![]()
![]()
(στο προηγουμενο του iriniaa)
![]()
![]()
(στο προηγουμενο του iriniaa)
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Διαβάζω τον διάλογο σε σχέση με τον θάνατο του νέου αυτού ανθρώπου και μπορώ να πώ ότι συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την άποψη του Ταξιδευτή....
Η τελευταία απάντηση της-του Ιρινιάάά όμως είναι εξοργιστική....παραλήρημα κραυγαλέου εθνικισμού αφενός, αφετέρου βιασμός της λογικής.
Οι τουρίστες που έρχονται στην Χώρα μας δεν είναι κατά πλειοψηφία ασύδοτοι μπεκρήδες που παραβιάζουν συστηματικά τον ΚΟΚ....
Ζω πολύ κοντά στα Μάλια και καθημερινά οδηγώ επί του Βορείου οδικού άξονα μεταξύ Αγ. Νικολάου και Νεάπολης......
Η συντριπτική πλειοψηφία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών οδηγούνται συντηρητικά και με φόβο ψυχής των οδηγών τους, από αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους!
Υπάρχουν όμως και οι <<ειδικές κατηγορίες>> τουριστών ,που έρχονται για να ξεδώσουν απλώς και που γι αυτούς η Ελλάδα, είναι γή της επαγγελίας....
Νέοι που γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν, συρρέουν στα Μάλια την Χερσόννησο, στην Λευκίμη και στην Ρόδο...
Γνωρίζουν πολύ καλά από τους προηγούμενους, ότι μπορούν να παραβιάζουν τους νόμους, να οδηγούν μεθυσμένοι, να νοικιάζουν μηχανές, γουρούνες και αυτοκίνητα χωρίς δίπλωμα, επειδή κάποιοι κερδίζουν από αυτήν την ιστορία, οι αστυνομικοί δεν ελέγχουν, αν και λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν...
Οι <<τοπικές κοινωνίες>> θα τους κατασπαράξουν στην κυριολεξία αν τολμήσουν να εφαρμόσουν τον νόμο....βλέπετε ο τουρισμός είναι βασική πηγή εισοδήματος γι αυτούς....
Οι εμπλεκόμενοι με αυτόν μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια που παραβαίνει τους νόμους, επικαλούμενοι τα οικονομικά οφέλη για την κοινωνία!!!!!
Το ότι η Αγγλία ήταν Κοσμοκράτειρα και και Ιμπεριαλιστική υπερδύναμη, δεν αποκλείει τους Άγγλους από το να έχουν οδηγική κουλτούρα νομίζω....
Όταν οι Άγγλοι κατακτούν τον κόσμο, είναι απλά στυγνοί εκμεταλλευτές και αποικιοκράτες...όταν ομιλούμε για Αρχαίους προγόνους Αθηναίους και Μ.Αλεξάνδρους όμως, που έκαναν ακριβώς τα ίδια, τότε έχουμε απλώς διάδοση φωτός και πολιτισμού!!!!
Δυό μέτρα-δυό σταθμά!!!
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τους Εγγλέζους, τις νοοτροπίες τους, τον τρόπο ζωής τους, δεν παύω όμως να παραδέχομαι ότι έχουν πολιτισμό, αρχές και νόμους που τηρούνται από την μεγάλη τους πλειοψηφία....
Ενώ στην Ελλάδα, βαυκαλιζόμαστε με αρχαία μεγαλεία, πολιτισμούς και στρατηλάτες αφενός, αφετέρου παραβαίνουμε νόμους και κανόνες, πράγμα που οδηγεί εκατόμβες νεκρών, ιδίως νέων ανθρώπων....
Ζούμε σε ζούγκλα και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς....νόμος στην Ελλάδα, είναι το δίκιο του καθένα.....
0 εις το πηλίκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Corto
Μ.Αλεξάνδρους όμως, που έκαναν ακριβώς τα ίδια
Αγαπητε iriniaa, δεν εχω κατι να πω απο τα παραπανω λογια. Ο Corto με καλυπτει απολυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Corto
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τους Εγγλέζους, τις νοοτροπίες τους, τον τρόπο ζωής τους, δεν παύω όμως να παραδέχομαι ότι έχουν πολιτισμό, αρχές και νόμους που τηρούνται από την μεγάλη τους πλειοψηφία....
Ενώ στην Ελλάδα, βαυκαλιζόμαστε με αρχαία μεγαλεία, πολιτισμούς και στρατηλάτες αφενός, αφετέρου παραβαίνουμε νόμους και κανόνες, πράγμα που οδηγεί εκατόμβες νεκρών, ιδίως νέων ανθρώπων....
Ζούμε σε ζούγκλα και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς....νόμος στην Ελλάδα, είναι το δίκιο του καθένα.....
Δεν θα σταθω στα γλυκυτατα σχολια σου για τον παραπανω λαο, μιας που δεν εχω ΚΑΜΙΑ διαθεση και δεν με ενδιαφερει καθολου να προσπαθησω να σου αλλαξω αποψη...
Για την ιστορια δεν συμπαθω καθολου τους Αγγλους και τους θεωρω εν πολλοις τσιρακια των Αμερικανων (αλλα καλα παιδια απο εκει), και η επιλογη λαου ηταν τυχαια. Αλλαξε την ρατσα με οποια αλλη χωρα θελεις: Ιταλια, ΗΠΑ, Γαλλια, Γερμανια, Σουηδια, Πολωνια, Ουγγαρια, Τσεχια, Ισπανια, η ακομα και Ουκρανια, Ρουμανια, Βουλγαρια... Εχω παει/ζησει σε ολες αυτες τις χωρες και σε διαβεβαιω οτι πουθενα δεν ειναι οπως εδω τα πραγματα.![]()
Και εμεις εδω ξερουμε να ομφαλοσκοπουμε πανω απο ενα φραπογαλο για τι ΗΜΑΣΤΑΝ αντι να κοιταμε να αλλαξουμε αυτο που εχουμε ΓΙΝΕΙ.
Θες παραδειγμα του ΠΟΣΟ υπεροχος λαος ειμαστε;
Εχθες το βραδυ γυρω στις 12 το βραδυ βρισκομαι επι της Λ. Καβαλας στο υψος της συμβολης με την Λ. Θηβων. Αρκετη ωρα παρατηρω εναν ωραιοτατο ΥΠΕΡκαγκουρα με Κ5 gsxr1000, ξεκρανωτο, και με αθλητικες φορμες (ουτε καν μπουφαν).
Σταματαω στο φαναρι και τον κοιταζω που μιλαει με καποιον σε ενα κιτρινο Seicento με καταμαυρα φιμε και μπλε φωτακιακαι αναρωτιεμαι τι εχουν ολοι αυτοι στα κεφαλια τους... Ξαφνικα ακουω γκαζιες και ερχεται μεσα στην καλη χαρα εταιρος ΥΠΕΡκαγκουρας με hayabusa, ΕΞΙΣΟΥ ξεκρανωτος και φορωντας και αυτος ασορτι αθλητικη περιβολη!
![]()
![]()
Ο καγκουρας #1 με το που βλεπει τον καγκουρα #2 τρελλαινεται στην χαρα και τσουλανε και οι δυο τις μηχανες κοντα και χιαστι και φιλιουνται σταυρωτα ΠΑΝΩ στις μηχανες μεσα στη λεωφορο!!! :rotflmao:
Που ειναι το κακο θα πεις; Ειμαστε αγαπησιαρης λαος! Σιγουρα ειμαστε, αλλα αφου ασπαστηκαν ο ενας τον αλλον βαλανε πρωτη και φυγανε με ΚΟΚΚΙΝΟ σουζαροντας και πηγαινοντας κομματια!![]()
Θελω να πω και δημοσια λοιπον ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και στους δυο αυτους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ (να μην πω καμια αλλη λεξη) που διαιωνιζουν την λαλακια που δερνει μια μεγαλη μεριδα των Ελληνων. που θα κανουν τα παιδια τους ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ (αν προλαβουν), που θα μεινουν αναπηροι και καποιοι θα κλαινε για τα τομαρια τους...
Επισης ΜΠΡΑΒΟ ρε μαγκες, γιατι εισαστε ΜΕΓΙΣΤΑ αλανια να ανοιγετε το γκαζι στην ευθεια, γιατι δεν εχετε αναγκη εσεις απο κρανη και λαλακιες, και επειδη χαρη σε ΕΣΑΣ εγω θα συνεχισω να ειμαι "αλητης τσαντακιας μηχανοβιος" στα ματια των πολλων....
Οταν οι εν λογω καγκουρες θα σκοτωθουν (που ΘΑ σκοτωθουν) και καποιοι θα κλαινε, ποιος θα φταιει Iriniaa μου; Οι Αγγλοι που ειναι γκει, η κενωνια η ατιμη, η η ελλειψη παιδειας απο το σπιτι;
Νίκος
Open Horizons
Μάλιστα κύριε καθηγητά! Για ποιο λόγο υποννοείς ότι δεν έχει δίκιο αν επιτρέπεται; Καλό θα ήταν πέρα από το να κατακρίνουμε ή να επικροτούμε την άποψη κάποιου, ειδικά στο πρώτο πρέπει να αιτιολογούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
0 εις το πηλίκο.
δεν λεω ρε παιδια να μην..... συζηταμε ή ακομα και να 'μαλωνουμε' .....αλλα δεν θα ηταν πιο συνετο να ανοιγετε ενα αλλο θρεντ (και ας γινετε με αφορμη καποιου αλλου) και να μη γινετε σε ενα θρεντ που γραφτηκε για το θανατο ενος ατυχου πιτσιρικα...?..![]()
δηλαδη αν δειτε το υφος του πρωτου με του τελευταιου (δεν λεω για σενα VAN).... στενωχωριεμαι....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Με αφορμή το λυπηρό γεγονός του θανάτου ενός μοτοσυκλετιστή 18 ετών, φάνηκε καθαρά πως σε όλους μας, κάτι δεν αρέσει! Κάτι μας "χάλασε" πάλι!
Θα πω με κυνισμό και σκληρότητα ενδεχoμένως πως αφού καταλήξαμε στο αυτονόητο, δηλαδή στο γεγονός ότι πήγε τσάμπα και βερεσέ, κάνουμε μία ύστατη προσπάθεια όλοι εμείς, με τη πολύπλευρη αυτή συζήτηση της οποίας αιτία ήταν ο πιτσιρικάς,να σώσουμε τας εαυτούς μας από τους δαίμονες και την όποια αλαζονία μας, δίνοντας παράλληλα με αυτό το τρόπο ένα και μοναδικό νόημα και τίμημα..κάτι σα φόρο τιμής, στο έπαθλο.... του ενός και κάτι τετραγωνικού που κέρδισε!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corto
Διαβάζω τον διάλογο σε σχέση με τον θάνατο του νέου αυτού ανθρώπου και μπορώ να πώ ότι συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την άποψη του Ταξιδευτή....
Η τελευταία απάντηση της-του Ιρινιάάά όμως είναι εξοργιστική....παραλήρημα κραυγαλέου εθνικισμού αφενός, αφετέρου βιασμός της λογικής.
Οι τουρίστες που έρχονται στην Χώρα μας δεν είναι κατά πλειοψηφία ασύδοτοι μπεκρήδες που παραβιάζουν συστηματικά τον ΚΟΚ....
Ζω πολύ κοντά στα Μάλια και καθημερινά οδηγώ επί του Βορείου οδικού άξονα μεταξύ Αγ. Νικολάου και Νεάπολης......
Η συντριπτική πλειοψηφία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών οδηγούνται συντηρητικά και με φόβο ψυχής των οδηγών τους, από αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους!
Υπάρχουν όμως και οι <<ειδικές κατηγορίες>> τουριστών ,που έρχονται για να ξεδώσουν απλώς και που γι αυτούς η Ελλάδα, είναι γή της επαγγελίας....
Νέοι που γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν, συρρέουν στα Μάλια την Χερσόννησο, στην Λευκίμη και στην Ρόδο...
Γνωρίζουν πολύ καλά από τους προηγούμενους, ότι μπορούν να παραβιάζουν τους νόμους, να οδηγούν μεθυσμένοι, να νοικιάζουν μηχανές, γουρούνες και αυτοκίνητα χωρίς δίπλωμα, επειδή κάποιοι κερδίζουν από αυτήν την ιστορία, οι αστυνομικοί δεν ελέγχουν, αν και λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν...
Οι <<τοπικές κοινωνίες>> θα τους κατασπαράξουν στην κυριολεξία αν τολμήσουν να εφαρμόσουν τον νόμο....βλέπετε ο τουρισμός είναι βασική πηγή εισοδήματος γι αυτούς....
Οι εμπλεκόμενοι με αυτόν μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια που παραβαίνει τους νόμους, επικαλούμενοι τα οικονομικά οφέλη για την κοινωνία!!!!!
Το ότι η Αγγλία ήταν Κοσμοκράτειρα και και Ιμπεριαλιστική υπερδύναμη, δεν αποκλείει τους Άγγλους από το να έχουν οδηγική κουλτούρα νομίζω....
Όταν οι Άγγλοι κατακτούν τον κόσμο, είναι απλά στυγνοί εκμεταλλευτές και αποικιοκράτες...όταν ομιλούμε για Αρχαίους προγόνους Αθηναίους και Μ.Αλεξάνδρους όμως, που έκαναν ακριβώς τα ίδια, τότε έχουμε απλώς διάδοση φωτός και πολιτισμού!!!!
Δυό μέτρα-δυό σταθμά!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΙΑΣΕΣ..............
Έπαναλαμβάνω..........
Δέν είπα τίποτε γιά τό τί κάναμε έμείς πρίν 2000 χρόνια.......άπλά είπα τό τί κάνουν...
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ....!!!!!!!!
Όσο γιά τήν όδηγική τους κουλτούρα....καί τό πόσο έξαρτάται ΑΥΤΗ άπό τήν ύπόλοιπη κουλτούρα
είναι μέγα θέμα....
Πρός τό παρόν στή χώρα πού έχει τό πολίτευμα πού είχε ή Έλλάδα τό 300 π.χ οί κουλτουριάρηδες έχουν πάρει σπρέυ καί πινέλλα
καί μπογιατίζουν τίς 700000 κάμερες πού τούς έσπειραν γιά νά βλέπουν τά καρακόλια...
ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.....!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ....
Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.........ΣΕ ΟΛΑ....!!!!!!!!
Δέν ξέρω...τήν ΚΑΦΡΙΛΑ ,ξεδίνω τήν λένε στά Μάλια καί στήν Λευκίμη...???
Άστο φίλε.......ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ......!!!!
Καί μέ σένα καί μέ τόν Ταξιδευτή........
Πληροφοριακά σού λέω είμαι ....ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....ούτε κάν κομμουνιστής.....![]()
Φίλε Ταξιδευτή τό μόνο πού μπορώ νά πώ σέ σένα πιά είναι.....
Κακώς πολύ κακώς ζείς στήν ΜΠΑΝΑΝΙΑ....μέ τούς ύποπολίτες της.....
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.....όπως μάς είπες....
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....!!!!!!!!!:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΙΑΣΕΣ..............
Έπαναλαμβάνω..........
Δέν είπα τίποτε γιά τό τί κάναμε έμείς πρίν 2000 χρόνια.......άπλά είπα τό τί κάνουν...
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ....!!!!!!!!
Όσο γιά τήν όδηγική τους κουλτούρα....καί τό πόσο έξαρτάται ΑΥΤΗ άπό τήν ύπόλοιπη κουλτούρα
είναι μέγα θέμα....
Πρός τό παρόν στή χώρα πού έχει τό πολίτευμα πού είχε ή Έλλάδα τό 300 π.χ οί κουλτουριάρηδες έχουν πάρει σπρέυ καί πινέλλα
καί μπογιατίζουν τίς 700000 κάμερες πού τούς έσπειραν γιά νά βλέπουν τά καρακόλια...
ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.....!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ....
Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.........ΣΕ ΟΛΑ....!!!!!!!!
Δέν ξέρω...τήν ΚΑΦΡΙΛΑ ,ξεδίνω τήν λένε στά Μάλια καί στήν Λευκίμη...???
Άστο φίλε.......ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ......!!!!
Καί μέ σένα καί μέ τόν Ταξιδευτή........
Πληροφοριακά σού λέω είμαι ....ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....ούτε κάν κομμουνιστής.....![]()
Φίλε Ταξιδευτή τό μόνο πού μπορώ νά πώ σέ σένα πιά είναι.....
Κακώς πολύ κακώς ζείς στήν ΜΠΑΝΑΝΙΑ....μέ τούς ύποπολίτες της.....
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.....όπως μάς είπες....
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....!!!!!!!!!:rotflmao:
![]()
![]()
ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
δε θα μπω στον κοπο να εκφερω γνωμη γιατι πολυ απλα δεν ακους, εχεις παρωπιδες και δεν ανοιγεις λιγο ματια και αυτια (γνωμη μου)
απλα να σε ενημερωσω οτι εχεις μπερδευτει πολυ...πηγαινε να κοιταχτεις...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Νομίζω ότι υπαρβάλλεις και μιλάς λίγο άστοχα....η Ελλάδα του 300 πχ με την σημερινή Αγγλία, ως προς το πολίτευμα, απέχουν παρασάγγας....ούτε κατά διάνοια δεν έχουν σχέση....
Το αριστερός ή έλληνας δεν προκύπτουν από αυτοπροσδιορισμό σε ένα forum διαλόγου, αλλά από αυτά που γράφει ο καθένας εδώ.
Άλλωστε δεν είναι ζητούμενο εδώ η ιδιότητα του Έλληνα ή Αριστερού, για να καταθέσει κάποιος την άποψή του! Θα μπορούσε να είναι Αργεντινός και κεντροδεξιός αν γνώριζε την Ελληνική....
Διαχρονικά πάντως ο Έλληνας δεν είναι εχθρικός σε άλλους λαούς, αφού ζούσε ανάμεσα σε αυτούς, ως ταξιδευτής, έμπορος, άποικος, κατακτητής, κατακτημένος, τεχνίτης, φιλόσοφος και ότι άλλο.
Αφού δε κατακρίνεις τους Άγγλους γιατί δεν επιστρέφουν τα γλυπτά του Παρθενώνα και όχι μόνο, γιατί δεν κάνεις το ίδιο και με τους Ιταλούς, που κατέχουν μέσω των Ρωμαίων προγόνων τους, κατά πολύ σπουδαιότερους θησαυρούς που άρπαξαν διά της βίας?
Πάλι δυό μέτρα και δυό σταθμά....
Για το Αριστερός πάλι δεν προκύπτει από αυτά που διαβάζω...πχ η υποτιμητική χρήση της λέξεως κουλτούρα- κουλτουριάρης μου θυμίζει άλλους πολιτικούς χώρους που όταν ακούν την λέξη αυτή ....ετοιμάζονται να πυροβολήσουν....
Ακόμα και το επιχείρημα ότι κάποιος είναι γονιός άρα συνεκδοχικά μπορεί να ομιλεί για παιδιά, ενώ οι υπόλοιποι που δεν έχουν << δεν δικαιούνται να ομιλούν>> μου θυμίζει άλλες εποχές και άλλα ήθη που μάλλον παρήλθαν....ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον!
Κατά τ άλλα χάσαμε όλοι μας το νήμα της συζητήσεως που είχαμε....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΕΦΕΡΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
δε θα μπω στον κοπο να εκφερω γνωμη γιατι πολυ απλα δεν ακους, εχεις παρωπιδες και δεν ανοιγεις λιγο ματια και αυτια (γνωμη μου)
απλα να σε ενημερωσω οτι εχεις μπερδευτει πολυ...πηγαινε να κοιταχτεις...![]()
Δέν ήταν γνώμη.....???
Καί μάλιστα λίαν έμπεριστατωμένη...!!!
Μέ λεπτομέρειες καί έπιχειρήματα...!!!!!
Έγώ τουλάχιστον έγραψα........ΔΙΑΦΩΝΩ.........έσύ τί....
ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ..??![]()
Αύτή μάλιστα ήταν θέση........μού θυμίζει τό Γεωργάτο καί τό τραίνο....πού άνέβηκες...!!
![]()
αυτό το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές, που μου προκαλεί αηδία πιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Μάλιστα κύριε καθηγητά! Για ποιο λόγο υποννοείς ότι δεν έχει δίκιο αν επιτρέπεται; Καλό θα ήταν πέρα από το να κατακρίνουμε ή να επικροτούμε την άποψη κάποιου, ειδικά στο πρώτο πρέπει να αιτιολογούμε!
Η οδηγική συμπεριφορά μιας χώρας μπορεί εύκολα να συζητηθεί από τους νεκρούς ανά έτος που έχει αυτή...
Το τι κάνουν για να καλυτερέψουν θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο, αλλά ακόμα και μια σύντομη αναζήτηση στο νετ θα δείξει ότι πχ σε σχέση με την Αγγλία (όπου πχ, νοικιάζεις μια supersport μηχανή και κάνεις μαθήματα σε διάφορες σχολές, όπου ακόμα και μπάτσοι έχουν προγράμματα ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας), η Ελλάδα είναι απελπιστικά πίσω.
Το να επιβιώσεις στην άσφαλτο είναι ακόμα "προσωπική" υπόθεση, όποιος ενδιαφέρεται ασχολείται κατά κανόνα μόνος του, δεν έχει καμμία σημασία το κράτος που βρίσκεσαι. Το κράτος το ενδιαφέρει να θεωρεί το κράνος είδος πολυτελείας, και τον πολίτη ένα πρόβατο που πληρώνει φόρους.
iriniaa, δε βλέπω το λόγο που αρπάχτηκες, όντως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο χάλια από αλλού -και πάντα υπάρχει ένα μέρος που είναι χειρότερα.
Σε καμμία περίπτωση εμένα δεν θα με ενδιέφερε άν ένας στόκος προσπαθούσε να πέσει πάνω μου αν ήταν Άγγλος, Αρειανός ή Έλληνας. Μάλλον θα ανησυχούσα για το άν έχει ασφάλεια (άν γλύτωνα), και ελπίζω να μην χρησιμοποιούσα πάνω στη τσαντίλα της στιγμής τα γαντάκια με ενισχύσεις κέβλαρ (που ακόμα δεν τα πήρα, αλλά λέμε τώρα).
Κατά τα άλλα, πόσοι έχετε πλακωθεί μέχρι στιγμής σε ένα thread για ένα παιδί 18 χρονώ που σκοτώθηκε;
Βγαίνει τίποτε, ή...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Η οδηγική συμπεριφορά μιας χώρας μπορεί εύκολα να συζητηθεί από τους νεκρούς ανά έτος που έχει αυτή...
Το τι κάνουν για να καλυτερέψουν θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο, αλλά ακόμα και μια σύντομη αναζήτηση στο νετ θα δείξει ότι πχ σε σχέση με την Αγγλία (όπου πχ, νοικιάζεις μια supersport μηχανή και κάνεις μαθήματα σε διάφορες σχολές, όπου ακόμα και μπάτσοι έχουν προγράμματα ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας), η Ελλάδα είναι απελπιστικά πίσω.
Το να επιβιώσεις στην άσφαλτο είναι ακόμα "προσωπική" υπόθεση, όποιος ενδιαφέρεται ασχολείται κατά κανόνα μόνος του, δεν έχει καμμία σημασία το κράτος που βρίσκεσαι. Το κράτος το ενδιαφέρει να θεωρεί το κράνος είδος πολυτελείας, και τον πολίτη ένα πρόβατο που πληρώνει φόρους.
iriniaa, δε βλέπω το λόγο που αρπάχτηκες, όντως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο χάλια από αλλού -και πάντα υπάρχει ένα μέρος που είναι χειρότερα.
Σε καμμία περίπτωση εμένα δεν θα με ενδιέφερε άν ένας στόκος προσπαθούσε να πέσει πάνω μου αν ήταν Άγγλος, Αρειανός ή Έλληνας. Μάλλον θα ανησυχούσα για το άν έχει ασφάλεια (άν γλύτωνα), και ελπίζω να μην χρησιμοποιούσα πάνω στη τσαντίλα της στιγμής τα γαντάκια με ενισχύσεις κέβλαρ (που ακόμα δεν τα πήρα, αλλά λέμε τώρα).
Κατά τα άλλα, πόσοι έχετε πλακωθεί μέχρι στιγμής σε ένα thread για ένα παιδί 18 χρονώ που σκοτώθηκε;
Βγαίνει τίποτε, ή...
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ........
Βασικά άποψη καταθέτω....
Ούτε μού άρέσει νά πλακώνομαι....
Θά σού άπαντήσω τό γιατί....έπειδή...ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.....καί κανείς δέν μπήκε
στόν κόπο νά ρωτήσει.....
Όταν άπαντάς μέ άφορισμούς καί χαρακτηρισμούς σέ προσωπικό έπίπεδο τό ξέρεις ότι
κουβέντα δέν γίνεται......ΠΑΣ ΣΕ ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΑ....!!!!!!!!
Η άποψη μου είναι ότι όποιουδήποτε είδους.....ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ....προέρχεται καί έπιτυγχάνεται
μέσα άπό .......
ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ,ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ,ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ....
κ.λ.π........κ.λ.π.......
δέν είναι κανενός είδους κουλτούρα........ΠΑΡΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ.....!!!!!
Πράμμα πού άποδεικνύεται περίτρανα όταν όλοι αύτοί...ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.......
έρθουν έδώ καί δούν τήν χαλαρή άστυνόμευση........τό πολύ ΧΑΛΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ....!!!!!!
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ....????
Τό άν ή όποιαδήποτε Εύρωπαική πολιτεία έχει τήν πολυτέλεια νά κάνει μαθήματα άσφαλούς
όδήγησης άκόμα καί στούς μπάτσους.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...
Δέν είναι μόνο σέ αύτό καλύτερη άπό μάς ή Εύρώπη....
Έγώ μίλησα γιά τόν παράγοντα άνθρωπο καί γιά τό πόσο καλύτεροι είναι αύτοί άπό μάς...!!!
Συμπεριφορά πού όδηγείται άπό ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ......δυστυχώς δέν έχει σχέση
μέ κανενός είδους κουλτούρα.....!!!!!!!
Έτσι ήταν ή Εύρώπη έδώ καί 1000 χρόνια...!!!!!!!
Έτσι ήταν πάντα καί ή Έλλάδα μας....!!!!!!!!
Δέν μπορούμε νά πάρουμε άπό αύτούς αύτά πού μάς άρέσουν καί νά τά προσαρμόσουμε
έπάνω στούς Έλληνες...!!!!!!!
Γιατί μπορεί στή Σουηδία γιά παράδειγμα άν παραβιάσεις τό κόκκινο νά σού παίρνουν τό
δίπλωμα .....ΑΛΛΑ ....
καί όταν δέν έχεις δουλειά ή πολιτεία σέ ζεί καί σέ πληρώνει....!!!!
Δέ γίνεται νά ζείς έξω καί όταν έρχεσαι έδώ ....άεράτος νά λές λάθος τό ένα μάπα τό άλλο κ.λ.π.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 25-30 ΑΙΩΝΕΣ....!!!!!!!!
Μέ ότι καλό καί κακό συνεπάγεται αύτό.....ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ....!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.......!!!!!!!
Άν κάποιοι τή βλέπουν σάν Μπανανία έπειδή έξω γνώρισαν τόν πολιτισμό....άς πάνε αύτοί έκεί
καί μείς έδώ στίς μπανάνες μας.....!!!!!
![]()
Ναι αλλά και το αναδεικνύεις τα κακώς κείμενα και να προσπαθείς να τα αλλάξεις δεν είναι και κακό.
Όσο για τους ξένους νομίζω ότι ο iriniaa έχει δίκιο. Πού να δείτε τη Χαλκιδική καλοκαιράκι με τις χιλιάδες mercedes και bmw που πάνε σαν τρελές! Και μιλάμε για αμάξια τέρατα που δεν κυκλοφορούν εδω.
Πάντως καλύτερη η αστυνόμευση από τη λογική "πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα" (νομίζω). Αφού, όπως αποδεικνύεται εδώ και πολλά χρόνια, δεν καταλαβαίνουμε και εξακολουθούμε να κάνουμε ότι μας κ@υλώσει...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()