Όμηρε [Defiant / X_NR750] μια και συντηρείς την λίστα πρόσθεσε τον isido και τον PetoMhxanoVios.
Άντε να φαινόμαστε 23.
![]()
Όμηρε [Defiant / X_NR750] μια και συντηρείς την λίστα πρόσθεσε τον isido και τον PetoMhxanoVios.
Άντε να φαινόμαστε 23.
![]()
Wo Es war, soll Ich werden
isido?Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Άντε να φαινόμαστε 23.
![]()
Sorry γι' αυτό Defiant πού σέ βάζω σέ κόπο νά τό ξαναγράψεις δηλαδή , αλλά άλλαξα τό Petomhxanovios μέ αυτό τό καινούργιο nick πού τό θεωρώ καλύτερο . ( Σού χρωστάω μιά μπύρα όταν θά σέ δώ από κοντά ;-)
(Πρώην PetomhxanoVios νύν :
VFoR_VEngines VFR 800 Fi Vtec κόκκινο Θεσσαλονίκη ( ή candy glory red γιά όσους τό προτιμούν ) .
///,,,,,,,,,,,,\\\
|||..(*);(*).|||
\\\ ... ^ .... ///
\\\..--0--..///
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFoR_VEngines
Sorry γι' αυτό Defiant πού σέ βάζω σέ κόπο νά τό ξαναγράψεις δηλαδή , αλλά άλλαξα τό Petomhxanovios μέ αυτό τό καινούργιο nick πού τό θεωρώ καλύτερο . ( Σού χρωστάω μιά μπύρα όταν θά σέ δώ από κοντά ;-)
(Πρώην PetomhxanoVios νύν :
VFoR_VEngines VFR 800 Fi Vtec κόκκινο Θεσσαλονίκη ( ή candy glory red γιά όσους τό προτιμούν ) .
No problem m8![]()
Lava red νομιζω πως λεγεται το κοκκινο των 06,07
isidoΑρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
isido?
Wo Es war, soll Ich werden
.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
isido
Μα δεν ειπε αν το πηρε τελικα
επισης μπορει να μην θελει να γραφτει στην λιστα
ασε που δεν εχουμε και τα λοιπα στοιχεια
αν θελει εδω ειμαστε
Χαιρετίζω τους αγνωστους - προς το παρόν - φίλους
Ειμαι απο χθές VFR 800 vtec 03 abs silver
Κώστας Ελευσίνα
Καλώς τον.
Πες μας δυο λόγια ρε φίλε !!
Πότε το πήρες
Πως σου φαίνεται
Τι ειχες πριν και γιατι το πήρες
Εισαι καυλόγκαζος? τουριστράς? αλλο?
Σιγά ρε παιδιά ενας ενας.
Λοιπόν την μηχανή την πήρα πριν από μια εβδομάδα. Την ζαχάρωνα από το 92. Την φιλοσοφία, ποιότητα κατασκευής και τεχνολογίας της. Ειλικρινά ακόμη δεν μπορώ να πώ τίποτα ακόμη για την μηχανή. Την μαθαίνω ακόμη. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βρώ τα όριά της.
Είχα για μια δεκαετία ένα cb400 με το οποίο γύρισα την Ελλάδα δυο φορές, αλλά εδώ ξεκινάω από την αρχή.
Πήγα το Σάββατο Επίδαυρο. Ρε παιδιά δεν μπορώ να την στρίψω. Μήπως δεν την γέρνω πολύ? Πόσο γέρνει χωρίς να σουπιαστείς? Σε δυο περιπτώσεις δεν έστριψε τόσο όσο ήθελα και κώλωσα να την γείρω και άλλο. Με το 400αρι (και την τεχνολογία 80) στις στροφές πήγαινα πιο γρήγορα. Είναι θέμα εξοικείωσης ή οδηγητικού στυλ. Η μήπως έγινα κότα ο φούστης.
Και κάτι άλλο. Όταν κλείνεις το γκάζι σαν να κόβει υπερβολικά? Η έτσι είναι το μοτέρ. Όταν πλησίαζα σε στροφή έκλεινα το γκάζι με σκοπό να πέσω και σε φρένα και τελικά τα φρένα δεν τα ακούμπαγα. Απλώς έστριβα γιατί η ταχύτητα είχε πέσει όσο έπρεπε. (από 120 ->80 /3sec στο περίπου).
Αυτά.
Και κάτι ακόμα. Στα tour που πάτε με πόσα πάτε περίπου? (ΠΧ Ελευσίνα - Κόρινθος)
(Να δώ αν με παίρνει ρε παιδιά, μην βαράτε)
Δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα την πας στα όριά της από την αρχή, είναι φυσιολογικό. Το μηχανάκι σίγουρα στρίβει πάντως και σίγουρα έχει μεγάλα περιθώρια κλίσης, ανάλογα και τα λάστιχά σου φυσικά. Το βέβαιο είναι ότι αρκετοί ViFeRman μπαίνουν στην πίστα πάντως. (Άντε και στα δικά μας...)
Σε ταξίδια στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας πχ, άνετα είσαι με 170-180. Εγώ δικάβαλος (πρώτη φορά σε ταξίδι!) ήμουν με 160 σταθερά, χωρίς προβλήματα και άνοιγα μέχρι 180-190 σε κάποιες φάσεις. Μονοκάβαλος σε τέτοιες περιπτώσεις σταθερά, αν φυσικά η παρέα κινείται έτσι, 170+ χωρίς προβλήματα. Το μηχανάκι είναι πολύ σταθερό και δε σε προβληματίζει. Είναι sport tourer όπως και να το κάνουμε...![]()
...there's too much panic in this town...
Το μηχανακι θελει γκαζι στη στροφηΑρχικά δημιουργήθηκε από gasoil
Και κάτι άλλο. Όταν κλείνεις το γκάζι σαν να κόβει υπερβολικά? Η έτσι είναι το μοτέρ. Όταν πλησίαζα σε στροφή έκλεινα το γκάζι με σκοπό να πέσω και σε φρένα και τελικά τα φρένα δεν τα ακούμπαγα. Απλώς έστριβα γιατί η ταχύτητα είχε πέσει όσο έπρεπε. (από 120 ->80 /3sec στο περίπου).
Αυτά.
(Να δώ αν με παίρνει ρε παιδιά, μην βαράτε) [/B]
Λιγο αλλα σταθερο
Ωραιος ο τυποςΑρχικά δημιουργήθηκε από gasoil
Καλώς τον.
Πες μας δυο λόγια ρε φίλε !!
Πότε το πήρες
Πως σου φαίνεται
Τι ειχες πριν και γιατι το πήρες
Εισαι καυλόγκαζος? τουριστράς? αλλο?![]()
![]()
![]()
![]()
Ναμαι και εγω![]()
Ασημι 02 με 25.000χλμ
μεχρι τωρα ειναι αυτο που περιμενα...απλα τελειο..
Ξεκαρθωτο αλλα ποσο στοιχιζουν τα μπουζι της κουκλας γιατι κατι ακουσα 30 ευρο το ενα![]()
Καλα χλμ σε ολους και παντα ορθιοι!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosZX9
Ναμαι και εγω![]()
Ασημι 02 με 25.000χλμ
Ξεκαρθωτο αλλα ποσο στοιχιζουν τα μπουζι της κουκλας γιατι κατι ακουσα 30 ευρο το ενα![]()
![]()
Καλώς ήρθες!
Στοιχίζουν πολύ (κάπου τόσο) αλλά τα αλλάζει κάθε 48.000χλμ σύμφωνα με το manual !
...there's too much panic in this town...
Αρνουμαι να σε προσθεσω στην λιστα με τετοιο usernameΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosZX9
Ναμαι και εγω![]()
Ασημι 02 με 25.000χλμ
![]()
![]()
![]()
![]()
Welcome m8![]()