Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 134

Θέμα: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    αααα!!!και οτι καποιος περνει το μερος των λιγοτερων,αυτο δεν τον κανει μαγκα!!!
    πχ.εγω τους δηκαιολογω καπως τους ακρανοτους,γιατι και εγω καποτε ετσι γυρνουσα!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    κοιτα φιλε...το οτι υποστηριζει μια μεριδα ανθρωπων που δεν ειναι εδω για να μηλισουν,η δεν θελουν να μην μηλισουν για ευνοητους λογους δεν σημενει οτι την κανει με ελαφρα,ουτε οτι δεν ειναι σεβαστη η γνωμη του και ας ειναι (κατα την δικια σου γνωμη)λαθος!!!
    ρε παιδια γραφτηκαμε εδω που γραφτηκαμε,για να λεμε την γνωμη μας οπως ειναι,ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος!!αν ξεραμε ολοι ποιο ειναι το σωστο,τοτε ποιος ο λογος να γραφτουμε?

Εγώ δεν είδα να υπερασπίζεται καμμιά ομάδα ανθρώπων. Την δικιά του γνώμη είδα να υπερασπίζεται. Περί αλήθειας στατιστικών, και περί πιθανοτήτων να επιβιώσεις αναλόγως της πόλης που μένεις.
    Του μίλησα συγκεκριμένα, και απάντησε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, του τύπου "εγώ είδα", "με τα μάτια μου" και άλλα ωραία.
    Και μετά το γύρισε ότι φοράει και αυτός κράνος.
    Έγινε, ότι πείτε.
    Άλλο να κουβεντιάζουμε, και άλλο κουβέντα να γίνεται.
    Γι΄αυτό λέω άντε γεια.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Εγώ δεν είδα να υπερασπίζεται καμμιά ομάδα ανθρώπων. Την δικιά του γνώμη είδα να υπερασπίζεται. Περί αλήθειας στατιστικών, και περί πιθανοτήτων να επιβιώσεις αναλόγως της πόλης που μένεις.
    Του μίλησα συγκεκριμένα, και απάντησε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, του τύπου "εγώ είδα", "με τα μάτια μου" και άλλα ωραία.
    Και μετά το γύρισε ότι φοράει και αυτός κράνος.
    Έγινε, ότι πείτε.
    Άλλο να κουβεντιάζουμε, και άλλο κουβέντα να γίνεται.
    Γι΄αυτό λέω άντε γεια.
    ε...εδω που τα λεμε...εχεις λιγο δικιο!!

αααα!!!και οτι καποιος περνει το μερος των λιγοτερων,αυτο δεν τον κανει μαγκα!!!
    πχ.εγω τους δηκαιολογω καπως τους ακρανοτους,γιατι και εγω καποτε ετσι γυρνουσα!!
    Γιατί ποιός σου είπε ότι έβαζα πάντα κράνος? Αλλά όταν ωριμάζεις σταματάς τα λάθη που έκανες νέος.
    Άλλο αυτό και άλλο το να λες ότι "άλλο η Αθήνα και άλλο τα Γιάννενα". Αυτό δηλώνει βλακεία, και λάθος αντίληψη.

Γιατί ποιός σου είπε ότι έβαζα πάντα κράνος? Αλλά όταν ωριμάζεις σταματάς τα λάθη που έκανες νέος.
    Άλλο αυτό και άλλο το να λες ότι "άλλο η Αθήνα και άλλο τα Γιάννενα". Αυτό δηλώνει βλακεία, και λάθος αντίληψη.

ξερεις τωρα ρε,απο αποψη κυκλοφοριακου χαους το λεει,πχ. ο πυργος δεν εχει τοσο μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα οσο η αθηνα,αρα ειναι πιο ασφαλης πολη απο την αθηνα,επειδη εχει λιγοτερο κοσμο!!ετσι το παει ο τρε...τουλαχιστον ετσι νωμιζω!

ξερεις τωρα ρε,απο αποψη κυκλοφοριακου χαους το λεει,πχ. ο πυργος δεν εχει τοσο μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα οσο η αθηνα,αρα ειναι πιο ασφαλης πολη απο την αθηνα,επειδη εχει λιγοτερο κοσμο!!ετσι το παει ο τρε...τουλαχιστον ετσι νωμιζω!

Ακριβώς έτσι το λέει. Όχι όμως ότι η μικροτερη κίνηση δικαιολογεί, την μη χρήση κράνους.
    Άντε και επειδή πολύ ασχοληθήκαμε κερνάω μπύρες.

Ακριβώς έτσι το λέει. Όχι όμως ότι η μικροτερη κίνηση δικαιολογεί, την μη χρήση κράνους.
    Άντε και επειδή πολύ ασχοληθήκαμε κερνάω μπύρες.

τιιιιιιιιιιιιιιι????????? :a32: :a32: :a32: μπυρες ακουσα,ερχωμαι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Δεν ειπα ρε ανθρωπε οτι στην μικρη πολη δεν πρεπει να φορας κρανος...Αλλο λεω αλλα εσυ το χαβα σου...

Επειδη ανεφερες στατιστικες και πιθανοτητες,και επειδη ειπες σε καποιον οτι ο θανατος του ειναι βεβαιος και εσπευσες τουστειλεις λουλουδια,απντησα και ειπα οτι δεν ειναι ιδιες οι πιθανοτητες ΠΑΝΤΟΥ...

Αμα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε ΟΚ...

T.R.E. και mob rules, λέτε μαλακίες. Και φυσικό είναι, καθότι η πείρα σας γύρω από τις μηχανές είναι για το πέος. Τα παρακάτω απευθύνονται κυρίως στον T.R.E. αλλά και στους ομοϊδεάτες του.

Μεγάλωσα στην Αθήνα και οδηγούσα εκεί από 5 χρονώ (ποδήλατο), και για πολλά χρόνια μέχρι που τα πήρα και λάκισα.

Τα στατιστικά της έρευνας MAIDS, όσον αφορά εμένα είναι αισιόδοξα.

Όλοι οι συνομήλικοι συγγενείς καί φίλοι μου που από τα δεκαπέντε τους οδηγούν μηχανές (όλοι μα όλοι σήμερα οδηγάνε αυτοκίνητο, εγώ δε ζω πια Αθήνα οπότε δέ μετράω), έχουν τουλάχιστον ένα χειρουργείο στο πόδι.
    Καλώς ή κακώς μόνο άνθρωποι που δεν ήταν πολύ κολλητοί μου με μηχανή έχουνε πεθάνει στην Αθήνα -και εγώ μετά από κάποιες κακές εμπειρίες δέν έχω ούτε θέλω φίλους μηχανόβιους -άσε που είμαι ερημίτης γενικά. Όσο για θανάτους από πτώσεις, εκεί πρωτοείδα.

Αθήνα δεν είναι να πηγαίνεις με 30. Άμα δουλεύεις και πρέπει να ψιλοβιάζεσαι, βρίσκεις το συντομότερο δρόμο (εγώ μόνο λεωφόρους πάντως), και πάς όσο η κίνηση (μπορεί με 10, μπορεί με 140, παίζει).

Και αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι κάθε μέρα που περνάει, δεν παζαρεύεις το κεφάλι σου επειδή είσαι κακός οδηγός, κάγκουρας, καμικάζι, σαλαμέμπορος ή δε ξέρω γω τι.

Το παζαρεύεις επειδή κάποιοι ευγενείς αυτοκινητιστές που σε έχουν γραμμένο στα καραπαυτάρια τους, θα παραβιάσουν ένα κόκκινο, ένα στοπ, μια προτεραιότητα, θα κάνουν μια ανάστροφη, ή ένα απότομο φρενάρισμα ή οτιδήποτε σχετικό που θα σε στείλει.

Και τα συμπεράσματα του MAIDS έχουν προσθέσει κεφάλαια ακόμα και σε ιδιωτικές (όξω) σχολές για να εκπαιδευτούν οι νεώτεροι μοτοσυκλετιστές, μπας και σώσουν το κεφάλι τους.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με την υπόθεση ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας, είναι και αυτοί μοτοσυκλετιστές, και δεκάρα δε δίνουν για το άν εταιρίες βγάζουνε φράγκα στο όνομα της ασφάλειας. Παίρνουν τα αποτελέσματα της έρευνας του MAIDS, και ενσωματώνουν οδηγίες που μπορεί να σου σώσουν τη ζωή (πχ MSF).

Η Ελλάδα είναι για τα μπάζα όσον αφορά τα τροχαία, εσύ χαμπάρι δε πήρες;

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα που λες είναι αυτά που η μαλακία που σε δέρνει έχει δημιουργήσει στο κεφάλι σου.

Δε φοράς κράνος, και ότι εξοπλισμό αντέχει η τσέπη σου στη πόλη (και γενικότερα);
    Στα καραπαυτάρια μου, δικιά σου επιλογή είναι, εγώ έχω διαλέξει άλλα πράγματα -και θέλουνε 30 ποστ οι τούμπες μου, και παρόλα αυτά άμα είχα χρόνο και χρήμα θα ξανάπαιρνα κάνα ντουράκ (ρισπέκ) για να τρώω μερικές κάτι κυριακές σε ένα έρημο λοφάκι που έχω κοντά στο σπίτι μου.

Μή κάνεις και θέμα όμως την επιλογή σου γιατί είσαι λάθος, και μπορεί να πάρεις στο λαιμό σου και άλλους, όπως και με την επιμονή σου να μας λες τα κατορθώματά σου με το ''πιστόλι" σου.

Γκρόου δα φακ απ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    T.R.E. και mob rules, λέτε μαλακίες. Και φυσικό είναι, καθότι η πείρα σας γύρω από τις μηχανές είναι για το πέος.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με την υπόθεση ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας, είναι και αυτοί μοτοσυκλετιστές, και δεκάρα δε δίνουν για το άν εταιρίες βγάζουνε φράγκα στο όνομα της ασφάλειας. Παίρνουν τα αποτελέσματα της έρευνας του MAIDS, και ενσωματώνουν οδηγίες που μπορεί να σου σώσουν τη ζωή (πχ MSF).

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα που λες είναι αυτά που η μαλακία που σε δέρνει έχει δημιουργήσει στο κεφάλι σου.

Δε φοράς κράνος, και ότι εξοπλισμό αντέχει η τσέπη σου στη πόλη (και γενικότερα);
    Στα καραπαυτάρια μου, δικιά σου επιλογή είναι,

Μή κάνεις και θέμα όμως την επιλογή σου γιατί είσαι λάθος, και μπορεί να πάρεις στο λαιμό σου και άλλους, όπως και με την επιμονή σου να μας λες τα κατορθώματά σου με το ''πιστόλι" σου.
    Σωστα,οι μοτοσυκλετιστες ειναι κατι ΑΓΙΟΙ ανθρωποι,που δουλευουν τσαμπα και με πληρη ανιδιοτελεια και ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για να σωσουν τους συναδελφους τους...1η :a31:

Το αν φοραω κρανος και ποσο συχνα δεν το ξερεις,δεν το ανεφερα,για ακομη μια φορα μου βαζεις λογια στο στομα που δεν ειπα... 2η :a31:

Το πως θα παρω στο λαιμο μου κι'αλλους με την επιμονη μου να σας λεω για το πιστολι μου,μονο εσυ μπορεις να το φανταστεις αυτο... 3η :a31:

Η εμπειρια σου ειναι κατι που δεν επιδεχεται αμφισβητησης,ενω αντιθετα η δικια μου ειναι για το πεος...

ΟΚ μεγα ψυχαναλυτη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    T.R.E. και mob rules, λέτε μαλακίες. Και φυσικό είναι, καθότι η πείρα σας γύρω από τις μηχανές είναι για το πέος. Τα παρακάτω απευθύνονται κυρίως στον T.R.E. αλλά και στους ομοϊδεάτες του.

Μεγάλωσα στην Αθήνα και οδηγούσα εκεί από 5 χρονώ (ποδήλατο), και για πολλά χρόνια μέχρι που τα πήρα και λάκισα.

Τα στατιστικά της έρευνας MAIDS, όσον αφορά εμένα είναι αισιόδοξα.

Όλοι οι συνομήλικοι συγγενείς καί φίλοι μου που από τα δεκαπέντε τους οδηγούν μηχανές (όλοι μα όλοι σήμερα οδηγάνε αυτοκίνητο, εγώ δε ζω πια Αθήνα οπότε δέ μετράω), έχουν τουλάχιστον ένα χειρουργείο στο πόδι.
    Καλώς ή κακώς μόνο άνθρωποι που δεν ήταν πολύ κολλητοί μου με μηχανή έχουνε πεθάνει στην Αθήνα -και εγώ μετά από κάποιες κακές εμπειρίες δέν έχω ούτε θέλω φίλους μηχανόβιους -άσε που είμαι ερημίτης γενικά. Όσο για θανάτους από πτώσεις, εκεί πρωτοείδα.

Αθήνα δεν είναι να πηγαίνεις με 30. Άμα δουλεύεις και πρέπει να ψιλοβιάζεσαι, βρίσκεις το συντομότερο δρόμο (εγώ μόνο λεωφόρους πάντως), και πάς όσο η κίνηση (μπορεί με 10, μπορεί με 140, παίζει).

Και αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι κάθε μέρα που περνάει, δεν παζαρεύεις το κεφάλι σου επειδή είσαι κακός οδηγός, κάγκουρας, καμικάζι, σαλαμέμπορος ή δε ξέρω γω τι.

Το παζαρεύεις επειδή κάποιοι ευγενείς αυτοκινητιστές που σε έχουν γραμμένο στα καραπαυτάρια τους, θα παραβιάσουν ένα κόκκινο, ένα στοπ, μια προτεραιότητα, θα κάνουν μια ανάστροφη, ή ένα απότομο φρενάρισμα ή οτιδήποτε σχετικό που θα σε στείλει.

Και τα συμπεράσματα του MAIDS έχουν προσθέσει κεφάλαια ακόμα και σε ιδιωτικές (όξω) σχολές για να εκπαιδευτούν οι νεώτεροι μοτοσυκλετιστές, μπας και σώσουν το κεφάλι τους.

Η Ελλάδα είναι για τα μπάζα όσον αφορά τα τροχαία, εσύ χαμπάρι δε πήρες;

Στα καραπαυτάρια μου, δικιά σου επιλογή είναι, εγώ έχω διαλέξει άλλα πράγματα -και θέλουνε 30 ποστ οι τούμπες μου, και παρόλα αυτά άμα είχα χρόνο και χρήμα θα ξανάπαιρνα κάνα ντουράκ (ρισπέκ) για να τρώω μερικές κάτι κυριακές σε ένα έρημο λοφάκι που έχω κοντά στο σπίτι μου.

Γκρόου δα φακ απ.
    το οτι υποστηρηξα τον τρε σε καποια σημεια(δηκαιολογησα ειναι η σωστη λεξη)δεν παει να πει οτι συμεριζωμαι και τις αποψεις του,αντιθετος εναντιονωμαι σε ατομα που βγαζουν σημπερασματα απο την πρωτη στιγμη πχ.οτι η πειρα μας ειναι για το πεος!!
    φιληκα παντα

τι εγινε εφυγαν ολοι??

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τι εγινε εφυγαν ολοι??
    εχουμε και πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Δηλαδή εγω που εχω αυτό

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	slick.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	83243
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    ...και αυτό...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	713g.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	12,5 KB 
ID:	83244
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Qiiz: Βρείτε τον κάγκουρα
    από vagtav στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2011, 12:01
  2. Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα