Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    1) ορισμενα φαναρια δεν αποτελουν εμποδιο κατα τη διαρκεια της ημερας, απλως θα επρεπε τη νυχτα που δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος να γινονται μονιμα πορτοκαλι που αναβοσβηνει... μενω στην αθηνα οπου τα φαναρια ειναι αμετρητα...
    για να συνεννοουμαστε, οταν λεω ερημια δεν εννονω ενα σταυροδρομι στη μεση του πουθενα αλλα εννοω οτι δεν υπαρχει κοσμος εκεινη την ωρα
    επισης για τη νοοτροπια μου δεν ξερεις κατι... εχεις σχηματισει μια δικια σου, προσωπικη αποψη η οποια εχει προκυψει απο την αναγνωση 10 μυνηματων στο forum και ειναι μεγαλο σφαλμα σου αν νομιζεις οτι μ'εχεις καταλαβει... ουτε χτυπιεμαι και σπαρταραω για να σε πεισω να περασεις φαναρι... εισαι μεγαλος ανθρωπος κι εχεις δικια σου κριση επι τουτου... δεν παω να προσυλιτισω κανεναν ουτε βαζω το πιστολι στον κροταφο καποιου για να του πω "μεγαλε το οριο εδω ειναι 60, θελω να μας με 180 και να κανεις rolling endo μπροστα απο το μπλοκο"
    ΓΜΤ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!

2) δεν ειμαι λιτσα πατερα αλλα ρεαλιστης... δεν εχω ψευδεις ελπιδες οτι το συστημα θα λειτουργησει καλα απο τη μια στιγμη στην αλλη... ΞΕΡΩ και ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα γινοντα για τα φραγκα
    απο τη στιγμη που "υπευθυνος" δεν ειναι καποιος πραγματικα υπευθυνος, δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα...
    Αρχίζοντας από το τέλος! Από που το ξέρεις;;;;;; Από που;;; Απάντησέ μου! Μη πεις "εγώ το ξέρω!" .Θέλω να μου πεις από που το ξέρεις!!!! Από που ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα γίνονται για τα "φράγκα" τις στερλίνες, τα ρούβλια, τα ευρά και τα δηνάρια!! Πες μια πειστική απάντηση και σταμάτα να λες ότι σου βάζουμε λόγια! Αυτό με τα 180 κ.τ.λ. ποιος το έβαλε στο στόμα ποιου;
    Αν δεν τα λες επειδή νομίζεις ότι είναι σωστά αυτά που λες έτσι ώστε να πείσεις αυτούς που διαβάζουν, τότε γιατί στο διάολο τα λες; Κράτησε τις εξτρεμιστικές απόψεις σου για τον εαυτούλη σου και μη προσπαθείς να επηρεάσεις τους αναγνώστες! Και σε ρωτάω! Εσύ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό και ίσως μια στο εκκατομύριο να έχεις και δίκιο (που εγώ δεν το δέχομαι ούτε κι αυτό). Αν κάποιος που δεν είναι superman,spiderman, παιδί πάνθηρας σαν και του λόγου σου, παραδειγματιστεί από σένα, υποθέτοντας ότι κι αυτός έχει αυτή τη super αίσθηση που λες ότι έχεις, τότε θα αισθάνεσαι ότι πέτυχες το στόχο σου, έτσι;

Παλαιό μέλος
    κι αμαξι να οδηγουσα παλι θα το περναγα... δε με οδηγει το μεσο μεταφορας στο να περασω το κοκκινο αλλα η ανουσια υπαρξη του ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη
    Μπράβο!!! Είσαι...είσαι..αστέρι!!! Γάτα με πέταλα!!

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    ...βίαζε ελεύθερα τα φανάρια.
    ...όπως εσύ αυτή του αστυνομικού...
    ...μη βγεις να πεις για ποιο λόγο είναι οι υπόλοιποι προκατειλημμένοι μαζί σου...
    ...να κατηγορούμε όλους τους υπόλοιπους......
    ένα βηματάκι..
    πάλι τα ίδια θα λέμε?

καλά απ'ότι κατάλαβα το χιούμορ εδωμέσα πλέον θεωρείται αντίσταση κατά της αρχής.

Το μπούλο..ΑΡΜ!
    Μ'τΑβολη!
    Μπρρρ'ς.. Μάρς!

καλό σαββατοκύριακο
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
    πάλι τα ίδια θα λέμε?

καλά απ'ότι κατάλαβα το χιούμορ εδωμέσα πλέον θεωρείται αντίσταση κατά της αρχής.

Το μπούλο..ΑΡΜ!
    Μ'τΑβολη!
    Μπρρρ'ς.. Μάρς!

καλό σαββατοκύριακο

Τι να πω ρε φίλε..δε σε πιάνω πότε κάνεις χιούμορ και πότε μιλάς σοβαρά.. Δεν ξέρω ποιος έχει το πρόβλημα. Δε μπορώ να διακρίνω πουθενά κάτι αστείο στο προηγούμενο μήνυμά σου! Αν το διακρίνει κάποιος τρίτος, ας το ζωγραφίσει και σε μένα..
    Και πότε είπαμε τα ίδια; Καλό σαββατοκύριακο!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Γενικά!
    θα το θεσω αλλιως.

αν περναγα το κοκκινο για τον χ-ψ (οποιος και να ηταν αυτος) λογο θα σας πειραζε?
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    θα το θεσω αλλιως.

αν περναγα το κοκκινο για τον χ-ψ (οποιος και να ηταν αυτος) λογο θα σας πειραζε?
    Θα με πείραζε (προσωπικά μιλάω πάντα) επειδή θα πέρναγες το κόκκινο. Ποια λέξη δεν κατάλαβες;

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχίζοντας από το τέλος! Από που το ξέρεις;;;;;; Από που;;; Απάντησέ μου! Μη πεις "εγώ το ξέρω!" .Θέλω να μου πεις από που το ξέρεις!!!! Από που ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα γίνονται για τα "φράγκα" τις στερλίνες, τα ρούβλια, τα ευρά και τα δηνάρια!! Πες μια πειστική απάντηση και σταμάτα να λες ότι σου βάζουμε λόγια! Αυτό με τα 180 κ.τ.λ. ποιος το έβαλε στο στόμα ποιου;
    Αν δεν τα λες επειδή νομίζεις ότι είναι σωστά αυτά που λες έτσι ώστε να πείσεις αυτούς που διαβάζουν, τότε γιατί στο διάολο τα λες; Κράτησε τις εξτρεμιστικές απόψεις σου για τον εαυτούλη σου και μη προσπαθείς να επηρεάσεις τους αναγνώστες! Και σε ρωτάω! Εσύ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό και ίσως μια στο εκκατομύριο να έχεις και δίκιο (που εγώ δεν το δέχομαι ούτε κι αυτό). Αν κάποιος΄που δεν είναι superman,spiderman, παιδί πάνθηρας σαν και του λόγου σου, παραδειγματιστεί από σένα, υποθέτοντας ότι κι αυτός έχει αυτή τη super αίσθηση που λες ότι έχεις, τότε θα αισθάνεσαι ότι πέτυχες το στόχο σου, έτσι;

τα λογια που μου βαζεις ειναι οτι και καλα χτυπιεμαι για να σε πεισω να περασεις κοκκινο... δεν ειπα ποτε σε κανεναν να περασει κοκκινο αν θυμαμαι καλα...
    το αλλο με τα 180 λεγεται παραδειγμα...
    απο που εχεις συμπερανει οτι εχω μπει εδω για να πεισω τον κοσμο να κανει οτι κανω? εγω νομιζα οτι κανουμε απλως ανταλλαγη αποψεων... δεν παω να επηρεασω κανεναν... ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να με πεισετε οχι εγω
    οι εξτρεμιστικες αποψεις αποψεις ειναι 2 : δεν περναω ΠΟΤΕ με κοκκινο ή περναω ΠΑΝΤΑ με κοκκινο... ποιος ειναι ο εξτρεμιστης απο τους δυο μας?
    παλι σου λεω δεν ειμαι ο superman, spiderman και οτι αλλο λες, ουτε εχω super αισθησεις και μαλακιες... ουτε ο rossi ειμαι να οργωνω στους δρομους... μια κουβεντα κανουμε και το εχετε παρει ολοι προσωπικα...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Αρχίζοντας από το τέλος! Από που το ξέρεις;;;;;; Από που;;; Απάντησέ μου! Μη πεις "εγώ το ξέρω!" .Θέλω να μου πεις από που το ξέρεις!!!! Από που ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα γίνονται για τα "φράγκα" τις στερλίνες, τα ρούβλια, τα ευρά και τα δηνάρια!! Πες μια πειστική απάντηση και σταμάτα να λες ότι σου βάζουμε λόγια!

