Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 134

Θέμα: 0-300 και ψεματα

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    επειδη το θεμα παει μακρυα...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν ασχοληθηκα με το ΤΙ λεει το συγκριτικο.

ΔΕΝ με ενδιαφερει εαν εχω το πιο γρηγορο/αργο μηχανακι.

ΔΕΝ αγορασα το πιο γρηγορο/αργο μηχανακι.

ΕΓΩ αναφερθηκα μονο στο σχολιο "φερτε τις αδειες σας"
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από allou
    Έχει σκεφτεί κανείς την περίπτωση να είναι τα πράγματα όπως αναφέρονται;
    Το λέμε μία ακόμη φορά λοιπόν:
    Όποιος αμφισβητεί τις μετρήσεις του 0-300, έρχεται, εναποθέτει την άδεια κυκλοφορίας και οι μετρήσεις γίνονται παρουσία του ή με τη συμμετοχή του, με κίνδυνο να χάσει τη μοτοσυκλέτα του.
    Ας κρατά και ψιλά μόνο, για το ενδεχόμενο που χρειαστεί να φύγει με ταξί...

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για το "κρίμα Θανάση"

ΥΓ1 (για να μην μείνει το επιθετικό ύφος). Κοίταξε κανείς τελική; Αριθμό κυλίνδρων; ροπή; Μήπως εξηγούνται τα πράγματα..
    ΥΓ2. Το λαστιχάρισμα δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα. Όσο περισσότερο λαστιχάρει μια μοτοσυκλέτα, τόσο περισσότερο προειδοποιεί και σώζει τούμπες, αλλά και λιγότερο σπορ διαθέσεις σηκώνει. Με ένα άκαμπτο πλαίσιο πρώτα πέφτεις και μετά καταλαβαίνεις ότι γλίστρησες.
    Φιλε Θαναση(αν οντως εισαι αυτος που γραφεις οτι εισαι!) πραγματικα χαιρομαι που εισαι κι εσυ αναμεσα μας εδω στο forum,καλως ηρθες
    Επειδη οι παρατηρησεις ειναι καλες στο να βελτιωνομαστε,θα πω μερικα πραγματακια σχετικα με το περιοδικο που διευθυνεις
    1)Συμφωνω με τα παιδια ως προς το θεμα του συγκριτικου για το BMW.Ειναι λιγο κουφο το αποτελεσμα!Ασχετα αν το ΒΜW ειναι ενα πραγματι πολυ καλο μηχανακι,αλλα επειδη ειναι καινουργιο πρεπει σωνει και καλα να ειναι κορυφαιο?
    2)Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι το περιοδικο στα τεστ που κανει ακολουθει μια πολιτικη που πρεπει το μηχανακι που ειναι πρωτο σε ενα συγκριτικο την μια χρονια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν πρεπει να ειναι παλι πρωτο σε ενα επομενο συγκριτικο!Παραδειγμα το αγριο θαψιμο που εφαγε το Vstrom στο τελευταιο συγκριτικο με τα ΧΤ κλπ οπου το μονο που δεν ειπατε ειναι να παμε να το πεταξουμε!
    3)Θα το βρεις ισως λιγο κοινοτοπο,αλλα εμενα(αλλα και πολλους αλλους φανταζομαι) που αγοραζουμε ολα τα περιοδικα του χωρου,ΔΕΝ ενδιαφερει η διαμαχη σας με το ΜΟΤΟ και οι μπηχτες που αλληλοεκτοξευετε.Πιστευω οτι ο χωρος της μοτοσυκλετας δεν σηκωνει αλλες διαιρεσεις σε καλους και κακους,πρασινους-κοκκινους κλπ.Ισα ισα που και το 0300 οπως και το ΜΟΤΟ τα αγαπαω(-αμε πιστευω!) το ιδιο για αυτο και τα αγοραζω απο τα πρωτα τευχη τους.Τοσο εσυ,οσο και ο Χατζαρας κατα ενα τροπο εχετε 'αναθρεψει' μια γενια μοτοσυκλετιστων,τριανταρηδων πια,και κατα ενα τροπο σας νιωθουμε σαν δικους μας ανθρωπους!

