Αρχίζοντας από το τέλος! Από που το ξέρεις;;;;;; Από που;;; Απάντησέ μου! Μη πεις "εγώ το ξέρω!" .Θέλω να μου πεις από που το ξέρεις!!!! Από που ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα γίνονται για τα "φράγκα" τις στερλίνες, τα ρούβλια, τα ευρά και τα δηνάρια!! Πες μια πειστική απάντηση και σταμάτα να λες ότι σου βάζουμε λόγια! Αυτό με τα 180 κ.τ.λ. ποιος το έβαλε στο στόμα ποιου;Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
1) ορισμενα φαναρια δεν αποτελουν εμποδιο κατα τη διαρκεια της ημερας, απλως θα επρεπε τη νυχτα που δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος να γινονται μονιμα πορτοκαλι που αναβοσβηνει... μενω στην αθηνα οπου τα φαναρια ειναι αμετρητα...
για να συνεννοουμαστε, οταν λεω ερημια δεν εννονω ενα σταυροδρομι στη μεση του πουθενα αλλα εννοω οτι δεν υπαρχει κοσμος εκεινη την ωρα
επισης για τη νοοτροπια μου δεν ξερεις κατι... εχεις σχηματισει μια δικια σου, προσωπικη αποψη η οποια εχει προκυψει απο την αναγνωση 10 μυνηματων στο forum και ειναι μεγαλο σφαλμα σου αν νομιζεις οτι μ'εχεις καταλαβει... ουτε χτυπιεμαι και σπαρταραω για να σε πεισω να περασεις φαναρι... εισαι μεγαλος ανθρωπος κι εχεις δικια σου κριση επι τουτου... δεν παω να προσυλιτισω κανεναν ουτε βαζω το πιστολι στον κροταφο καποιου για να του πω "μεγαλε το οριο εδω ειναι 60, θελω να μας με 180 και να κανεις rolling endo μπροστα απο το μπλοκο"
ΓΜΤ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!
2) δεν ειμαι λιτσα πατερα αλλα ρεαλιστης... δεν εχω ψευδεις ελπιδες οτι το συστημα θα λειτουργησει καλα απο τη μια στιγμη στην αλλη... ΞΕΡΩ και ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα γινοντα για τα φραγκα
απο τη στιγμη που "υπευθυνος" δεν ειναι καποιος πραγματικα υπευθυνος, δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα...
Αν δεν τα λες επειδή νομίζεις ότι είναι σωστά αυτά που λες έτσι ώστε να πείσεις αυτούς που διαβάζουν, τότε γιατί στο διάολο τα λες; Κράτησε τις εξτρεμιστικές απόψεις σου για τον εαυτούλη σου και μη προσπαθείς να επηρεάσεις τους αναγνώστες! Και σε ρωτάω! Εσύ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό και ίσως μια στο εκκατομύριο να έχεις και δίκιο (που εγώ δεν το δέχομαι ούτε κι αυτό). Αν κάποιος που δεν είναι superman,spiderman, παιδί πάνθηρας σαν και του λόγου σου, παραδειγματιστεί από σένα, υποθέτοντας ότι κι αυτός έχει αυτή τη super αίσθηση που λες ότι έχεις, τότε θα αισθάνεσαι ότι πέτυχες το στόχο σου, έτσι;