απο που το εμαθε τον ρωτησες?Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Του είπα για την συνάντηση και μου είπε ότι το ξέρει και μάλλον θα έρθει!Ωραίο και το καινούριο κοκινάκι!!!
απο που το εμαθε τον ρωτησες?Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Του είπα για την συνάντηση και μου είπε ότι το ξέρει και μάλλον θα έρθει!Ωραίο και το καινούριο κοκινάκι!!!
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Και εγω εχτες εβαλα καινουργια αλυσιδα γραναζια.![]()
:o
Κάτι μου είπε για τον γιο του ότι είναι ο Gsr! Από το forum προφανώς θα το έμαθε.Τώρα γιατί δεν γράφει δεν ξέρω.Ρε εσείς ήμαστε πολλοί τελικά!απο που το έμαθε τον ρώτησες?
Ήμαστε δυό , ήμαστε τρεις, ήμαστε χήλιοιδεκατρείςςςς...:rotflmao:
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
To 2006 ο Σαρακάκης πούλησε νομιζω 31 στην Ελλάδα. Μάλλον θα είμαστε καμιά 200αρια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Κάτι μου είπε για τον γιο του ότι είναι ο Gsr! Από το forum προφανώς θα το έμαθε.Τώρα γιατί δεν γράφει δεν ξέρω.Ρε εσείς ήμαστε πολλοί τελικά!
γεια χαρα,οχι gsr cbf600sa einai to username απο παλια,gsr600 einai to μηχανακι που εχω τωρα(naked rules) πολυ αερα ομως,ο πατερας μου ειναι που εχει τo vfr.
ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
να τον ακους το πατερα,κατι ξερει..Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
γεια χαρα,οχι gsr cbf600sa einai to username απο παλια,gsr600 einai to μηχανακι που εχω τωρα(naked rules) πολυ αερα ομως,ο πατερας μου ειναι που εχει τo vfr.![]()
για το naked rules.... παντως συμφωνω, εξαλλου με cb400 superfour emaua![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Οι βορειοι που θα συναντηθουμε? και για ωρα σκεφτικε κανεις τιποτα?
8:30 στα πρώτα διόδια από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη (Μάλγαρα) είναι οκ?Οι βορειοι που θα συναντηθουμε? και για ωρα σκεφτικε κανεις τιποτα?
Ζολότα ακούς?
cbf600sa πες και τον πατέρα σου.
Επίσης προτείνω η ιστορική συνάντηση των Βορείων με τους νότιους να γίνει σε καφετέρια της παραλίας κοντά στο λιμάνι όπου μπορούμε να ποιούμε καφέ με τα 10 vfr στα πόδια μας και να αρχήσουμε τα: "ωωω μα τι ωραία ζελατίνα έβαλες αγαπητέ - Μα ναι και η εξατμισούλες σου είναι θαυμάσιες":a5:
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Λοιπον ανακεφαλαιωση:
Συναντηση αθηναιων 8:00 στα mcdonnalds
γυρω στις 9 παρα τσιμπαμε τον kostasdirt απο χαλκιδα
και γυρω στις 11 ειμαστε βολο για να βρεθουμε με τους υπολοιπους συναδελφους που κατεβαινουν απο βορεια
Καλο θα ηταν καποιος απο τα παιδια απο την θεσσαλονικη να μου στειλει με πμ το κινητο του ετσι ωστε να του στειλω και εγω το δικο μου για να υπαρχει μια συννενοηση σε περιπτωση που αργησουμε χαθουμε κλπ
επισης ρε συ νασο κανε μια σουμα στα ατομα να δουμε που ειμαστε και μετα να βαλω ενα ποστ στις συναντησεις!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Λοιπον ανακεφαλαιωση:
Συναντηση αθηναιων 8:00 στα mcdonnalds
γυρω στις 9 παρα τσιμπαμε τον kostasdirt απο χαλκιδα
και γυρω στις 11 ειμαστε βολο για να βρεθουμε με τους υπολοιπους συναδελφους που κατεβαινουν απο βορεια
Καλο θα ηταν καποιος απο τα παιδια απο την θεσσαλονικη να μου στειλει με πμ το κινητο του ετσι ωστε να του στειλω και εγω το δικο μου για να υπαρχει μια συννενοηση σε περιπτωση που αργησουμε χαθουμε κλπ
επισης ρε συ νασο κανε μια σουμα στα ατομα να δουμε που ειμαστε και μετα να βαλω ενα ποστ στις συναντησεις!
Ξέχασες να γράψεις ημερομηνία αγαπητέ Στάθη???....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπον τελικη λιστα
1.ruijin αθηνα 8 macdonnalds
2.hornet αθηνα 8 macdonnalds
3.sotokan αθηνα 8 macdonnalds
4.sol αθηνα 8 macdonnalds
5.ermis αθηνα 8 macdonnalds
6.djcool αθηνα 8 macdonnalds
7.gregorgeous89 μαλγαρα 8:30
8.zolotas μαλγαρα 8:30
9.kyriakos μαλγαρα 8:30
10.kostasdirt διοδια σχηματαριου 8:45 η 9:00 (επιστροφη στις 5:30!)
αν ξεχασα κανενα σφυριξτε μου!!
Πίκρααα απο τις 7:00 πρεπει να ξυπνήσω..:ZZZ:
Και για να ακουσω καμια προταση τι θα κανουμε ολη μερα , εκτως απο το να χαζευουμε τα μηχανακια
και να παινευομαστε για το τι καλα και ωραια που ειναι ??
Θελω να πω π.χ θα πιουμε καφε,θα παμε Πηλιο ολοι μαζη για μασα και μετα ξανα καφε?
Συνανατιομασται και βλεπουμε...