Προς mods:Θα ηταν μια καλη ιδεα να ομαδοποιηθουν καπου τα threads σχετικα με τα περιοδικα,οπως αυτο το δικο μου,σορυ για το μακροσκελες μπλα μπλα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Επειδή έτυχε να πάρω το συγκεκριμένο τεύχος (το οποίο είναι επιεικέστατα μέτριο) να πω ότι η τιμή 0-150 του TDM δεν είναι 18,1 που γράφεις, αλλά 6.6sec. Το 18,1 είναι για τα 0-200.
    Όπα φίλε μου, σωστά παρατήρησες. Το διόρθωσα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Έχω ένα DL650 και έχω διαβάσει όλα τα test του Ελληνικού τύπου και όλα τα δωρεάν δυκτιακά. Το 0-100 για την δική μου μηχανή είναι από 3.9δ μεχρι και 4.6δ (20% διαφορά), 0-150 από 8.5δ εως 9.5δ τελική από 186 εώς 196. Αν εξαιρέσουμε την τελική πιστεύω πως ο σημαντικότερος παράγοντας για τα 0-?km είναι η επιτυχημένη εκκίνηση του δοκιμαστή. Άσε που ένας δοκιμαστής 20kg πιο βαρύς και γεμάτο ή άδειο τεπόζιτο δίνουν διαφορά 40kg (~15% του συνολικού βάρους μηχανής αναβάτη και άρα 15% περισσότερη επιτάχυνση)

Συμφωνώ ότι οι μετρήσεις του 0-300 αποτελούν εκπληξη αφού θα περίμενα το BMW με την επίπεδη καμύλη ροπής να ξεκινάει λίγο καλύτερα μέχρι τα 100 και απο εκεί και πανω να μειώνει την διαφορά το Ζ.

Μπορεί να έγινε λαθος ή να αργησε μια αλλαγή ταχύτητας ή να έμεινε στον κόφτη λίγο παραπάνω στο Ζ και έτσι να το "έριξε". Όμως πραγματικά, κυρίως για τους αγοραστές της BMW, πιστεύω ότι δεν θα τους πείραζε να το βγάλουν 0.5δ πιό αργό στο 0-400μ. Δεν νομίζω δηλαδή ότι αν πράγματι τα έπαιρνε το περιοδικό θα έκανε μια τόσο χαζή απατεωνιά. θα μπορούσε άνετα να βγάλει το Ζ λίγο πιο γρήγορο και από όλα τα άλλα να έβγαζε καθαρό νικητή το 800.

Εγώ δεν ξέρω αν το οποιοδήποτε περιοδικό τα παίρνει (προσωπικά για ΜΟΤΟ, 0-300 δεν το πιστεύω) αλλά σίγουρα από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορεί κανείς να βγάλει τέτοιο συμπέρασμα.

Μην με αρχίσετε στο μπινελίκι. Απλά η αποψή μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto

Εγώ δεν ξέρω αν το οποιοδήποτε περιοδικό τα παίρνει (προσωπικά για ΜΟΤΟ, 0-300 δεν το πιστεύω) αλλά σίγουρα από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορεί κανείς να βγάλει τέτοιο συμπέρασμα.

Μην με αρχίσετε στο μπινελίκι. Απλά η αποψή μου.
    Οταν λεμε οτι ενα περιοδικο ''τα παιρνει'', εννοουμε οτι οποιος κανει τις περισσοτερες καταχωρησεις, εχει και το καλυτερο χαιδεμα.
    ΟΛΑ τα περιοδικα σε ολων τον κοσμο λειτουργουν ετσι!

Το F800 ειναι ωραιο, ειναι καλο, αλλα ειναι κατα πολυ ΠΙΟ ΑΡΓΟ απο το Ζ.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Λοιπόν να πω εδω οτι απο το 0-300 δεν εχω κανέναν προβλημα οι ενστασεις μου ειναι για το Μοτο οπου και ειδα στο μηχανάκι μου (αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι..) διαφορετικα νουμερα μετα απο ένα χρονο..

απο το 0-300 οπου και δε πολυδιαβάζω..(γενικα δε πολυδιαβάζω) ΔΕΝ εχω δει διαφορετικα νουμερα σε τεστ με τη μοτο μου...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...
    και ισα ισα που το χρονο που κανει (οποιος τον κανει ) με το κτμ μου στο 0-400 εγω δε μπορω να τον κάνω με τιποτα.

αφτερ το μηχανακι που λες το εχω δει να περναει καθε μέρα απο τη κατεχακη και την ανεβαίνει προσ τα πάνω για καρεα..

ελα να του τη πέσουμε...."ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ 0-200 ΧΙΛ." ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ??

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

αφτερ το μηχανακι που λες το εχω δει να περναει καθε μέρα απο τη κατεχακη και την ανεβαίνει προσ τα πάνω για καρεα..

ελα να του τη πέσουμε...."ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ 0-200 ΧΙΛ." ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ??

:rotflmao: :rotflmao:
    Nαι ρε συ, αλλα αν στεναχωρεθει μετα και θελει να το πουλησει, η mercentes δεν βγαζει μηχανακια ακομα!!

(Αμαααν τι ειπα, ξεκιναει πολεμος :rotflmao: )

ego pantos john pistevo oti ite me adio i me gemato tepozito ego ime pio grigoros. FAST BOY.perimeno na anevis gia kamia grigori volta giati oi diki moy:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Kala ORE exei kaneis sas odigisei to F800 i apla iste kolimenei me ta specs sas min trelathw .....

Nai to BMW einai kai pio elafry kai exei parasagkas kalyteri ergonomia kai nai exei kila parapanw ropi kai pio xamila.....

Sa na mou lete oti h Ducati sta WSB pou exei mikroteri Ypodinami den mporei na skisei ta Yiaponezakia ....

Ase pou kapoios ipe oti to Z vgazei leei 110 ipous (xaxaxa) min relathw twra .. gia kante re mia dynamometrisi kai meta ta ksanaleme ......

Oso gia 260km teliki ekei pethana sto gelio ......

Sygnwmi pou sas yo lew alla nai to BMW einai grigorotero pantou .. telia ...

Ante anoikste ligo ta matia sas ...

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pavlos01
    Kala ORE exei kaneis sas odigisei to F800 i apla iste kolimenei me ta specs sas min trelathw .....

Nai to BMW einai kai pio elafry kai exei parasagkas kalyteri ergonomia kai nai exei kila parapanw ropi kai pio xamila.....

Sa na mou lete oti h Ducati sta WSB pou exei mikroteri Ypodinami den mporei na skisei ta Yiaponezakia ....

Ase pou kapoios ipe oti to Z vgazei leei 110 ipous (xaxaxa) min relathw twra .. gia kante re mia dynamometrisi kai meta ta ksanaleme ......

Oso gia 260km teliki ekei pethana sto gelio ......

Sygnwmi pou sas yo lew alla nai to BMW einai grigorotero pantou .. telia ...

Ante anoikste ligo ta matia sas ...
    Ναι ναι!!!
    Και εγω ειδα οτι περναγε ακομη και το 1000 στο δρομο...μετα ξυπνησα...

Μην φας εχουμε γλαρο μεγαλε...

θα βγουν στο δρομο,δε θα βγουν;Θα δουμε τοτε απο κοντα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Eχθες κατεβαινοντας τη Κηφισιας στη μεσαια λωριδα,με περασε ενα BMWδακι,αυτο το F800,με καμια 130αριαχλμ,προκλητικα κοντα μου(στη μεσαια κι αυτος),τον βλεπω,ανοιγεται για να στριψει δεξια,εχω ηδη κατεβασει βεβαιως κανα δυο ταχυτητες, και του ριχνω μια καλη απ’την αριστερη(λιγο πριν το Φαρο του Ψυχικου) με 160+,οπου στο φαναρι που ακολουθησε,εφτιαχνε το κρανος,επαιζε με το οδομετρο κ.α...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οκ σιγα τη διαφορα.σε παρομοιες μηχανες παντα ο οδηγος μετραει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    οκ σιγα τη διαφορα.σε παρομοιες μηχανες παντα ο οδηγος μετραει.
    Δεν μετραει ο οδηγος σε τετοιες διαφορες.Αυτο λεμε.Δεν ειναι μικρη η διαφορα.τα ξαναειπαμε παραπανω.Δε γινεται να περνει κεφαλι ενα μηχανακι με 15+ αλογα στα 0-100 και να τον περασεις μετα.Εκει μετρανε τα αλογα.Ο οδηγος μετραει εως τα 0-100
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Νέο μέλος
    Kai vevea fantazome h ropi den pezei kanena rolo etsi ... oute oti sas skizei ta ramata oute oti einai 2.000 strofes pio xamila oute oti einai 10+ kila elafritero kai oute oti exy kalyteri sygkentrosis mazas xamila ... kamia

Adiafora ola afta alla gia peste me twra ilikrina giati varethika tin pipila ...

a) Ti ipous vgazei sti roda to Zou ...???????

Mipws 96 .. mipws h BMW vgazei sti roda 82 .. mipws lew opote afta ta 15+ pane strafi .. lew twra ...

Pedia afiste afta ta pou exete dei giati mallon oi anthwpoi ta strwnoune akoma ..... mporei na sygxistoun kai na klapsete ..

Mia simiwsi egw milaw panta gia to S oxi to ST pou kai pio vary einai kai ligo xiroteri empros anartisi exei ..

Pavlos

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανάμεσα σε sh 300 και beverly 300
    από th81 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2011, 15:32
  2. ανάμεσα σε sh 300 και beverly 300
    από th81 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2011, 18:31
  3. αλήθειες και ψέματα για xt 600
    από faraway στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2009, 20:46
  4. τι γνωμη εχετε για τα μαθηματα του 0-300? και η μαλ@κία παει σύννεφο
    από dammed_kittin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί