Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 141

Θέμα: Βοήθεια, με κλέβουν!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elektra
    Μπάμπης?????! Μη μου πεις!! Μου πήρε 180 ευρω για να μου φτιάξει τα πηνία!!!
    O MPAmpis NA KLEPSEI? MPAAAAA
    XAAXAXAXAAX, exei katantisei epidimia aftos o antropos.
    min pigaineis ston mpampi gia sovara pragmata.
    mono gia kanena kammeno lampaki.
    pantos kai se enan allo ilektrologo pou xe paei enas filos to ttr tou gia phnia (edo sto hraklio) tou meine sto xeri meta apo 2-3 meres..Opote den iparxei mellon..

pantos an thes sinergeio steile minima, eimai sto hrakleio kai ksero enan pou den (poli) kleftis.

EDIT: ama goustareis trava ston Kanta-lee(oxi den einai kinezos), piso ap to nekrotafeio stin knosou.akiro gia to: "steile minima".tora eida oti eisai rsenikos.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Elektra
    Ρε παιδιά συνέβη το απίστευτο! Ερχονται και το παιρνουν τομηχανακι παλι χθες (εγω ετοιμη για να του την πω και για τα λεφτα και για την μαπα δουλεια που εκανε) του λεω οτι απο την προσπαθεια πεθανε η μπαταρια, τη συνδεει για να τη φορτισει, παταει τη μιζα, και πηρε μπροστα!!!! Θα με τρελάνει αυτο το μηχανακι! Ευτυχως που δεν του'πα και τιποτα γιατι θα γινομουν ρομπα! Σου λεω πηρε με την πρωτη!!

Του ειπα οτι μπορει να καθαρισε το καρμπ αλλα θα επρεπε να καθαρισουμε και το ντεποζιτο για να ειμαστε σιγουροι, και μου ειπε οτι αυτο γινεται με μια διαδικασια που λεγεται πλαστικοποιηση.
    Ποσο κοστιζει?

Υπαρχει κανεις να με διαφωτισει?

Ρε παιδιά συνέβη το απίστευτο! Ερχονται και το παιρνουν τομηχανακι παλι χθες (εγω ετοιμη για να του την πω και για τα λεφτα και για την μαπα δουλεια που εκανε) του λεω οτι απο την προσπαθεια πεθανε η μπαταρια, τη συνδεει για να τη φορτισει, παταει τη μιζα, και πηρε μπροστα!!!! Θα με τρελάνει αυτο το μηχανακι! Ευτυχως που δεν του'πα και τιποτα γιατι θα γινομουν ρομπα! Σου λεω πηρε με την πρωτη!!

Του ειπα οτι μπορει να καθαρισε το καρμπ αλλα θα επρεπε να καθαρισουμε και το ντεποζιτο για να ειμαστε σιγουροι, και μου ειπε οτι αυτο γινεται με μια διαδικασια που λεγεται πλαστικοποιηση.
    Ποσο κοστιζει?

Υπαρχει κανεις να με διαφωτισει?

μάλλον ηταν ήδη ψώφια η μπατταρία σου, καλο θα ήταν να μετρήσει το δυναμό, αν φόρτίζει...

πλαστικοποίηση δε νομιζω να σε συμφέρει...

μου φαίνεται κυμαίνεται στην 200αρα.. μου φαινεται...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    πλαστικοποίηση δε νομιζω να σε συμφέρει...

Το ΤΤR πλαστικό ντεπόζιτο δεν έχει ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Το ΤΤR πλαστικό ντεπόζιτο δεν έχει ;
    δε ξερω καθόλου!

Ηλέκτρα... πάρε ένα κέρμα και χτύπα το ντεποζιτο... κάνε κλινγκ κλίνγκ;

Στο θέμα service το μηχανάκη σου ειναι κλασσικό μοτέρ. Ηράκλειο παίζουν κατ' εμένα : Service Yamaha σε Σπυριδάκη (εξουσιοδοτιμένος), φίλος με Fazer1000 πήγεναι στον Ρουσάκη (Ικάρου ψηλά στην Mazda απέναναντι) και ηταν ευχαριστημένος, κι εγώ πήγαινα στον Χρονάκη με παλιότερες μοτο που είχα ( Ικάρου δεξιά απο Καρέντα Audi στο στενό διξιά τέρμα φάτσα!!) Επίσης παίζει Αλεβιζάκης στην Μαχης Κρήτης (δρομος ΚΤΕΛ Μεσσαράς) στην μέση του!!
    CALCULATOR ISLAND

Elektra
    Μεταλικο ειναι το ντεποζιτο. 200 ευρω η πλαστικοποιηση?! Χριστε μου!

Εχω χιλια δυο αλλα πραγματα να φτιαξω πρωτα.
    Πρεπει να αλλαξω γραναζια κι αλυσιδα, δισκοπλακα, γενικα τα φρενα, τα ηλεκτρικα της, και ασε που αργα η γρηγορα θα χρειαστει καινουρια πηνια...

Elektra
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    [B]μάλλον ηταν ήδη ψώφια η μπατταρία σου, καλο θα ήταν να μετρήσει το δυναμό, αν φόρτίζει...

Ρε η μπαταρία είναι ολοκαίνουρια! 48 ευρω την αγόρασα πριν κανά μήνα!

Ρε η μπαταρία είναι ολοκαίνουρια! 48 ευρω την αγόρασα πριν κανά μήνα!
    Ρε σου είπα, κοίτα τότε τον δυναμό σου...

και αν θες να αποφυγεις τις σκουριές... κυκλοφόρα με την ρεζέρβα συνέχεια.. αλλά να έχεις το νού σου μην μείνεις...

Εχω χιλια δυο αλλα πραγματα να φτιαξω πρωτα.
    Πρεπει να αλλαξω γραναζια κι αλυσιδα, δισκοπλακα, γενικα τα φρενα, τα ηλεκτρικα της, και ασε που αργα η γρηγορα θα χρειαστει καινουρια πηνια...

Δεν χρειάζεται να κάνεις πλαστικοποίηση. Εκτός και βρίσκεις σκουριά στα καρμπ.
    Τα πηνία που κολλάνε και ξέρεις ότι αργά η γρήγορα θα καούν;

Για την μπαταρία κοίτα την απάντηση του Katana
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    θα χρειαστει καινουρια πηνια...
    Η λύση είναι μονόδρομος και λέγεται Babis ilektrologos !!!

(κανόνισε να πας, να σου βάλει φωτιά στο μηχανάκι, να πληρώσεις καμιά 500άρα, να σου πει ότι φταίει το πίσω ταμπούρο καί να έρθεις μετά να ρωτάς αν σε έκλεψε...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αντί να φωνάζεις τον Χριστό (ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν είναι "εξουσιοδοτημένος"...), άλλαζε συχνά το φίλτρο της βενζίνης (τιιιιιιι, δεν έχεις ..??? ) ή βάλε ένα "ψιλό" (γύρω στα 20-30 μικρά), οπότε θα το αλλάζεις αναγκαστικά γιατί θα μπουκώνει και θα έχεις "ατροφίες" και άσε το τεπόζιτο και την πλαστικοποίηση ήσυχα !!

(αλλά επειδή σε κόβω για μαστοράντζα, πήγαινε σε μαγαζί με κυνηγετικά είδη, πάρε σκάγια για αγριογούρουνο και σκάγια για τσίχλες, βγάλε και άδεισε το τεπόζιτο, γέμισέ το νερό μέχρι την μέση, ρίξε μέσα τα χοντρά σκάγια και άρχισε το ταρακούνημα - με κλειστή την τάπα - μέχρι να σταματήσει να βγάζει σκουριές. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία με τα ψιλά σκάγια -αν είσαι μερακλού, ρίχνεις και ένα φινίρισμα με άμμο - και είσαι έτοιμη..)

ΥΓ Μάλλον δύσκολο να βρεις σκάγια για γουρούνια στην Κρήτη...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

ΥΓ Μάλλον δύσκολο να βρεις σκάγια για γουρούνια στην Κρήτη...
    Εννοείται .....................

Από 7.62 και άνω παίζουν τα διαμετρήματα εδώ !!!!!!!!!!!!
    Βλήματα από 45αρι δεν κάνουν λες ;;;;;;;;
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

(αλλά επειδή σε κόβω για μαστοράντζα, πήγαινε σε μαγαζί με κυνηγετικά είδη, πάρε σκάγια για αγριογούρουνο και σκάγια για τσίχλες, βγάλε και άδεισε το τεπόζιτο, γέμισέ το νερό μέχρι την μέση, ρίξε μέσα τα χοντρά σκάγια και άρχισε το ταρακούνημα - με κλειστή την τάπα - μέχρι να σταματήσει να βγάζει σκουριές. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία με τα ψιλά σκάγια -αν είσαι μερακλού, ρίχνεις και ένα φινίρισμα με άμμο - και είσαι έτοιμη..)
    θα το κάνω στη σουζούκι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    θα το κάνω στη σουζούκι!
    Ναι οκ.
    Μην ξεχάσεις όμως ότι η απάντηση του oldman δεν είναι στα Τεχνικά.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 10:56
  3. Βοηθεια με το τερας μου!!
    από jdoohan στο forum Off topic