Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 134

Θέμα: περνάτε κοκκινο κατα επιλογή?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....

(Το λέω περισσότερο για να εξηγησω πως δε γνωρίζω τί έχει υποθεί)

ΔΕΝ ΤΟ "ΠΑΙΖΩ" ΞΥΠΝΙΟΣ Ή ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΚ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ

ΠΟ - ΤΕ ! ! !

Και δε νομίζω να θέλετε να θυμίσω περιπτώσεις που μου έχουν τύχει τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο!

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ΠΟ - ΤΕ ! ! !

+1000

το να περνάς με κόκκινο σου γίνεται συνήθεια .
    όσο για το πόσο ελέγχεις το φανάρι είναι:a31:

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗγια να κάνεις λάθος εκτίμηση και μετά

έχω χάσει φίλο έτσι και από τότε (όποτε βρίσκω φανάρι στην Αθήνα,στο νησί δεν έχει)

μουλαρώνω
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos

Re: Re: Re: περνάτε κοκκινο κατα επιλογή?

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    + ενας αλλα με απολυτο τσεκαρισμα και προσοχη
    +1
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ......
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ποτέ κόκκινο...

Μα ποτέ....

και απορω με την ΜΑΛΑΚΙΑ ορισμένων , που δέχονται να γίνουν υποψήφιοι δολοφόνοι, ακόμα και αν θεωρούν οτι τίποτα δεν περνάει εκείνη την στιγμή.

360ο οπτική θέα, έχεις μόνο στο αεροδρόμιο (στην πίστα) και εκεί δεν ξέρεις αν θα προσγειωθεί κανά αεροπλάνο μπροστά σου (θυμάστε φαντάζομαι το videaki).

Με την λογική που έχετε όλοι , όσοι το περνάτε, να δεχτείτε την επόμενη φορά που θα σας χτυπήσει κάποιος με παραβίαση κόκκινου, οτι "δεν σας είδε" , ακόμα και "αν τσέκαρε" οτι δεν ερχόταν κανείς.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά μου φαίνεται έχουμε αποκτήσει εδώ...

Μωρέ καλά κάνει και κόβει κώλους με τα καινούρια πρόστιμα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εδώ περνάς με πράσινο και κινδυνεύεις,να περάσεις με κόκκινο δεν το συζητώ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ .

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....

(Το λέω περισσότερο για να εξηγησω πως δε γνωρίζω τί έχει υποθεί)

ΔΕΝ ΤΟ "ΠΑΙΖΩ" ΞΥΠΝΙΟΣ Ή ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΚ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ

ΠΟ - ΤΕ ! ! !

Και δε νομίζω να θέλετε να θυμίσω περιπτώσεις που μου έχουν τύχει τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο!
    +1000000000000 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ποτέ κόκκινο...

Μα ποτέ....

και απορω με την ΜΑΛΑΚΙΑ ορισμένων , που δέχονται να γίνουν υποψήφιοι δολοφόνοι, ακόμα και αν θεωρούν οτι τίποτα δεν περνάει εκείνη την στιγμή.

360ο οπτική θέα, έχεις μόνο στο αεροδρόμιο (στην πίστα) και εκεί δεν ξέρεις αν θα προσγειωθεί κανά αεροπλάνο μπροστά σου (θυμάστε φαντάζομαι το videaki).

Με την λογική που έχετε όλοι , όσοι το περνάτε, να δεχτείτε την επόμενη φορά που θα σας χτυπήσει κάποιος με παραβίαση κόκκινου, οτι "δεν σας είδε" , ακόμα και "αν τσέκαρε" οτι δεν ερχόταν κανείς.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά μου φαίνεται έχουμε αποκτήσει εδώ...

Μωρέ καλά κάνει και κόβει κώλους με τα καινούρια πρόστιμα...

Gandalf

Μ' ΑΡΕΣΕΙΣ!!! ΠΕΣ ΤΑ!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Mια στιγμη να καταλαβω. Εγω δεν λεω να περασεις κοκκινο οπως ερχεσαι. Χωρις να σταματησεις.

Εγω κοκκινο περναω κοντα στο σπιτι μου που εχει ενα στενο αδιεξοδο και ερχονται μονο οσοι ξεπαρκαρουν. Και οχι παντα.

Φυσικα και ειναι μαλακια. Οπουδηποτε αλλου δεν περναω ποτε. Και νομιζω ολοι εδω μεσα.

Απο την αλλη αν ειμαι σε κανα στενο περιεργο χωρις φωτισμο και λοιπα αργα το βραδυ, λογω φοβου και μονο μην μου την πεσουν απο πουθενα την κανω με ελαφρα.

Το προτιμω. Σε οποιαδηποτε αλλη κατασταση δεν περναω ΠΟΤΕ.

Προσωπικα μιλαω. Μην βαρατε, μιλαμε.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Κάλα κάνουν οι μη μοτοσυκλετιστές και μας λένε κάγκουρους....αυτό κατάλαβα από αυτό το ποστ και απο κάποια άλλα..Θα σας πέσει ο κώλος να περιμένετε 1 λεπτό στο φανάρι?Έλεος δηλαδή....
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    3 με 4 την ημέρα, κάθε μέρα εκτος απο ΣΚ !!!
    (Τα οποία είναι πάντα τα ίδια !! )

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    3 με 4 την ημέρα, κάθε μέρα εκτος απο ΣΚ !!!
    ...........................

Στα εγραψε ο γιατρος?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

την εχω κοψει τη συνηθεια
    ...appetite for destruction...

Παλαιό μέλος
    Αμάν με τους υποψήφιους δολοφονους και τα κόκκινα φανάρια

Υποψήφιος δολοφόνοι είμαστε όλοι απο την στιγμή που περνάμε τα 30km την ώρα

Βάλτε όλοι κόφτες στα αυτοκίνητά σας και τις μηχανές σας τα 120km την ώρα μάλιστα βάλτε και ένα σύστημα GPS που ανάλογα με την περιοχή να ενεργοποιήται ο κόφτης στα 40 50 80.

Μηχανές πάνω απο 15 άλογα δεν χρειάζονται είναι παράνομες εξάλου γιατι τα θές τα άλογα για να παραβιάζεις τα όρια ταχύτητας?

Τι κόκκινα φανάρια και μαλακίες μου λέτε Βάλτε αυτόματους μαντρότοιχους να ανεβαίνουν κάθε φορά που ανάβει κόκκινο

Τι οδηγείς εσύ το αμάξι σου! Δολοφόνε! άσε τον υπολογιστή να σε πάει εσύ απλά πεστου που θες να πας και αυτό θα σε πάει με ασφάλεια.

Δεν πιάνεις το τιμόνι και με τα δύο χέρια για πάνω απο 10 δευτερόλεπτα! Αυτόματο φρενάρισμα μέχρι την πλήρη στάση

Ακούγεται ομιλία μέσα στο αυτοκίνητο! Ντριν!!! Νταν Μλουμ σπαστικός ήχος δεν πρέπει να μιλάς γιατι χαζευεις και είσαι ενδυνάμη δολοφόνος και το πρόστιμο κατευθείαν στην φορολογική σου δήλωση

και συνεχίζω

Τι παίζεις ηλεκτρόνικά μπλιμπλικα σε μπλιμπλικιαδικο τι λες ρε φίλε ποιον πας να δουλέψεις! φρουτάκια παιζεις! Πάνε αυτά

Τι καπνίζεις! φίλε παλιά ιστορία απογορευτικε και αυτό σκοτόνεις την ζωή σου απο τα 60 σου το κράτος θέλει να δουλεύεις μέχρι τα 90!

Πίνεις!!! ποπο τι κάνεις τώρα! Δολοφόνος με υπογραφή! Εμαθα απο τον τάδε οτι ο τάδε ήπιε κατι τις παραπάνω και πήγε και σκότωσε την γυναίκα του φίλε απαγορευτικε και αυτό

Τρώμε και κρέας βλέπω... ρε φίλε ξέρεις πόσα ζωάκια σκοτώνονται για να φας εσύ το κρέας σου τι νόμιζες οτι τις αγελάδες τις εκτρέφουν σε καταπράσινα λιβάδια και κάθε μια έχει το στρέμα της για να διασκεδάσει. Ασε που έμαθα οτι οι κλανιές των ζώων καταστρέφουν τον πλανήτη άσε που δεν χρειάζεσαι το κρέας γιατι είσαι φυτοφάγος

Τρως ψάρι! ξέρεις ποσο βαναυσα πεθαίνει το ψάρι για να το φας εσυ άσε σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα στις θάλασσες για την πάρτη σου

Τρώς χόρτα! μαλάκα μου εδώ έχασες! ξέρεις πόσα στρέματα φύσης έχουν γίνει καλαμπόκι... φίλε σταμάτα να τρως!!

Γαμάμε κιολάς ρε φίλε γιατι γαμας... για να αφήσεις απογόνους! Δεν βλέπω να τα καταφέρνεις και παρα πολυ άσε που υπάρχουν και ένα σορο ιοι και κολοβακτιρίδια που μπορεις να μεταφέρεις

Αναπνέεις? Φίλε σταμάτο τώρα! Τα προιόντα του οξυγονου κατα την καύση είναι αυτά που σε γαμάνε και πεθαίνεις! ασ το απαγορευσουμε και αυτό

Υπάρχεις? Γιατί υπάρχεις ρε μεγάλε αφού μόνο ζημιά κάνεις σε αυτον τον πλανήτη άντε αυτοκτόνα να μας κάνεις την χάρη... α ξέχασα και αυτό είναι παράνομο και θα πας στην κόλαση

Ούφ! Έσκασα άντε τώρα πίσω στην δουλειά

Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Αμάν με τους υποψήφιους δολοφονους και τα κόκκινα φανάρια

Υποψήφιος δολοφόνοι είμαστε όλοι απο την στιγμή που περνάμε τα 30km την ώρα

Βάλτε όλοι κόφτες στα αυτοκίνητά σας και τις μηχανές σας τα 120km την ώρα μάλιστα βάλτε και ένα σύστημα GPS που ανάλογα με την περιοχή να ενεργοποιήται ο κόφτης στα 40 50 80.

Μηχανές πάνω απο 15 άλογα δεν χρειάζονται είναι παράνομες εξάλου γιατι τα θές τα άλογα για να παραβιάζεις τα όρια ταχύτητας?

Τι κόκκινα φανάρια και μαλακίες μου λέτε Βάλτε αυτόματους μαντρότοιχους να ανεβαίνουν κάθε φορά που ανάβει κόκκινο

Τι οδηγείς εσύ το αμάξι σου! Δολοφόνε! άσε τον υπολογιστή να σε πάει εσύ απλά πεστου που θες να πας και αυτό θα σε πάει με ασφάλεια.

Δεν πιάνεις το τιμόνι και με τα δύο χέρια για πάνω απο 10 δευτερόλεπτα! Αυτόματο φρενάρισμα μέχρι την πλήρη στάση

Ακούγεται ομιλία μέσα στο αυτοκίνητο! Ντριν!!! Νταν Μλουμ σπαστικός ήχος δεν πρέπει να μιλάς γιατι χαζευεις και είσαι ενδυνάμη δολοφόνος και το πρόστιμο κατευθείαν στην φορολογική σου δήλωση

και συνεχίζω

Τι παίζεις ηλεκτρόνικά μπλιμπλικα σε μπλιμπλικιαδικο τι λες ρε φίλε ποιον πας να δουλέψεις! φρουτάκια παιζεις! Πάνε αυτά

Τι καπνίζεις! φίλε παλιά ιστορία απογορευτικε και αυτό σκοτόνεις την ζωή σου απο τα 60 σου το κράτος θέλει να δουλεύεις μέχρι τα 90!

Πίνεις!!! ποπο τι κάνεις τώρα! Δολοφόνος με υπογραφή! Εμαθα απο τον τάδε οτι ο τάδε ήπιε κατι τις παραπάνω και πήγε και σκότωσε την γυναίκα του φίλε απαγορευτικε και αυτό

Τρώμε και κρέας βλέπω... ρε φίλε ξέρεις πόσα ζωάκια σκοτώνονται για να φας εσύ το κρέας σου τι νόμιζες οτι τις αγελάδες τις εκτρέφουν σε καταπράσινα λιβάδια και κάθε μια έχει το στρέμα της για να διασκεδάσει. Ασε που έμαθα οτι οι κλανιές των ζώων καταστρέφουν τον πλανήτη άσε που δεν χρειάζεσαι το κρέας γιατι είσαι φυτοφάγος

Τρως ψάρι! ξέρεις ποσο βαναυσα πεθαίνει το ψάρι για να το φας εσυ άσε σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα στις θάλασσες για την πάρτη σου

Τρώς χόρτα! μαλάκα μου εδώ έχασες! ξέρεις πόσα στρέματα φύσης έχουν γίνει καλαμπόκι... φίλε σταμάτα να τρως!!

Γαμάμε κιολάς ρε φίλε γιατι γαμας... για να αφήσεις απογόνους! Δεν βλέπω να τα καταφέρνεις και παρα πολυ άσε που υπάρχουν και ένα σορο ιοι και κολοβακτιρίδια που μπορεις να μεταφέρεις

Αναπνέεις? Φίλε σταμάτο τώρα! Τα προιόντα του οξυγονου κατα την καύση είναι αυτά που σε γαμάνε και πεθαίνεις! ασ το απαγορευσουμε και αυτό

Υπάρχεις? Γιατί υπάρχεις ρε μεγάλε αφού μόνο ζημιά κάνεις σε αυτον τον πλανήτη άντε αυτοκτόνα να μας κάνεις την χάρη... α ξέχασα και αυτό είναι παράνομο και θα πας στην κόλαση

Ούφ! Έσκασα άντε τώρα πίσω στην δουλειά

Sorry κιόλας δηλαδη!!!

ΑΪΝΤΑΑΑΑΑΑ :a24: :a24:

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Στα εγραψε ο γιατρος?

Ναι , για τα νεύρα μου !!! :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αμα θες περνα με κοκκινο........
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 13:12
  2. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2004, 13:10
  4. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05
  5. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