κι ο αέρας έγινε πεζοδρόμιο....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Και δίκιο έχεις φιλαράκι! Απόλυτο δίκιο!!!
Με έφαγε το γεγονός της υπνηλίας... είπα χωρίς κράνος θα με χτυπάει ο αέρας δεν θα κοιμηθώ...![]()
![]()
κι ο αέρας έγινε πεζοδρόμιο....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Με έφαγε το γεγονός της υπνηλίας... είπα χωρίς κράνος θα με χτυπάει ο αέρας δεν θα κοιμηθώ...![]()
![]()
τη μια ο αερας να ξυπνησεις, την αλλη που να βγαζεις τις μιτσουκο για την παραλια... ε, δεν σΕ λεω τιποτα, αφου τα θελει ο λοκως σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Καλά ρε λακαμά... κάνεις λες και δεν το ξέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τη μια ο αερας να ξυπνησεις, την αλλη που να βγαζεις τις μιτσουκο για την παραλια... ε, δεν σΕ λεω τιποτα, αφου τα θελει ο λοκως σου!![]()
αυτό το περιστατικό με το κράνος είχε γίνει πριν έρθω στο φόρουμ! Πριν γίνω μέλος!
Το συζητάγαμε στην πρώτη μου βόλτα γνωριμίας που ήταν στη λίμνη Μαραθώνα.
Αφού στο έχω πει... με το ΧΤ μέσα στην Αθήνα βράδυ στην Ακαδημίας...
από τότε τίποτα! Μόνο στην Κεφαλλονιά! Και δεν φορούσα μιτσούκο χαμένε! Η γυναίκα μου φορούσε σαγιονάρα...
και πάλι καλά που είχες μόνο αυτά...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Με έφαγε το γεγονός της υπνηλίας... είπα χωρίς κράνος θα με χτυπάει ο αέρας δεν θα κοιμηθώ...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Πού-στην φορούσε τη σαγιονάρα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η γυναίκα μου φορούσε σαγιονάρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστά λατρεμένου μου latris σωστά...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
και πάλι καλά που είχες μόνο αυτά...
αλήθεια οκ τα ματάκια σου σήμερα;;; πήγες σε οφθαλμίατρο;;;
όλα θες να τα μαθαίνεις... πον(ρ)νηρέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Πού-στην φορούσε τη σαγιονάρα ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Λογικά ναι,αν και το Β μου κανει νερά σήμεραΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
σωστά λατρεμένου μου latris σωστά...
αλήθεια οκ τα ματάκια σου σήμερα;;; πήγες σε οφθαλμίατρο;;;:rotflmao:
Ρε μήπως από το χτύπημα δεν βλέπεις εσύ καλά??![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
όλα θες να τα μαθαίνεις... πον(ρ)νηρέ...![]()
τελικά είσαι πολύ spammer... ρώτησε η κοπέλα τι να κάνει άμα αρχίσει να πέφτει και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις ανωμαλίες που γουστάρεις να κανεις με την κυρία σου....
τσ...τσ...τσ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τη μια ο αερας να ξυπνησεις, την αλλη που να βγαζεις τις μιτσουκο για την παραλια... ε, δεν σΕ λεω τιποτα, αφου τα θελει ο λοκως σου!![]()
Αφορμης δοθεισης και με δεδομενο οτι τα εχω πει και κατ' ιδιαν στον Στελιο ...
Επαναλαμβανω κι εδω την "κακία" μου.![]()
ΔΕΝ θα ξαναπω ποτε "κριμα" και δεν θ' ακουστει κανενας λογος συμπομοιας και συγκαταβασης απο μενα (εκτος απο "περαστικα"), για οποιοδηποτε ατυχημα απ' οπου θα μπορουσαμε να σηκωθουμε, να ξεσκονιστουμε και να παμε σπιτια μας, αλλα τελικα ΔΕΝ εγινε ετσι, λογω ελλειπους εξοπλισμου!
Μιας και θεωρω οτι το ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ!
Εχω κουραστει να στεναχωριεμαι με μ@λ@κιες!
Το αυτο επιθυμω και δι υμας! :wacko:
Να ειμαστε ολοι καλα!
![]()
![]()
![]()
Ρε λες;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Λογικά ναι,αν και το Β μου κανει νερά σήμερα:rotflmao:
Ρε μήπως από το χτύπημα δεν βλέπεις εσύ καλά??![]()
Θα... μου δείξεις... τα γράμματα πως είναι σωστά;;;
Τι τσ τσ ρε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
τελικά είσαι πολύ spammer... ρώτησε η κοπέλα τι να κάνει άμα αρχίσει να πέφτει και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις ανωμαλίες που γουστάρεις να κανεις με την κυρία σου....
τσ...τσ...τσ...
![]()
Εσύ ρώτησες για τη σαγιονάρα!
Που μου τη φορούσε!!!
Θες ή δεν θες να μάθεις;;;
Τη φορούσε στο πόδι αλλά μετά την τούμπα την είχα στο.. κεφάλι... εκεί έφτασε...
όταν δε φτάσαμε σπίτι έτρεχα να την αποφύγω μαζί με τα υπόλοιπα:
τσόκαρα τηγάνια σκούπες και όλα τα καλά συνοδευόμενα από κοσμητικά:
"άσχετε άχρηστε θεόστραβε..."...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Αφορμης δοθεισης και με δεδομενο οτι τα εχω πει και κατ' ιδιαν στον Στελιο ...
Επαναλαμβανω κι εδω την "κακία" μου.![]()
ΔΕΝ θα ξαναπω ποτε "κριμα" και δεν θ' ακουστει κανενας λογος συμπομοιας και συγκαταβασης απο μενα (εκτος απο "περαστικα"), για οποιοδηποτε ατυχημα απ' οπου θα μπορουσαμε να σηκωθουμε, να ξεσκονιστουμε και να παμε σπιτια μας, αλλα τελικα ΔΕΝ εγινε ετσι, λογω ελλειπους εξοπλισμου!
Μιας και θεωρω οτι το ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ!
Κανείς δεν είπε το αντίθετο!!! Ειδικά εγώ!!! Πήρα την ευθύνη μου και είπα μαλακία μου και τέρμα!!!
Απλώς θύμισα στον καράφλα τον ξεχασιάρη ότι του έχω πει πως και που έγινε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι τσ τσ ρε!!!
Εσύ ρώτησες για τη σαγιονάρα!
Που μου τη φορούσε!!!
Θες ή δεν θες να μάθεις;;;
Τη φορούσε στο πόδι αλλά μετά την τούμπα την είχα στο.. κεφάλι... εκεί έφτασε...
όταν δε φτάσαμε σπίτι έτρεχα να την αποφύγω μαζί με τα υπόλοιπα:
τσόκαρα τηγάνια σκούπες και όλα τα καλά συνοδευόμενα από κοσμητικά:
"άσχετε άχρηστε θεόστραβε..."...
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
και λίγα σου είπε....
re magkes ti kopanate gia to pesimo?
exete trela8i telios?![]()
![]()
diladi sigkrinete tis pistes ton GP pou o sxediasmos tous ine apotelesma epistimonikis erevnas
me tous elinikous dromous tixees ke proxires kataskeves....
apo ta pio ili8ia pou exo diavasi:rotflmao: :rotflmao:
meta an pesis xoris eksoplismo rouxa me prostasia apo ptosi kranos mpotes akoma ke gantia ise teliomenos
stin eliniki asfalto den iparxi periptosi na min sir8is merika metra sto odostroma ke ta pezodromia ine poli konta sou poli konta stin lourida kikloforias opos ke i mpares ta katagmata ke ta spasimata toulaxiston an ise tixeros den ta glitonis
ti sxesi exi afto tora me mia ptosi sta GP opou rouxa ke kataskevastiki domi tis asfaltou se voi8ane na stamatasis poli egkera ke stis perisoteres periptosis akoma ke me ptosi 200 xiliometron exis siko8i anavatis ine mia xara ke prospa8i na ksanakavalisi tin motosikleta i tin kavalai...
iparxi lipon kapia singrisi?![]()
ine telios diaforetiki nootropia odigisis ke simperiforas anavati ke diaforetiki piotita prostasias
stous elinikous dromous den ti8ete 8ema prostasias isos na prostatevoun tous dierxomenous apo tin anti8eti katef8insi apo mia sigkrousi logo ptosis tou anavati i tou aftokinitisti
se poli elaxistes periptosis exoun glitosi atoma apo ptosis akoma ke me liga xiliometra sto konter
tora an den exis eksikio8i me tin enia tis ptosis simveni giati den ise epagkelmatias odigos agonon ke kata tin ptosi den exis sinidisi
enas ekpedevmenos odigos stin ptosi den klini ta matia tou i xani tin sinidisi tou ke afinete sto eleos tis ptosis
ala prospa8i na frenari me kapio tropo to soma tou xrisimopiontas xeria ke podia diladi an ine dinaton na sernese stous agkones ke stis fternes stirizomenos me to somas sou anasikomeno apo to edafos ala afto ine tromera diskolo na to petixi kapios xoris ekpedefti xoris eksikiosi
sini8os i perisoteri peftoun san saki me patates ke oti gini
ke pros 8eou mono xalari den prepi na iste giati to pio pi8ano ine na kataliksete stis rodes kapiou oximatos.....
den nomizo pantos oti iparxi grapto ma8ima gia tis ptosis...
sto xoma ine diaforetika ta pragmata ke pio akindina apo oti ston dromo an exis pliri eksoplismo to poli na tin glitosis me kanena spasimo i katagma
to simantiko ine na odigas xalara na afinis to ema sto somasou na reei xalara ke na pigenis simfona me tin figokentro giati i motosikleta an den ixe anavati ke kiniotan moni tis den 8a ixe provlima na strivi ke na ksinoun ta timonia stin asfalto as poume
o anavatis ine aftos pou dimiourgi provlima stin kikloforia tis ke tin odigisi tis me tis alages pou tin piezi na kani= eligmous....
episis gia na odigi8i mia motosikleta se singrousi/ptosi ine telios ili8iotita tou anavati i tou odigou aftokinitou
genika den ftene ta oximata gia afta pou mas simvenoun
ala i kaki xrisi tou odigou
i epipoleotita tou
i adiaforia tou
to poso ekpedevmenos ine i gnosis tou
i kali diatirisi tou oximatos tou
ala genika fteei o an8ropinos paragontas
pote ta oximata
gia afto kitakste na ekpedeftite oso ginete giati to oxima mpori na gini ena dolofoniko meso poli efkola
ke me ton idio tropo pou ma8ate na pernete profilaksi ston erota as poume epidi egkimoni kindinous
me ton idio tropo prepi na ekpedeftite stin odigisi giati to kako perimeni ke 8a emfanisti poli amesa
ke opos leme gia ola i agnia skotoni.....
ke pros 8eou min pigenete se mpakouria na ma8ete pos 8a vgazete gkomenes....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
se perisoterous xomo sapiens to stoma ine mia tripa opos o proktos.....
![]()
![]()
![]()
ekpedeftite mono me diakekrimenous idikous se ka8e 8ema afora tin zoi sas den parlapipes tipou ka8eterias gia dimiourgia entiposeon
na iste oli panta paron![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna