stamatiste na postarete alles foto gt..... :a04: :a04: :a04: :a04: :a04:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stamatiste na postarete alles foto gt..... :a04: :a04: :a04: :a04: :a04:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
koykla einai...
Kaloriziko kai kalota3ido fileee !!!![]()
![]()
Μπραβο φιλε! Να ξέρεις οτι δεν θα περνας απαρατηρητος!!!![]()
Τελικα τη πηρες μεταχειρισμενη ή καινουρια?
file crywolf otan to strosis pes mas poso baraei konterisia teliki plzzz!~!!!!! giati skeftomai na to agoraso...![]()
paei san to anemo...
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
Εύχομαι και σε εσάς καλά χιλιόμετρα με τις δικές σας μηχανές!
Την πήρα μεταχειρισμένη με περίπου 5.000 χλμ οπότε δεν νομίζω να θέλει στρώσιμο πια. Ο οδηγός θέλει στρώσιμο καθώς την μαθαίνω ακόμα.Για το λόγο αυτό στο κοντέρ έχω δει μέχρι 105 km/h. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (Eminem) μου είπε ότι έχει δει μέχρι 165 km/h. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.
kalota3ido![]()
ante re crywolf 8a valeis kamia foto i tha vlepoume mono apo allous sto web??:P ante rixe.....10 fwto![]()
![]()
paei san to anemo...
OK! Μόλις το πάρω από το συνεργείο θα βγάλω μερικές και θα postάρω και εδώ. Μην νομίζεις και μένα μου έχει λείψει καθώς κοντεύει 2 μήνες στο συνεργείοΑρχικά δημιουργήθηκε από mantras
ante re crywolf 8a valeis kamia foto i tha vlepoume mono apo allous sto web??:P ante rixe.....10 fwto![]()
![]()
![]()
EEEEEEEE ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΔΕΙΙΙΙΙΤΕΕΕ!!!μπειτε στο μοτοτριτη ΒΓΑΙΝΟΥΝ 250κκ.!!!!!!!ΑΝΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΚ!@@%ΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
paei san to anemo...
ΣΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΥΑΜΑΗΑ YZF R-250 ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ!!!!!!!!
paei san to anemo...
Ο στόχος του μοντέλου είναι προφανώς να προσελκύσει του νέους αρχάριους αναβάτες, που θέλουν μία φιλική μοτοσικλέτα με sport σχεδιασμό. Το πλαίσιο του μοντέλου αναμένεται να είναι κοντά στα χαρακτηριστικά του R125 και του Kawasaki Ninja 250, ωστόσο το βάρος του μοντέλου θα βρίσκεται κοντά στα 126 κιλά. Σαφώς με την πρόσθεση των υπολοίπων όπως φρένων, αναρτήσεων και ελαστικών θα αυξήσουν το βάρος του μοντέλου όμως όχι σημαντικά.
Η εμφάνιση του νέου YZF-R250 θα είναι στις ίδιες σχεδιαστικές γραμμές με τα R125,R6 και R1 με μικρές διαφορές και πιο επιθετικές γωνίες. Η τιμή του μοντέλου δεν είναι γνωστή όμως αναμένεται να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα του ανταγωνισμού.
πολυ ενδιαφερον!
You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul - Julie de Lespinasse
nai file akrivws egw vasika ksereis psinome me ena cbr250 me look apo to cbr600 to 2005 stil stin omorfia....prin apo 2 xronia to skeftomoun k ginete pragmatikotitaaaaa!!!!!!!!
paei san to anemo...
kamia allagh gia ta 250arakia re paidia?
einai wraio na zeis gia ena oneiro