:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Μου φαίνεται πως τα θέλετε τα υπονοούμενά σας :
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Μου φαίνεται πως τα θέλετε τα υπονοούμενά σας :
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πακτεν
ΚΑΠΤΕΝ![]()
θα τον σκίσω τον πούστη τον Oldman :a29: :a29:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε μαλάκα Λεώ, άλλαξε άβαταρ!
μήπως να βάλω κι εγώ το ιδιο;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
re magkites den antexo allo ta mploka oi paliompatsoi me exoun gamhsei den antexo allo me exoun stamathsei 4 fores exo eidh ena dikasthrio pou me stamathse h opke me to 100cc kai prin duo ebdomades otan etoimazomoun na fugo apo thn paralia eixan mloko akribos ekei kai htan na me grapsoune alla eutuxos mou thn esbhse o mparmpas mou eutuxos allios tora tha eixa duo dikasthria sto proto tha athootho sigoura!~!!!!!!!!
]
k.k.k.k![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Αν κάποιος είναι νόμιμος και 500 φορές να τον σταματήσουν, αδιαφορο τον αφήνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
re magkites den antexo allo ta mploka oi paliompatsoi me exoun gamhsei den antexo allo......
![]()
Η αλήθεια είναι οτι ο Καρέλης είναι η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ τηε νομιμότητας!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν κάποιος είναι νόμιμος και 500 φορές να τον σταματήσουν, αδιαφορο τον αφήνει.
![]()
Δίπλωμα
Ενήλιξ
Καλό μηχανάκι
Κράνος, μπουφάν, μποτες, γάντια κλπ
Το πρότυπο της μηχανοκίνησης...
Γεια σου ρε Καρέλη (τι λεν τα χαραδιάτικα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν το ειπα για το συγκεκριμένο παιδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η αλήθεια είναι οτι ο Καρέλης είναι η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ τηε νομιμότητας!
Μπραβο του μάλιστα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δεν το ειπα για το συγκεκριμένο παιδι.
Μπραβο του μάλιστα.
εχχχμμ...
ειναι ακριβώς το αντίθετο από όσα έγραψα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εχχχμμ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολα αυτά έχουν ειπωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Και για να έχουμε και λίγη τροφή για σκέψη, πόσοι έχετε καταλάβει γιατί (στη θεωρία, έστω) το κράτος κόπτεται τόσο πολύ για την ασφάλειά μας?
Επί της αρχής λοιπόν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να φορούν όλοι οι υπόλοιποι κράνος, ζώνη, και φουλ εξοπλισμό αν γίνεται.
Εγώ και η τσεπούλα μου πληρώνει τα έξοδα του "κράτους πρόνοιας". Η εφορία μου και το ΙΚΑ μου πληρώνουν την περίθαλψη τόσου και τόσου κόσμου. Το ΕΚΑΒ τους μαζεύει, το ΚΑΤ και τα άλλα νοσοκομεία τους επισκευάζουν (ολικώς ή μερικώς), και μετά αρχίζουν τα δέοντα (φυσιοθεραπίες, αποζημιώσεις κλπ). Η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Και είναι μαλακία να πληρώνω ΚΑΙ το κράνος μου ΚΑΙ την περίθαλψή ΣΟΥ επειδή απλώς ζεσταίνεσαι.
Μετά υπάρχει και η πτυχή που ακουμπάει τις ασφαλιστικές εταιρίες, τη νομοθεσία περί υπαιτιότητας στα ατυχήματα κ.α. εμπριμέ. Είναι μεγάλη η κουβέντα (και καλό θα ήταν να γίνει καποια στιγμή, έστω for the record).
Oπότε, αυτή η αντίδραση by-default-μονο-και-μονο-επειδή-είναι-αστυνόμοι είναι πολύ ανώριμη και εντελώς άτοπη. Και τέλος πάντων, όποιος δε γουστάρει τη νομοθεσία περί υποχρεωτικής χρήσης κράνους, ας κάνει διαδήλωση! (Στην αμερική κάνουν συχνά!)
(Εξατμίσεις, πινακίδες κλπ άααααλλο πακέτο!!)
Οπότε η τροφή που λες έχει φαγωθεί έχει χωνευτή και
Έχει βρομίσει κι ολας.
Αν πιστεύεις ότι πληρώνεις εσύ για όλα αυτά που λες
(η τουλάχιστον εκεί νομίζεις ότι πάνε τα λεφτά σου)
Είσαι πολύ μεγάλο ΡΟΜΠΟΤ.
Καλό θα ήταν να προσέχουμε όλοι περισσότερο.
Δεν θα το αναλύσω άλλο αλλά να ξέρεις ότι το κράνος
Μου Δεν θα σου σώσει την τσέπη.
Μάλλον δεν σας έχει τύχει ποτέ να σας πούνε το εξής.
Αφού σε σταμτισα θα σε γράψω.
Μάλλον αρχίσατε να οδηγατε μετά τα 20τοσο.
Οσο ήμουνα μικρός με σκίσανε στις κλίσεις.
Μισές για κράνος μισές αδικαιολόγητα.
Αλλά μάλλον συναιβει μόνο σε μένα.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Μίστερ Κάπταιν, μήπως με τη φάτσα του Άνταμ πήρατε μαζί και την όρεξή του για σπαμ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εχχχμμ...
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
ποιος μιλάειΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μίστερ Κάπταιν, μήπως με τη φάτσα του Άνταμ πήρατε μαζί και την όρεξή του για σπαμ ;
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΝΤΑΞ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ..........ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΣΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...ΚΑΙ ΟΜΩ ΤΗ ΦΟΡΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20ΧΛΜ....ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΛΑΣΗ ΜΕ ΓΡΙΕΣ ΑΟΜΑΤΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ...ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΟΥΝ.....ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟΛΗ ΜΟΝΟ ΚΡΑΝΟΣ ΑΛΛΛΛΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ 1 ΧΛΜ ΑΠΟΣΤΑΣΗ......ΑΝΟΙΓΩ ΝΕΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΚΑΠΤΕΝ![]()
θα τον σκίσω τον πούστη τον Oldman :a29: :a29:
ποιος ειπες οτι εχει την πατροτητα της λεξεως?![]()
να θυμισω διαλογο?![]()
eutuxos pou me to 100cc eixa xartia giati allios tha xana kai to astrea honda mou!!!!!![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee