήποτε κι αν πω, σωστό ή λάθος, έχουν 100% δίκιο, κατά τα λεγόμενά σου! Αρκεί που διαφώνησαν! Κι από σένα, ότι θέλουν... Κι αυτό δεν είναι εμπάθεια!
Κι αν απάντησα σε κάποιον με επιχειρήματα και δεν ξαναπάντησε για να ανατρέψει τα δικά μου λεγόμενα, είναι σίγουρο ότι το έκανε επειδή είχε καλύτερα πράγματα, για να ασχοληθεί!!!
Τι να λέω τώρα κι εγώ... ο εμπαθής..
Ουφ.. βαρέθκα ρε συ..