Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 111 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Den_Paei_Allo
    VanDiemen
    Mαλλον κατι δεν παει καλα με σενα. Κοιταξε το στο λεω σαν συμβουλη... Διαβαζω ΟΛΟ το θεμα και μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο... Ποσες κοντρες κακοβουλες και με εμπαθεια μπορει να κανει ενας ανθρωπος και με ποσους? Στην περιπτωση σου πολλες...
    Ειλικρινα ανοιξα λογαριασμο μονο και μονο για να σου απαντησω.

Αν εισαι Ο αναμαρτητος που στην ζωη σου δεν εχεις κανει (ειτε με την μοτοσικλετα σου,ειτε με κατι αλλο) φιγουρα-ταρζανια-σουζα η κατι αλλο τοτε φιλε σε συγχαιρω... Να γινεις αρχηγος παραθρησκευτικης οργανωσης με σκοπο τον αφορησμο οσων πιστων ΔΕΝ προσελθουν...
    Γιατι πολλοι δεν θα προσελθουν μην σου πω και ολοι...
    Η μεριδα των μηχανοβιων που κανουν "κακο" δεν ειναι και λιγη.
    Πραγμα το οποιο σημαινει οτι οτι και να κανουμε εμεις οι υπολοιποι αυτη η παγια και θεμελιωμενη νεοτροπια στα ματια ολων ΔΕΝ προκειται να αλλαξει. Ειμαι και εγω ενα θυμα αυτου του κατεστημενου αλλα δεν προκειται να στο εξηγησω. Η "καφετερια" το "μαρσαρισμα" η "φασαρια¨και οι¨"ακραπες" ειναι στην φυση ολων οσων αποφασισαν να απαρνηθουν την ασφαλεια των 4 τροχων και να ακολουθησουν το παθος τους... Και ολα αυτα που λες οτι επιχειρηματολογεις τα περναω στο ντουκου...
    Α!!! και το παλικαρι εγραψε οτι του πριζεις τα ΟΥΜΠΑΛΑ...
    Αφου το κανεις, μαθε να το γραφεις και σωστα...

Και κατι αλλο. Η μοτοσικλετα ΔΕΝ ειναι μεταφορικο μεσο οπως ειπες. Τολαχιστον οχι για μας. Εχει παθος-ελευθερια-αναζητηση-απροοπτα-αδρεναλινη-κινδυνους. Μεταφορικο ειναι και το μετρο...αν καταλαβαινεις.
    Τασομαι υπερ με χιλια+ σε οσους διαφωνησαν μαζι σου αλλα βαρεθκαν να ασχολουνται και σταματησαν. Οχι επειδη δεν ειχαν επιχειρηματα αλλα επειδη ειχαν κατι σοβαροτερο να κανουν.

Σου εδωσα λαβη για να ποσταρεις αλλο ενα κατεβατο...
    ευχαριστησε με οταν μπορεσεις σε παρακαλω...

Ευχαριστώ ρε! Νααα' σαι καλά. Αφού μου το ζητάς.. χαλάω εγώ χατήρι;
    Για εξήγησέ μου όμως..
    Λες "Πόσες ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ μπορεί να κάνει κάποιος!!!!!!!" Που το είδες αυτό ρε φίλε..συγνώμη κιόλας!! Παράθεσέ μου σε παρακαλώ, ένα μέρος από αυτά που έγραψα, στο οποίο να φαίνεται ότι είμαι κακόβουλος!! Ότι δηλαδή η πρόθεσή μου είναι κακή!!!!!! Και για την εμπάθεια το ίδιο.. Όχι τίποτα... απλώς για να μου λυθεί η απορία βρε συ..
    Δεν έχω κάνει ούτε φιγούρα, ούτε ταρζανιά εκ προθέσεως, ούτε σούζα! Κι αν θες το πιστεύεις! Τώρα αν εσύ είσαι τόσο γ$#ώ και δέρνω μηχανόβιος που δεν μπορείς να το δεχτείς και να το πιστέψεις, προσωπικά δε με αφορά να σε πείσω χίλια χρόνια!
    Τα υπόλοιπα που λες για το τι είναι μοτοσυκλέτα...τα ακούω βερεσέ από κάθε είδους φυλλάδα, ραδιόφωνο ή οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πουλήσει.. οπότε ξεφόρτωσου από την πλάτη μου.
    Η εμπάθειά η δική σου είναι φανερή! Ξέρεις που; Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι να αιωρείται όπως εσύ. Θα σου πω ακριβώς που:

1. Α!!! και το παλικαρι εγραψε οτι του πριζεις τα ΟΥΜΠΑΛΑ...
    Αφου το κανεις, μαθε να το γραφεις και σωστα...

Ααα..εδώ μιλάμε για λέξη σοβαρή την οποία δεν ξέρω και πρέπει να σπεύσω σε Αθηναϊκό φροντιστήριο για να τη μάθω.. Και να μάθω και πως γράφεται!!! Τι να ξέρω εγώ ο Τουρκόσπορος από την Αλεξανδρούπολη από Ελληνικά! Ε; Έτσι δεν είναι; Αυτό δεν εννοούσες; Άλλωστε αυτό είναι Ελληνικά! Το να ξέρεις ότι τα ούμπαλα δε γράφονται σύμπαλα!! Το "πρήζω" και με γιώτα γράφεται και με ύψιλον.. και με όμικρον-γιώτα άμα λάχει.. Μ' αυτά θα ασχολούμαστε τώρα; Τα ούμπαλα είναι το σημαντικό να ξέρει κανείς! Ή το να βάζω τόνους!! Tres banal!! Αλήθεια, επειδή με ενδιαφέρει η ανατομία, που είναι τα ούμπαλα; Εσύ που τα έχεις;

2. Τασομαι υπερ με χιλια+ σε οσους διαφωνησαν μαζι σου αλλα βαρεθκαν να ασχολουνται και σταματησαν. Οχι επειδη δεν ειχαν επιχειρηματα αλλα επειδη ειχαν κατι σοβαροτερο να κανουν.

Αυτοί που πηγαίνουν κόντρα σε οτιδήποτε κι αν πω, σωστό ή λάθος, έχουν 100% δίκιο, κατά τα λεγόμενά σου! Αρκεί που διαφώνησαν! Κι από σένα, ότι θέλουν... Κι αυτό δεν είναι εμπάθεια!
    Κι αν απάντησα σε κάποιον με επιχειρήματα και δεν ξαναπάντησε για να ανατρέψει τα δικά μου λεγόμενα, είναι σίγουρο ότι το έκανε επειδή είχε καλύτερα πράγματα, για να ασχοληθεί!!!
    Τι να λέω τώρα κι εγώ... ο εμπαθής..
    Ουφ.. βαρέθκα ρε συ..

Αν χρειαστηκες(Βαν... σε σενα μιλαω!) να διαβασεις ενα κατεβατο, και να γραψεις αλλο 1, για να καταλαβεις οτι ειμαι εμπαθης απεναντι σου τοτε μεγαλε... τι να πω! εισαι διαννοια.
    Αλλωστε εγραψα οτι γραφτηκα στο φορουμ μονο και μονο για να σου απαντησω... Και ξερεις γιατι? Γιατι εισαι γραφικος. Η αρχη του ποστ ειχε πλακα... Απο την 3η σελιδα σταματησα να γελαω, και στην 7η τα ειχα παρει εντελως...

Εσυ ειπες οτι εισαι τουρκοσπορος... εγω δεν σε ξερω καν. Και για να σε καθησυχασω δεν ειμαι καν απο την αθηνα! Αλλα μια στοιχειωδη αργκο την εχω μαθει(χωρις να εχω κανει φυλακη οπως εκραξες καποιον αλλο...GhostDog ) Οσο για τους τονους, αφου δεν ξερεις τι ειναι τα ουμπαλα... Ε! βαλε τονους να εκτονωθεις...
    Κανε και ενα τσεκ για ορθογραφικα λαθη. Το "πρηζεις" μπορει να το εγραψα παλι λαθως...

Τι να καθομαι να κανω παραθεσεις επι παραθεσεων...Δεν εχει νοημα. Βαριεμαι σαν τους "αλλους" τους "ανεγκεφαλους" Που παρεπιπτοντως απο στοιχειωδη ευγενεια προς το φορουμ ειπαν απλως ουμπαλα(h_m_akis)... Εννοουσαν οτι τους επριξες τα @...
    Αλλα εσυ το πηρες ως αδυναμια εκφρασης(BAD BOY).
    Παω να δω τσοντες τωρα.........

Αλεξανδρουπολη? Α! Ωραια πολη!
    Τα φιλια μου στην αλεξανδρουπολη.

Φίλε Den_Paei_Allo, μια και γράφτηκες , συνέχισε, οι πολλές τσόντες τυφλώνουν , αλλά και οι πολλές καγκουριές σκοτώνουν...

VanDiemen, το να βάζεις στο περιθώριο κάποιον δεν είναι καλό πράγμα -άσε που δύσκολα τον βγάζεις-, και καμμιά ταρζανιά που και που δεν είναι (ακόμα) έγκλημα.

Στη τελική εσείς οι ίδιοι μπορεί σε κάνα χρόνο να έχετε τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με αυτές που έχετε σήμερα -για πολλούς λόγους.

Το γεγονός ότι ο κόσμος τρομάζει και μας θεωρεί καμικάζι, ληστές τραπεζών, τσαντάκηδες, και μύρια άλλα ή το προσπερνάς ή τους πιάνεις έναν έναν ξεχωριστά και τους εξηγείς ότι δεν είμαστε όλοι έτσι -η νοοτροπία αυτή δεν αλλάζει τόσο εύκολα.

(Ο zireous τα γράφει αυτά σε κλεμμένο κινητό, είναι έξω από τη τράπεζα ήδη, περιμένωντας να κάνει την επόμενη ληστεία, ενώ νωρίτερα βούτηξε μια τσάντα, και έκανε rolling endos πάνω στα καπώ ανυποψίαστων κουτάκιδων -πάτησα και κάτι γριές δε θυμάμαι πόσες γαμώτο.)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Den_Paei_Allo
    Αν χρειαστηκες(Βαν... σε σενα μιλαω!) να διαβασεις ενα κατεβατο, και να γραψεις αλλο 1, για να καταλαβεις οτι ειμαι εμπαθης απεναντι σου τοτε μεγαλε... τι να πω! εισαι διαννοια.
    Αλλωστε εγραψα οτι γραφτηκα στο φορουμ μονο και μονο για να σου απαντησω... Και ξερεις γιατι? Γιατι εισαι γραφικος. Η αρχη του ποστ ειχε πλακα... Απο την 3η σελιδα σταματησα να γελαω, και στην 7η τα ειχα παρει εντελως...

Εσυ ειπες οτι εισαι τουρκοσπορος... εγω δεν σε ξερω καν. Και για να σε καθησυχασω δεν ειμαι καν απο την αθηνα! Αλλα μια στοιχειωδη αργκο την εχω μαθει(χωρις να εχω κανει φυλακη οπως εκραξες καποιον αλλο...GhostDog ) Οσο για τους τονους, αφου δεν ξερεις τι ειναι τα ουμπαλα... Ε! βαλε τονους να εκτονωθεις...
    Κανε και ενα τσεκ για ορθογραφικα λαθη. Το "πρηζεις" μπορει να το εγραψα παλι λαθως...

Τι να καθομαι να κανω παραθεσεις επι παραθεσεων...Δεν εχει νοημα. Βαριεμαι σαν τους "αλλους" τους "ανεγκεφαλους" Που παρεπιπτοντως απο στοιχειωδη ευγενεια προς το φορουμ ειπαν απλως ουμπαλα(h_m_akis)... Εννοουσαν οτι τους επριξες τα @...
    Αλλα εσυ το πηρες ως αδυναμια εκφρασης(BAD BOY).
    Παω να δω τσοντες τωρα.........

Αλεξανδρουπολη? Α! Ωραια πολη!
    Τα φιλια μου στην αλεξανδρουπολη.
    Δεν έχω ανάγκη από κανένα τίτλο, ούτε της διάννοιας, ούτε τίποτα. Στο λέω για να αποφύγεις άλλα ειρωνικά κομπλιμέντα.
    Ο λόγος που γράφτηκες στο post δε με αφορά. Τη γραφικότητα που επικαλείσαι ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Εγώ π.χ. βρίσκω γραφικά αυτά που λες εσύ! Που π.χ. κατηγορούσες εμένα για εμπάθεια χθες και σήμερα λες ότι φυσικά και είσαι εμπαθής απέναντί μου! Περί "κακόβουλων προθέσεων" που μου καταλόγισες.... Απόλυτη σιωπή σ'αυτό που σε ρώτησα! Οπότε δε με ενδιαφέρει η άποψή σου για το άτομό μου, ιδιαίτερα εφόσον παραδέχεσαι ότι είσαι εμπαθής.
    Αυτό που έγραψα για το Αθηναϊκό φροντιστήριο δεν είχε σκοπό να θίξει την καταγωγή σου, αλλά να δώσει περισσότερο κύρος στο φροντιστήριο που επικαλέστηκα ότι θα προσφύγω για να μάθω τα Ελληνικά που ισχυρίζεσαι ότι δεν ξέρω! Είμαι σίγουρος ότι από οπουδήποτε κι αν είσαι, υπάρχουν πολλοί σωστοί, καλοί, μορφωμένοι κλπ. άνθρωποι που απέχουν πολύ από σένα. Δεν έχω αφοριστικές απόψεις για κανένα μέρος του κόσμου (ότι στο τάδε μέρος όλοι είναι έτσι, γιουβέτσι και κοκορέτσι). Το Τουρκόσπορος το έγραψα ειρωνικά έχοντας ακούσει πολλούς να μιλούν ειρωνικά για την περιοχή μου κι από ότι είδα δεν έπεσα έξω αφού το υιοθέτησες αμέσως παραβλέποντας το οφθαλμοφανές της ειρωνίας μου.
    Τέλος, μπράβο για τη στοιχειώδη αργκό που μιλάς άπταιστα!! Εξάλλου αυτό έλεγα κι εγώ! Ποιος χ$@#%κε για ορθογραφικά λάθη και τόνους..Το παν είναι να ξέρω τα ούμπαλα!
    Πάντως ότι λάθη και να έκανες, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να σου τα επισημάνω. Αυτό το έκανα στο προηγούμενο post για να σου δείξω την απορία μου.. Πως δηλαδή, εσύ που βίασες τα ελληνικά, έχεις δικαίωμα να μου κάνεις μάθημα στο ένα και μοναδικό λάθος που βρήκες σε μένα!!

Re: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Μερικές φορές αναρωτιέμαι... Τι είναι η μοτοσυκλέτα; Αλήθεια τώρα...τι είναι; Αφήστε τα συναισθηματικά που ακούμε και διαβάζουμε στα περιοδικά, ότι είναι τρόπος ζωής, ελευθερία πνεύματος και σώματος κλπ κλπ. Ένα ακόμη μεταφορικό μέσο είναι, το οποίο έτσι και το μάθεις, είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό από οτιδήποτε άλλο...αυτό είναι. Συμφωνώ ότι είναι πιο διασκεδαστικό από άλλα οχήματα. Αυτό όμως δε μας κάνει ούτε πιο μάγκες, ούτε πιο νταήδες, ούτε οτιδήποτε άλλο “πιο” από τους υπόλοιπους ανθρώπους! Το ότι μπορούμε και το οδηγούμε ή το γεγονός ότι το αγοράσαμε, μας κάνει σε κάτι πιο ξεχωριστούς, από όλους τους υπόλοιπους; Κι αν η απάντηση είναι όχι, γιατί αυτή η συμπεριφορά; Ποια ε; Αυτή που έχουν ορισμένοι ρε παιδιά!! Εξηγούμαι! Τώρα πριν λίγο, ερχόμουν και μπροστά μου ήταν ένα xt. Τον πιάνει το φανάρι κι αρχίζει να μαρσάρει σαν παλαβός! Φεύγει με σπινάρισμα και απομακρύνεται συνεχίζοντας τα άσκοπα μαρσαρίσματα και τα σπιναρίσματα! Είναι το μόνο περιστατικό που είδατε και ακούσατε; Σας αρέσει όταν αναφέρονται στους μοτοσυκλετιστές εσείς κι αυτός ο τύπος να είστε το ίδιο; Να σας βάζουν στο ίδιο καζάνι; Κάτι πρέπει να κάνουμε! Να τυπώσουμε κάποιο t-shirt; Δεν ξέρω.. Εγώ πάντως όταν κάποιος έχει την άποψη.. “μηχανόβιος; ε..κανένας αλήτης θα είναι!” δεν τον αδικώ.. και δεν θα τον αδικώ μέχρι να περιθωριοποιήσουμε αυτούς τους υπανθρώπους που νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι και καβάλησαν μαζί με τη μοτοσυκλέτα και το καλάμι, επειδή έκαναν “πατέντα” στην εξάτμιση και ξεσηκώνουν γειτονιές ολόκληρες στο πόδι!
    Θυμίζω ότι το θέμα του thread είναι το παραπάνω και όχι οι ανούσιες προσωπικές διαμάχες που δημιουργήθηκαν εντωμεταξύ...

Εκτός βέβαια άν αυτή η συζήτηση είχε εξαρχής τελικό προορισμό τις Διαμάχες, οπότε φίλε VanDiemen χρωστάς μια συγγνώμη σε αυτούς που ασχολήθηκαν σοβαρά με αυτή (όχι σε μένα, στους υπόλοιπους).

zireous

Παλαιό μέλος
    Ζητώ συγνώμη από όλους όσους ενόχλησε η συμπεριφορά μου.

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35