στην ελλαδα ζουμε ρε ανθρωπε... κι εσυ το ξερεις αλλα αρνεισαι να το πιστεψεις...
    η πιο πειστικη απαντηση ειναι αυτη : ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό μέλος
    τα λογια που μου βαζεις ειναι οτι και καλα χτυπιεμαι για να σε πεισω να περασεις κοκκινο... δεν ειπα ποτε σε κανεναν να περασει κοκκινο αν θυμαμαι καλα...
    το αλλο με τα 180 λεγεται παραδειγμα...
    απο που εχεις συμπερανει οτι εχω μπει εδω για να πεισω τον κοσμο να κανει οτι κανω? εγω νομιζα οτι κανουμε απλως ανταλλαγη αποψεων... δεν παω να επηρεασω κανεναν... ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να με πεισετε οχι εγω
    οι εξτρεμιστικες αποψεις αποψεις ειναι 2 : δεν περναω ΠΟΤΕ με κοκκινο ή περναω ΠΑΝΤΑ με κοκκινο... ποιος ειναι ο εξτρεμιστης απο τους δυο μας?
    παλι σου λεω δεν ειμαι ο superman, spiderman και οτι αλλο λες, ουτε εχω super αισθησεις και μαλακιες... ουτε ο rossi ειμαι να οργωνω στους δρομους... μια κουβεντα κανουμε και το εχετε παρει ολοι προσωπικα...
    Απάντησες σ' αυτά που σε ρώτησα; Κι αν ναι, δεν το έλαβα το τηλεπαθητικό σου μήνυμα... Για ξαναστείλε σε παρακαλώ!
    Ώστε αυτό λέγεται παράδειγμα ε; Μμμμ...ενώ αυτά που έλεγα εγώ, τα εννοούσα έτσι ακριβώς όπως τα έλεγα... Μάλιστα.. Ok! Εσύ ξέρεις καλύτερα αν τα έγραφα ως παράδειγμα ή αν τα εννοούσα κυριολεκτικά, έτσι ακριβώς όπως τα έγραφα!
    Ώστε είμαστε εξτρεμιστές εμείς που υπακούμε στα φανάρια, ενώ εσύ που τα περνάς κατά βούληση είσαι έξυπνος..είσαι ελεύθερος! Ενώ εγώ; Είμαι ένας εξτρεμιστής, φυλακισμένος σε παλαιολιθικές νοοτροπίες κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    Θα σε ρωτήσω και κάτι άλλο να μου απαντήσεις μαζί με αυτό που άφησες αναπάντητο...
    Από που προκύπτει ότι το πήρα το θέμα προσωπικά και το αναφέρεις (πρόσεχε! παράδειγμα!!!!) σαν να έχω στο μυαλό μου να έρθω να σου σπάσω τη μοτοσυκλέτα και αν σε δω εκεί κοντά και τα μούτρα;;;

κι αμαξι να οδηγουσα παλι θα το περναγα... δε με οδηγει το μεσο μεταφορας στο να περασω το κοκκινο αλλα η ανουσια υπαρξη του ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη

ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο το ειπα για να σου δειξω οτι δεν ειναι νοοτροπια μοτοσυκλετιστη να περνας φαναρι με κοκκινο... αστα αυτα με τ'αστερια και τις γατες με πεταλα...
    η μιλαμε η χεζουμε...

Παλαιό μέλος
    στην ελλαδα ζουμε ρε ανθρωπε... κι εσυ το ξερεις αλλα αρνεισαι να το πιστεψεις...
    η πιο πειστικη απαντηση ειναι αυτη : ΕΛΛΑΔΑ
    Α.. μάλιστα! Στην Ελλάδα ζούμε; Ρε κοίτα να δεις κάτι πράματα!! Και για λέγε και παρακάτω..

Παλαιό μέλος
    ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο το ειπα για να σου δειξω οτι δεν ειναι νοοτροπια μοτοσυκλετιστη να περνας φαναρι με κοκκινο... αστα αυτα με τ'αστερια και τις γατες με πεταλα...
    η μιλαμε η χεζουμε...

Και γιατί επέλεξες το πρώτο σήμερα;

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Θα με πείραζε (προσωπικά μιλάω πάντα) επειδή θα πέρναγες το κόκκινο. Ποια λέξη δεν κατάλαβες;
    δηλαδη σε πειραζουν και τα ασθενοφορα που περνανε με κοκκινο

και μη μου πεις οτι αλλο ειναι αυτο

ποιος μου λεει οτι αυτοι ειναι καλυτεροι και πιο προσεκτικοι οδηγοι απο εμενα

και ποιος λεει οτι αυτοι ειναι αξιοι οδηγοι να παιζουν κορονα-γραμματα τι ζωη ενος συνανθρωπου μας για την ζωη ενος αλλου?(δεν εχουν γινει και λιγα)

ειναι - δεν ειναι αξιοι το περνανε το κοκκινο για τον χ-ψ λογο και καλα κανουν

αυτο που θελω να πω ειναι οτι το κοκκινο το περναω μονο σε κατασταση απολυτου ελεχγου

εκει που δεν εγκυμονουν κινδυνοι
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Απάντησες σ' αυτά που σε ρώτησα; Κι αν ναι, δεν το έλαβα το τηλεπαθητικό σου μήνυμα... Για ξαναστείλε σε παρακαλώ!
    Ώστε αυτό λέγεται παράδειγμα ε; Μμμμ...ενώ αυτά που έλεγα εγώ, τα εννοούσα έτσι ακριβώς όπως τα έλεγα... Μάλιστα.. Ok! Εσύ ξέρεις καλύτερα αν τα έγραφα ως παράδειγμα ή αν τα εννοούσα κυριολεκτικά, έτσι ακριβώς όπως τα έγραφα!
    Ώστε είμαστε εξτρεμιστές εμείς που υπακούμε στα φανάρια, ενώ εσύ που τα περνάς κατά βούληση είσαι έξυπνος..είσαι ελεύθερος! Ενώ εγώ; Είμαι ένας εξτρεμιστής, φυλακισμένος σε παλαιολιθικές νοοτροπίες κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    Θα σε ρωτήσω και κάτι άλλο να μου απαντήσεις μαζί με αυτό που άφησες αναπάντητο...
    Από που προκύπτει ότι το πήρα το θέμα προσωπικά και το αναφέρεις (πρόσεχε! παράδειγμα!!!!) σαν να έχω στο μυαλό μου να έρθω να σου σπάσω τη μοτοσυκλέτα και αν σε δω εκεί κοντά και τα μούτρα;;;

δεν ξαναστελνω... αν θες πηγαινε λιγο πιο πανω και ξαναδιαβασε το
    ναι, λεγεται παραδειγμα αυτο... για τα δικα σου δεν ξερω, εσυ τα εγραφες
    θελω να σου αποδειξω οτι δεν ειναι εξτρεμιστικη αποψη η δικη μου... εξτρεμιστης ειναι ο ανθρωπος των ακρων κι εγω σ'αυτο το θεμα δεν ειμαι των ακρων... και ναι, εισαι εξτρεμιστης, δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, μη νομιζεις οτι σε προσβαλλω κιολας...
    για το τελευταιο ουδεν σχολιο... ειναι απλως αστειο...

Και γιατί επέλεξες το πρώτο σήμερα;

γιατι εχω ηδη χεσει σημερα