Αυτες τις λιγες (και μικρες) απο μενα ......
Εις το επανειδην παιδες.....
![]()
![]()
Αυτες τις λιγες (και μικρες) απο μενα ......
Εις το επανειδην παιδες.....
![]()
![]()
Ε αφού είπαμε, θα τα πούμε Εκεί και τότε. Δε θέλω απουσίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Εις το επανειδην παιδες....
![]()
![]()
Μην ανησυχείς αγορίνα μου,
Εμείς να είμαστε καλά, και από ευκαιρίες άλλο τίποτα. Όποτε θέλουμε την έχουμε τη Ναύπακτο.
Θα μπορούσαμε βέβαια να κάναμε κάτι στις Σέρρες το ΣΚ που μας έρχεται, ΑΝ φυσικά μπορούσες να έρθεις...
(Λέω εγώ τώρα...)
εγω λεω να παρεις μια καμερα εσυ για αρχη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Μην ανησυχείς αγορίνα μου,
Εμείς να είμαστε καλά, και από ευκαιρίες άλλο τίποτα. Όποτε θέλουμε την έχουμε τη Ναύπακτο.
Θα μπορούσαμε βέβαια να κάναμε κάτι στις Σέρρες το ΣΚ που μας έρχεται, ΑΝ φυσικά μπορούσες να έρθεις...
(Λέω εγώ τώρα...)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε ξέρω αν θα πάρω camera, γιατί δε ξέρω σε τι άλλο θα μου χρησιμεύσει εκτός από αυτό, και
2ον) Δε μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να πάρω camera με σκληρό δίσκο, mini dv, ή DVD γιατί βηαίνουν όλες πολύ "κουνημένες"
Any ideas...??????
mini dv!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Δε ξέρω αν θα πάρω camera, γιατί δε ξέρω σε τι άλλο θα μου χρησιμεύσει εκτός από αυτό, και
2ον) Δε μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να πάρω camera με σκληρό δίσκο, mini dv, ή DVD γιατί βηαίνουν όλες πολύ "κουνημένες"
Any ideas...??????
δοκιμασμενη λυση!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Eχω καμερα και βαση για τη μοτο αλλα την ειχα δανισει
σε ενα φιλο και δεν την εφερα.![]()
Πολυ συντομα να κανονισουμε παλι την ιδια διαδρομη,
να τη μαθουμε και καλυτερα και θα φτιαξουμε σουπερ
βιντεακια.
Μητσο η βαση μπαινει και στο μηχανακι σου , ειναι για
Yamahα μοτορια....
Υπερπαραγωγη θα φτιαξουμε λεμε......![]()
Ναι αλλά είπαμε αυτά "κουνάνε" πάρα πολύ ρε σύ, άσε που πολύ συχνά χάνουν το focus τους, και ζαλίζεσαι να το βλέπεις μετά το βιντεάκι...
Μπα ρε Μητσο, καλα τραβαει.....
Θα σου δειξω βιντεακι απο Σερρες, αψογο.
Σε δρομο με πολλες ανωμαλιες ψιλοκουναει .....
Μιλαω για μινι DV καμερα.Παιζει ρολο και η βαση υποθετω!
Σε δρομο με πολλες ανωμλιες κουναει ολη η μηχανηοχι μονο η καμερα, γι'αυτο σκεψου καλα σε ποια απο τις δυο θα βαλεις σταμπιλιζατερ!
![]()
![]()
εγω λεω η υπερπαραγωγη να γινει στας σερρας το σ/κ.....εεεε.....τι λετε..??καλη ιδεα..???Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Eχω καμερα και βαση για τη μοτο αλλα την ειχα δανισει
σε ενα φιλο και δεν την εφερα.![]()
Πολυ συντομα να κανονισουμε παλι την ιδια διαδρομη,
να τη μαθουμε και καλυτερα και θα φτιαξουμε σουπερ
βιντεακια.
Μητσο η βαση μπαινει και στο μηχανακι σου , ειναι για
Yamahα μοτορια....
Υπερπαραγωγη θα φτιαξουμε λεμε......![]()
![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Επικροτώ και χειροκροτώ με χέρια και με πόδια. Αντρέα θα φέρεις τη καμερούλα μαζί με τη βάση της τη Κυριακή που θα έρθεις ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
εγω λεω η υπερπαραγωγη να γινει στας σερρας το σ/κ.....εεεε.....τι λετε..??καλη ιδεα..???![]()
![]()
![]()
ρε φιλε θα μας τρελανεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Ναι αλλά είπαμε αυτά "κουνάνε" πάρα πολύ ρε σύ, άσε που πολύ συχνά χάνουν το focus τους, και ζαλίζεσαι να το βλέπεις μετά το βιντεάκι...
θελεις να πεις οτι το βιντεακι που σε τραγηξα 20 λεπτα στις σερρες κουναει καθολου???
ο σκοπος ειναι να στοιρηξεις καλα την καμερα!!
αμα την στιρηξεις καλα δεν κουναει καθολου!!!
για δες το μια στο κινητο σου το βιντεακι και πες μου αμα κουναει!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Επικροτώ και χειροκροτώ με χέρια και με πόδια. Αντρέα θα φέρεις τη καμερούλα μαζί με τη βάση της τη Κυριακή που θα έρθεις ?????![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: