Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 181

Θέμα: Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Διάβασα και τις 7 σελίδες και έμεινα με μία απορία:

Αν αύξαναν τις ποινές φυλάκισης σε δολοφόνους και παιδεραστές πως θα αντιδρούσαν οι περισσότεροι από τους προλαλίσαντες?

Δηλαδή το κράτος είναι εξ ορισμού κακό και θέλει μόνο τα λεφτά μας, και για αυτό γκρινιάζουμε?

1700 η κλήση για κράνος και λίγα είναι. Και αν θές μην φοράς. Τώρα τι ζόρι τραβάτε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα που διατυμπανίζετε ότι είστε μονίμως κρανομένοι, δεν το καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου.

Πάντως χτές βράδυ κινήθηκα από Θησείο γιά Αγ. Παρασκευή, αργά το βράδυ, και πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο λίγοι ήταν ξεκράνωτοι. Άρα μάλλον τα, κατά τα άλλα εισπρακτικά-φορομπιχτηκά-ληστρικά, μέτρα έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Την τελευταία φορά που ήμουν Ζυρίχη μάζευα κατα μέσο όρο 2-3 φωτογραφίες την ημέρα για παράβαση του ορίου κατά 5-10 χλμ μέσα στην πόλη. Κατοστάρα φράγκα η καθεμία.

Αν φτάσουμε σε τέτοια σημεία και εξακολουθούμε και έχουμε τους ίδιους δρόμους, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας.

Πάντως νομίζω ότι και οι ζητάδες δεν μας πολυσκοτίζουν πιά (ας θυμηθούν οι παλιότεροι δεκαετία 80) και οι δρόμοι βελτιώνονται σιγά σιγά και οι οδηγοί αυτοκινήτων, έστω από φόβο, προσέχουν λίγο παραπάνω.

(Μήπως ο Λιάπης πήρε χαμπάρι ότι δεν βγάζει από τον τζίρο και πάει να βγάλει από το κομμάτι?)

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    esi ama vgazis tin pipila les vlakies
    ksanampoukoti leme...
    :rotflmao: :rotflmao:

xmxm το κακό είναι ότι αυτή χάλασε και θα πρέπει να πάρω άλλη, οπότε Λεωνίδα για λίγο θα πρέπει να ανεχτείς τις βλακείες μου

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Διάβασα και τις 7 σελίδες και έμεινα με μία απορία:

Αν αύξαναν τις ποινές φυλάκισης σε δολοφόνους και παιδεραστές πως θα αντιδρούσαν οι περισσότεροι από τους προλαλίσαντες?

Δηλαδή το κράτος είναι εξ ορισμού κακό και θέλει μόνο τα λεφτά μας, και για αυτό γκρινιάζουμε?

1700 η κλήση για κράνος και λίγα είναι. Και αν θές μην φοράς. Τώρα τι ζόρι τραβάτε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα που διατυμπανίζετε ότι είστε μονίμως κρανομένοι, δεν το καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλό μου.

Πάντως χτές βράδυ κινήθηκα από Θησείο γιά Αγ. Παρασκευή, αργά το βράδυ, και πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο λίγοι ήταν ξεκράνωτοι. Άρα μάλλον τα, κατά τα άλλα εισπρακτικά-φορομπιχτηκά-ληστρικά, μέτρα έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Την τελευταία φορά που ήμουν Ζυρίχη μάζευα κατα μέσο όρο 2-3 φωτογραφίες την ημέρα για παράβαση του ορίου κατά 5-10 χλμ μέσα στην πόλη. Κατοστάρα φράγκα η καθεμία.

Αν φτάσουμε σε τέτοια σημεία και εξακολουθούμε και έχουμε τους ίδιους δρόμους, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας.

Πάντως νομίζω ότι και οι ζητάδες δεν μας πολυσκοτίζουν πιά (ας θυμηθούν οι παλιότεροι δεκαετία 80) και οι δρόμοι βελτιώνονται σιγά σιγά και οι οδηγοί αυτοκινήτων, έστω από φόβο, προσέχουν λίγο παραπάνω.

(Μήπως ο Λιάπης πήρε χαμπάρι ότι δεν βγάζει από τον τζίρο και πάει να βγάλει από το κομμάτι?)
    to provlima ine sto opos ipes ke esi ftoxo mialo sou...
    na min leme sinexia ta idia ke o sisxetismos me egklimaties atixis
    prospa8ise ksana (kalos 5) :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

to provlima ine sto opos ipes ke esi ftoxo mialo sou...
    na min leme sinexia ta idia ke o sisxetismos me egklimaties atixis
    prospa8ise ksana (kalos 5) :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν συσχετίζω την ύπαρξη κράνους στην κεφάλα μας με εγκληματική ενέργεια, αλλά τα stop και τα κόκκινα.

Από την άλλη, όταν κάποιος σπάει την ασκεπή κεφάλα του έχει την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να έρθει το ασθενοφόρο σε 45 δευτερόλεπτα, να τον κάνουν ΑΜΕΣΑ καλά με τα καλύτερα υλικά, και να πληρώσουμε όλοι οι υπόλοιποι την μαλακία του, γιατί στις περισότερες περιπτώσεις τουλάχιστον μία συνταξούλα αναπηρίας - βλακείας- θα την πάρει.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    file ama ixes pio poli mialo 8a se epiane ponokefalos.....
    kako 8a sou ekane

den enois na katalavis oti ta prostima i timoria genikos den mas kani kaliterous an8ropous
    kati teties antilipsis exoun fasistoidi atoma ana tous kerous
    opos ke i misoginides
    dire tin gineka ke as min kseris ton logo ton kseri ekini ke ales mpourdes

ama sou aresi i timoria na timoris ta pedia sou
    emis den fteme na simetexoume se ena kinoniko mazoxismo

ke i vasi tou an forao kranos vriskete alou....

kseroume poli kala oti iparxoun mono i proipo8esis na plironoume ke oxi na apolamvanoume kinonia

ke genika den anisixo giati i pliopsifia den ine vlamenoi san ke esena ke sigoura 8a iparksoun antidrasis

pane xese tora me tin mikropolitiki sou ke ta simperasmata tou kolou

Για μια ακόμη φορά ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    min xexnate oti ta oria sintaxiodotisis ayxithikan etsi oste ligoi apo mas tha prolavoun na paroun sintaxi....to kratos pronias skeftike pali to kalo mas :rotflmao:

na skefto oti osoi apo sas eine yper tis efarmogis sto grama tou nomou k yper ton ayxiseon ton prostimon theorite tous eaytous sas oti ap to proi pou xipnate os to vradi den kanete kamia paranomia...o nomos ine nomos gia olous etsi???? den benete anamesa sta aytokinita .tirite tis apostasis anamesa sta autokinita akoma k mesa stin athina..den katevazete paranoma mp3 oute agorazete mi gnisia windows..klp klp paranomies pou ligo poli kanoume oloi...kata t ala leme ne sta prostima tou kranous epidi to forate ..ala an mas pianane m kapion tropo gia tis xiliades maimoudies pou kanoume kathimerina tha xesikonosastan!!!!

epanalabvano oti forao to kranos sto 95% ton metakiniseon mou ala gia x-psi logous thelo na krino ego pou den tha to forao

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...ke an sou fenonte mpourdes na se do otan 8a vgalis to mpourdelo sou ksekranotos gia kamia pentakosaria metra na dis apo pou proerxete aftos o 8orivos px...
    ke 8a se vri o mpatseas ke 8a fas mia pentakosoura prostimo..

Nα μια καλη προταση:
    Να ενσωματωθουν ταχογραφοι στις μηχανες,ωστε να εχεις δικαιολογια να κλαφτεις στον Τροχαιο,αν σε τσιμπησει εξω απο το παρκινκ σου!
    Μη βιαστεις να μου τα χωσεις εχω φαει αρκετες κλησεις πιο πιτσιρικας

Ακου κι αυτο:
    Πηγαινω με φιλο Αιγαλεω για καφε,σταματαμε να παρει εκεινος τη κοπελα του και ενω παω να βαλω κρανος μου λεει,ελα ρε διπλα ειναι η καφετερια,για 300 μετρα!Με το που βγαινουμε Ιερα οδο,σκαμε πανω στο μπλοκο με τα κρανη στα χερια,αρχιζει το κλαμα αλλα τσιμπαμε τη κληση,ξερεις τι ειπα;;
    Οτι χειροτερο μπορουσε να εχει συμβει!!!
    Μετα απο καποιους μηνες καθως εβλεπα ενα deliverα να σκαει με πρασινο στη πορτα ενος παλιου civic που εκανε παρανομα αναστροφη(ο τυπος εσπασε με το κεφαλι το δεξι παραθυρο και σχεδον μπηκε μεσα) και ο αγιος Shoei ο Σωτηρας λειτουργησε,
    φανταζεσαι τι σκεφτηκα ε;;;
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    Να το πείς στα παιδιά που τους χτυπάνε τα αυτοκίνητα , ενώ αυτοί απλά πάνε κανονικά , χωρίς γκάζια και πολλά περάσματα. Απλά τους χτυπάνε με παραβίαση απο stop σήμα ή απο κόκκινο σηματοδότη.
    πως ακριβώς το κράνος σε βοηθάει να αποφύγεις αυτόν που παραβίασε κόκκινο/στοπ;

(αλλιώς)
    άσχετα με το αν φοράει κανείς κράνος ή όχι, πρέπει να έχει την ικανότητα να αποφεύγει ατυχήματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    na skefto oti osoi apo sas eine yper tis efarmogis sto grama tou nomou k yper ton ayxiseon ton prostimon theorite tous eaytous sas oti ap to proi pou xipnate os to vradi den kanete kamia paranomia...o nomos ine nomos gia olous etsi???? den benete anamesa sta aytokinita .tirite tis apostasis anamesa sta autokinita akoma k mesa stin athina..den katevazete paranoma mp3 oute agorazete mi gnisia windows..klp klp paranomies pou ligo poli kanoume oloi...kata t ala leme ne sta prostima tou kranous epidi to forate ..ala an mas pianane m kapion tropo gia tis xiliades maimoudies pou kanoume kathimerina tha xesikonosastan!!!!
    Κάνω όλα τα παραπάνω (έκτος windows. Αγόρασα, για να εξαργυρώσω μία δωροεπιταγή, και αισθάνθηκα μεγάλες ενοχές μετά από 13-14 χρόνια στην "παρανομία") αλλά έχοντας γνώση ότι παρανομώ, και ποτέ μα ποτέ δεν έχω κλαφτεί σε μπάτσο, γιατί έχω τουλάχιστον τα @ρχίδι@ να παραδέχομε τις μαλακίες μου. (νομίζω ότι η πληονότητα συμφωνεί ότι να μην φοράς κράνος είναι λαλακία, ή ότι το να περνάς με κόκκινο επίσης είναι)

Από την άλλη αρνούμαι να κατανοήσω επαναστάσεις άνευ αιτίας.

Στην τελική ο Fidel δεν πέθανε ακόμα, και όσοι σκούζουν για το κακό-απολυταχικό-λυστρικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κράτος, ας πάνε Κούβα πλευρά να ηρεμήσουν. Ασε που κάνει κάτι καλές κινήσεις και ο Τσάβες τώρα τελευταία, οπότε τα πραγματικά σύνορα των ελεύθερων περιοχών του πλανήτη μεγαλώνουν......

(PS Οι καλές παρανομίες γίνονται απο το βράδυ ως το πρωί)

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Επειδή βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια... όσοι έχετε ταξιδέψει ή ζήσει στο εξωτερικό, θα έχετε ίσως προσέξει ότι οι Έλληνες τουρίστες με το που πατάνε το πόδι τους σε ξένη χώρα όπου υπάρχει τάξη και σωστή αστυνόμευση, από το αεροδρόμιο κιόλας, αποκτούν ως δια μαγείας υποδειγματική συμπεριφορά.

Το πρόβλημα του Έλληνα είναι η κουτοπονηριά! Κάνω ό,τι θέλω γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν θα με πιάσουν. Δεν υπάρχει κανένας που να γουστάρει την αστυνόμευση αλλά.. άλλο η σωστή λύση και άλλο η αποτελεσματική.
    O Ελληνας εχει τα κουσουρια του αλλα και οι ξενοι δεν ειναι καλυτεροι

Προσεξτε ποσο ΑΚΑΡΙΑΙΑ προσαρμοζονται στις ελληνικες συνθηκες και κυκλοφορουν ξεκρανωτοι, καβαλανε πεζοδρομια κι αρχιζουν σφηνες και οτι ταρζανια μπορεσουν να αντιγραψουν με το που πατησουν ελλαδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Για μια ακόμη φορά ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!
    Το δικο σου στομα Βελζεβουλη δεν εχει τιποτα να πει; Φοβασαι μη στο ...μπουκωσουνε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
    [
    Γιά ρωτήστε λοιπόν έσείς πού ζείτε έξω,.......
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ....όλη τή χώρα μέ κάμερες γιά τό καλό τους......ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ Η ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ....τά τροχαία......??????????
    Μή μού μιλάτε γιά Άγγλους.........λαό πού δέν άπέδωσε τούς νεκρούς δεκαεξάχρονους καί δεκαοκτάχρονους....μαθητές ....τούς ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ....στούς γονείς τους γιά νά ταφούν.......!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον στη χωρα της λουγκρας - οπως την λες - οι καμερες δουλευουν - απο ανεξαρτητη μελετη βρεθηκαν τα εξης -
    μετα απο τεσσερα χρονια στα σημεια οπου ειχαν τοποθετηθει καμερες - οι προσωπικοι τραυματισμοι μειωθηκαν κατα 22%, τα σοβαρα η θανατηφορα δυστυχηματα κατα 42%, υπηρξαν 100 λιγοτεροι θανατοι καθε χρονο κτλ (http://www.dft.gov.uk/stellent/group...ty_610815.hcsp)

οσο για το επομενο σου επιχειρημα, οσο κατακριτεα να ειναι η πραξη, δεν ειμαι σιγουρος τι σχεση εχει με το θεμα... [/B][/QUOTE]

Βασικά......δέν πιστεύω νά θύμωσες γιά τό ότι τούς είπα ....
    ΛΟΥΓΚΡΕΣ.........έξάλλου μόνοι τους τό καυχώνται.....έκτός άν έπρεπε νά τούς πώ Γκέυ...είναι πιό σίκ όντως...
    αύτούς πού πίνουν .....
    κρύο τσάι....
    ζεστή μπύρα....
    όδηγούν άνάποδα...
    ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΑ.....
    καί όταν ρίχνουν βόμβες καί σκοτώνουν παιδιά....
    λένε...
    SORRY......IT'S A MISTAKE.....
    Tώρα γιά νά είμαστε τίμιοι..καί νά λέμε όλη τήν άλήθεια .άπάντησε μου....γιατί..οί ....
    Άγγλοι....ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ.......
    ότι ένώ τόν τελευταίο χρόνο....
    ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1100 ΚΑΜΕΡΕΣ.......
    ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ.....
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.....!!!!!!!!
    Ή έρευνα πού μέ παρέπεμψες άφορούσε τά έτη 2000-2004...
    Μήπως παρήλθε τό ΑΡΧΙΚΟ ΞΑΦΝΙΑΣΜΑ.....
    Ξέρεις πόσες άπό αύτές καταστρέφονται μέ σπρέυ....καί πόσους τρόπους ψάχνουν.....ακόμα καί αύτοί.....
    ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ......
    νά άπαλλαγούν άπό αύτό.......ΤΟ ΦΕΣΙ....???
    Τί λάκ στίς πινακίδες ,τί κόλπα...
    Καί μιλάμε γιά ποιούς ,γιά άνθρώπους.....πού πήραν.....τό πριόνι.........
    ΚΑΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Άκόμα καί αύτούς τούς τήν έδωσε.......

Στόν άλλο φίλο έχω νά πώ....
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ...........ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....?????

Έχεις δεί Αύστρογερμανογούρουνα σέ κάμπινγκ....????
    Μόνο ή κρατική τρομοκρατία τούς κρατάει........ΣΩΣΤΟΥΣ.................
    Έγώ λοπόν δέν θέλω τέτοια άστυνόμευση...

ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ....
    ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ....

Είμαστε ό πιό φανταστικός λαός τής γής......καί δίκαια μαζί μέ τούς
    Έβραίους..θεωρούμαστε.........
    ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ.............ΛΑΟΙ.......!!!!!!!!!!!!!!!
    Άν φίλε μου καταφέραμε μιά χούφτα πού είμαστε νά έπιβιώσουμε......στά 5 δις.....ΑΝΑΜΕΣΑ........
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ.......!!!!!!!!!
    ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ......τά μπέρδεψες...
    Δέν είμαστε έμείς Σουηδοί, ή Έλβετοί....σέ δυό ..
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.......
    νά σφυρίζουμε κλέφτικα.....καί νά πουλάμε μέταλλα στον Χίτλερ.....
    ή νά μαζεύουμε όλο τό χρυσό τής Εύρώπης......

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ........
    Ένας λαός πού μένει 40% άνάπηρος άπό ένα έπος....άσχετα γιά ποιόν πολεμούσαμε έκτός άπο ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ.....
    Ένας λαός περήφανος πού πηδάει άπό τό Ζάλογγο.....
    ένας λαός πού άνατινάζεται.....γιά νά μήν παραδοθεί....
    ένας λαός πού στείνεται στόν τοίχο άπό τούς Γερμανούς....
    ένας λαός πού όπου κι άν πάει μεγαλουργεί....
    Άστόρια,Αύστραλία ,Καναδά,....
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.ΤΕΧΝΕΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ........

δέν τά κάνει αύτά μέ τήν........
    ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ.........

ΑΛΛΑ.......

ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ.....
    ΚΑΙ
    ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ..........!!!!!!!!!!!!
    Καί νά θυμάσαι.......
    είμαστε ούτε ή μισή Νέα Ύόρκη.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θέλετε νά γίνουμε καί μείς ζώα...?????

Διαβάστε αύτό...
    Πρίν χρόνια στή Λευκάδα.....
    Ό βαρκάρης φορτώνει νά πάει βόλτα τά μοσχάρια....
    Αύτοί όλοι στή σειρά ό ένας πίσω άπό τόν άλλον....σά ρομποτάκια.....ούτε κοίταζαν ό ένας άκολουθούσε τόν άλλο..
    Μπαίνει λοιπόν ό πρώτος ...μπαίνει ό δεύτερος, μπαίνει ό τρίτος..........
    Φαντάζεστε τό άποτέλεσμα.....
    ΟΛΟΙ....πήγαν καί κάτσαν άπό τή μία μεριά.....καί καλά πού άρχισε νά ούρλιάζει ό βαρκάρης γιατί ..................άλλιώς θά βούλιαζαν παραλίγο μέσα στό λιμάνι......!!!!!!!!!!!
    ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ......νά πάει άπο τήν άλλη....πήγαν νά
    γεμίσουν πρώτα τή μία μεριά όπως έμπαιναν....!!!!!!!!!!
    Ε........!!!!
    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ........
    Προτιμώ νά είμαι κουτοπόνηρος....!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    (Καλά οκ... από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.

Αρχίσαμε από τα πρόστιμα για κράνος και όπου να'ναι θα το φτάσουμε πάλι στην αρχαία ελλάδα... Μηδέν στην έκθεση!

Αγαπητέ βελζεβούλη ή όπως αλλιώς σε λένε... αν κάποιος πει κάτι έξυπνο κι εγώ συμφωνήσω μαζί του, δεν γίνομαι κι εγώ αυτόματα έξυπνος. Έχουμε καταλάβει ότι ψιλογουστάρεις τον άφρο.. μην επαναλαμβάνεσαι άσκοπα αφού δεν έχεις τίποτα να πεις.

Παρένθεση κλείνει.)

Το παράδειγμα με τους Έλληνες τουρίστες δεν το έβαλα για να μας συγκρίνω με τους ξένους.. αν έχουν ή όχι κουσούρια ποσώς με νοιάζει. Θα έπρεπε να καταλαβαινόμαστε!

Ωστόσο μια και τέθηκε το αντίστροφο, το ότι οι ξένοι γίνονται κάγκουρες στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος θέλει αστυνόμευση για να λειτουργήσει ως σύνολο και επίσης ότι προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στο περιβάλλον του...
    Θάνος..

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    (
    Αγαπητέ βελζεβούλη ή όπως αλλιώς σε λένε... αν κάποιος πει κάτι έξυπνο κι εγώ συμφωνήσω μαζί του, δεν γίνομαι κι εγώ αυτόματα έξυπνος. Έχουμε καταλάβει ότι ψιλογουστάρεις τον άφρο.. μην επαναλαμβάνεσαι άσκοπα αφού δεν έχεις τίποτα να πεις.

Παρένθεση κλείνει.)
    . ..
    Μα για να γλιτώσω την άσκοπη επανάληψη χειροκροτώ τον Αφρο !!!

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν κρατάει ρελαντί και τραβάει το γκάζι
    από std στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2013, 21:30
  2. Με έσωσε το κράνος και το μπουφάν...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 17:58
  3. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2006, 10:09