Τα εκανα λιγο πουτ@ν@ με την "συγχωνευση" ή μΕ φαινεται ?:hypnotize
:rotflmao:
![]()
γαμωτ γαμωτ και εγω το ιδιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
Περάσατε τέλεια, και εγώ δούλευα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο στα παιδια..
τοσοι πολλοι και οργανωθηκαν μια χαρα!!![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ρε συ Χρήστο... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;; Κάποια στιγμή νόμιζα ότι διάβαζα την Ιλιάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παμε μεχρι το Σπαθοβούνι, οπου πεδευτηκαμε να βρουμε "εξοδο" απ' το χωριο, μιας και ΔΕΝ ειχε ΚΑΜΜΙΑ πινακιδα, αλλα ρωτωντας περνουμε τον δρομο προς Αρχαίες Κλεωνές.
Περναμε το Πετρί και στ' Αηδόνια ΞΑΝΑσταματαμε για ανασυγκροτηση.
Πάντως άμα μου έλεγες ραντεβού στα διόδια του Σπαθοβουνίου, μπορεί και να τράβαγα για τον Έβρο!
Γι'αυτό εμείς οι στρητάδες δεν χανόμαστε ποτέ!
Αυτό το ρημάδι το gps γλύτωσε από τη σαβούρδα;
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Ρε συ Χρήστο... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;; Κάποια στιγμή νόμιζα ότι διάβαζα την Ιλιάδα.
Πάντως άμα μου έλεγες ραντεβού στα διόδια του Σπαθοβουνίου, μπορεί και να τράβαγα για τον Έβρο!
Γι'αυτό εμείς οι στρητάδες δεν χανόμαστε ποτέ!
![]()
Δυο δρομους ξερετε ολους κι ολους ρε, πως να χαθειτε?![]()
Αυτό το ρημάδι το gps γλύτωσε από τη σαβούρδα;
Η μηχανη ΔΕΝ επαθε απολυτως τιποτα (το γδαρσιμο στο καγκελο ειναι τιποτα) και ουτε κατι απο αυτα που ηταν πανω της ... :smilea:
Μπορώ να έχω επίσημα το τίτλο της Νοσοκόμας του ΜΟΤΟ.GR?? :hypnotize![]()
:rotflmao:![]()
Περαστικούλια![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Κορίτσια στον Ήλιο![]()
ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εκεινο που ΔΕΝ περισεψε ηταν οτι ηταν στην ακτινα δρασης του alximisti ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η μηχανη ΔΕΝ επαθε απολυτως τιποτα (το γδαρσιμο στο καγκελο ειναι τιποτα) και ουτε κατι απο αυτα που ηταν πανω της ... :smilea:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
Αφου ειναι HONDA!!!
![]()
![]()
![]()
Μπραβο παιδακια πολυ χαρηκα που περασατε τοσο ωραια και τοσο ανωδεινα(crs-k)
Hθελα και γω να ερθω αλλα το κραταγα για surprise entry στην μοιρα των γληγορων!
Το προβλημα ηταν οτι εκανα :a31: με το αμαξι στα μεσα της βδομαδας(εγδαρα το τουτου σε υπουλο κολωνακι που ηρθε απο το πουθενα οταν εκανα οπισθεν για να κανω χωρο σε φορτηγακι ....μαμω την ευγενεια μου)Και που λετε εψαχνα το σαββατο για μαγαζια που φτιαχνουν τοπικα χτυπηματα (λογω της δουλειας δεν μπορω αλλη μερα
)
Περασατε ξυστα και απο την πατριδα μου στο δρομο για Βυτινα,μετα την βλαχερνα στριβοντας δεξια για σπηλαια λιμνων και παει λεγοντας,ειχαμε παει το καλοκαιρι με γνωστους αγνωστους του φορουμ(Κατανας,alx84,Idi,Κροοκης κτλ)
Τελος παντων το θεμα μας ειναι οτι δεν ηρθαααακαι ηθελα πολυ να ερθω να ξεμουδιασω λιγο την κουκλα μου και να πιαστω εγω μετα απο πολυωρη βολτα
!Αλλα πιο πολυ για νας γνωρισω οσους δεν ξερω και να περασουμε ωραια!
Next time παιδακια![]()
ps:Kαλε τι παιδαρος εγινε ο Κατανας με το νεο look?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μπορώ να έχω επίσημα το τίτλο της Νοσοκόμας του ΜΟΤΟ.GR?? :hypnotize![]()
:rotflmao:![]()
Περαστικούλια![]()
Καλα αυτο δεν το διαπραματευομαι με τιποτα..Εννοειτε οτι τον εχεις στο τσεπακι τον τιτλο!!!Αλλωστε κουκλα μου μου εγω μονο εσενα φωναξα να με περιθαλψεις και περιμενα και καμποση ωρα να τελειωσεις με κατι μηνυματα που εστελνες
![]()
Καλα και η βοηθος σου αψογη! Μονο λιγο αυστηρη....Στην οποια απορια μου οταν με πλησιαζαν με διαφορα μυστηριωδη συνεργα οπως π.χ. Βαζελινη μου ειχαν απαγορεψει να μιλαω, με φρασεις του τυπου "σκασε και συνεργασου¨"
" Μην απασχολεις το ιατρικο team με αηδιες" και τελειωνε μωρη με το μακιγιαζ επιτελους να σε "φροντισουμε δεοντως¨", τωρα αυτο το να σε '"φροντισουμε δεοντως" σε συνδυασμο με την βαζελινη, και τα χειρουργικα γαντια της Ελενας, με ειχαν κατατρομοκρατησει... Και ναχεις και τον Καπταιν να τους δινει οδηγιες απ την τουαλετα που κατουρουσε ( γιατι ξεχασα να σας πω πως ολα αυτα γινονταν στη τουαλετα,που οπως θα ελεγε κi ο Βελτσος σημειολογικα και συμβολιστικα επισης σημαινει κατι.....αλλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κουκλες, Ελενα και Μαρια σας ευχαριστω παρα πολυ για την υπεροχη περιποιηση....Και την τελεια παρεα....
και καπταιν για το πληρως εξοπλισμενο φαρμακειο....Και την ωραια παρεα επισης.....
Η εκδρομη ηταν υπεροχη!!!!!Και τις υπεροχες εκδρομες τις κανουν να ειναι υπεροχες μονο οι ανθρωποι, γνωστοι και αγνωστοι μεταξυ τους που ομως γιναμε αμεσως ολοι μια πολυ κεφατη παρεα που τιποτε δεν καταφερε να χαλασει ουτε στιγμη αυτο το κεφι....Να ειστε παντα ολοι και ολες καλα και να απολαυσετε κι αλλες πολλες τετοιες βολτες στο μελλον...
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche