η παραγκα ξαναχτυπισε.....![]()
παλι τσαμπα μαγκες....![]()
η παραγκα ξαναχτυπισε.....![]()
παλι τσαμπα μαγκες....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
TOTE
...στα τσιγάρα ο KERANIS,στα τσιμπού... ο ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ !!!
...ΤΟΤΕ...
Η ιστορία επαναλαμβανεται, τα πρόσωπα αλλάζουν!![]()
![]()
![]()
υγ.τσιμπούσια εννοω ε?άντε κακα παιδιά.![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
δε θα ελεγα τιποτα αλλα παλι για την ΑΕΚ μιλατε...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Κατάντια για τον ολυμπιακό αυτόν τον σημερινό παναθηναικό να μην μπορεί να του ρίξει 5 γκολ άνετα.για πλάκα και χωρίς να ιδρώσει.
ο ολυμπιακός προ τριετίας άνετα θα είχε ρίξει 5.
ακόμα πιο μεγάλη κατάντια για τον παναθηναικό η σημερινή του εμφάνιση.
ούτε ο ιωνικός δεν έχει "παίξει" έτσι.μα να μην περνάει το κέντρο?μια μπαλιά στους επιθετικούς?ποδόσφαιρο μηδέν ειδικά αν θέλεις να θεωρήσε μεγάλη ομάδα.
καλήνυχτα και αναμένουμε την επόμενη χρονιά
με τις υγειες μας (σας)
τελικά το αεκακι θα μείνει με το πουλί στο χέρι φέτος
ε λοιπον Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΟΠΩς Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΓΙΑ ΤΟ Χ)
αλλα αυτος πηρε το παιχνιδι χωρις καποιος Μπριακος να τον σωσει ....
αυτα...
α ξεχασα και το παιχνιδι γαυρος-ΑΕΚ στο καραισκακι.... δες εκει ποιος επαιζε 90 λεπτα αμυνα... καθυστεριση στη καθυστεριση και μπαλα στη κερκιδα! .. (εχω το βιντεο του αγωνα σπιτι ελα να το δουμε παρεα να θαυμασεις....)Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Γιατο το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα?
Πρωτη φορα ειναι που ερχεται μια μικρη ομαδα στο καραισκακη, παιζει φουλ αμυνα, ολοι πισω απο την μπαλα, και απο μια στραβοκλωτσια τρωμε το παστελι και χανουμε το ματσακι?
Μια χαρα επαιξε ο λεβαδειακος σημερα, οσο μπορουσε και τελικα του εκατσε το ματσακι...
Παμε για αλλα!!!
τελικα κανεις στο πειραια δε βλεπει μπαλα ???? ... απλα κοιταει το σκορ ??? (να ναι καλα ο Βασσαρας και ο Μπιριακος)Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλά ρε βαζέλια πάτε καλά???
πανηγυρίζετε τι???την ανυπαρξία σας στα γήπεδα
παρόλη τη νίκη σας επιβεβαιώσατε παλι για ποιον λόγο δεν παίρνετε κούπα
σημερα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο γήπεδο
αν φίλε μου το δικό μας ήταν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι το δικό σας.πραγματικά και να σκεφτείς ότι δεν άρχισε.
δηλ δεν έχεις ουτε καν ελπίδα εσύ
πέναλτι?????θα μας κουφάνετε!!!!
λυπηθείτε τους εαυτούς σας ρεεεε
με τέτοια ούτε σε 50 χρόνια δεν πάτε για πρωτάθλημα
ρε τα χανουμάκια τι τραβήξαν σήμερα
υ.γ πέρσυ που οι π@#$τσες ήταν 3άρες και παλιότερα κάτι 4αρες με μεγάλες εμφανίσεις μάλιστα.Τώρα πανηγυρίζετε τι?τι μια φάση απο μαλακία του ανατολάκη?
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Από ένα πρόχειρο γκάλοπ στην καφετέρια, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν τράβηξαν κανένα - μα κανένα - ζόρι.
Απλά ήταν (ή το έπαιζαν, δεν ξέρω)... αδιάφοροι.
Σίγουρα πάντως δεν φαίνονταν στεναχωρημένοι στο τέλος...
![]()
γιατι στα επομενα 2 παιχνιδια ετσι και αλλιως θα κανουμε τουλαχιστον μια γκελα!
(εγω ειμαι αντικειμενικός...)
ισως ειναι καλυτερα κατευθείαν στο UEFA παρα στα προκριματικά του CL
δεν υπαρχει πια 2η θεση για την ΑΕΚ ... μονο τη πρωτη πρεπει να κυνηγαει!
re geloioi gauroi, exete to thrasos kai milate?
meta apo tetoia p@@@?
kai sto 90???
kai xwris na dwseis pentakatharo penalty???
re eiste astoioi......den sas peiraxe diladi e? den sas xalase katholou?
mipws xarikate kiolas?
xaaaaxaxaxaxaxxa
re eiste teleiws gauroi leme
parte kai mia foto, kai min ksexasete na tou ananewsete
:rotflmao:
![]()
και να πω την πικρα μου τωρα....
Λαγος+Καπετανος = κοστος μεταγραφης 1,200,000 ευρω...
Σαλπιγκιδης(παιχταρας)= κοστος μεταγραφης 1,000,000 ευρω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No comments....![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ το ευχαριστήθηκα,έτσι για να τιμωρηθεί αυτό το κωλόπαιδο,ο ατάλαντος ο Ανατολάκης...
Fortis Fortuna Adiuvat
Για τον οποιο ολοι οι γαυροι λενε οτι χθες εκανε λαθος.....τι λαθος ρε γκαβακες , απλα του πηρε την ταυτοτητα ο Σαλπι...Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πολύ το ευχαριστήθηκα,έτσι για να τιμωρηθεί αυτό το κωλόπαιδο,ο ατάλαντος ο Ανατολάκης...![]()
To λάθος είναι ακριβώς αυτό... οτι πάει να σκάσει σαν αμυντικός, ντρίμπλα στον Σαλπιγγίδη , ενω΄πίσω δεν υπάρχει κανείς . Εκεί την κλωτσάς να πάει στους προβολείς.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΟΝΤΩΣ!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για τον οποιο ολοι οι γαυροι λενε οτι χθες εκανε λαθος.....τι λαθος ρε γκαβακες , απλα του πηρε την ταυτοτητα ο Σαλπι...![]()
![]()
Μωρή τρελλοκοτσιδού άργησες και είχα πάει για ύπνο .......:a025: :a025: :a025:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κοριτσια εδω ειμαι............
με φωναξε καμια σας????????
και αν ναι πειτε μου τι θελετε να δουμε τι μπορει να γινει!![]()
τα διαβασα ολα....την πλακα φυσικα και τη δεχομαι και δεν μπορω και να πω κουβεντα ετσι οπως ηρθε το πραμα.απλα για μενα δεν ητανε καλυτερη ομαδα ο παο χτες.
εμενα μου θυμισε το παιχνιδι αγιαξ-παο 0-1
αυτο που εβλεπα εγω ειναι οτι ο βαζελος θυμηθηκε τα παλια (ταμπουρι και γκολ).και φυσικα δεν μπορει να κανει και τπτ αλλο απεναντι σε πιο ισχυρες ομαδες.απλα του βγηκε απο το δωρακι του μαλακα μας.
παμε τωρα στα του ολυμπιακου...
ομαδα που σε αυτον τον παο δεν εριξε τουλαχιστον 3...πρεπει να διαλυθει!!!
προεδρος που κανει τετοιες δηλωσεις πριν τα ντερμπι πρεπει να διωχθει!!!
προπονητης που κραταει παγκο τον παπα για να παιξει ο οκκας πρεπει να παει σπιτι....(αν θελουμε δλδ να δουμε και λιγο ευρωπη)
οπαδοι που δεν μπορουν να δεχτουνε την ηττα της ομαδας τους και πετανε μετα το γκολ τα πυρομαχικα στο γηπεδο πρεπει να τους απαγορευτει η εισοδος στα γηπεδα οπως και αυτοι που απο οτι διαβασα εδω μεσα χτυπησανε εναν πιτσιρικα απο την ομαδα των νεων του παο.αν ισχυει ντροπη!!!
παρολα αυτα και παλι δεν πιστευω οτι ο βαζελος ηταν καλυτερος η οτι αξιζε τη νικη η οποια σαφως ηρθε δικαια.
και οσο για τους βαζελους του φορουμ....γιατι δεν μιλατε τωρα για διαιτησιες???ξεχασε ο κοκκαλης το πορτοφολι σπιτι χτες???
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...