Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 122

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ Μ.....

Παλαιό μέλος
    Δεν μπορείς να έχεις "απαίτηση". Αυτό το ξεχνάς. Δε χωράνε λόγια περί απαιτήσεων στην κίνηση στους δρόμους. Δεν μπορείς να ζητήσεις ("αιτώ") τίποτα, δε μπορείς να απαιτήσεις τίποτα. Ο κοκ καθορίζει τι θα κάνει ο κάθε ένας, και καλά θα κάνουμε να τον ακολουθήσουμε όπως λέει, γιατί αν αρχίσει ο κάθε ένας να ορίζει δικούς του κανόνες και να περιμένει (απαιτήσει?) από τους άλλους να τους ακολουθήσουν... τρέχα γύρευε.

kai na exei thn nootropia pou vgainei apo thn apanthsh sou oti afto einai to nomimo kai oloi oi alloi kathiste apo piso...
    Δε του λέω τι να κάνει ("kathiste apo piso"). Ούτε και αυτός θα'πρεπε να λέει τι να κάνω. Η κοπέλα που οδηγούσε το αμάξι στο οποίο ήταν ο hymador πήγαινε νόμιμα και ασφαλέστατα. Ο άλλος, πήγαινε δίχως αύριο. Δεν κατάλαβα πως από αυτό βγάζεις το συμπέρασμα ότι το "παίζει σερίφης" κάποιος που πήγαινε όπως η κοπέλα.

Το ότι κάθε όχημα είναι υποχρεωμένο να κινείται στην δεξιότερη ελεύθερη λωρίδα, αυτό είναι αυτονόητο.

Σερίφηδες και λοιπές σαχλαμάρες, στo αμέρικα.

Τέλος, τί λες;

Afti einai klassiki Ellhnikh nootropia: ego eimai nomimos (dil pao mexri 100) se opoia lorida goustaro (gia tous egoistes) h se opoia lorida me volevei (gia tous fovismenous) kai oi alloi den pane na kourevontai... as perasoun apo mporoun...
    Η περιγραφή αυτή δεν ταιριάζει σε τίποτα με αυτό που περιέγραψε ο hymador και ούτε είναι η απάντηση που ταιριάζει στο ποστ μου. Σε αυτά που λες συμφωνούμε όλοι εδώ, αλλά πρόκειται για άλλη συζήτηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Δεν μπορείς να έχεις "απαίτηση". Αυτό το ξεχνάς. Δε χωράνε λόγια περί απαιτήσεων στην κίνηση στους δρόμους. Δεν μπορείς να ζητήσεις ("αιτώ") τίποτα, δε μπορείς να απαιτήσεις τίποτα. Ο κοκ καθορίζει τι θα κάνει ο κάθε ένας, και καλά θα κάνουμε να τον ακολουθήσουμε όπως λέει, γιατί αν αρχίσει ο κάθε ένας να ορίζει δικούς του κανόνες και να περιμένει (απαιτήσει?) από τους άλλους να τους ακολουθήσουν... τρέχα γύρευε.

Δε του λέω τι να κάνει ("kathiste apo piso"). Ούτε και αυτός θα'πρεπε να λέει τι να κάνω. Η κοπέλα που οδηγούσε το αμάξι στο οποίο ήταν ο hymador πήγαινε νόμιμα και ασφαλέστατα. Ο άλλος, πήγαινε δίχως αύριο. Δεν κατάλαβα πως από αυτό βγάζεις το συμπέρασμα ότι το "παίζει σερίφης" κάποιος που πήγαινε όπως η κοπέλα.

Το ότι κάθε όχημα είναι υποχρεωμένο να κινείται στην δεξιότερη ελεύθερη λωρίδα, αυτό είναι αυτονόητο.

Σερίφηδες και λοιπές σαχλαμάρες, στo αμέρικα.

Τέλος, τί λες;

Η περιγραφή αυτή δεν ταιριάζει σε τίποτα με αυτό που περιέγραψε ο hymador και ούτε είναι η απάντηση που ταιριάζει στο ποστ μου. Σε αυτά που λες συμφωνούμε όλοι εδώ, αλλά πρόκειται για άλλη συζήτηση.
    Sorry gia thn pareksigisi, den milousa gia to sygkekrimeno symvan me ton hymador, alla genikotera gia to pos prepei na einai h odikh symperifora mas.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μεγαλε το θεμα εχει ληξει εδω και καιρο...εχω εξηγησει ενα εκατομυριο φορες οτι κινουμασταν στην αριστερη λωριδα σε πυκνη διαταξη αφου ηταν επιστροφη απο Σ/Κ...Ολες οι λωριδες ηταν κατηλειμενες και τα αυτοκινητα τσουλουσαν σε μικρη αποσταση μεταξυ τους.Ειναι παρανομο το ξερω , αλλα εγω δεν σχολιασα την παρανομια του ''συναδελφου'' αλλα το γεγονος οτι παιζει την ζωη του κορωνα - γραμματα ....αυτο το θεωρω μεγιστη μαλακια...αν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου μην εχεις την εντυπωσει οτι θα σε σεβαστει ο αλλος....

η δικια μου δεν εχει ιχνος ανταγωνισμου μεσα της και της ειναι παντελως αδιαφορο αν την προσπερασει καποιος .... ειδε τον τυπο εγκαιρα αν ακαι η φυσιολογικη αντιδραση οδηγου αυτοκινητου ειναι να κοιταει δεξια σε τετοιες περιπτωσεις,

Πριν λοιπον προβεις σε χαρακτηρισμους για την ''δικια μου'' να σκεφτεσαι κα να διαβαζεις ολο το post οκ ?? παπαρολογιες και συμπρασματα πληκτρολγιου τα γραφω στα αρχιδια μου ....το πιασες μαγκακο???
    Γράψε στα αρχίδια σου εσύ το τι κάνει ο καθένας και το τι λέει ο καθένας.
    Μάθε λοιπόν εσύ που τα έχεις γραμμένα στα αρχίδια σου ότι την ανθρώπινη ζωή ακόμα και αν είναι παράνομο αυτό που κάνει κάποιος μοτοσυκλετιστής ή ακόμα και πεζός την ΣΕΒΟΝΤΑΙ και δεν την γράφουν στα αρχίδια τους και επειδή κατά την δικιά σου γνώμη εσύ που παίρνεις την αριστερή λωρίδα επειδή έχει κίνηση είσαι εντάξει και είναι ο μαλάκας αυτός που σε προσπερνάει με τα όσα, ο αρχιμαλάκας είσαι εσύ και στην προκειμένη περίπτωση η δικιά σου.
    Από τους δεκάδες αυτοκινητιστές που έχω συζητήσει μόνο ΕΝΑΣ (οδηγός σχολικού) μου είχε πει ότι και με κόκκινο ή με χίλια να πηγαίνει μοτοσυκλετιστής θα τον σεβαστεί και θα τον αφήσει να περάσει. Δυστυχώς η μάζα των αυτοκινητιστών έχει τη δικιά σου άποψη ότι αφού είναι παράνομος να πάει να γαμηθεί και τον έχω γραμμένο στα αρχίδια μου. Δεν το λέω αυτό γιατί είναι παράνομος ο μοτοσυκλετιστής που σε πέρασε, αλλά επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβεις πότε πρέπει να κάνεις στην άκρη για να περάσει κάποια μοτοσυκλέτα, αλλά στο λέω ΜΗΠΩΣ καταλάβεις ότι τη ζωή του συνανθρώπου μας ΠΡΕΠΕΙ να την σεβόμαστε ασχέτου Κ.Ο.Κ.
    Γιατί αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ εγώ για να είμαι ακόμα ζωντανός σήμερα να κοιτάω τις διασταβρώσεις όταν περνάω με πράσινο σε φανάρια στην Αθήνα;
    Απάντηση: Γιατί υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ μαλάκες εγκληματίες αυτοκινητιστές προφανώς σαν και σένα που έχουν γραμμένα στα αρχίδια τους τους υπόλοιπους και περνάνε με κόκκινο.

Παλαιό μέλος
    Συ μας λες, δηλαδή, πως ο μοτοσυκλετιστής οφείλει σεβασμού από τους άλλους ακόμα και όταν δείχνει πως ο ίδιος δε σέβεται τον εαυτό του.

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό.

Άσε που έχεις μπλέξει στην ίδια συζήτηση ένα κάρο διαφορετικές καταστάσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Συ μας λες, δηλαδή, πως ο μοτοσυκλετιστής οφείλει σεβασμού από τους άλλους ακόμα και όταν δείχνει πως ο ίδιος δε σέβεται τον εαυτό του.

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό.

Άσε που έχεις μπλέξει στην ίδια συζήτηση ένα κάρο διαφορετικές καταστάσεις.
    Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ απλά, γιατί μπερδεύτηκες;
    Νομίζω μίλησα πολύ απλά ελληνικά για να καταλάβουν οι λίγοι από εδώ που πιστεύουν ότι όποιος τρέχει είναι μαλάκας και δε είναι άξιος σεβασμού, ή αν έχει άδικο "να πάει να γαμηθεί".
    Ο μοτοσυκλετιστής και ο πεζός ΠΡΕΠΕΙ να τον προσέχουμε ασχέτως δίκιου ή όχι. ΝΟΜΟΣ και επειδή δεν υπάρχει αυτός ο νόμος στα χαρτιά ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ανθρωπιάς.
    Περιπτώσεις χιλιάδες όπως μία ενός φίλου με μοτοσυκλέτα που σκότωσε ένα πεζό γέρο που βγήκε απότομα μπροστά του στη Μιχαλακοπούλου. Δεν το έκανε φυσικά επίτηδες, αλλά ο γέρος βγήκε στη λεωφόρο εκεί που δεν ήταν διάβαση. Ήταν μαλάκας και δεν άξιζε σεβασμό για τη ζωή του επειδή έταν "παράνομος;;;". Μπήκε βέβαια σε ένα κικαιώνα δικαστηρίων που τελίκά αθωόθηκε αλλά δεν πάει να πει αυτό επειδή είχε δίκο ο μοτοσυκλετιστής καλά του έκανε!!!
    Είναι η λογική του σεβασμού προς το συνάνθρωπό μας αν δεν καταλαβαίνεις αυτή τη λογική.

Παλαιό μέλος
    Τα'χεις κάνει μπάχαλο.

Θα λυπηθώ για κάποιον που χτύπησε σε περιπτώσεις όπως αυτή που περιέγραψες, αλλά δε θα νοιώσω τύψεις ή ευθύνες.
    Είναι άδικο να νοιώσω τύψεις για τη μαλακία άλλου.

Πήγαινα με 80 στην εθνική αθηνών-χαλκίδας. Νύχτα. Σε κάποια φάση, πεζός στην άκρη του δρόμου άρχισε να ΤΡΕΧΕΙ προς τα μένα. Εγώ πάτησα φρένο αλλά αυτός συνέχισε να τρέχει προς τα μένα. Ο μαλάκας ήθελε να περάσει σύριζα από πίσω μου. Αν τον χτύπαγα, ποιός θα έφταιγε; εγώ; Σύμφωνα με τον κοκ, ίσως ναι. Να νοιώσω ευθύνη όμως, γιατί; αυτός έκανε κάποια στοιχειώδη προσπάθεια να μην βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο για να τον σεβαστώ και γω; Αν ο άλλος δε σέβεται τη ζωή του και αγνοεί ότι πάει για σκότωμα, τί φταίω γω άμα σκάσει πάνω μου, επειδή εγώ δεν θα ήταν δυνατό να τον αποφύγω;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
    Γράψε στα αρχίδια σου εσύ το τι κάνει ο καθένας και το τι λέει ο καθένας.
    Μάθε λοιπόν εσύ που τα έχεις γραμμένα στα αρχίδια σου ότι την ανθρώπινη ζωή ακόμα και αν είναι παράνομο αυτό που κάνει κάποιος μοτοσυκλετιστής ή ακόμα και πεζός την ΣΕΒΟΝΤΑΙ και δεν την γράφουν στα αρχίδια τους και επειδή κατά την δικιά σου γνώμη εσύ που παίρνεις την αριστερή λωρίδα επειδή έχει κίνηση είσαι εντάξει και είναι ο μαλάκας αυτός που σε προσπερνάει με τα όσα, ο αρχιμαλάκας είσαι εσύ και στην προκειμένη περίπτωση η δικιά σου.
    Από τους δεκάδες αυτοκινητιστές που έχω συζητήσει μόνο ΕΝΑΣ (οδηγός σχολικού) μου είχε πει ότι και με κόκκινο ή με χίλια να πηγαίνει μοτοσυκλετιστής θα τον σεβαστεί και θα τον αφήσει να περάσει. Δυστυχώς η μάζα των αυτοκινητιστών έχει τη δικιά σου άποψη ότι αφού είναι παράνομος να πάει να γαμηθεί και τον έχω γραμμένο στα αρχίδια μου. Δεν το λέω αυτό γιατί είναι παράνομος ο μοτοσυκλετιστής που σε πέρασε, αλλά επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβεις πότε πρέπει να κάνεις στην άκρη για να περάσει κάποια μοτοσυκλέτα, αλλά στο λέω ΜΗΠΩΣ καταλάβεις ότι τη ζωή του συνανθρώπου μας ΠΡΕΠΕΙ να την σεβόμαστε ασχέτου Κ.Ο.Κ.
    Γιατί αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ εγώ για να είμαι ακόμα ζωντανός σήμερα να κοιτάω τις διασταβρώσεις όταν περνάω με πράσινο σε φανάρια στην Αθήνα;
    Απάντηση: Γιατί υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ μαλάκες εγκληματίες αυτοκινητιστές προφανώς σαν και σένα που έχουν γραμμένα στα αρχίδια τους τους υπόλοιπους και περνάνε με κόκκινο.
    Nαι ...

Φανταστικος συλλογισμος!!

Βασει των λεγομενων σου θα πρεπει να σεβαστω τον μαλακα που παει αντιθετα σε μονοδρομο , τον μαλακα που οδηγει πιωμενος , τον μαλακα που παραβιαζει φωτεινο σηματοδοτη , τον μαλακα που καταστρατηγει οποιαδηποτε εννοια ασφαλειας (δικης μου και δικης του) επειδη πισω απο αυτες τις -ελα μωρε σιγα τις παρανομιες- βρισκεται μια ανθρωπινη ζωη....στα παπαρια μου φιλε και αν δεν το καταλαβες θα στο γραψω και ετσι:

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Κανεις ενα τεραστιο λαθος!!! Διαχωριζεις τους μοτοσυκλετιστες απο τους οδηγους αυτοκινητων θεωρωντας ΔΙΚΑΙΩΜΑ των μοτοσυκλετιστων (η αυτοκινητηστων -ποδηλατων - ιππεων κ.ο.κ.)να κινουνται οπως , και οπου τους γουσταρει ,με οποιοδηποτε τροπο και ταχυτητα , και συναμμα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των αλλων οδηγων (και μοτοσυκλετιστων μην ξεχνιομαστε) να κινουνται με τροπο που να τους παρεχουν οποιαδηποτε διευκολυνση στις μαλακιες που κανουν θετωντας ουσιαστικα την δικη τους ασφαλεια και ζωη σε κινδυνο.Αν αυτο δεν ειναι ακρατος οδηγικος φασισμος πες μου εσυ τι θα μπορουσε να ειναι??

Το γελοιοδεστερο στοιχειο του σκεπτικου σου ειναι οτι αν οδηγουσες ενα caterpillar 40 τονων θα καταλαβαινα απλως οτι εισαι ενας καραγκιοζης που εμπιπτει στην κατηγορια αυτων που απλα κατακρινεις....μαλακας δηλαδη....

...αλλα το να εισαι μοτοσυκλετιστης και να εφαρμοζεις αυτο το σκεπτικο , του οτι εχει δηλαδη υποχρεωση ο αλλος να σε δει -ακουσει - καταλλαβει οταν περνας απο οπου θελεις , οπως θελεις και οποτε θελεις , ειναι γαλαξιακα μαλακισμενο....και αν σε πειραζει ο χαρακτηρισμος σκεψου οτι απλα ειναι μια ψηφιακη προβολη σε μια οθονη , στην πραγματικη ζωη τα πραγματα μπορει να ειναι απο απλως ασχημα εως τραγικα....και τοτε φυσικα - και δυστυχως - δεν θα εχεις την δυνατοτητα φιλε μου να γραφεις παπαρολογιες .... και να διεκδικησεις φυσικα το δικιο σου (αν αυτο υπαρχει)...

Συμφωνω , η ανθρωπινη ζωη ειναι πολυ πιο πανω απο τον ΚΟΚ αλλα το ιδιο συμβαινει και με την ανθρωπινη βλακεια....

Σου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι οδηγω αυτοκινητο....αλλη μια αποδειξη οτι απο το Post δεν εχεις διαβασει τιποτα ...

Οδηγω μοτοσυκλετα εδω και 18 χρονια ... και οδηγω μοτοσυκλετα φανατικα και καθημερινα.
    Αυτο που εχω συνειδητοποιησει ειναι οτι αν θες να ελαχστοποιησεις τις πιθανοτητες στραβης θα πρεπει να οδηγας παντα με αμυντικο τροπο ... αυτο σημαινει οτι οχι μονο δεν κανω παπαριες αλλα και στις περιπτωσεις που απο τον ΚΟΚ ειμαι καλυμμενος προσεχω διπλα και τριπλα.Και ξερεις γιατι? Γιατι δεν θα συγχωρουσα ποτε στον εαυτο μου να παθω κατι επειδη επετρεψα σε εναν μαλακα που προφανως δεν εχει την παραμικρη συναισθηση του που βρισκεται και τι κανει να μου προξενησει κακο.Δες το εγωϊστικα ρε παιδι μου...υποθετεις οτι καποιος μπορει να σου κανει μαλακια , αλλα το αποτολμας ...και τελικα γινεται η μαλακια....ποιος ειναι πιο μαλακας?
    Ο τυπος που την προξενησε (και που πιθανοτατα δεν καταλαβαινει γρι...) η εσυ που το υποψιαζοσουν και παρ΄ολα αυτα αδιαφορησες?
    Και στη τελικη δεστο και σαν κοστος...υλικο και σωματικο , ψυχολογικο , πνευματικο... ενα αυτοκινητο θα τσακισει καμια πορτα ,κανα φτερο και θα του ''χαλασει'' λιγο το Bonus στην ασφαλεια ....εσυ τι θα παθεις?

Για τον τυπο με το cbr αυτο ακριβως αισθανθηκα...οτι ειναι απεραντα ηλιθιος...οχι γιατι παρανομουσε αλλα γιατι εν γνωση του εθετε αδικαιολογητα τον εαυτο του σε τρομερο κινδυνο .... μπορει η κοπελα μου να τον ειδε , δεν σημαινει οτι θα τον εβλεπε και ο χ, ψ, ζ, οδηγως πιο κατω....να τις χεσω ολες τις αμπελοφιλοσοφιες αν η κυρα Μαρικα εκοβε λιγο το τιμονι αριστερα και τον ελιωνε στις μπαριερες....

εσενα τι σε ενδιαφερει ? το να απαιτεις απο τους αλλους να σε προσεχουν η να προσεχεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου?....σκεψου το λιγο και μην βιαστεις να μου απαντησεις με τσουναμι βλακειας παλι....οκ?

Παλαιό μέλος
    τσουναμι βλακειας παλι....

Nαι ...

Φανταστικος συλλογισμος!!

Βασει των λεγομενων σου θα πρεπει να σεβαστω τον μαλακα που παει αντιθετα σε μονοδρομο , τον μαλακα που οδηγει πιωμενος , τον μαλακα που παραβιαζει φωτεινο σηματοδοτη , τον μαλακα που καταστρατηγει οποιαδηποτε εννοια ασφαλειας (δικης μου και δικης του) επειδη πισω απο αυτες τις -ελα μωρε σιγα τις παρανομιες- βρισκεται μια ανθρωπινη ζωη....στα παπαρια μου φιλε και αν δεν το καταλαβες θα στο γραψω και ετσι:

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Κανεις ενα τεραστιο λαθος!!! Διαχωριζεις τους μοτοσυκλετιστες απο τους οδηγους αυτοκινητων θεωρωντας ΔΙΚΑΙΩΜΑ των μοτοσυκλετιστων (η αυτοκινητηστων -ποδηλατων - ιππεων κ.ο.κ.)να κινουνται οπως , και οπου τους γουσταρει ,με οποιοδηποτε τροπο και ταχυτητα , και συναμμα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των αλλων οδηγων (και μοτοσυκλετιστων μην ξεχνιομαστε) να κινουνται με τροπο που να τους παρεχουν οποιαδηποτε διευκολυνση στις μαλακιες που κανουν θετωντας ουσιαστικα την δικη τους ασφαλεια και ζωη σε κινδυνο.Αν αυτο δεν ειναι ακρατος οδηγικος φασισμος πες μου εσυ τι θα μπορουσε να ειναι??

Το γελοιοδεστερο στοιχειο του σκεπτικου σου ειναι οτι αν οδηγουσες ενα caterpillar 40 τονων θα καταλαβαινα απλως οτι εισαι ενας καραγκιοζης που εμπιπτει στην κατηγορια αυτων που απλα κατακρινεις....μαλακας δηλαδη....

...αλλα το να εισαι μοτοσυκλετιστης και να εφαρμοζεις αυτο το σκεπτικο , του οτι εχει δηλαδη υποχρεωση ο αλλος να σε δει -ακουσει - καταλλαβει οταν περνας απο οπου θελεις , οπως θελεις και οποτε θελεις , ειναι γαλαξιακα μαλακισμενο....και αν σε πειραζει ο χαρακτηρισμος σκεψου οτι απλα ειναι μια ψηφιακη προβολη σε μια οθονη , στην πραγματικη ζωη τα πραγματα μπορει να ειναι απο απλως ασχημα εως τραγικα....και τοτε φυσικα - και δυστυχως - δεν θα εχεις την δυνατοτητα φιλε μου να γραφεις παπαρολογιες .... και να διεκδικησεις φυσικα το δικιο σου (αν αυτο υπαρχει)...

Συμφωνω , η ανθρωπινη ζωη ειναι πολυ πιο πανω απο τον ΚΟΚ αλλα το ιδιο συμβαινει και με την ανθρωπινη βλακεια....

Σου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι οδηγω αυτοκινητο....αλλη μια αποδειξη οτι απο το Post δεν εχεις διαβασει τιποτα ...

Οδηγω μοτοσυκλετα εδω και 18 χρονια ... και οδηγω μοτοσυκλετα φανατικα και καθημερινα.
    Αυτο που εχω συνειδητοποιησει ειναι οτι αν θες να ελαχστοποιησεις τις πιθανοτητες στραβης θα πρεπει να οδηγας παντα με αμυντικο τροπο ... αυτο σημαινει οτι οχι μονο δεν κανω παπαριες αλλα και στις περιπτωσεις που απο τον ΚΟΚ ειμαι καλυμμενος προσεχω διπλα και τριπλα.Και ξερεις γιατι? Γιατι δεν θα συγχωρουσα ποτε στον εαυτο μου να παθω κατι επειδη επετρεψα σε εναν μαλακα που προφανως δεν εχει την παραμικρη συναισθηση του που βρισκεται και τι κανει να μου προξενησει κακο.Δες το εγωϊστικα ρε παιδι μου...υποθετεις οτι καποιος μπορει να σου κανει μαλακια , αλλα το αποτολμας ...και τελικα γινεται η μαλακια....ποιος ειναι πιο μαλακας?
    Ο τυπος που την προξενησε (και που πιθανοτατα δεν καταλαβαινει γρι...) η εσυ που το υποψιαζοσουν και παρ΄ολα αυτα αδιαφορησες?
    Και στη τελικη δεστο και σαν κοστος...υλικο και σωματικο , ψυχολογικο , πνευματικο... ενα αυτοκινητο θα τσακισει καμια πορτα ,κανα φτερο και θα του ''χαλασει'' λιγο το Bonus στην ασφαλεια ....εσυ τι θα παθεις?

Για τον τυπο με το cbr αυτο ακριβως αισθανθηκα...οτι ειναι απεραντα ηλιθιος...οχι γιατι παρανομουσε αλλα γιατι εν γνωση του εθετε αδικαιολογητα τον εαυτο του σε τρομερο κινδυνο .... μπορει η κοπελα μου να τον ειδε , δεν σημαινει οτι θα τον εβλεπε και ο χ, ψ, ζ, οδηγως πιο κατω....να τις χεσω ολες τις αμπελοφιλοσοφιες αν η κυρα Μαρικα εκοβε λιγο το τιμονι αριστερα και τον ελιωνε στις μπαριερες....

εσενα τι σε ενδιαφερει ? το να απαιτεις απο τους αλλους να σε προσεχουν η να προσεχεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου?....σκεψου το λιγο και μην βιαστεις να μου απαντησεις με τσουναμι βλακειας παλι....οκ?
    Το τσουνάμι βλακείας ή καλύτερα μέγιστης ηλιθιότητας φαίνεται από το μέγεθος του post σου έναντι του δικού μου. Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω, εγώ τα είπα απλά και ούτε πρόκειται να σου βάλω εγώ μυαλό. Η ψυχολογία σου φαίνεται από το nick σου πρώτα hymador, πόσο χύμα είσαι και από τα λεγόμενά σου που τους έχεις γραμμένους στα παπάρια σου τους άλλους.
    Μόνο με μια σφαίρα στον εγκέφαλό σου μπορεί να καθαρίσει ο τόπος από τα ζώα σαν και σένα.
    Σκέψου και εσύ λίγο και μην απαντήσεις με ένα κατεβατό από υποθέσεις αυτό που σου είπα: την διαφορά ανθρώπου από τα ζώα.

Παλαιό μέλος
    Δεν πείθεις κανέναν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Γκουχ γκουχ.

Ολοι εχετε δικιο αλλα θα σας πω ενα πραγμα:ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

Αν εχεις οδηγισει αρκετα χρονια ολων των ειδων τα οχηματα ,μονο τοτε μπορεις να καταλαβεις και να μαθεις τους νομους των δρομων και ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΚ.

Χμ ξεχασα πρεπει να εισαι και λιγο ευαισθητος και σκεπτομενος και να μην εισαι τελειως εγωιστης.

Αν εχεις καβαλησει μονο 1 απόλα τα οχηματα δεν νιωθεις τα + και - του καθενος απάυτα.

Οι οδηγοι κουτιων που σας ανοιγουν τον δρομο για να περασετε ανοικουν στην παραπανω κατηγορια.(και εδω μεσα φανηκαν ποιοι ειναι)

Οι οδηγοι που κοιταν μονο την παρτη τους χωρις να βαζουν την κεφαλα τους στην θεση του αλλουνου οδηγου οποιουδηποτε οχηματος,ειναι στην κατηγορια της παραπανω κοπελας.

Αν οδηγουσε 100% θα εβλεπε την μηχανη θα εκανε λιγο δεξια και ουτε γατα ουτε ζημια.

Αν εκανε λιγο αριστερα το τιμονι και χτυπαγε το παιδι, ,τοτε θα ηθελα να μου αναλυσετε ολο τον κοκ και τη σημασια του δικιου που θα ειχατε.

Η θα βαζατε κανα ποστ με μια ηλιθια γυναικα οδηγο που χτυπησε ενα παιδι.

Πριν απαντησετε σκεφτητε.

Φιλικα.

Σε πάω με 1000 ζέφυρα!

Παλαιό μέλος
    Αν εχεις οδηγισει αρκετα χρονια ολων των ειδων τα οχηματα ,μονο τοτε μπορεις να καταλαβεις και να μαθεις τους νομους των δρομων και ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΚ.
    Σύμφωνα με σένα:

αν κάποιος δεν έχει οδηγήσει "όλων των είδών τα οχήματα" δε μπορεί να ξέρει οδήγηση. (το αποκλείεις αυτό, με το απόλυτο "μόνο τότε μπορείς...")

υπάρχουν "νόμοι των δρόμων", εκτός του κοκ.

ο κοκ είναι "συμφεροντολογικός".

Μπορείς να εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες αυτά που λες; Εμένα μου φαίνονται (με το μπαρδόν) ακαταλαβίστικα ως ελαφρώς ανόητα και δε θέλω να μείνω με λάθος εντύπωση για τα λόγια σου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
    Το τσουνάμι βλακείας ή καλύτερα μέγιστης ηλιθιότητας φαίνεται από το μέγεθος του post σου έναντι του δικού μου. Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω, εγώ τα είπα απλά και ούτε πρόκειται να σου βάλω εγώ μυαλό. Η ψυχολογία σου φαίνεται από το nick σου πρώτα hymador, πόσο χύμα είσαι και από τα λεγόμενά σου που τους έχεις γραμμένους στα παπάρια σου τους άλλους.
    Μόνο με μια σφαίρα στον εγκέφαλό σου μπορεί να καθαρίσει ο τόπος από τα ζώα σαν και σένα.
    Σκέψου και εσύ λίγο και μην απαντήσεις με ένα κατεβατό από υποθέσεις αυτό που σου είπα: την διαφορά ανθρώπου από τα ζώα.
    Αν θες μπορουμε να συγκρινουμε και αλλα μεγεθη....παλι χαμενος θα εισαι...

