To Τia Maria με ρεγουλο ετσι;:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μέσα, αλλά όχι σήμερα
Σήμερα είμαστε για σκληρά ποτά ....![]()
To Τia Maria με ρεγουλο ετσι;:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μέσα, αλλά όχι σήμερα
Σήμερα είμαστε για σκληρά ποτά ....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ναι δε λεω να το κανουμε κ δω.απλα το ανεφερα.το σπαμ εχει πλακα να γινεται που κ που αλλα να μη γαμιουνται τελειως ορισμενα θεματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εδω δεν μπορει να εφαρμοστει κατι τετοιο.
Και αυτο γιατι λογω αριθμου μελων και ημερησιας "κινησης" ειναι σχεδον αδυνατο να καθοριστει τι ειναι σπαμ και τι οχι πολλες φορες.
Ρε συ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αν σε μια βολτα δηλωσουν συμμετοχη 20 ατομα ειναι σιγουρο οτι θα πεσει και λιγη κουβεντουλα ενδιαμεσα.
Αντε βρες ακρη με το σπαμ.
Ασε ξερω που σου λεω οταν ημαν μοντ αυτο ηταν το κυριο θεμα συζητησης.
Αλλωστε και εδω το σπαμ κοβεται και μαλιστα σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Και το σπαμ λεγεται σπαμ επειδη ο ρολος του ειναι να γαμει ενα τοπικ.
Αν το απομονωσεις ειναι γενικη συζητηση.
Απλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
To Τia Maria με ρεγουλο ετσι;:rotflmao: :rotflmao:![]()
Martini![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Mε λίγα λόγια και σταράτα λοιπόν, κλειδώστε τα πρόβατα και τ'ανέκδοτα να γίνουμε ένα σοβαρό φόρουμ αφού τα πρόβατα είναι ζώα και οι ανεκδοτάδες γελοίοι, κρατείστε μόνο τις σοβαρές κατηγορίες που δεν έχουν ίχνος χιούμορ και αστείου/πλάκας/χαβαλέ μέσα τους κι όποιου δεν του αρέσει ας φτιάξει ένα μαντρί στην πίσω αυλή του να βόσκει ραδικάκι.
Κι όλα αυτά γιατί απ'όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα εν λόγω υποκείμενα, κόπηκαν οι βόλτες !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ίσα ίσα που κάτι thread όπως τα πρόβατα θεωρώ ότι χρειάζονται...
για να μήν φεύγουν αυτά στα "σοβαρότερα" ποστ...
ίσως καλύτερα να δούλευε και το τσατ...
και ίσως και τα υπόλοιπα άκυρα να ριχνόντουσαν να τα τρώγανε τα ποστ απο τα πρόβατα...
Ρε Μάκη πραγματικά αυτό κατάλαβες εσύ απο όλη την ιστορία;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mε λίγα λόγια και σταράτα λοιπόν, κλειδώστε τα πρόβατα και τ'ανέκδοτα να γίνουμε ένα σοβαρό φόρουμ αφού τα πρόβατα είναι ζώα και οι ανεκδοτάδες γελοίοι, κρατείστε μόνο τις σοβαρές κατηγορίες που δεν έχουν ίχνος χιούμορ και αστείου/πλάκας/χαβαλέ μέσα τους κι όποιου δεν του αρέσει ας φτιάξει ένα μαντρί στην πίσω αυλή του να βόσκει ραδικάκι.
Κι όλα αυτά γιατί απ'όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα εν λόγω υποκείμενα, κόπηκαν οι βόλτες !
τι να πω...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να ζησουν τα ρακομελα!
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Καπετάνιο χοντρά χοντρά αυτό βλέπω και όχι μόνο σ'αυτό το θρεντ, έχει γίνει και στο παρελθόν η κουβέντα και για άλλη μια φορά βλέπω οτι γυρίζουμε στα ίδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Μάκη πραγματικά αυτό κατάλαβες εσύ απο όλη την ιστορία;
τι να πω...
![]()
Μίλησα λίγο ακραία και το ξέρω αλλά βαρέθηκα ν'ασχολούμαστε συνεχώς με αυτό το θέμα. "Άλλαξε θρεντ" θα μου πεις και θά'χεις δίκιο.
Πρέπει όμως κάποιος ν'αποφασίσει τι θα γίνει μ'αυτό το φόρουμ, κρίμα είναι να χαλιούνται κάποιοι και να παρθεί επιτέλους μια απόφαση. Θέλουμε ανέκδοτα ; Θέλουμε πρόβατα στο φόρουμ μας ; Έχουμε ανοχή στ'αστεία και στο χαβαλέ ;
Να ξέρουμε επιτέλους τι θα κάνουμε σαν μέλη !
Κάποιοι μιλούν συνεχώς για ποδοσφαιρικά και κάποιοι άλλοι μόνο γι'αυτά. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ στη ζωή μου με αυτά τα θέματα. Ποτέ όμως δεν χαλάστηκα στο παραμικρό, ούτε για το που αρπάζονται για τις ομάδες τους, ούτε που μιλούν συνεχώς για κάτι που ουδεμία σχέση με τη μοτοσυκλέτα έχει, απλώς δεν μπαίνω στις διαμάχες παρά μόνο αν δω κάτι που μ'ενδιαφέρει ! Τόσο δύσκολο είναι ; Στερήθηκα τίποτα ; Έχασα τίποτα σαν Μανώλης ; Με ενόχλησαν καθόλου ; Είπα ποτέ οτι το φόρουμ δεν είναι καφενείο των φιλάθλων ;
Προσωπική άποψη ; Στα αποτέτοια μου. Λες να χαλαστώ αν σβηστούν τα πρόβατα και τ'ανέκδοτα γενικότερα ; Χαβαλέ δεν μπορώ να κάνω και εκτός φόρουμ ; Ζωή δεν έχω μακρυά απ'το πληκτρολόγιο ;
Μ'ενδιαφέρουν κι άλλα θέματα πέρα απο τα χαβαλεδιάρικα. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν χαλιέμαι όταν αντικρίζω χαβαλέ σε σοβαρά θέματα ακόμα κι από μοντεράτορες.
Και για μένα που βρίσκομαι μακρυά από όλους σας η όλη εικόνα του φόρουμ μου θυμίζει την εικόνα της παρέας που τα λέει σε μια καφετέρια και δεν βρίσκω πουθενά κάτι που να μου λέει πως αυτό είναι λάθος.
Δεν παραπονέθηκα ποτέ σε κανέναν και για τίποτα.
![]()
![]()
μερικοι εχουν πιασει το νοημα και μερικοι οχι
αυτοι που το επιασαν ειναι αυτοι που ξερουν τη διαφορα "εικονικης πραγματικότητας" της ανταλλαγής αποψεων στο φορουμ και της πραγματικής ζωης των ανθρωπων που απαρτίζουν το φορουμ εξω απο αυτο (αρα ξερουν πρωσωπα και καταστασεις)
ο gcrook νομιζω οτι εχει και εμενα στο μυαλο του μεταξυ αυτων που "ξενερωσαν" και εχει 100% δικιο
ναι ξενερωσα εδω και καιρο και ο λογος ειναι οτι με μερικους ανθρώπους δε μπορω να ειμαι φιλος εξω απο μια "εικονικη πραγματικοτητα" γιατι τους παρα-εμαθα και με παρα-εμαθαν
με μερικα παιδια απο εδω εχω αδελφικη σχεση εμπιστοσύνης και πραγματικης φιλιας
απο την αλλη μερικους απο εδω δε θα εκανα ποτε μα ποτε παρεα ουτε για φτυσιμο δε τους εχω! συχαίνομαι οταν καθονται στο ιδιο τραπεζι μαζι μου! τους δοκιμασα και με απογοήτευσαν! με ρουφιανεψαν και με εθαψαν πισω απο τη πλατη μου λες και δε θα το μάθαινα! λες και ειμαι ο μαλακακος που δείχνω στο φορουμ και δεν εχω αντίληψη! ε οχι δεν ημουν ποτε και το καλο ειναι οτι η διαίσθηση μου που ποτε δε με απογοητευσε ειχε ακομα μια φορα το δικιο.
μερικοι ζηλευουν και θελουν το κακου του άλλου. αυτο συμβαινει στη ζωη δεν ειναι κατι καινουριο εδω... επρεπε να το περιμενω! οι "κακοι ανθρωποι" παντα εχουν το τροπο να γαμανε οτι αξιζει.
απομακρύνθηκα και δε το κρυβω... πηγα καπου που περναω καλυτερα... (τουλάχιστον αυτη τη στιγμη) μου λειπουν οι βολτες με τα φιλαρακια μου οπως το gcrook ... αλλα αυτα θα επανελθουν εκτός μοτο.τζι αρ οταν περασει λιγο ο καιρος και μου περασει ο θυμος
η μαλακια ειναι οτι τα λεω ολα και ας μη με συμφέρουν. ε τωρα λεω ακομα μια φορα οτι οσοι με μισούν θα παρουν τα αρχιδια μου ακομα μια φορα....
οι αλλοι ....οι τυχεροι θα εχουν παντα ενα καλο φιλο στο πλαι τους
αυτα
(εχει πολλες προσωπικες αναφορες το κείμενο ισως δε το καταλαβουν οι περισσότεροι.... οσοι πρεπει ομως πηραν το μήνυμα... gcrook ειμαι στα γνωστα μερη ξερεις που να με βρεις ...ολοι ξερουν)
nostra+katana+πακτεν+bartlal αμα ταιριάξετε ολα τα μηνύματα σας σε αυτο το θρεντ και βγαλετε τα αλληλοσυγκρουόμενα τότε εχετε φτιαξει ενα μήνυμα που τα εχει ολα![]()
Ρε μαλάκα με συγκλόνισες.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μερικοι εχουν πιασει το νοημα και μερικοι οχι
αυτοι που το επιασαν ειναι αυτοι που ξερουν τη διαφορα "εικονικης πραγματικότητας" της ανταλλαγής αποψεων στο φορουμ και της πραγματικής ζωης των ανθρωπων που απαρτίζουν το φορουμ εξω απο αυτο (αρα ξερουν πρωσωπα και καταστασεις)
ο gcrook νομιζω οτι εχει και εμενα στο μυαλο του μεταξυ αυτων που "ξενερωσαν" και εχει 100% δικιο
ναι ξενερωσα εδω και καιρο και ο λογος ειναι οτι με μερικους ανθρώπους δε μπορω να ειμαι φιλος εξω απο μια "εικονικη πραγματικοτητα" γιατι τους παρα-εμαθα και με παρα-εμαθαν
με μερικα παιδια απο εδω εχω αδελφικη σχεση εμπιστοσύνης και πραγματικης φιλιας
απο την αλλη μερικους απο εδω δε θα εκανα ποτε μα ποτε παρεα ουτε για φτυσιμο δε τους εχω! συχαίνομαι οταν καθονται στο ιδιο τραπεζι μαζι μου! τους δοκιμασα και με απογοήτευσαν! με ρουφιανεψαν και με εθαψαν πισω απο τη πλατη μου λες και δε θα το μάθαινα! λες και ειμαι ο μαλακακος που δείχνω στο φορουμ και δεν εχω αντίληψη! ε οχι δεν ημουν ποτε και το καλο ειναι οτι η διαίσθηση μου που ποτε δε με απογοητευσε ειχε ακομα μια φορα το δικιο.
μερικοι ζηλευουν και θελουν το κακου του άλλου. αυτο συμβαινει στη ζωη δεν ειναι κατι καινουριο εδω... επρεπε να το περιμενω! οι "κακοι ανθρωποι" παντα εχουν το τροπο να γαμανε οτι αξιζει.
απομακρύνθηκα και δε το κρυβω... πηγα καπου που περναω καλυτερα... (τουλάχιστον αυτη τη στιγμη) μου λειπουν οι βολτες με τα φιλαρακια μου οπως το gcrook ... αλλα αυτα θα επανελθουν εκτός μοτο.τζι αρ οταν περασει λιγο ο καιρος και μου περασει ο θυμος
η μαλακια ειναι οτι τα λεω ολα και ας μη με συμφέρουν. ε τωρα λεω ακομα μια φορα οτι οσοι με μισούν θα παρουν τα αρχιδια μου ακομα μια φορα....
οι αλλοι ....οι τυχεροι θα εχουν παντα ενα καλο φιλο στο πλαι τους
αυτα
(εχει πολλες προσωπικες αναφορες το κείμενο ισως δε το καταλαβουν οι περισσότεροι.... οσοι πρεπει ομως πηραν το μήνυμα... gcrook ειμαι στα γνωστα μερη ξερεις που να με βρεις ...ολοι ξερουν)
nostra+katana+πακτεν+bartlal αμα ταιριάξετε ολα τα μηνύματα σας σε αυτο το θρεντ και βγαλετε τα αλληλοσυγκρουόμενα τότε εχετε φτιαξει ενα μήνυμα που τα εχει ολα![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Σωστος ρε Γιωργο σωστος.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα που εγραψες,δεν ειναι καινουργια.
Καλα κανεις και εισαι εκει που εισαι εσυ και αλλοι.
Τουλαχιστον το παλευετε εκει δεν το εχετε αφησει στην τυχη του.
Αν απαριθμησω ατομα που εδω και ενα χρονο δεν εχουν πατησει σε βολτα και εχουν σταματησει να γραφουν θα χασουμε τον μπουσουλα.
Ολοι μας φταιμε λιγο η πολυ για αυτη την κατασταση.
Στην τελικη ολα τα παλια μελη καποια στιγμη χανονται αυτο γινεται σε ολα τα φορουμ που εχω την τιμη να ειμαι μελος χρονια τωρα, φορουμ οχι μονο μοτοσυκλετιστικα.
Το θεμα ειναι να ξερουν και οι "νεοι" τι θα μπορουσαν να ειχαν κερδισει εδω μεσα απο το να χαχανιζουν ολημερις.
Ισως να φταιω και εγω τελικα.
Αφου δεν μπορω να προσφερω πια εδω, και να συνυπαρξω αρμονικα, μαλλον μια γερη αλλαγη χρειαζεται.
Υ.Γ
Μπηκε βολτα (της ξεφτιλας για να λεμε οτι τσουλαμε) για Βυτινα.
Ειναι αποκαρδιωτικη η συμμετοχη, και η ποιοτητα των μηνυματων που γραφτηκαν εκει μεσα στην πλειοψηφια τους.
Αιντε να πουμε πουτσες μπλε....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε Γιώργο το τι μπορεί να κερδίσει ο καθένας από ένα φόρουμ το ξέρουμε όλοι αλλά ειλικρινά θέλω να ξέρω τι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις οτι επειδή κάποιοι χαχανίζουν συνεχώς -βάζω και τον εαυτό μου μέσα γι'αυτό αναρρωτιέμαι- οτι το χαχάνισμα τους εμποδίζει να αποκομήσουν κάτι από τις σοβαρές συζητήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το θεμα ειναι να ξερουν και οι "νεοι" τι θα μπορουσαν να ειχαν κερδισει εδω μεσα απο το να χαχανιζουν ολημερις.
Πρέπει ντε και καλά να ποστάρουν και στα σοβαρά για να μάθουν ; Δεν χρειάζεται απλά να διαβάσουν ;
Συμφωνώ οτι κάποιοι μπαίνουν απλά και μόνο για να περάσουν την ώρα τους, για χαβαλέ, για να γελάσουν κι άντε γεια, ίσως μετά να καβαλάνε και το αυτοκινητάκι τους, να βρίζουνε στο δρόμο τα "δίτροχα καγκουρώ" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Όταν όμως εγώ ή εσύ ή ο καθένας μας παίρνει αυτό που θέλει να πάρει από ένα φόρουμ, σε τι τον εμποδίζει ο χάχας ; Αν το εμπόδιο είναι το σπαμ μέσα στα σοβαρά θρεντς συμφωνώ κι επαυξάνω.
Γιατί όμως εγώ ένιωσα σαν να μην είναι μόνο αυτό ;
Μπορεί να είμαι λάθος γιατί ουσιαστικά βρίσκομαι έξω απ'τον "παρεϊστικο" χορό και να μην σκέφτηκα πολύ σφαιρικά το θέμα, ίσως και να μην πέρασε καν απ'το μυαλό μου τι είναι αυτό που έκανε πολλούς να την κάνουν απο'δώ μέσα γιατί απλά βρίσκομαι μακριά και η πραγματικότητα ν'απέχει πολύ μακρύτερα απο'κει που φτάνει η σκέψη μου, ειλικρινά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φτάνουμε σε σημείο να χαλιόμαστε τόσο ώστε να την κάνουμε οριστικά από ένα μέρος που προσφέραμε τόσα και μας πρόσφερε άλλα τόσα κι άλλα τόσα.
Εννοείται φιλικά![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και για μένα που βρίσκομαι μακρυά από όλους σας η όλη εικόνα του φόρουμ μου θυμίζει την εικόνα της παρέας που τα λέει σε μια καφετέρια και δεν βρίσκω πουθενά κάτι που να μου λέει πως αυτό είναι λάθος.
![]()
![]()
Θα συμφωνησω με τον makis206 εδω. Και εγω το βλεπω σαν μια μικρη καφετερια μεσα στο κομπιουτερ μου. Οπως και ολα τα αλλα φορουμ που ειμαι μελος και ειναι πολλα.
Το κοινο σημειο στο συγκεκριμενο φορουμ ειναι οι μοτοσυκλετες και η αγαπη για αυτες εστω και αν δεν υπαρχει κατοχη.
Για το σπαμ δεν θα σχολιασω παρα μονο οτι ενω το βλεπω δεν με ενοχλει. Αλλωστε εχω προσεξει οτι πρωτα υπαρχει απαντηση στο ποστ και μετα σπαμαρετε.
Ειμαι πιο νεος απο σας εδω και δεν σας ξερω. Παρολαυτα εγω ετσι το βλεπω το φορουμ. Και μπαινω καθε μερα.
Τωρα τι εχει παιχτει ακριβως δεν ξερω...Δεν νομιζω ομως οτι εχει τοσο μεγαλη σημασια ωστε να γινει αυτη η μανουρα.
Λεω τωρα εγω...
![]()
φιλιππε,αν σε ενοχλουν τα σκουτερ και τα παπια,μπορεις καλλιστα να μην απαντας στα εκαστοτε θεματα![]()
...appetite for destruction...