Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 176

Θέμα: Mega scooter-Μοδα,χαζομαρα ή και τα δυο?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ξεκολλάτε.... Είτε τα γουστάρετε είτε όχι έχουν γεμίσει οι δρόμοι με scooter. Αν είναι τριμπουρδελλα ή όχι το ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους. Αν είναι μόδα και μόνο, θα εξαφανιστούν όπως εξαφανίστηκαν και τα custom με την και καλά άνετη θέση οδήγησης.
    Το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους όπως χιλιοειπώθηκε είναι ότι φέρνουν κόσμο στην μοτοσυκλέττα. ΔΕΝ γουστάρουν όλοι τα Ζ τα ΚΤΜ τα Srx και ότι γουστάρει ο καθένας μας.

Δλδ, αν δεν γουστάρεις την γυναίκα κάποιου, θα πας να του πεις τι μαλακία πήγες και παντρεύτηκες ;;

Ρε παιδιά, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ με το θέμα......όλα είναι θέμα προταιρεωτήτων και προσωπικής επιλογής. Ο ένας γουστάρει να πέρνει το Χ-Ψ σούπερ ντούπερ SS ή Touring ή On-Off του να πηγαίνει για καφέ κι ο άλλος να έχει το οικοανοχητικό μηχανάκη του και να γυρνάει την Ελλάδα....τζάμπα σφάζεστε. Όπως υπάρχουν και scooter ή παπιά που έχουν κάνει ΤΑ άπειρα χιλιόμετρα!
    Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!
    Διαλέγεις και πέρνεις!
    Αλλά δεν θα κατακρίνεις τον κάθ'ένα που έχει κάνει την επιλογή του...θα πείς την μαμακία σου στην πλάκα αλλα απο κει και πέρα.....δεν σου πέφτει λόγος!
    CALCULATOR ISLAND

Retired Rider Το avatar του/της 675
    οσον αφορα κατι που ειπωθηκε για τις μεγαλες ζαντες της παπιας και τα λεπτα λαστιχα....

οταν θα πεσεις σε μια απ τις χιλιαδες λακουβες της μπουρδελοαθηνας να δουμε πως θα σε σωσει η μινιατουρα ροδας που φοραει το σκουτερ σου...

θα πας αδιαβαστος...

κ αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....
    γνωστη μου πηγαινε σπιτι νυχτα , επεσε σε μια μικρη για τα κανονικα δεδομενα λακουβα, και οπως καταλαβαινετε η ροδιτσα του mbk της χαθηκε μεσα στην ασφαλτο οπως και εκεινη εκτοξευτηκε απ το μιχανακι, εσπασε το γονατο της και χαροπαλευε να μη της το παρει ο χαρος στα χειρουργεια για μηνες.....

γι αυτο μην ακουω για τις "τεραστιες" ζαντες της παπιας....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    οσον αφορα κατι που ειπωθηκε για τις μεγαλες ζαντες της παπιας και τα λεπτα λαστιχα....
    οταν θα πεσεις σε μια απ τις χιλιαδες λακουβες της μπουρδελοαθηνας να δουμε πως θα σε σωσει η μινιατουρα ροδας που φοραει το σκουτερ σου...

κ αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....
    γνωστη μου πηγαινε σπιτι νυχτα , επεσε σε μια μικρη για τα κανονικα δεδομενα λακουβα, και οπως καταλαβαινετε η ροδιτσα του mbk της χαθηκε μεσα στην ασφαλτο οπως και εκεινη εκτοξευτηκε απ το μιχανακι, εσπασε το γονατο της και χαροπαλευε να μη της το παρει ο χαρος στα χειρουργεια για μηνες.....

γι αυτο μην ακουω για τις "τεραστιες" ζαντες της παπιας....
    Έχεις επιχειρήματα πάντως...
    Φιλαράκι αν έπεφτες στην εν λόγω λακούβα με παπί, θα στράβωνε τόσο, που η επόμενη λακούβα θα παίρναγε ανάμεσα στις ρόδες.
    Ααα, και που ΄σαι. Δεν έχουν όλα τα scooter, ροδίτσες...

Δεν ξερω τι λετε εσεις...αλλα εγω την vespa Grand Turismo μου την εχω καταβρει μεσα στην αθηνα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ps. και μην αρχισετε τα περι κοστους(3.800 ειχε) τα πλερωνει ολα το εταιρια
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ξεκολλάτε.... Είτε τα γουστάρετε είτε όχι έχουν γεμίσει οι δρόμοι με scooter. Αν είναι τριμπουρδελλα ή όχι το ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους. Αν είναι μόδα και μόνο, θα εξαφανιστούν όπως εξαφανίστηκαν και τα custom με την και καλά άνετη θέση οδήγησης.
    Το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους όπως χιλιοειπώθηκε είναι ότι φέρνουν κόσμο στην μοτοσυκλέττα. ΔΕΝ γουστάρουν όλοι τα Ζ τα ΚΤΜ τα Srx και ότι γουστάρει ο καθένας μας.

Δλδ, αν δεν γουστάρεις την γυναίκα κάποιου, θα πας να του πεις τι μαλακία πήγες και παντρεύτηκες ;;
    Αν ο τυπος στα εχει κανει ¨μπαλονια¨με τη γυναικα του,ειναι ομορφη,ψηλη,ερωτικη,η καλυτερη,τα κανει ολα τελεια(οπως ισχυριζονται οι scooterαδες),ξερει να μαγειρευει,να πλενει να σφουγγαριζει,καθε Πεμπτη ειναι στη λαικη,πηγαινει τα παιδια σχολειο,εχει καλη ανατροφη μπλα μπλα μπλα
    εεεε

δε θα του πεις καμια κουβεντα;;;

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ...

Κανω λαθος;;;
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ...

Κανω λαθος;;;
    Η κουβέντα δεν ξεκίνησε από scooterάδες. ξεκίνησε από τον After, για τα megascooter και πόσο τρόμπες είναι όσοι τα αγοράζουν. Εν συνεχεία η μπάλλα πήρε όλα τα scooter. Και λογικότατα υπήρχαν αντιδράσεις. Ναι έχουν μειονεκτήματα, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα, που ΔΕΝ είναι υποκειμενικά.

Η πλάκα είναι ότι η σύγκριση δεν γίνεται με μοτοσυκλέττες, που τα μειονεκτήματα θα ήταν ξεκάθαρα, αλλά με παπιά. Ελεος. Όχι και να διεκδικούν τα παπιά βραβεία ενεργητικής ασφάλειας.... Εκτός από φθηνά, τι άλλο προσφέρουν για να καταλάβω. Τα τελευταία 15 χρόνια κάνω καθημερινα χειμώνα καλοκαίρι 40 χλμ μέσα στην Αθήνα. Την διαδρομή την έχω κάνει με παπιά, on-off, street και scooter. Τα πιο ξεκούραστα χλμ τα κάνω (εγώ!) με το scooter.
    Να θεωρήσω τον εαυτό μου κουλάτζα, ή ότι είμαι χαζοξανθιά που δεν ξέρω να αλλάζω ταχύτητες, επειδή το γουστάρω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    http://www.maxmoto.co.uk/gilera_850_ferro.shtml

Να το λοιπόν το σκουτεράκι του μέλοντος.
    Αν δεν τα σκοτώσεις όσο είναι μικρά να τι γίνεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να και το Aprilia μοτερ που λέγαμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Εχει ηδη παρουσιασει και η honδα project με αυτοματες μοτοσυκλετες.
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος
    Η κουβέντα δεν ξεκίνησε από scooterάδες. ξεκίνησε από τον After, για τα megascooter και πόσο τρόμπες είναι όσοι τα αγοράζουν. Εν συνεχεία η μπάλλα πήρε όλα τα scooter. Και λογικότατα υπήρχαν αντιδράσεις. Ναι έχουν μειονεκτήματα, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα, που ΔΕΝ είναι υποκειμενικά.

Η πλάκα είναι ότι η σύγκριση δεν γίνεται με μοτοσυκλέττες, που τα μειονεκτήματα θα ήταν ξεκάθαρα, αλλά με παπιά. Ελεος. Όχι και να διεκδικούν τα παπιά βραβεία ενεργητικής ασφάλειας.... Εκτός από φθηνά, τι άλλο προσφέρουν για να καταλάβω. Τα τελευταία 15 χρόνια κάνω καθημερινα χειμώνα καλοκαίρι 40 χλμ μέσα στην Αθήνα. Την διαδρομή την έχω κάνει με παπιά, on-off, street και scooter. Τα πιο ξεκούραστα χλμ τα κάνω (εγώ!) με το scooter.
    Να θεωρήσω τον εαυτό μου κουλάτζα, ή ότι είμαι χαζοξανθιά που δεν ξέρω να αλλάζω ταχύτητες, επειδή το γουστάρω;
    για το μέγα....απο αυτό μίλησε ο after παιδιά μην τρελαθούμε!καμιά αντίρηση για τα υπόλοιπα scooter πήγαν να γίνουν και κάποιο ψηχανόμαλο μυαλό marketing είπε....και έκανε....τα σφάλματα. αυτές τοις τεράστιες...και για αυτές εκφέρουμε γνώμη απαντώντας στο θέμα απλά....γίνετε το λάθος και συγχέουμε κατηγορίες με εκτρώματα....για αυτό η σύγκριση είναι και γίνετε με παπία. Επειδή όμως όπως λές και εσύ τρομάζουν δεν υπάρχει σύγκριση με μηχανές.....επίσης τα πολλά πλεονεκτήματα που όπως λές και εσύ ΔΕΝ είναι υποκοιμενικά θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ΕΙΝΑΙ ψευδεσθήσεις και ΜΟΝΟ! στα χέρια μερικών μπορεί να πετάνε άλλα φαντάσου τι κακό μπορούν να κάνουν σε κάποιον αδαή!θα νομίζει ότι έχει κάτω απο τα ποδάρια του(στο....περίπου)δεν ξέρω και γώ τι και θά έχει....αυτό. θα αναπτύσει ταχύτητες γρήγορα με ένα όχημα που απο κατασκευής δεν είναι πλασμένο για κάτι τέτοιο είναι...μεταλαγμένο και σίγουρα έχωντας πολούς συμβιβασμούς! τέσπα απόψεις.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    -Δεν παιρνει μπρος με σπρωξιμο

Αν καταφέρεις να ανάψεις το Guzzi με σπρώξιμο, κερνάω μπύρεςςςςς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Αν καταφέρεις να ανάψεις το Guzzi με σπρώξιμο, κερνάω μπύρεςςςςς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    σωστός

Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Ρε After, όσο φωνάζεις για κόλλημα με τα scooter άλλο τόσο κόλλημα έχεις εσυ με την πάπια...!!!
    Περι ορέξεως κολοκιθόπιτα στο κάτω κάτω!!!
    Κι εγώ τα θεωρώ πιο σκυλιά τα παπιά, ΑΛΛΑ δεν τα γουστάρω βρε παιδί μου, γιατί δεν θέλω να αλλάζω ταχύτητες, γιατί δεν έχουν χώρους, γιατί έχουν σκατολαστιχάκια, μεγάλης διαμέτρου μεν αλλά θεόστενα δε, γιατί σε βρέχουν οταν εχει νερά..........ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάντα. Φυσικά το κόστος μιας καλής πάπιας είναι μικρότερο απο ενα σκούτερ (εκτός σκούτερ μέχρι 125 Liberly-Zip-Lead κι άλλα που δεν μου ρχονται τώρα).
    Ο τύπος με το T-Max προφανώς θα το χρησιμοποιεί και σε εκτός πόλης εξορμήσεις (λέμε τώρα!!) όπως θα έκανα κι εγώ αν είχα ενα τέτοιο όχημα. Αν τελικά αποκτήσω κάποια στιγμή κάτι τέτοιο (ενδέχεται) το θέλω για γενική χρήση....πόλη και εκτός πόλης γιατί απλά ΘΕΛΩ ένα όχημα να τα κάνω όλα μιας και η κίνησή μου είναι 80+% πόλη. Ξέρεις πόσες φορές κινούμε πάνω κάτω με το scooter που έχω και βλέπω την μηχανή να κάθετε κι απλά να περιμένει μια Κυριακή να βγεί μια βόλτα ΚΑΙ ΑΝ!! και την λυπάμε? Το μόνο αρνητικό για μένα με τα μεγάλα scooter πάντα, είναι φυσικά η τιμή τους που ειναι αδικαιολογήτως μεγάλη!!!

Δεν εχω κανενα κολλημα για τα παπια, και εμενα θα μου αρεσε καλυτερα ενα scooter, ΑΝ δεν εμπαινε μεσα το κοστος χρησης, και η συντηρηση μιας δευτερης μηχανης.
    Γενικα συμφωνω με οσα λες!

Δυστυχως και η δικια μου μηχανη, μια κυριακη περιμενει πλεον για να βγει. Ειναι χαλι κατασταση, δεν θελω να προβλεψω τι θα εχω στο γκαραζ μου σε ενα χρονο....

Παντως αν δεν ασχοληθεις με κατι, δεν το προσεχεις!
    Εχω παρατηρησει πως εχει ξεσκιστει να πουλαει το piaggio beverly 200-250.
    Αν επαιρνα scooter αυτο θα επαιρνα(οχι γιατι πουλαει), ή το 400-500
    Σχετικα μικρο, με σελαρες και μεγαλες ροδες

Πραγματικα ετσι οπως εχω καταντησει να χρησιμοποιω το Ζ, δεν ξερω ουτε εγω τι θα κανω..

Παλαιό μέλος
    After άλλο τα scooter και αλλό....μετά απο μια πρόσφατη ματιά που έριξα δε στις τιμές αυτών....καλά πραγματικά τουλάχιστον να χαν τιμές ρε παιδί κάπως αληθινές τεσπα...είναι ότι ποιο κοντά σε αμάξι ίσως ξέρω γώ τι να πω..πλεονέκτημα είναι ότι πολλοί που έχουν-είχαν κουτιά τώρα έστω με αυτά τα λάθη ανεβαίνουν πάνω στις μπανιέρες και αν μη τι άλλο αποκτούν μια παίδια κουλτούρα όπως θέλει ο καθένας να το πει καλύτερη. Παραμένη η απάντηση ότι πραγματικά είναι μέγα χαζομάρα αλλά απο εκεί και πέρα...τουλάχιστον ναι σίγουρα για όλους τους μηχανόβιους αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι περισότερος κόσμος αποκτά μια καινούρια εμπιρία (μακάρι να μην ήταν και τόσο τρομακτική-μια τόσο τραγική ψευδεσθηση...)βλέπει τα πράγματα απο διαφορετική όψη του πρίσματος φεύγει απο το αμάξι έστω.
    καλές μας ακόμα ανοιξιάτικες σχεδόν βόλτες!!!

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nikko over 3 η βγαλσιμο κατακόρυφη η και τα δυο;
    από m/m990 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2012, 11:42
  2. Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
    από ΝΙΚΗ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2007, 10:50
  3. S.o.s. ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΙΑ.
    από beniamin στο forum Off topic