Η δικη σου ψυχολογια φαινεται απο το επιθετο σου : Χαρος! ονομα και πραγμα...

Θες τωρα να κατσω να απαντησω σε αυτα περι σφαιρας κ.τ.λ. ?

Επιχειρηματολογια παιδιου δημοτικου....

Σε χαιρετω , δεν ασχολουμαι αλλο.

Αν θες μπορουμε να συγκρινουμε και αλλα μεγεθη....παλι χαμενος θα εισαι...

Η δικη σου ψυχολογια φαινεται απο το επιθετο σου : Χαρος! ονομα και πραγμα...

Θες τωρα να κατσω να απαντησω σε αυτα περι σφαιρας κ.τ.λ. ?

Επιχειρηματολογια παιδιου δημοτικου....

Σε χαιρετω , δεν ασχολουμαι αλλο.
    Μου αρέσει που συνέχεια λες ότι μαλακία κατέβει στον άδειο σου εγκέφαλο.
    Το επίθετο ΔΕΝ το διάλεξα εγώ όργιο, το nick από αυτό το site το διαλέγουμε μόνοι μας.
    Η σφαίρα ήταν σαν απότέλεσμα ότι τα άρρωστα ζώα σαν εσένα που δεν έχουν επίγνωση το τι κάνουν και λένε τα σκοτώνουνε.
    Αλλά άσε εμένα, δεν σου άρεσε ο "τρόπος" που τα είπα...
    Τα πρώτα post που σου λένε ότι έπρεπε να έκανε δεξιά, και μετά αφού δεν το είχες γράψει στο πρώτο σου post, γιατί άραγε;;; (ότι δεν γινόταν να έκανε δεξιά γιατί είχε κίνηση) και συνεχίστηκαν τα post λέγοντάς σου ας έκανε τουλάχιστον ένα κλικ δεξιά δεν σου λένε ΤΙΠΟΤΑ;;;
    Αλλά πως να σου πούνε και τι να καταλάβεις αφού είναι γραμμένα στα παπάρια σου οι "κακοί" μοτοσυκλετιστές για σένα;
    Και αλήθεια αυτή την χοντρομαλακία που είπες ότι αν οδηγούσα caterpilar θα είμουνα μαλάκας για τα δικά μου λεγόμενα πως το συμπέρανες; Επειδή αντίθετα από σένα είπα ότι με όσα και να τρέχω προσπερνάω και πάω μετά δεξιά; Είτε το ZZR1400 οδηγάω είτε enduro είτε φορτηγό που οδηγάω ΠΑΝΤΑ κάνω δεξιά και δεν πιάνω την αριστερή σαν αρχηγοί που είναι μερικοί σαν εσένα και την δικιά σου και όταν σας περνάνε αρχίζουν και βρίζουν τον όποιον σας περνάει.
    Είσαι κομπλεξικός και δεν μπορείς να παραδεχτείς το λάθος σου. Πρόσεχε, ο δρόμος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός είναι όλων μας και οφείλουμε να σεβόμαστε τον άλλον ακόμα και αν τρέχει παραπάνω από εμάς, και να τον ΑΦΗΝΟΥΝΕ να μας προσπερνάει ΑΝΕΤΑ και όχι να τον βρίζουμε τη στιγμή που τον έχουμε δει.
    Καλά μυαλά αν και δεν αλλάζει ο άνθρωπος...
    Και τέλος θέλω να σου πω ότι αν μοτοσυκλέτα οδηγάει στο αντίθετο ρεύμα και έρχεται πάνω μου και εγώ είμαι με αυτοκίνητο σίγουρα θα προσπαθήσω να τον αποφύγω ακόμα και αν χρειαστεί να ρίξω το αυτοκίνητό μου εκτός δρόμου στο κικλήδωμα ή στο χωράφι, από το να σκοτώσω τον άλλον τι στιγμή που πηγαίνει ανάποδα και να τον έχω γραμμένο στα παπάρια μου όπως εσύ. Μα νομίζω αυτό γίνεται ασυναίσθητα από τους πολλούς γιατί υπάρχει ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπό μας.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF