H.A.Balafoutre η διαδρομή άνετα μπορεί να γίνει "ιδιωτική" για 4'.
H.A.Balafoutre η διαδρομή άνετα μπορεί να γίνει "ιδιωτική" για 4'.
Ατσάτσα
Δηλαδη ρε ατσατσε τι θα κανω, θα στηθω ολο το Σαββατο κοιτωντας το forum περιμενοντας ποτε θα λαβω σημα τελευταια στιγμη? Κανονιζουμε τουλαχιστο 24 ωρες πριν. Ειλικρινα βαρεθηκα τον πληκτρολογημα, ελα να τα στησουμε τα ρημαδια.
Λοιπόν,FZR600R, ότι και να πεις τώρα θα έχεις δίκιο, αλλά το φιλαράκι μου δουλεύει. Ας το κάνουμε για μες στη βδομάδα. Άμα θέλετε να πάμε καμιά βολτίτσα όλοι εκεί πάνω (έχει τρομερή θέα) να τα στρίψουμε και λίγο, εγώ μέσα είμαι. Άντε να τα δώσουμε και με το transalp καμιά ψιλή.![]()
Ατσάτσα
Λοιπόν, βόρρειοι του φόρουμ, σάββατο νωρίς το μεσημέρι βολτούλα κισσό. Μέσα; Να πούμε ένα ραντεβού κατά εκείνη τη μεριά. Θέλετε; Να πούμε κατσιμίδη με αγ. δημητρίου στη γωνία στο καυταντζόγλειο στάδιο; Να φύγουμε κατευθείαν περιφεριακό για πανόραμα. Ορίστε ώρα.
Ατσάτσα
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Σε δημόσιο δρόμο, αν διαρκεί λίγο η διαδρομή, μπορεί να κλειστεί ο δρόμος από κάποιους από εσάς.
Αν και για να μην γελιώμαστε μιας και είμαστε μεγάλα παιδιά και συνειδητοποιημένα και ξέρουμε το σωστό από το λάθος, οπότε προτείνω το εξής:
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ "_Vs_ TRACK DAY" TOY MOTO.GR ΣΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΑ ΣΕΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ.
Κάτι τέτοιο θα είναι μια γερή γροθιά στο μαχαίρι στην νοοτροπία της ΣΚΟΤΩΣΤΡΑΣ για τη μηχανή.
ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Πιστεύω θα είμαστε μεγάλοι μάγκες αν κάνουμε κάτι τέτοιο......διότι μπορούν να γίνουν κόντρες του στύλ.....οικονομίας,.....600-750-1000, street on-off.....βρε και το λουρί της μάνας άμα λάχει ναούμ...εεεε καταλαβαίνετε τέλος πάντων.
400??????????250???????????
εμεις δηλαδι στο πιγαδι κατουρισαμε?ε ε ε ?
Ο πυργος της Βαβελ
Λοιπόν, αφού δεν απαντάει κανείς ( που είστε όλοι ρε τέτοια ώρα) , ορίζεται σημείο συνάντησης (επέκταση)κατσιμίδη με αγ. δημητρίου στη γωνία στο καυταντζόγλειο στάδιο (στο πλακόστρωτο), ώρα 15:50.
Όσοι δε γνωρίζουν το μέρος, θα υπάρξει κι ένα 2ο σημείο. Ας πούμε με το που μπαίνεις πανόραμα, ερχόμενος από την ανηφόρα, υπάρχει ένας δρόμος στο δεξί σου χέρι. Εκεί. Νομίζω υπάρχει χώρος. 16:15
Σε κάθε σημείο θα περιμένουμε 5-10 λεπτά. Όχι παραπάνω. Όποιος χρειαστεί κάτι ας ζητήσει το κινητό μου με pm.
See you all there!!!![]()
Ατσάτσα
Μεσημέριασε και συμετοχές δε βλέπω. Αν δε μαζευτούμε μερικοί, άκυρο.
Ατσάτσα
Γιώργο δε βλέπω ενδιαφέρον και σε μια ώρα είναι το ραντεβού. Τι να πω;....
Ατσάτσα
ο fzr που ειναι ρε?????? ........ειχαμε πει 1530 απο χθες το βραδυ..........κανενας αλλος????
καλα που ηρθατε..........μεχρι και ο FZR600R ηρθε αλλα ..............περασε χωρις να κοιταξει :hypnotize ...........καλα δεν βλεπεις μπροστα σου ???????εεεεεεεεεεεεεεε ..........απο κατσιμιδη-περιφερειακο που πηγαινες ορε????? :rotflmao:
ΒΑΛΤΕ ΕΤ 3 ΝΑ ΔΕΙΤΕ............ΤΩΡΑ