Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 157

Θέμα: ΟΣΦΠ ΡΟΜΑ 0-1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    akoma den kopike???

koimounte oi mod????

:rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ρε παίχτη,τώρα καταλάβες ότι ο Σωκράτης μας δουλεύει???

ρε φιλε δικο σας προεδρος ειναι ας σας κανει οτι θελει.καρφι δεν μου καιγεται.απλα δεν εχω ακουσει προσωπικα κανεναν να το λεει.(και μεσα απο την θυρα 7 που σας αντιπροσωπευει)

ο πρωτος εισαι
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    ρε φιλε δικο σας προεδρος ειναι ας σας κανει οτι θελει.καρφι δεν μου καιγεται.απλα δεν εχω ακουσει προσωπικα κανεναν να το λεει.(και μεσα απο την θυρα 7 που σας αντιπροσωπευει)

ο πρωτος εισαι

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Είδες τούς προυπολογισμούς τών τριών μεγάλων τής Άθήνας...???
    Υπολόγισες πόσα έβγαλαν καί πόσα ξόδεψαν φέτος..??

Ό θρύλος τή βγάζει μέ τό πακέττο Τουρέ....4 τόσα μύρρια
    Ό ΠΑΟ........πουλάει,πουλάει,πουλάει,ότι άξίζει τό πουλάει.....καί παίρνει...
    νά μήν πώ τί παίρνει.
    Ούτε έναν Μπάγιεβιτς δέν μπόρεσε νά πάρει,γιατί οί Σέρβοι θέλανε μαλλί...!!!!
    Ή ΑΕΚ καθάρισε μέ τόν Κατσουράνη 2,5 μύρρια καί περίσσεψαν κιόλας...!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...???
    Τηλεοπτικά είσιτήρια,CH. L.,διαφημίσεις,σπόνσορες,μπουτίκ,διαρκείας,κυλικεία..... ..
    σκατά......κ.λ.π.....??????????
    ΟΣΦΠ.....καί .......ΑΕΚ......άπό 8 μύρρια πακέττο μέ τό καλημέρα...!!!!!!!!!!
    Άπό τό 1964 πού παρακολουθώ φίλε μου ποδόσφαιρο............
    δύο άνθρώπους θυμάμαι πού καταστράφηκαν οικονομικά άπό τό άθλημα...!!!!!!!
    ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ.....πρόεδρος τού Πανιωνίου,διευθυντής Τράπεζας πού κάποιοι μάγκες
    τόν παραμύθιασαν καί καταχράστηκε χρήματα τής τράπεζας ,καί τό πλήρωσε
    πολύ άκριβά μέ κάποια χρόνια φυλακή.......καί
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ......
    πού τάδωσε.....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ......!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ............ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΜΙΚΡΟΙ....ΜΕΓΑΛΟΙ

Κ Ο Ν Ο Μ Α Ν Ε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO

ο πρωτος εισαι
    δε διαβαζεις ολα τα ποστακια τοτες...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Άν όντως θές ....ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....πού τό βλέπω στά λεγόμενα σου,
    θά στήν πώ...!!!!!!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ......καλύτεροι άπό μάς, καί πλάκα μάς κάνατε στό κύπελλο..
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΑΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...????
    Όχι μόνο άπό μάς άλλά καί άπό τήν Καλλιθέα καί τά Τρίκαλα..!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ...!!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ...

Έδώ καί μιά δεκαετία μάς στερείσατε τό δικαίωμα στήν ...ΕΛΠΙΔΑ...γιατί
    καί ό καλύτερος χάνει.........ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ....!!!!!!
    Αύτό είναι κάτι πού τό παραδέχεται μιά πολύ μεγάλη μερίδα φιλάθλων τού
    Όλυμπιακού.....ΟΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.......!!!!!!!
    Δέν έχει πλέον γλύκα έτσι φίλε μου, νά περιμένεις τό πότε θά πάρεις τό πέτσινο
    πέναλτυ, τό άνύπαρκτο φάουλ,τό μαιμού offside, γιά νά κερδίσεις.....
    Πές λοιπόν έσύ πρωταθλητή ....ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ....πέρσι,όταν στό τέλος είδες
    τή διαφορά νά μικραίνει, καί ένιωθες ...ΑΒΟΛΑ....,
    πές μου λοιπόν ...ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ....όταν είδες σέ έκείνο τό μάτς μέ τήν Καλλιθέα στό
    Καραισκάκη ,έκείνο τό ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ....νά μή δίνεται πέναλτυ..????
    Ήσουν μέσα..???
    Ένιωσες περήφανος..???
    Έγώ ένιωσα, ΑΠΑΙΣΙΑ....όταν ρίξαμε πέρσι 3 στόν ΠΑΟ, γιατί είχα δεί πώς προηγουμένως
    τούς είχε άκυρώσει....ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ...!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..???
    Κατάλαβες τώρα τί μέ ΕΝΟΧΛΕΙ...???
    Άν είστε....ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ........ή...........ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ............ΚΕΡΔΙΣΤΕ......
    Άν όμως όχι....
    ΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ...!!!!!!
    Δέ γίνεται έπειδή έχετε καλύτερη όμάδα ,πάντα νά κερδίζετε.......
    Είδες τί έγινε σήμερα...????
    Δέκα γκόλ χάσατε καί μέ μιά καραμπόλα στό καναβάτσο.
    Έτσι είναι ή μπάλλα φίλε μου...
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....!!!!!
    Είσασταν καλύτεροι άπό τόν Άτρόμητο καί όμως χάσατε...!!!!
    Καί άκουσες τί έγινε κατευθείαν στού Ρέντη.
    Βγήκαν οί κορνέδες.......
    Δέ γίνεται έτσι,σάς μάθανε καί σάς νά μή ξέρετε νά χάνετε...!!!!!!!!!!
    Μακάρι νάναι αύτή ή γνώμη τών πολύ λίγων...!!!!!!
    Κουράστηκαν οί πάντες, καί ποιός νά έπενδύσει μέσα σέ αύτή τή σαπίλα..???
    Άκόμα καί ό δικός σας σάς δουλεύει,.....γιατί νά έπενδύσει άφού είναι πρώτος στό....ΧΩΡΙΟ..????
    Είναι δυνατόν νά μιλάς γιά τίτλους μέ άντιπάλους...
    Ξάνθη.......
    Ίωνικό.......
    Αιγάλεω..........
    Κέρκυρα..........
    Πανιώνιο...........
    καί άπό τήν άλλη μεριά..
    Καλλιθέα........
    ΟΦΗ..............
    καί πάει λέγοντας...!!!!!?????
    Πήγε ό Μυτιληναίος στόν Ήρακλή........ΤΟΝ ΣΦΑΞΑΤΕ......,γελούσε καί τό παρδαλό κατσίκι,
    σέ πρωτάθλημα καί κύπελλο, σηκώθηκε καί έφυγε ό άνθρωπος.
    Πού νά μήν ήταν καί συνεταιράκια,πάει καί ή ΕΛΒΟ,μαλλιά κουβάρια έγιναν...
    Άν άρχίσω νά γράφω τό......ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ.....τού θρύλου,
    δέν θά τελειώσω ποτέ....!!!!!!!
    Τό πρόβλημα όμως ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....
    Έγώ μπορεί νά λέω ήταν καί έσύ, δέν ήταν....!!!!!!!!!
    Δέ χρειάζεται νά έχεις καί πολύ άνεπτυγμένο τό αίσθημα.......ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ.......
    γιά νά πείς ότι αύτοί οί τύποι έχουν καταστρέψει τό Έλληνικό ποδόσφαιρο...
    ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....!!!!!!!!!!!
    Πές λοιπόν τώρα πού διαφωνείς νά συζητήσουμε ....ΣΟΒΑΡΑ...!!!!!
    Να σου πω τις ενστάσεις μου και εδώ είμαστε όπως λες να το κουβεντιάσουμε.
    Λοιπόν,να οσυ πω γιατί ονομάζω καραμέλα αυτή τη γκρίνια για τη διαιτησία.
    Παρατηρώ πως τα τελευταία 4-5 χρόνια,ειδικά οι της ΑΕΚ,διαμαρτύρεστε για ΟΛΑ τα σφυρίγματα!
    Κατα ένα περίεργο τρόπο λες και είστε συννεονημένοι όλοι μαζί,ότι σφύριγμα πάει υπέρ του ΟΛΥ,να και η φωνή απο εσάς.ειδικά στα μεταξύ μας παιχνίδια!
    Γκρίνια γκρίνια και φωνή χωρίς να υπάρχει αντικρυσμα.φωνάζετε για να φωνάζετε μόνο μπας και ακουστείτε (και αν το προχωρήσω,να δηλώσετε παρόν.αυτό βέβαια αρχίζει να αλλάζει καθώς φαίνετε να ξαναμπαίνετε σε μια κατάσταση ευημεριας).Εκεί όμως που μέτραγε ένα στραβοσφύριγμα εναντίον σας-ναι για το Βασσάρα λέω που σας στέρησε το Τσ.Λ- κάνατε γαργάρα.Εκεί βλέπεις δεν ήταν η παραγκα του Κόκκαλη υπεύθυνη αλλά το ανθρώπινο λάθος.αυτο μου τη δίνει ρε φίλε.ότι το κάθε σφύριγμα (σωστό-λάθος) για τον ΟΛΥ ,θεωρείται γόνος παράγκας ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις,θυμάστε κάποιοι το ανθρώπινο λάθος.
    Το να πιάσουμε μια μια όλες τις φάσεις που νομίζω/-εις ότι είναι αμφισβητίσιμες νομίζω θα μας πάρει 2 ζωές οπότε το αφήνω στην άκρη,λέγωντας μόνο ότι ολες οι ομάδες έχουν πάρει σφυρίγματα και υπερ & κατά!!!είναι κάτι σαν αξίωμα.η διαφορά είναι ότι οι Ολυμπιακοί δεν μένουμε στα σφυριγματα όταν έρθει η στραβή,εν αντιθέσει με -πρωτίστως- εσάς και μετά τα βαζέλια/παοκτζήδες/καιλοιπόσυναπάντημα.

Με ρωτάς αν ένιωσα άβολα και αν χάρηκα για το πρωτάθλημα πέρυσι.
    Καθόλου άβολα,αφού είχα εξασφαλίσει τον τίτλο απο τις αρχές του Μάρτη!!!(ποτέ δεν με χαροποίησε αυτή η κατάσταση.είναι σημάδι χαμηλού επιπέδου) δεν χάρηκα που κάναμε τις ήττες βέβαια,αλλά άβολα σε κανένα σημείο δεν ένιωσα.
    Τώρα για το αν χάρηκα...
    Χάρηκα αλλά δυστυχώς δεν πανυγήρισα όπως έπρεπε.η χρονιά πέρυσι για μένα είχε τελειώσει απο την ήττα με Ροζενμποργκ,όπως και φέτος η χρονιά για μένα (προσωπικά) θεωρούταν χαμένη απο τον καιρό που δίναμε φιλικα,ρίχναμε 4αρες και 5αρες,όλοι χαίρονταν,οι ΑΡΔ επικροτούσαν,αλλά όσοι γαύροι "βλέπουμε" λέγαμε πως θα πάρουμε τ'αρχίδια μας!έτσι κι έγινε.
    έχουμε φτάσει -και λογικά- πιστεύω στο σημείο να μη μας νοιάζει το γαμημένο πρωτάθλημα που μας πλασσάρουν ως κατόρθωμα!Για τον Ολυμπιακό δεν είναι κατόρθωμα να βγαίνει 1ος στο χωριό.τόσα χρόνια ζητάμε την μετακόμιση στην όλη,αλλά ο κ.Κόκκαλης δείχνει να μας γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Σε παραπέμπω στην ανακοίνωση της Θυρας 7 μετα τον αγώνα με τη Ρόμα.λέει ότι έλεγα κι εγώ και όσοι Ολυμπιακοί βαρεθήκαμε την κοροϊδία.

Όσο για τους αντιπάλους που με τόσο μειωτικό τρόπο παρουσιάζεις.
    Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που βγαίνει ζημιωμένος απο την ύπαρξη τόσο μικρών αντιπάλων.όπως επίσης και απο την ανυπαρξία ΠΑΟ/ΑΕΚ.
    έχει μαλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι σε κανενα δεν κάνει καλό αυτό το πράγμα,εσείς ομως διαλέγετε να πιστεύετε ότι οι γαυροι είναι & συμφωνούν ότι λένε τα πρωτοσέλιδα των γαμημένων των εφημερίδων.

Έχω δει και σε άλλα ποστ πως μιλάς για παραρτήματα του Ολυμπιακού.
    Συγχώρα με αλλά αυτά είναι μαλακίες ολκής!!!
    ο ΟΦΗ αποκαλείται παραρτημα γιατί υπάρχει συνιδιοκτησία εδώ και τόσα χρόνια!!!
    Δεν ξέρω πως σου κάθεται εσένα,αλλά εμένα με ενοχλεί πολύ να ξεκινάει μια ομάδα με +6 βαθμούς απο τις υπολοιπες το πρωτάθλημα.και μη βιαστεί κάνας παναθηναϊκάρας να μου πει για τη φετινή ισοπαλία.Αν ήταν όντως ανεξάρτητος ο ΟΦΗ θα σας είχε βάλει 5 και θα είχε λήξει το παραμύθι.το κλέινω εδώ.
    το ότι σαν Ολυμπιακός δώσαμε/πήραμε κάποιον παικτη/-ες απο κάποια ομάδα,δεν την παραρτηματοποιεί αυτομάτως.με την αυτή λογική,όλοι είμαστε παραρτήματα όλων των άλλων.

Πιθανόν να μην κάλυψα όλα τα θέματα που έθεσες με το ποστ σου,αλλά σε τόσο μεγάλα ποστ που μιλάνε για τόσα πολλά,νομίζω χάνεται το νόημα αν απαντάμε λέξη προς λέξη.
    όπως είπες όμως,εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    φίλε,...o_gayros,

Για την διαιτησία, νομίζω οτι καλό είναι να δείς οτι δεν φωνάζει μόνο η ΑΕΚ. Σαν αιτία επίσης θα ήταν καλό να δείτε οτι τα πρώτα τουλάχιστον 3-4 χρόνια, το "σπρώξιμο" απο τα κοράκια είχε πάει σύννεφο , με αποκορύφωμα το θρυλικό " Ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γ...", που ακούστηκε ναι μεν , αλλά δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Σημείωσε επίσης τα ανύπαρκτα offside πέρισυ ειδικά που σφυρίχτηκαν κατά κόρον απο τα πλαινά κοράκια και είναι το καλύτερο όπλο για να κόψεις τις επιθέσεις "αναίμακτα".
    Σύγκρινε το τώρα, με το πόσα goal , έφαγε η άμυνα του ΟΣΦΠ, απο παρόμοιες καταστάσεις που όμως στην Ευρώπη δεν του τα έδωσαν (η δύναμη της συνήθειας των αμυντικών βλέπεις).

Σαφώς τώρα και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ έκαναν τα ίδια στο παρελθόν με "Καπετάνιο" και Μελισσανίδη-Καρά αλλά αυτό ήταν πριν 10-20 χρόνια περίπου... και είναι σαν να πηγαίνεις να σκαλίζεις πτώμα που έχει αποσυντεθεί ενώ έχεις άλλα τρία μπροστά σου.

Στο θέμα του Βασσάρα ,πάν, έχεις άδικο.. Κινήθηκε Γη και Ουρανός, αλλά το παιχνίδι είχε πάει στην ιστορία... Ίσως και η μοναδική χρονιά που η ΑΕΚ μπορούσε να γίνει πρωταθλήτρια, αλλά δεν το έκανε. Και κατά την γνώμη μου, υποκειμενικά εντελώς, η μοναδική χρονιά που έπαιξε μπάλα εντός με 20-25 χρονών πιτσιρίκια και την έτρεμαν όλοι (μένει να δούμε και φέτος!)

Για τα παραρτήματα, είναι γνωστές (φανερό μυστικό) για συμφωνίες που βγαίνουν στον αέρα (χωρίς αποδείξεις όμως) όπου ουκ ολίγες ομάδες, παιζουν βαθμούς και παιχνίδια για παίκτες (Βλ. Ηρακλής , ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚκτλ....) ή για θέσεις στην Α Εθνική τότε.

Για τον ΟΦΗ... όταν οι ίδιοι οι Κρητικοί το λένε, δεν νομίζω οτι χωράει αμφιβολία για το περί παραρτήματος της συγκεκριμένης προς τον ΠΑΟ.

Όπως είπες να τα λέμε , αλλά να τα λέμε όλα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καμία αντίρρηση στο να τα λέμε όλα.
    Άντε και να δεχτώ τα περί σπρωξίματος στα πρώτα χρόνια.δεν νομίζω πως το 98 ή το '99 εφταιγε κανένα σπρώξιμο!ο Ολυμπιακός τότε είχε αρχίσει να παίζει πολύ καλή μπάλα.
    Έμεινε δηλαδή η καραμέλα του σπρωξίματος για μια δυο άντε τρεις χρονιές που ευνοηθήκαμε?κοντεύουμε 2007 και το ίδιο πράγμα λέτε.
    Είπα να μην πιάσουμε τις φάσεις μεμονομένα αλλά διαλέγεις να μην γίνει έτσι με το παραδειγμα που δίνεις για τα περυσινα οφφ σάιντ.
    Να σου θυμίσω (ξέρω πως δε χρειάζεται γιατί δείχνεις να μην εθελοτυφλείς) πως πέρυσι όλες οι διαιτησίες ήταν (το λιγοτερο και πιο λάιτ) κακιστες?
    γιατι πιανεστε μονο στα παιχνίδια του ΟΛΥ?
    θυμάμαι κάθε μα κάθε αγωνιστική να μιλάμε για το πόσο τραγικοί ήταν όλοι οι εποπτες σε όλα τα παιχνίδια!!!
    επιλεκτικά μου φαίνεται θυμάστε και αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα,δυστυχώς.

Στο θέμα Βασσάρα επετρεψε μου να επιμένω στην άποψη ότι οι διαμαρτυρίες σας παραήταν χλιαρές.Φέτος στο Καραϊσκάκη ο κυριος Βανδή είπε τα μύρια όσα,σε ένα παιχνίδι που στην τελική δεν είχε τόσο εγκληματικά λάθη και δεν έκρινε και τίποτα.4-5η αγωνιστική ήταν αν θυμάμαι καλά.

Όσο για την πρώτη σου παραγραφο,ναι όντως ακούστηκε αυτό απο το Μητρόπουλο.
    Δεν πάω να βγάλω λάδι τον Κοκκαλη,ότι είναι ο "καθαρός και "τίμιος".αλλά είναι τουλάχιστον υποκρισία να βρίζεις και να κατακρίνεις πράγματα όταν στο παρελθόν έχεις δείξει ίδια ή και χειρότερη συμπεριφορα.καλό θα είναι λοιπόν,κάπου κάπου να αρχίσετε να το κόβετε το παραμύθι με την παραγκα.Εξάλλου απο το 98 και μετά νομίζω δεν μπορείτε να αμφισβητείσετε την πρωτοκαθεδρία του Ολυμπιακού στο "χωριό" μας.ακόμα και αυτό που έχασε το 04,το έχασε απο εσκεμένη λάθος αποφαση του Δούρου,και κάποιοι πανυγήριζαν την ισοπαλία...

Είναι δικαιωμα σου να πιστεύεις (αφελώς για μένα) ότι την ομάδα σου την έτρεμαν όλοι.
    Εγώ αυτό που ξέρω είναι αυτό που έγινε,και αυτό ήταν ο Ολυμπιακός πάλι πρωταθλητής.
    Δυστυχώς λόγω ανυπαρξιας αντιπάλου παρά λόγω τρομερής ικανότητας.

και επειδή δεν μπορώ άλλο να διαβάζω δικαιολογίες,ορίστε και οι βαθμολογίες όσο ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή.
    απο το σάιτ της ΕΠΟ τα αποτελεσματα.

1996-1997 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 84
    2.ΑΕΚ 72
    .
    .
    5.ΠΑΟ 64

είναι ξεκάθαρες θα έλεγα οι διαφορές που αποτυπώνονται στη βαθμολογία.θέλετε να μιλάτε για παράγκες,μιλήστε ελευθερα.Ο ΠΑΟ όμως εκείνη τη χρονιά είχε 20 πόντους διαφορά απο την κορυφή ενώ η ΑΕΚ 12!!!

1997-1998 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 88
    2.ΠΑΟ 85
    3.ΑΕΚ 74

1998-1999 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 85
    2.ΑΕΚ 75
    3.ΠΑΟ 74

Μια απο τα ίδια.με τόση διαφορά τι προσπαθείτε να μας πείτε?

1999-2000 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 92
    2.ΠΑΟ 88
    3.ΑΕΚ 66

36βαθμους απο την κορυφή και μιλάτε για αδικίες ωρέ???
    Let's get some perspective,shall we?Ήμαρτον δηλαδή!

2000-2001 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 78
    2.ΠΑΟ 66
    3.ΑΕΚ 61

Μια απο τα ίδια....

2001-2002 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 58
    2.ΑΕΚ 58
    3.ΠΑΟ 55

Είχαμε τους Θεσσαλονικείς με τη συμπρωτεύουσα(παγκόσμια πρωτοτυπία),ε αυτή τη χρονιά είχαμε και τους ΑΕΚτζήδες με τη συμπρωταθλήτρια!!!αρχίζω να πιστεύω πως οι Έλληνες ζούμε για να προτοτυπούμε!

Α,και νομίζω αυτή την περίοδο ήταν που ξαναφάγατε 6 παστελια.Βάλτε τον Ηλία στο ρολόϊ,να μετράει πόσα τρώωωει.θυμάστε?

2002-2003 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 70
    2.ΠΑΟ 70
    3.ΑΕΚ 68

Η χρονιά που ξεχώρισαν οι άντρες απο τα αγόρια.Ριζούπολη,3-0!γεια σας.

2003-2004 Πρωταθλητής Παναθηναϊκός
    1.ΠΑΟ 77
    2.ΟΣΦΠ 75
    3.ΠΑΟΚ 66
    4.ΑΕΚ 55

Εδω γελάγαν και τα τσιμέντα.οι βάζελοι να πανυγηρίζουν μια ισοπαλία (!!!) στο πρωτάθλημα δώρο που τους έκανε ο Δούρος!Πού ήταν ρε παιδιά η ΑΕΚ?μήπως 22 βαθμούς απο την κορυφή?και σας φταίει ακόμα ο Ολυμπιακός?
    για να μην πω για τον ανεκδιήγητο ΠΑΟΚ,που κατάφερε το ακατόρθωτο με τη μαλακία που κάναν στα προκριμάτικά του ερχόμενου Τσ.Λ.

2004-2005 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 65
    2.ΠΑΟ 64
    3.ΑΕΚ 62

Ακομα θα έπρεπε να ανάβετε λαμπάδες στο μαλάκα το Μπάγεβιτς που τηνέκανε τόσο σκατά την ομάδα,σε σημείο να σας δωσει ελπίδες για πρωτιά.
    και εμείς θα πρέπει να ανάβουμε λαμπάδες στο Ριβάλντο που μας έδειξε πως παίζεται το τόπι στο Τσ.Λ.

2005-2006 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
    1.ΟΣΦΠ 70
    2.ΑΕΚ 67
    3.ΠΑΟ 67

Εδω τι έχετε να πείτε?παραμάζωμα σας πήραμε και χωρίς μάλιστα να παίζουμε και καμιά τρομερή μπάλα!!!έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα απο το Μάρτη,σταματήσαμε έστω και εικονικά να παίζουμε,δίνωντας σας την ευκαιρία να σώσετε τα προσχήματα και μειώνοντας τη διαφορά απο την κορυφή.

Το ποστ αυτό δεν το βάζω για να κοκορευτώ για την ομάδα μου.
    το έβαλα μόνο για να σας δείξω πως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέτε.
    Όλοι έχουμε κάνει βρωμιές,όλοι έχουμε λάβει σφυρίγματα υπέρ μας,όπως επίσης και κατά μας.
    Το θέμα είναι να μην είναι αυτή η πρώτη μας δικαιολογία,ειδικά όταν η αποδοση της ομάδας μας δεν είναι η καλύτερη.και κακά τα ψέμματα το γήπεδο και οι βαθμοί που μαζεύει κάθε ομάδα,είναι ο καλύτερος καθρέφτης.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    απο τις τελικες βαθμολογιες βγαζεις πιο συμπερασμα?

α και απο τη χρονια με τα "6 παστελια.Βάλτε τον Ηλία στο ρολόϊ,να μετράει πόσα τρώωωει"

θυμάμαι ενα ονομα....
    ΠΟΝΤΙΚΗΣ .. λεπτομέρειες.... απο αυτα που λενε μεταξυ τους οι "φανατικοι" μωρε...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αποτελέσματα....;;;;

Δεν μας λες πως έχουν διαμορφωθεί αυτά όμως...

Να πιάσουμε τα ιστορικά ρεκόρ , πέναλτυ δοθέντων (24 τον αριθμό!! στην περίοδο 1998-1999)...κόκκινες κάρτες, offsides κτλ...

Θα ξημερωθούμε.

Είναι το γνωστό παραμύθι. Σαφώς και οι ομάδες της ΑΕΚ , υπήρξαν εποχές που δεν βλεπόντουσαν και φυσικά δεν μπορούσαν να πάρουν πρωτιά.... Αλλά εκείνες οι διαφορές στην βαθμολογία έγιναν με σπρώξιμο και όσον αφορά την παράγκα... Είναι γνωστά πλέον. Τι να λέμε τώρα;

Σου επαναλαμβάνω, οτι ναι ο ΟΣΦΠ πήρε κάποια πρωταθλήματα (τα τελευταία δίκαια), αλλά το ποιόν του , δεν αντικατοπτρίζεται στην πραγματικότητα απο τα αποτελέσματα.

Αν θες να κάνεις ρεαλιστική σύγκριση , δες τις διαφορές που λες, με εμάς, σύγκρινε τι έκανε τότε η ομάδα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ έξω και δες ανάλογες πορείες που κάνατε εσείς στην ίδια περίοδο.

Και το λέω έτσι ,μιας και μόνο στην Ευρώπη , μπορείς να έχει μια πιο αντικειμενική σύγκριση δεδομένων στο τι "καρπούζια" πιάνει ο καθένας.

Αν θες να βαυκαλίζεσαι οτι ήσουν καλύτερος.. οκ... δικαίωμα σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πάντα είναι και αλήθεια , έτσι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αν θες να βαυκαλίζεσαι οτι ήσουν καλύτερος.. οκ... δικαίωμα σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πάντα είναι και αλήθεια , έτσι;

Gandalf
    αυτή την εντύπωση σου δίνω?αν ναι,λυπάμαι.
    Συγνώμη αλλά και το νεαρό της ηλικίας βλέπεις.μήπως όμως αυτά που κατακτάς γράφονται στην ιστορία?

εγώ αυτό που προσπαθω να πω είναι ότι σας αρέσει ή όχι ο Ολυμπιακος είναι ο πρώτος του χωριού.
    εσείς είστε οι "λίγοι" συγχωριανο.Γίνετε εσείς πιο δυνατοί,πάρτε μας την πρωτοκαθεδρία επιτέλους και τότε ελπίζω πως το "χωριό" μας θα αρχίσει πάλι να δυναμώνει.

Ας αφήσουμε επιτελους την κλάψα για τις διαιτησίες."εγω" (ως ΟΣΦΠ) θα λέω ότι δεν κέρδια ότι κέρδισα λόγω κοράκων,"εσύ" (ως ΑΕΚ/ΠΑΟ/κλπ) θα λές όχι δεν είναι έτσι.
    απο τη στιγμή που πλέον οι ομάδες μας παραπαίουν,τι νόημα έχει πράγματι να αναλώνομαστε σε τέτοιες αντιπαραθέσεις?

αυτή την εντύπωση σου δίνω?αν ναι,λυπάμαι.
    Συγνώμη αλλά και το νεαρό της ηλικίας βλέπεις.μήπως όμως αυτά που κατακτάς γράφονται στην ιστορία?
    εγώ αυτό που προσπαθω να πω είναι ότι σας αρέσει ή όχι ο Ολυμπιακος είναι ο πρώτος του χωριού.
    εσείς είστε οι "λίγοι" συγχωριανο.Γίνετε εσείς πιο δυνατοί,πάρτε μας την πρωτοκαθεδρία επιτέλους και τότε ελπίζω πως το "χωριό" μας θα αρχίσει πάλι να δυναμώνει.
    ναι τωρα ετσι ειναι...

αλλα για να φτασει να ειναι "ο πρωτος του χωριου" πατησε πανω σε ολο το κατασκεύασμα που λεγετε "ελληνικο ποδοσφαιρο" πρωτα ... και αν εξαιρέσεις τα 3 τελευταια πρωταθλήματα (δηλ απο αυτο του πρωταθληματος που κριθηκε στο μεταξυ μας παιχνιδι στο ΟΑΚΑ με τη νικη σας.. και μετα) που τα πηρατε δικαια .... πριν απο αυτα ... η παραγκα εκανε οτι ηθελε και μας διέλυε τις οποιες ελπιδες μας απο νωρις-νωρις.... μη τα ξαναλεμε... Δημητροπουλος, Ποντικης, Κακος κτλ κτλ... παιχνιδια "εντός" στη Κρητη.... παραγκα.... τιμωρίες.... πέναλτι... κόκκινες.... ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (να μη λεμε μονο για του βαζελα ετσι???)

η τακτικη του κοκκάλη επιασε και διέλυσε με το ετσι θελω τον εγχώριο ανταγωνισμό ... και τα τελευταια χρονια με σύμμαχο την ανυποληψία μας λογω και δικων μας εσωτερικων προβληματων φανηκε οτι δικαι πηρατε τους τιτλους

αλλα εμεις δε ξεχναμε τι εγινε απο τοτε που ο Κοκκαλης πηρε το Mπαγεβιτσ και μετα και το "μεγαλο κολπο του" οπως ισως εσεις θελετε! ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ καποτε θα πληρωσει πολυ ακριβα ο ολυμπιακος αυτην τη περιοδο ... εδω θα ειμαστε να το θυμηθείς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι τωρα ετσι ειναι...

αλλα για να φτασει να ειναι "ο πρωτος του χωριου" πατησε πανω σε ολο το κατασκεύασμα που λεγετε "ελληνικο ποδοσφαιρο" πρωτα ... και αν εξαιρέσεις τα 3 τελευταια πρωταθλήματα (δηλ απο αυτο του πρωταθληματος που κριθηκε στο μεταξυ μας παιχνιδι στο ΟΑΚΑ με τη νικη σας.. και μετα) που τα πηρατε δικαια .... πριν απο αυτα ... η παραγκα εκανε οτι ηθελε και μας διέλυε τις οποιες ελπιδες μας απο νωρις-νωρις.... μη τα ξαναλεμε... Δημητροπουλος, Ποντικης, Κακος κτλ κτλ... παιχνιδια "εντός" στη Κρητη.... παραγκα.... τιμωρίες.... πέναλτι... κόκκινες.... ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (να μη λεμε μονο για του βαζελα ετσι???)

η τακτικη του κοκκάλη επιασε και διέλυσε με το ετσι θελω τον εγχώριο ανταγωνισμό ... και τα τελευταια χρονια με σύμμαχο την ανυποληψία μας λογω και δικων μας εσωτερικων προβληματων φανηκε οτι δικαι πηρατε τους τιτλους

αλλα εμεις δε ξεχναμε τι εγινε απο τοτε που ο Κοκκαλης πηρε το Mπαγεβιτσ και μετα και το "μεγαλο κολπο του" οπως ισως εσεις θελετε! ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ καποτε θα πληρωσει πολυ ακριβα ο ολυμπιακος αυτην τη περιοδο ... εδω θα ειμαστε να το θυμηθείς...
    μήπως τα βλέπεις λίγο (έως πολύ) μοιρολατρικά τα πράγματα?
    Εγώ σου λέω να δεχθώ τις βρωμιές που έκανε ο Κόκκαλης (ίσως όχι στο βαθμό που τις αποδίδεις).
    Δεν νομίζω όμως ότι ο (αποκλειστικός?) υπεύθυνος της κατρακύλας & ανυπαρξίας της δικής σας όσο και του ΠΑΟ (για τα δικά μας τα έχω ξαναπει) ήταν ο Κόκκαλης.
    κουβέντες οπως "μας διέλυσε τις όποιες ελπίδες για...." μπορώ μόνο με χαμόγελο και ελαφρά δόση συμπάθειας προς τον αδύναμο,να τις λάβω.μην απορείς που σας λένε ολοι ΑΕΚακι...

Συνεχίζεις να λές για τιμωρίες,πέναλτι,κόκκινες,....φάσεις γενικά.
    Ξεκολάτε επιτέλους γιατί ξαναλέω κανενός η φωλιά δεν είναι καθαρή απο σκατά!
    για όλους υπάρχουν και υπέρ & κατά.το ξαναλέω για 1000στη φορά,μην στρέφετε τις ευθύνες της ανικανότητας σας στα κοράκια.Δουλέψτε,δυναμώστε και αν μπορείτε (που το εύχομαι πλέον) νικήστε μας!!!τι πιο απλό απο αυτό?

υπεύθυνος της κατρακύλας & ανυπαρξίας της δικής σας όσο και του ΠΑΟ (για τα δικά μας τα έχω ξαναπει) ήταν ο Κόκκαλης.

φιλε μου δεν ειπα κατι τετοιο! μονοι μας μπήκαμε στο βουρκο

άλλωστε οταν ειμασταν στα καλα μας.... σας ξεφτιλίζαμε ακομα λκαι με 10 και με 9 παιχτες αρα δε μας φταιει μονο η διαιτησια

αλλα το οτι ο κοκκαλης εδρασε με σχεδιο διάλυσης της ΑΕΚ ειναι αποδεδειγμένο την εποχη που πηρε απο την ΑΕΚ μπαγεβιτσ, αλεξανδρη σαμπανασοβιτς και ολο το προπονητικό team και με τις ολες κινησεις του στο θεμα τιμωριών κτλ... θυμαμαι σα χθες το παιχνιδι που εντελως φασιστικα αποφασισε οι αθλητικος δικαστης τιμωρια (με καθυστέρηση 2 εβδομαδων) της ΑΕΚ για .... μια πετρα που επεσε στο παιχνιδι πανιωνιος ΑΕΚ!!!! και ΕΤΥΧΕ το παιχνιδι αυτο να ειναι με τον ολυμπιακο με κεκλισμενων των θυρων....

σε αυτο το παιχνιδι εκανε ΟΡΓΙΑ ο Δημητροπουλος!!!! και φυσικα "καθαρισε" το παιχνιδι για τον ολυμπιακο και μετα πεσαν πιστολιες στο μεμπερς κλαμπ

απο τοτε που ειπα οτι για αυτο που εκανε ο κοκκαλης θα πληρωσει και δεν εχω ακομα ξεχασει οπως κανενας ΑΕΚ τζης εκεινη τη μερα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dimitropoulos3.jpg 
Προβολές:	27 
Μέγεθος:	68,5 KB 
ID:	66533

να και ο ΠΟΝΤΙΚΗΣ για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νεοι σαν εσενα πως ενα παιχνιδι που ενω η ΑΕΚ κερδιζε 1-0 και εκανε πλακα στην υπερ-ομαδα σας.... μετα απο 2 ΑΔΙΚΕΣ αποβολες παιχτων της ΑΕΚ (μια του Ζηκου. για φαουλ ανυπαρκτο και μια του Ντεμη για διαμαρτηρια...) και ενα πεναλντυ που ποτε δε δωθηκε.... τελικα δε τελείωσε ποτε και εγινε αιτια μαλακινσης απο την τοτε "υπαλληλική" διοίκηση της ΑΕΚ που αντι να παρει την ομαδα και να φυγει απο το γηπεδο οπως ζηταγε ο κοσμος ξελαριγκιαζομενος... εκαναν τα δικα τους και μετα εγινα σύνθημα για τους κομπλεξικους και αιτία αιωνιας εχθρας απο μερους μας

.. ολα μποροστα σας θα τα δειτε... εμεις δε ξεχναμε!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	podikis3.jpg 
Προβολές:	25 
Μέγεθος:	57,9 KB 
ID:	66534

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΡΟΜΑ-ΟΣΦΠ....1-1
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 19:05
  2. ΟΣΦΠ-ΛΥΟΝ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:52
  3. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  4. Αεκ-οσφπ
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 20:47
  5. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF