KAK
Κλανουσαντες πορδοι βρυχασθε αναιτια.
Καλοι ειστε μονο για πειραματοζωα τριτης διαλογης.
Πάρε θρεντάκι και βγάλε το άχτι σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Κλανουσαντες πορδοι βρυχασθε αναιτια.
Καλοι ειστε μονο για πειραματοζωα τριτης διαλογης.
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε FZR μου θυμίζεις επικινδυνα τον Patric ρε φιλε
http://webpages.csus.edu/~cv29/patric.jpg
Ευτυχώς δεν μένεις Αθήνα, γιατί θα σε συναντούσα στο φανάρι και μετά θα έπρεπε να πετάξω το δικό μου στη θάλασσα (μπλε είναι ήδη, οπότε γλυτώνω το βάψιμο)...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τα μουτρα πεφτουν στο πατωμα οταν βλεπουν οδηγοι απο 2000 και περα μοντελα το FZR600R '95 να αφηνει αλλα SS φαναρι-φαναρι και κοιταν ακροβολιζοντας τι μηχανακι ειναι, παλιο μεν αλλα σφυραει το μοτορι τι να κανουμε.
Καποιοι απο εσας ειστε αθεραπευτα ανοητοι αλλα διασκεδαζω βλεποντας τετοια post, συνεχιστε να επιδεικνυετε την ακαταλογιστη ασχετοσυνη σας. Θα συνεχισω να καταγραφω και ... το 2009 με R1 και το FZR στην πιστα.![]()
o tempora, o mores !!!
www.clubcsl.com
Alxημιστη εμενα μου θυμιζεις παρεκτροπο που ψαχνεται να μπει σε καποιο μεταφυσικο group, ετσι απο περιεργεια, για να ΄χουμε να λεμε οτι ειμαστε ψαγμενοι και καλα...και κολυμπωντας στην αμφιβολια επι μονιμου ξυνεις το κεφαλι σου και λες (μπας και βγει κανα πορισμα) "πως μπορει να επεσα τοσο εξω" επαναλαμβανωντας το τοσες φορες που μετα σε κανει να διερωτασαι "ρε λες να εχω alzheimer"?
ρε φζρ έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ένα ολόκληρο φόρουμ σε λέει μ@λ@κ@???Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Alxημιστη εμενα μου θυμιζεις παρεκτροπο που ψαχνεται να μπει σε καποιο μεταφυσικο group, ετσι απο περιεργεια, για να ΄χουμε να λεμε οτι ειμαστε ψαγμενοι και καλα...και κολυμπωντας στην αμφιβολια επι μονιμου ξυνεις το κεφαλι σου και λες (μπας και βγει κανα πορισμα) "πως μπορει να επεσα τοσο εξω" επαναλαμβανωντας το τοσες φορες που μετα σε κανει να διερωτασαι "ρε λες να εχω alzheimer"?
:a31: :a31: :a31: :a31:
Εχεις πει ποτε λαθος ατομο μαλακα καταμουτρα?
Σου'χει τυχει, η σχολιαζεις κρυμμενος απο το keyboard?
Λουγκριτσα.
το ότι δεν απάντησες σε αυτο που σε ρώτησα μου φτάνει!Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εχεις πει ποτε λαθος ατομο μαλακα καταμουτρα?
Σου'χει τυχει, η σχολιαζεις κρυμμενος απο το keyboard?
Λουγκριτσα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
και ... το 2009 με R1 και το FZR στην πιστα.![]()
![]()
![]()
Για λεγε, για λεγε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Πανε στον καθρεφτη και βαρα 10 σφαλιαρες στην αθλια μαπα σου αργοσχολε καραγκιοζακο.
εκτός από γρήγορος βλέπω είσαι και πολύ μάγκας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Πανε στον καθρεφτη και βαρα 10 σφαλιαρες στην αθλια μαπα σου αργοσχολε καραγκιοζακο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Ρε FZR μου θυμίζεις επικινδυνα τον Patric ρε φιλε
http://webpages.csus.edu/~cv29/patric.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλα μονος μπαγλαμα. Και χαιρετισματα ξερεις που. Γελαω γοερα με την παρτη σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Μιλα μονος μπαγλαμα. Και χαιρετισματα ξερεις που. Γελαω γοερα με την παρτη σας.
μου θυμιζεις εναν μπαμια στην γειτονια μου που τους μαμαει ολους και μολις φαει μια φαπα βαζει τα κλαματα!!
![]()