Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 182

Θέμα: ΑΙΓΑΛΕΩ-Α.Ε.Κ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τουλάχιστον εκεί όμως υπάρχει θέαμα κ ποδόσφαιρο ποιότητας....
    εδώ υπάρχει μόνο σαπίλα...

μπορώ να αντέξω καθαρά πρωταθλήματα χωρίς θέαμα....
    μπορώ να αντέξω βρώμικα πρωταθλήματα με θέαμα...
    αλλά βρώμικα πρωταθλήματα - όπως το ελληνικό - χωρίς θέαμα δεν αντέχονται....

Ola auta einai allilendeta

8eama gia na deis prepei na ginoun ependiseis....kai poios trelos 8a ependisei otan kserei oti iparxei sapila?

Ta teleftea 10 xronia mono o kokalis ependiei giati kserei oti sto telos 8a vgalei...

Skepsou mono ti 8a ginotan an vgazame mono 1 omada CH League...oti kanane oi alloi tosa xronia (oti telos pantwn kanane) AEK k PAO den 8a kanane tpt an den ipirxe auth h prooptiki..
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ορέ George,Αυτό το "οι ξένοι είναι πιο αγαθοί σε επίπεδο φιλάθλων" πού το είδες?

Και μη μού πείς σε τίποτα σκανδιναυικές χώρες,που το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζουν όπως εμείς το μπέιζμπολ.
    Στον αγώνα Ιντερ-Μίλαν 4-3, το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο χωρίς κενά "ασφαλείας" ανάμεσα στούς οπαδούς.
    Και μιλάμε για "το" ντέρμπι!
    Τι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και μπαρμπούτσαλα τώρα...
    Και μιλάμε για Ιταλούς!

Ε, άμα είναι έτσι,ας γίνουμε κι εμείς οι πονηροί αγαθιάρηδες μπας και γίνει τίποτα.

Τα δέοντα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    idi, gandalf, iriniaa

μην αποπροσανατολιζετε τη κουβεντα και μη λεμε και :a31: :a31:

απο την αρχη της χρονιας καθεστε σα γκομενες και κλαψουριζετε για διαιτισια και πιπες...

ξαφνικα η αεκ παιρνει 2-2 τα πεναλτι και ο τσιριλο αθωωνεται με πρωτοφανη τροπο καταστρατηγωντας δεδικασμενα και χρησιμοποιωντας μεσα μη αποδεκτα !!!!!!!!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΕΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ....ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΙΓΑΛΕΟ)!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΗΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΚΙ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ .....

Τί θά γινόταν μέ 10 καί 2-1......60 λεπτά...!!!???????
    ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΣ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΣ.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ....

Αύτό μόνο θά πώ........

ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟΧΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ........

Καί μάλιστα χωρίς σφυρίχτρα......!!!!!!!!
    Άλλά έτσι φιλαράκο κουβέντα δέ γίνεται........
    Γιαυτό άσε έμάς νά κλαψουρίζουμε καί άπολάμβανε καί σύ τούς θριάμβους
    τής όμαδάρας σου...!!!!!!
    Κόψε όμως τά άποφθέγματα τού είδους είσαι τό ένα ,είσαι τό άλλο...!!!!!!!
    Άν έχεις κάτι νά πείς μέ έπιχειρήματα....ΠΕΣ ΤΟ.....διαφορετικά .....
    ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ....!!!!!

Στά ...ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ λοιπόν .....ΜΑΓΚΑΚΟ ....άν άθώωσαν ή όχι τόν Τσιρίλο...
    Δυά άγωνιστικές θά έτρωγε, πού έτσι κι άλλιώς.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...!!!!!!
    Ό κόρακας ....ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ.....πού δυστυχώς ...ΓΙΑ ΣΑΣ...
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.....
    Άντε αύριο ξαναδοκιμάστε....!!!!!!!!!
    Καί οί δυό μέ όμάδες τού όμίλου παίζουμε .......!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...????
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....
    Ε Υ Ρ Ω Π Η.........!!!!!!!!!!

ΑΙ ΣΑΧΤΑΡ....!!!!!!

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ....

Αύτό μόνο θά πώ........

ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟΧΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ........

Καί μάλιστα χωρίς σφυρίχτρα......!!!!!!!!
    Άλλά έτσι φιλαράκο κουβέντα δέ γίνεται........
    Γιαυτό άσε έμάς νά κλαψουρίζουμε καί άπολάμβανε καί σύ τούς θριάμβους
    τής όμαδάρας σου...!!!!!!
    Κόψε όμως τά άποφθέγματα τού είδους είσαι τό ένα ,είσαι τό άλλο...!!!!!!!
    Άν έχεις κάτι νά πείς μέ έπιχειρήματα....ΠΕΣ ΤΟ.....διαφορετικά .....
    ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ....!!!!!

Στά ...ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ λοιπόν .....ΜΑΓΚΑΚΟ ....άν άθώωσαν ή όχι τόν Τσιρίλο...
    Δυά άγωνιστικές θά έτρωγε, πού έτσι κι άλλιώς.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...!!!!!!
    Ό κόρακας ....ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ.....πού δυστυχώς ...ΓΙΑ ΣΑΣ...
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.....
    Άντε αύριο ξαναδοκιμάστε....!!!!!!!!!
    Καί οί δυό μέ όμάδες τού όμίλου παίζουμε .......!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...????
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....
    Ε Υ Ρ Ω Π Η.........!!!!!!!!!!

ΑΙ ΣΑΧΤΑΡ....!!!!!!
    μπλα μπλα μπλα.......

χανεις την ψυχραιμια σου....δεν κανει

στο τελος θα αρχισεις να τσακωνεσαι με την οθονη...σκεψου λιγο....

Παλαιό μέλος
    μπλα μπλα μπλα.......

χανεις την ψυχραιμια σου....δεν κανει

στο τελος θα αρχισεις να τσακωνεσαι με την οθονη...σκεψου λιγο....
    ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ .....

Καί γώ μπορώ νά λέω συνέχεια........ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.....ΓΕΛΟΙΕ....
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.......
    Όμως ......ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ....!!!!!!!

Άντε καλή έπιτυχία στό δύσκολο άγώνα σας στήν.........ΚΕΡΚΥΡΑ......!!!
    Έτσι συμπληρώνεται ....ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ....!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.....!!!!!!!????

Έχω άντιμετωπίσει καί χειρότερα στή ζωή μου ....ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....γιά νά χάσω τήν .....
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ.........!!!!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.......
    Άλλωστε δέν μπορείς νά πάρεις στα σοβαρά κάποιον πού........ΔΕΝ.....μπλά....μπλά...μπλά...

Σήμερα οί διαφορές λύνονται μέ τό μπλά....μπλά....καί όχι.....
    ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ.....!!!!!!

Μήπως είσαι τού moto.....καί σέ έχουν γιά νά άνεβάζεις τό site.....????????

ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ .....

Καί γώ μπορώ νά λέω συνέχεια........ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.....ΓΕΛΟΙΕ....
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.......
    Όμως ......ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ....!!!!!!!

Άντε καλή έπιτυχία στό δύσκολο άγώνα σας στήν.........ΚΕΡΚΥΡΑ......!!!
    Έτσι συμπληρώνεται ....ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ....!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.....!!!!!!!????

Έχω άντιμετωπίσει καί χειρότερα στή ζωή μου ....ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....γιά νά χάσω τήν .....
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ.........!!!!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.......
    Άλλωστε δέν μπορείς νά πάρεις στα σοβαρά κάποιον πού........ΔΕΝ.....μπλά....μπλά...μπλά...

Σήμερα οί διαφορές λύνονται μέ τό μπλά....μπλά....καί όχι.....
    ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ.....!!!!!!

Μήπως είσαι τού moto.....καί σέ έχουν γιά νά άνεβάζεις τό site.....????????

ανθρωπααααααααα

καταρχην ειμαι του μοτο αλλα οχι για να ανεβαζω το site.εσυ δεν εισαι?

2ον χαιρομαι που δεν χανεις την ψυχραιμια σου.σοβαρα μιλαω.

3ον σιγουρα δεν ειμαι το χειροτερο που εχεις αντιμετωπισει στη ζωη σου!!!μαλλον το χειροτερο στη ζωη σου εισαι εσυ.

4ον σου το ξαναπα....μου λες οτι δεν μπορεις να παρεις στα σοβαρα καποιον που μπλα μπλα μπλα.εγω σου ξαναματα λεω οτι 3 περιπτωσεις υπαρχουν.διαλεξε και παρε.η στραβος εισαι.η ηλιθιος η ξερεις οτι εχω δικιο και προσπαθεις να μου τη πεις με τροπο που δεν θα φανει ωστε να χασω εγω τη ψυχραιμια μου.λοιπον.ξαναλεω.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΔΙΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΥΝΟΗΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΛΑΒΙΤΣΑ.

ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ....ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ.ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ...

ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ Η ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ?

Παλαιό μέλος
    ανθρωπααααααααα

καταρχην ειμαι του μοτο αλλα οχι για να ανεβαζω το site.εσυ δεν εισαι?

2ον χαιρομαι που δεν χανεις την ψυχραιμια σου.σοβαρα μιλαω.

3ον σιγουρα δεν ειμαι το χειροτερο που εχεις αντιμετωπισει στη ζωη σου!!!μαλλον το χειροτερο στη ζωη σου εισαι εσυ.

4ον σου το ξαναπα....μου λες οτι δεν μπορεις να παρεις στα σοβαρα καποιον που μπλα μπλα μπλα.εγω σου ξαναματα λεω οτι 3 περιπτωσεις υπαρχουν.διαλεξε και παρε.η στραβος εισαι.η ηλιθιος η ξερεις οτι εχω δικιο και προσπαθεις να μου τη πεις με τροπο που δεν θα φανει ωστε να χασω εγω τη ψυχραιμια μου.λοιπον.ξαναλεω.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΔΙΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΥΝΟΗΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΛΑΒΙΤΣΑ.

ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ....ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ.ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ...

ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ Η ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ?

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.............

Δέν τόν θεωρώ ίδιαίτερης άντίληψης καί νοημοσύνης.....!!!!!

Πές λοιπόν ότι θές....!!!!!

Τώρα άν τά όλυμπιακά σου κόκκινα ίδεώδη έρχονται σέ άντίθεση μέ αύτή...
    ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ.....καί περιμένεις
    στή γωνία μπάς καί δικαιολογήσεις τήν ........
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ......
    ψάχνοντας τό πού....ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ.....
    ΔΙΑΛΕΞΕ.........
    ή άλλαξε όμάδα,ή σταμάτα νά στηρίζεις αύτό πού ..ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
    καί όχι μόνο ό idi ό gandalf, καί ό iriniaa....έπειδή αύτούς έτυχε νά βρείς σέ αύτό τό site.....!!!!
    Είναι πολύ άστείο αύτό πού κάνεις.....
    Μετά άπό 10 χρόνια ......Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....
    νά τολμάει νά λέει τήν ΑΕΚ εύνοούμενη,έπειδή ένα κοράκι έφεύρε μιά άποβολή καί ένα
    πέναλτυ τήν ώρα πού ή μπάλλα παιζόταν στό κέντρο τού γηπέδου....!!!!!!!!
    Μού θυμίζεις τά Άμερικανάκια ρέ μάγκα πού πήγαν νά λευτερώσουν Ίράκ καί Γιουγκοσλαβία...!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ......!!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ....!!!!!!!!!
    Άν αύτός είναι ό θρύλος τής καρδιάς σου ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 1970
    Δέν άντέχει άλλο ή κουβέντα μαζί σου κολλητέ μου....!!!!!!!
    ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.....!!!!!!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    idi, gandalf, iriniaa

μην αποπροσανατολιζετε τη κουβεντα και μη λεμε και :a31: :a31:

απο την αρχη της χρονιας καθεστε σα γκομενες και κλαψουριζετε για διαιτισια και πιπες...

ξαφνικα η αεκ παιρνει 2-2 τα πεναλτι και ο τσιριλο αθωωνεται με πρωτοφανη τροπο καταστρατηγωντας δεδικασμενα και χρησιμοποιωντας μεσα μη αποδεκτα !!!!!!!!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΕΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ....ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΙΓΑΛΕΟ)!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΗΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δε σε πιανω αλλη μια φορα... για τα πενταλυ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

εσυ δηλ απο το παιχνίδι με το Αιγάλεω που πηραμε 2 πεναλτυ (και ο αντιπαλος ενα ανύπαρκτο) ειδες οτο ευνοηθήκαμε???????????/ WTF!!!!!!!! κλασικος γαυρος:!!!!

το οτι παιζαμε απο το 30' με 10 παιχτες ΜΕ ΑΔΙΚΗ 1000% ΑΠΟΒΟΛΗ ειναι μια λεπτομέρεια εεε????

το οτι το αιγαλειο πηρε ανύπαρκτο πεναλτυ δε μετραει ε? γιατι το εχασε!!!!!!! σκεψου να εμπεινε και να επρεπε να ανατρεψουμε το 2-1 με 10 παιχτες!!!! μιλαμε λεπτομεριες ε>?? α ναι δε τα εγραψε αυτα ο "πρωταθλητης" και δεν ειναι τιποτα!

το οτι παιζαμε με 9 παιχτες τα τελευταια 10 λεπτα????.... ελα μωρε τιποτα!

το οτι κερσισαμε τη Κέρκυρα με4-1 (εστω με 2 πεναλτυ ΚΑΘΑΡΑ) παλι ειναι μεγαλη ευνοια ε??? ελα ρε Γιωργο... σοβαρεψου!!

κλασσικος μαλακας ελληνας γαυρος... κοιταει το δεντρο και οχι το δασος!!!

εσεις πεστε κατω γιατι φετος θα το παρουν τα 20χρονα μας και ο ριβαλντο και οι παιχτουρες σας θα παρουν το μπουλο χαχαχαχααχαχααχα

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.............

Δέν τόν θεωρώ ίδιαίτερης άντίληψης καί νοημοσύνης.....!!!!!

Πές λοιπόν ότι θές....!!!!!

Τώρα άν τά όλυμπιακά σου κόκκινα ίδεώδη έρχονται σέ άντίθεση μέ αύτή...
    ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ.....καί περιμένεις
    στή γωνία μπάς καί δικαιολογήσεις τήν ........
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ......
    ψάχνοντας τό πού....ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ.....
    ΔΙΑΛΕΞΕ.........
    ή άλλαξε όμάδα,ή σταμάτα νά στηρίζεις αύτό πού ..ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
    καί όχι μόνο ό idi ό gandalf, καί ό iriniaa....έπειδή αύτούς έτυχε νά βρείς σέ αύτό τό site.....!!!!
    Είναι πολύ άστείο αύτό πού κάνεις.....
    Μετά άπό 10 χρόνια ......Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....
    νά τολμάει νά λέει τήν ΑΕΚ εύνοούμενη,έπειδή ένα κοράκι έφεύρε μιά άποβολή καί ένα
    πέναλτυ τήν ώρα πού ή μπάλλα παιζόταν στό κέντρο τού γηπέδου....!!!!!!!!
    Μού θυμίζεις τά Άμερικανάκια ρέ μάγκα πού πήγαν νά λευτερώσουν Ίράκ καί Γιουγκοσλαβία...!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ......!!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ....!!!!!!!!!
    Άν αύτός είναι ό θρύλος τής καρδιάς σου ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 1970
    Δέν άντέχει άλλο ή κουβέντα μαζί σου κολλητέ μου....!!!!!!!
    ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.....!!!!!!!!!!
    εγω εχω μερικες αποριες και αν θες μου τις λυνεις...ειπες οτι δεν θεωρεις ιδιαιτερης αντιληψης και νοημοσυνης εναν ανθρωπο που αρχιζει και χαρακτηριζει.
    1.εσυ δεν το εχεις κανει ποτε???(μειωμενης αντιληψης και νοημοσυνης ανθρωπος μου κανει σε χαρακτηρισμο χειροτερο απο τη λεξη μαλακα)
    2.εισαι μεσα στο μοτο και μαλιστα στις διαμαχες κατα κορον επειδη εισαι ιδιαιτερης νοημοσυνης και αντιληψης???
    3.μιλας μονο με ανθρωπους ιδιαιτερης νοημοσυνης και αντιληψης???αν ναι πολυ ρατσιστικο δε το βρισκεις???
    4.και αφου σε χαλανε τοσο πολυ αυτα που σου λεει ενας ανθρωπος μειωμενης αντιληψης και νοημοσυνης εσυ γιατι απαντας???μηπως συγκαταλεγεις και τον εαυτο σου στην ιδια συνομοταξια ανθρωπων???

αν δεν εχεις καταλαβει (που μαλλον αυτο συμβαινει) οτροπος που εκφραζεσαι ειναι ιδιαιτερα εριστικος σε γενικες γραμμες.εγω απλα προσπαθω να σου πω οτι αν συνεχισεις να συμπεριφερεσαι με αυτον το τροπο απλα γινεσαι ρομπα...

οσο για τα οπαδικα αισθηματα....τι να σου πω...ουτε εδω συμπεριφερεσαι σαν αντρας γιατι οταν ελεγες οτι αν η ομαδα σου αντιληφθεις οτι ειναι χωμενη καπου θα το κατακρινεις δημοσια!!!!!τωρα που καταστρατηγηθηκαν αρθρα του καπ προκειμενου το αεκακι να ευνοηθει εισαι με την ουρα στα σκελια!!!!αστο μη το παλευεις αλλο...κλαψα εισουνα κλαψα εισαι κλαψα θα εισαι....εγω εχω κοκκινη υπαρξη και εσυ μια μιζερη φυση!!!!

επισης σου εχω ξαναπει να μη μπερδευεις τα μπουτια σου με πολιτικη,μπαλα και δε ξερω και εγω τι αλλο...

οσο για το δικαιο του δυνατου...υποστηρηχτη των αδυνατων, να γινεις αιγαλεω,ατρομητος,κερκυρα,ιωνικος.ΟΧΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

αυτα τα ολιγα και για σημερα...και επιδη ειναι και λιγο :a31: να συνεχισουμε τη αντιπαραθεση μας εδω μεσα...be my guest στο ιδιαιτερο θρεντακι που σου ανοιξα...εχει το νικ σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε σε πιανω αλλη μια φορα... για τα πενταλυ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

εσυ δηλ απο το παιχνίδι με το Αιγάλεω που πηραμε 2 πεναλτυ (και ο αντιπαλος ενα ανύπαρκτο) ειδες οτο ευνοηθήκαμε???????????/ WTF!!!!!!!! κλασικος γαυρος:!!!!

το οτι παιζαμε απο το 30' με 10 παιχτες ΜΕ ΑΔΙΚΗ 1000% ΑΠΟΒΟΛΗ ειναι μια λεπτομέρεια εεε????

το οτι το αιγαλειο πηρε ανύπαρκτο πεναλτυ δε μετραει ε? γιατι το εχασε!!!!!!! σκεψου να εμπεινε και να επρεπε να ανατρεψουμε το 2-1 με 10 παιχτες!!!! μιλαμε λεπτομεριες ε>?? α ναι δε τα εγραψε αυτα ο "πρωταθλητης" και δεν ειναι τιποτα!

το οτι παιζαμε με 9 παιχτες τα τελευταια 10 λεπτα????.... ελα μωρε τιποτα!

το οτι κερσισαμε τη Κέρκυρα με4-1 (εστω με 2 πεναλτυ ΚΑΘΑΡΑ) παλι ειναι μεγαλη ευνοια ε??? ελα ρε Γιωργο... σοβαρεψου!!

κλασσικος μαλακας ελληνας γαυρος... κοιταει το δεντρο και οχι το δασος!!!

γιωργακη...

τα πεναλτυ αν ητανε σωστα η οχι μη το κρινουμε...τα εδωσε και μεχρι στιγμης εχεις παρει σε 2 αγωνες μονο 4 πεναλτυ!!!!!!!εφοσον γινονται φυσικα να τα παρεις αλλα το θεμα ειναι γινονται????
    επεζες με 9...εφοσον πρεπει να φας κοκκινες δλδ γιατι να μη τις φας??????????ιδια λογικη με τη παραπανω!!!!!!!

και στο φιναλε εσεις ρε χανουμια...οι αδιαβλητοι...αφου δεν αντεχεται τη μποχα και μιζερια οπως μας λετε του ελληνικου πρωταθληματος που ο κακος ολυμπιακος τα κανει ολα γιατι ασχολειστε τοσο πολυ???δεν εχω καταλαβει ακομα...

γιωργακη...

τα πεναλτυ αν ητανε σωστα η οχι μη το κρινουμε...τα εδωσε και μεχρι στιγμης εχεις παρει σε 2 αγωνες μονο 4 πεναλτυ!!!!!!!εφοσον γινονται φυσικα να τα παρεις αλλα το θεμα ειναι γινονται????
    επεζες με 9...εφοσον πρεπει να φας κοκκινες δλδ γιατι να μη τις φας??????????ιδια λογικη με τη παραπανω!!!!!!!

και στο φιναλε εσεις ρε χανουμια...οι αδιαβλητοι...αφου δεν αντεχεται τη μποχα και μιζερια οπως μας λετε του ελληνικου πρωταθληματος που ο κακος ολυμπιακος τα κανει ολα γιατι ασχολειστε τοσο πολυ???δεν εχω καταλαβει ακομα...
    ρε δε ξερω τι να πω.... επρεπε να φαει κοκκινη ο Τσιριλο??????????????????/ αυτο δε λεμε!!!!

τι συζηταμε τωρα? αν "ευνοηθηκε" η αεκ στο παιχνιδι με το Αιγαλαιο?? ε οχι ρε γιωργο συνελθε λεμε! λεμε 1. παιζουμε απο το 30 με 10 λογο αδικης αποβολης 2. στην ιδια φαση καταλογιζετε πεναλτυ που δεν υπηρχε.... και μιλαμε ακομα αν "ευνοηθηκαμε???

καλα πες οτι θες δε βγαζω ακρη με κολλημενους γαυρους τι να πω.... πηραμε 2 πεναλτυ και "ευνοηθηκαμε" ΕΛΕΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε δε ξερω τι να πω.... επρεπε να φαει κοκκινη ο Τσιριλο??????????????????/ αυτο δε λεμε!!!!

τι συζηταμε τωρα? αν "ευνοηθηκε" η αεκ στο παιχνιδι με το Αιγαλαιο?? ε οχι ρε γιωργο συνελθε λεμε! λεμε 1. παιζουμε απο το 30 με 10 λογο αδικης αποβολης 2. στην ιδια φαση καταλογιζετε πεναλτυ που δεν υπηρχε.... και μιλαμε ακομα αν "ευνοηθηκαμε???

καλα πες οτι θες δε βγαζω ακρη με κολλημενους γαυρους τι να πω.... πηραμε 2 πεναλτυ και "ευνοηθηκαμε" ΕΛΕΟΣ
    γιωργο για μενα προσωπικα η διαιτησια στο συγκεκριμενο αγωνα ηταν απαραδεκτη!!!!!!!!!

αλλα

δεν αδικηθηκες πουθενα!!!!!!!!!!!

και οχι μονο αυτο!!!!!!!!!!

ο τσιριλος γλυτωσε και την τιμωρια!!!!!!!!!!!!εδω δλδ δεν ευνοηθηκες????????????????ε μην τρελαθουμε κιολας!!!!!!!!!!!!!!

και δεν πηρες 2 πεναλτυ και ευνοηθηκες!!!!!!!!!!!!!!

πηρες 4 πεναλτυ σε 2 αγωνες,ο καλυτερος κεντρικος αμυντικος σου δεν τιμωρητε και αυτο επιτυγχανεται με τροπο πρωτοφανη,χωρια οι υποδηξεις που στο φετεινο πρωταθλημα μεχρι στιγμης σε ευνοησανε!!!!!!!!!!!

Ε ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ GEORGE.

δεν λεω οτι ο λυμπιακος δεν σπρωχνεται.
    λεω απλα αοτι οπως σπρωχνεται ο ολυμπιακος, ετσι σπρωχνεται και ο παο και η αεκ.that s all!!!!

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνεργειο, Αιγαλεω-Κορυδαλλος-Νικαια
    από th3ofilos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2013, 13:11
  2. συνεργειο στο αιγαλεω
    από sleepson στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2009, 00:58
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 21:18