ντορι ηρεμα με της φωτο![]()
![]()
Ρε Αλανια θελω και εγω μποτακια εχει τιποτα ο Motoplanet?
Ρε Ζητα σε παω Στοκ Ζητα πρεπει να εισαι ο μονος
δεν γουσταρω τους καγκουρες με τιποτα
Ζητα θα μπεις στην παρεα ρε???????
Η ΒΕΦΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ
εγω εμμμ δεν θα το ελεγα![]()
![]()
Eσυ μην κατσεις να δεις δεν χρειαζετε....το παλικαρι με ρωτησε τι διαφορετικο εχει η μοτο μου απο τις αλλες και μεσα στα αλλα του ειπα και αυτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
αμα πληρωνεις πολυ ευχαριστως θα σου παραγειλω οσες θες......
καλα τα λαστιχα και τους μαρσπιεδες σου θες να καθομαστε να κοιταζουμε μεσα στη
κινηση![]()
πολυ σημαντικα πραγματα για να ξεχωρισει μια μοτο...
και ειναι φαγωμενο το λαστιχο απο τοτε δηλαδη εεεεεε?
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
θα κανονισουμε καποιο απογευμα να παμε απο μοτο πλανετ να ριξεις μια ματια.
και να μη το εχει εκει αυτο που θα σου αρεσει το πολυ σε 2 μερες θα στο φερει![]()
Ρε τρελοκομεία, περνάσατε τόσο ωραία και τόσο καιρό δεν ήξερε ο ένας τον άλλον....
Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Πάντα τέτοια, ελπίζω να σας κάνω κι εγώ παρέα κάποια στιγμή.
Μου σφύριξαν ότι υπάρχει Enfield έξω από την πόλη ( Παναγιούδα; ).
Τον ξέρετε τον τύπο;
Και κοιτάξτε να γίνετε και περισσότεροι ε;;;;;
![]()
![]()
Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Eσυ μην κατσεις να δεις δεν χρειαζετε....το παλικαρι με ρωτησε τι διαφορετικο εχει η μοτο μου απο τις αλλες και μεσα στα αλλα του ειπα και αυτο..
Ρε φιλε με κλ...νεις η νομιζω?????
ΑΦΡΙΚΑΝΕ την πεταξες την τσαγιερα σου ωρε?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Eσυ μην κατσεις να δεις δεν χρειαζετε....το παλικαρι με ρωτησε τι διαφορετικο εχει η μοτο μου απο τις αλλες και μεσα στα αλλα του ειπα και αυτο..
κοιτα εκτος απο μενα κανεις δεν θα κατσει να δει αυτα που λες![]()
ειδικα τα μαρσπιε που αναφερες θα νομιζουνε οτι ειναι απο της ντουμπες:rotflmao:
παντος για το υπολοιπο σου λοοκ καθρεπτες + πινακιδα + φλας(πιστευω)
δεν το βρισκω καθολου κακο, εναντιθεση απο αυτους
που τα πετανε ολα απο πανω και το παιζουνε ουτε εγω δεν ξερω τι![]()
![]()
αυτο θα ειναι ο στοχος ολων μας πιστευωΑρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
Ρε τρελοκομεία, περνάσατε τόσο ωραία και τόσο καιρό δεν ήξερε ο ένας τον άλλον....
Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Πάντα τέτοια, ελπίζω να σας κάνω κι εγώ παρέα κάποια στιγμή.
Μου σφύριξαν ότι υπάρχει Enfield έξω από την πόλη ( Παναγιούδα; ).
Τον ξέρετε τον τύπο;
Και κοιτάξτε να γίνετε και περισσότεροι ε;;;;;
![]()
![]()
να φτιαξουμε μια ωραια παρεα με σωστους μοτοσυκλετιστες....
και οταν ερθεις με το καλο εισαι ευπροσδεκτος στην παρεα μας![]()
ΥΓ. εχουμε και το ιδιο επιθετο απο που κρατας ωρε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
αυτο θα ειναι ο στοχος ολων μας πιστευω
να φτιαξουμε μια ωραια παρεα με σωστους μοτοσυκλετιστες....
και οταν ερθεις με το καλο εισαι ευπροσδεκτος στην παρεα μας![]()
ΥΓ. εχουμε και το ιδιο επιθετο απο που κρατας ωρε?
Από Κλειώ είμαι ωρέ! Έχω και ένα ξαδέρφι ίδιο όνομα και επίθετο που έμενε στο νησί μέχρι πριν λίγα χρόνια.
Κοιτα δεν το παιζω οτι ειμαι κατι διαφορετικο απο τους αλλους,απλα ανεφερα κατι που μπορει να μην το συναντας συχνα σε μοτο στο νησι.Αρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
κοιτα εκτος απο μενα κανεις δεν θα κατσει να δει αυτα που λες![]()
ειδικα τα μαρσπιε που αναφερες θα νομιζουνε οτι ειναι απο της ντουμπες:rotflmao:
παντος για το υπολοιπο σου λοοκ καθρεπτες + πινακιδα + φλας(πιστευω)
δεν το βρισκω καθολου κακο, εναντιθεση απο αυτους
που τα πετανε ολα απο πανω και το παιζουνε ουτε εγω δεν ξερω τι![]()
![]()
Οσο για την τουμπα που λες αν ειχα φαει δεν θα ντρεπομουνα να το πω αν και την θεωρω πιθανη στο νησι μας λογω οδοδστροματος κ.λ.π αλλα πιστεψε με μηχανη μετα απο τουμπα τα μαρσπιε θα ειναι τα τελευταια που θα το μαρτυρανε...
Αυτοι που ξερουνε καταλαβαινουνε το τι προερχετε και απο ποια αιτια..
Αυτα φιλικα παντα![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
Από Κλειώ είμαι ωρέ! Έχω και ένα ξαδέρφι ίδιο όνομα και επίθετο που έμενε στο νησί μέχρι πριν λίγα χρόνια.
εμ! γι' αυτο και το επιθετο.
εμενα ο πατερας μου ειναι απο το υψηλομετωπο![]()
κοιτα να δεις καμια φορα τι μικρος που ειναι ο κοσμος![]()
αντε με το καλο να σε γνωρισουμε καποια στιγμη![]()
KITAXE NA DITE EFOSON XEKINISAME PISTEYO OTI KATI KANAME GIA ARXI TIS GNORIMIAS MESO TOU MOTO.GR PISTEYO POS O STOXOS MAS THA TON PETIXOUME TWIN PREPI NA TO XANASIZITISOUME OK GIAYTO POU MOU ELEGES POLI KALI I FOTO SOU Mr SOUNDSTORM TO PALIKARI ME TO Z XERI TI LEI APLA DEN THELI NA LES POLLA EDO MESA MALLON DEN THELI NA TO DIXNIS POS EXIS KANI KATI GIATI EDO MESA IPARXOUN POLLOI MALAKES KAI LENE KAGOURIES POLLES FILIKA MOTO GUZZI IDOS IPO EXAFANISI EYXARISTO![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
Δεν ξέρω που αναφέρεσαι και για ποιους φυσικά, και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά όσον αφορά εσένα, να ξέρεις ότι καβαλάς ότι αγαπάς και σε ταξιδεύει ότι σε αγαπάει, όπως κι αν είναι αυτό, με όσα κι αν πηγαίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
KITAXE NA DITE EFOSON XEKINISAME PISTEYO OTI KATI KANAME GIA ARXI TIS GNORIMIAS MESO TOU MOTO.GR PISTEYO POS O STOXOS MAS THA TON PETIXOUME TWIN PREPI NA TO XANASIZITISOUME OK GIAYTO POU MOU ELEGES POLI KALI I FOTO SOU Mr SOUNDSTORM TO PALIKARI ME TO Z XERI TI LEI APLA DEN THELI NA LES POLLA EDO MESA MALLON DEN THELI NA TO DIXNIS POS EXIS KANI KATI GIATI EDO MESA IPARXOUN POLLOI MALAKES KAI LENE KAGOURIES POLLES FILIKA MOTO GUZZI IDOS IPO EXAFANISI EYXARISTO![]()
![]()
Στο τέλος και ο πιο στραβός, θα υποκληθεί σ'αυτήν σου την αγάπη με σεβασμό πάνω απ' όλα στο άτομό σου.
Φιλικά, από ένα είδος ακόμα περισσότερο υπό εξαφάνιση: Royal Enfield.
![]()
![]()
TI MIXANI EXIS ESI FILE MOU DEN KATALAVA GIAYTO APO POU EISAI KAI POU MENIS KAI THA SOU PO TI LEO
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA