Σελίδα 8 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Εμένα συντονίζει στις 4500 ως 5500. Το έχω βάλει "σημάδι" για να αλλάζω ταχύτητες μέσα στην πόλη. Το ΣΚ που το άνοιξα μέχρι τα 200, με 6η στις 10.000+ και δεν έκανε πουθενά αλλού συντονισμούς... Μήπως πρέπει να το "ξεκαπνίσετε" λίγο ρε παιδιά;

Η 6η δίνει 20χλμ/ωρα ανα 1000στροφές. Άρα στις 7000 έχει 140Χλμ/ω, στις 8000 έχει 160χλμ/ω κλπ κλπ κλπ. Μέχρι τις 10000 ανέβηκε πρόθυμα μετά η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα εγώ άνετα και το κράτησα εκεί.

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα. Συμφωνώ με τον amyrokai ότι οι συντονισμοί εμφανίζονται σε συγκεκριμένο σημείο και για λίγο, απλά εμένα ξεκινάνε λίγο πιο ψηλά και διαρκούν για λίγο.
    Σίγουρα του symplektis θα θέλει ξεκάπνισμα, όχι για τους συντονισμούς αλλά γιατί με 4000 στροφές μόνιμα δεν είναι και ότι καλύτερο. Άνοιξέ το σιγά σιγά, όχι κατευθείαν κόκκινα.
    Όσο για την κατανάλωση: 254km(160 στις 8500 στροφές και τα άλλα πόλη και μέχρι 6500στροφές) έβαλα 15,85lt. Άντε πες και κανένα λίτρο λάθος υπολογισμός πήγαμε 17lt. με απλή μέθοδο των τριών 6,7lt/100km και με πολύ χοντρούς υπολογισμούς. Μέχρι τα 8,5lt που λέει ο symplektis έχει περίπου 2lt διαφορά. Δεν ξέρω...
    Ο κινητήρας ταξιδεύει άνετα με 180 τα οποία έρχονται και αρκετά γρήγορα, το θέμα είναι όμως πού και πόσο θα ταξιδεύεις με αυτούς τους ρυθμούς;

Τα λέμε...

Να ταξιδεύω 180 το αποκλείω, αφ' ενός γιατί είναι αρκετά υψηλότερη ταχύτητα από την μέση ταχύτητα των άλλων οχημάτων στο δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι και λόγω μικρού μεγέθους δε με βλέπουν, αν με δουν δε μπορούν να υπολογίσουν πόσο γρήγορα έρχομαι, άρα κινδυνεύω. Αφ' ετέρου λόγω ύψους, η μόνη θέση που "βολεύει" για να μην τρώω πολύ ξύλο από τον αέρα (ειδικά αν έχει και πλάγιο) είναι σχεδόν ξαπλωτά στο ρεζερβουάρ. Άβολα δηλαδή για μεγάλη απόσταση. Η μαμά ζελατίνα σε κάθε περίπτωση θα περιόριζε το ταξίδι μου στα 130 περίπου, αν υπολογίσουμε ένα 4ωρο-5ωρο για Θεσσαλονίκη και να μην χρειάζομαι φυσικοθεραπεία στο σβέρκο μετά. Άρα ένα σπριντ για λίγο, ίσα να "διασκεδάσω" και να χαρώ που τα έπιασα τα χιλιόμετρα, να ξεμουδιάσει και το μοτέρ από την κίνηση, είναι ότι πρέπει...

Πρέπει να ξαναπάω καθημερινή στην έκθεση και να δω τις ζελατίνες, γιατί το Σάββατο αν και δεν είχε τον πανικό που περίμενα, είχε αρκετό κόσμο για να μην προλαβαίνει κανείς να δώσει σημασία.

Έκλεισα και μαθήματα με το 0-300 στα Μέγαρα Λίστα αναμονής για Μάιο, σίγουρο για 1η Ιούλη. Ότι κάτσει πρώτο (φυσικά ελπίζω για Μάη). Άντε μπας και μάθω να την εμπιστεύομαι περισσότερο...

Παλαιό μέλος
    Πάντως amyroukai αν ανέβεις Θεσσαλονίκη να το κάνεις με 180+, να δουλέψουμε και εμείς οι φυσικοθεραπευτές λίγο. . Εννοείται πως δεν λέει ταξίδι με τέτοια ταχύτητα... Τα λέμε...

Παλαιό μέλος
    Αν και λογικα σας εχω κουρασει με τα δικα μου τα νεοτερα ειναι τα ακολουθα:

Την πηγα Χαλκιδα για service. Στο ανεβασμα η καταναλωση ηταν 7.25lt/100km. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το μονο που κανανε στο service ηταν η αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου.. Οπως και να εχει. Ο μηχανικος που την ακουσε καταλαβε με την μια οτι κατι δεν παει καλα στον τροπο λειτουργιας του κινητηρα και μου ειπε τα ακολουθα:

Α) Σιγουρα θελουν ρυθμισμα οι βαλβιδες
    Β) Ισως χρειαστει να ρυθμιστουν και τα καρμπυρατερ
    Γ) Υπαρχει η πιθανοτητα η καταναλωση να ειναι αυξημενη αν την μηχανη την ειχαν πλακωσει στο συντηρητικο
    Δ) Υπαρχει περιπτωση να στρωσει τωρα που εβαλα την yoshimura
    E) Τις επεμβασεις στον κινητηρα ειναι καλυτερα να τις κανουμε στα 6.000km
    ΣΤ) Δεν υπαρχει λογος να ανησυχω μεχρι τοτε..

Ετσι μου εβαλε την yoshimura, το bagsterακι (επιτελους) και κατεβηκα!

Συμπερασματα:

Α) Ο ηχος της yoshi στις ψηλες δεν παιζεται!
    Β) Οταν εφυγα το γεμισα. Η πρωτη μπαρα του μετρητη επεσε στα 100km!!
    Γ) Το bagster δεν εχει κατσει πολυ καλα (κανει νερα)..

Ερωτησεις:

Α) Στο πρωτο service εκαναν τιποτα παραπανω σε εσας?
    Β) Το δευτερο service ειναι στα 6000km?

Δες και το service manual που είχα ανεβάσει, δεν προβλέπεται κάτι άλλο πέρα από αλλαγή λαδιών και σφίξιμο/έλεγχο σε βίδες στο πρώτο service. Το δεύτερο είναι όντως στις 6000, αλλά η πρώτη ρύθμιση βαλβίδων προτείνεται στις 12000.

Με 'γειά την εξάτμιση! Καλές βόλτες!!!

Πόσα σου πήραν για το σέρβις; Και πόσο η εξάτμιση;

Παλαιό μέλος
    Μου αρεσει που καπου στο manual ειχα διαβασει οτι το πρωτο service ειναι το πιο σημαντικο!! Οσο για τις βαλβιδες ακουγονται σαν τρελες οποτε σιγουρα θελουν ρυθμισμα πιο νωρις απο το προβλεπομενο. Η yoshi μαζι με εγκατασταση πηγε 550 ενω το service 70 τα λαδια συν εργατικα. Καλα ειναι??

Εξαρτάται από τα λάδια, κάποια φτάνουν τα 15? το λίτρο, αν βάλεις και το φίλτρο... Μιά χαρά είναι. Η εξάτμιση λίγο τσιμπάει... Μάλλον θα πάω για Leovince SBK.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Με την εξατμιση (Yoshi) ειναι σιγουρο οτι θα εχεις χαμηλοτερη καταναλωση. Aftermarket φιλτρο αερα δεν θα βαλεις ?

Στο πρωτο service δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω απο λαδια, φιλτρο λαδιου. Το επομενο στα 6000. Σχετικα με ρυθμιση βαλβιδων, εαν δεν κανω λαθος το εργοστασιακο manual λεει καθε 12000 χλμ ενω το Ελληνικο καθε 24000 χλμ.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Λαδια βαλαμε τα castrol GPS και πηρε καπου στα 18lt.. Η εξατμιση τσιμπαει αλλα μονο και μονο για τον ηχο της δεν με πειραξε καθολου.. Σημερα θα ανεβω και στην εκθεση να δω μηπως βρω κανενα accesoir για το πιτσιρικι μου!! (ζελατινα - προστατευτικο ψυγειου λαδιου κλπ)

@alex: Φιλτρο αερα ξεχασα να αναφερω οτι αλλαξα.. Νομιζα οτι πηγαινε μαζι με την εξατμιση! Δεν εχω ιδεα απο μοντελο ή κατασκευαστη.. Το μονο που προσεξα ειναι οτι ειχε κοκκινο πλαισιο..

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
    Λαδια βαλαμε τα castrol GPS και πηρε καπου στα 18lt.. Η εξατμιση τσιμπαει αλλα μονο και μονο για τον ηχο της δεν με πειραξε καθολου.. Σημερα θα ανεβω και στην εκθεση να δω μηπως βρω κανενα accesoir για το πιτσιρικι μου!! (ζελατινα - προστατευτικο ψυγειου λαδιου κλπ)

@alex: Φιλτρο αερα ξεχασα να αναφερω οτι αλλαξα.. Νομιζα οτι πηγαινε μαζι με την εξατμιση! Δεν εχω ιδεα απο μοντελο ή κατασκευαστη.. Το μονο που προσεξα ειναι οτι ειχε κοκκινο πλαισιο..
    18 lt λαδι ??

Το φιλτρο αερα που σου εβαλε ο μαστορας πρεπει να ειναι aftermarket. Το original ειναι με μαυρο πλαισιο.

Οσο για τον ηχο της Yoshi .... +1000

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Πήγα, είδα, θα ξαναπάω αργότερα σήμερα αν ξεκουνηθεί και ένας φίλος με το GSF500 του. Ο Μπαξεβάνης έχει τις Puig, ζελατίνες και πίσω φτερό Και ο Δημητρόπουλος της Givi, αλλά δεν ξέρω αν είναι εισαγωγέας ή έμπορος.

Πες τι θα βρεις και εσύ, το θέμα ζελατίνα με ενδιαφέρει...

LOL όντως, 18 λίτρα ούτε σε τανκ Μάλλον 3,5 - 4 με αλλαγή φίλτρου... Tα Castrol είναι καλά πάντως.

Παλαιό μέλος
    Μην βαρατε... Αγουροξυπνημενος postαρω... 3,8 ηθελα να γραψω αλλα που...........

Κατι αλλο που ξεχασα να ρωτησω.. Τελικα αλλαξα και τον συναγερμο απο τον Micro 781 στον 791.. Το θεμα ειναι οτι τελικα δεν ειναι προγραμματιζομενος απο το χειριστηριο! Τον εχει κανεις να μου δωσει συμβουλες? Επισης θελω να προσθεσω μια παγιδα στην σελλα. Καμια προταση στο που να παω?

εγω θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια.ειμαι απο λαμια και μου αρεσει το bandit.λεω να το αγορασω αλλα εδω οι εμποροι ειναι να μην πω καλητερα!!!τεσπα.ξερετε μηπως ποσο κανει η καινουργια(2007)?αυτη τιμη για ποσο ισχυει?εδω μου ειπανε οτι ειναι για καμια 10ρια μερες.μετα ανεβαινει 1000 ευρω.τι να πω.αν την παρω απο αθηνα για ποιο καταστημα λετε αξιζει.εδω η τιμη που μου τι δινουν ειναι 6300.και κατι τελευταιο.αν δεν την παρω απο επισημο αντιπροσωπο της suzuki δεν εχω επισημη εγγυηση?η βοηθεια σας θα ειναι υπερπολυτιμη.ευχαριστω

http://www.citymoto.gr/article.citymoto.gr?aid=127

μετα βλεπω και αυτο και τρελαινομαι!!!!τελικα τι γινεται............

Σελίδα 8 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •