αξιοι οι ραλιστες!!
αξιοι οι ραλιστες!!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
πολλα μπραβο στους χεβυμεταλαδες με τα θηρια!![]()
Νικο θαυμαζω το σθενος σου![]()
Μαριε,μετα απο ολα αυτα που διαβασες......ηρεμησες καπως πιστευω....
αντε να κανουμε την επαναληψη με το καλο...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Μετά την εμπειρία μου στο Αττικό trail δεν θα σου πρότεινα να κάνεις τετοιου είδους αγώνες.Δεν είναι θέμα οδηγικής ικανότητας αλλα φυσικήςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Το ξέρω... αλλά αν το Rally Raid ήταν όπως το χτεσινό, φαντάζομαι το Trail.....
, ειχε κάποια κομάτια που το 950 ΔΕΝ χώραγε δεν πα να ήσουν και ο Joël Smets
.
Αλλα λένε ότι στην Πάτρα θα είναι πιο βατό, ώστε να περνάν και τα μεγάλα.
Κάτσε κρίνε και αποφάσισε.
Αν θα έρθει και ο Κατανας τότε θα ξέρεις σίγουρα οτι θα περάσεις και έναν:rotflmao:
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Για Πατρα εχω πλεροφοριες:a13:
Η διαδρομη που σχεδιαζοταν να περασει απο ψηλη διαβαση εχει...ενα μετρο χιονι οποτε ακυρον
Θα ειναι(οπως λεει το πουλακι) ΒΑΤΗ διαδρομη,λιγοτερο απο 200 χλμ,με τις γνωστες λασπουριες και τα ρεματακια.
Επαναλαμβανω οτι η πηγη μου με διαβεβαιωσε οτι η διαδρομη θα ειναι βατη απο ολους,κι αν σε καποια σημεια υπαρχει ζορι θα παιξουν καβατζες για να περασουν ολοι!
Σιγουρα οποιοι ερθετε θα απολαυσετε ωραια τοπια που τα διασχιζουν χωματοδρομοι με ωραια λασπη για παιγνιδι!
Ριχτε μια ματια και εδω!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Θα προτιμήσω αντί να κατέβω Πάτρα, να πάω για μια προπόνηση στο Λουτράκι, μιας και οι ημερομηνίες συμπέφτουν. Άλλωστε, ένας αγώνας το μήνα, νομίζω είναι αρκετός !![]()
Το κρίμα είναι, οτι χάνω σίγουρα το επόμενο RR γιατί συμπέφτει με μεγάλη έκθεση δουλειάς στη Θεσσαλονίκη...![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αυτή είναι η διαδρομή για τα 4χ4 φαντάζομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
[B]Για Πατρα εχω πλεροφοριες:a13:
Θα ειναι(οπως λεει το πουλακι) ΒΑΤΗ διαδρομη,λιγοτερο απο 200 χλμ,με τις γνωστες λασπουριες και
Το πουλάκι είπε τίποτες για την enduro?
Γιαννη θα πάρεις μέρος?![]()
![]()
Η διαδρομη απο οτι ειναι πιθανοτερο θα ειναι Η ΙΔΙΑ(αν οχι ολοκληρη,το μεγιστο κομματι) για ολα τα οχηματα,αρα βατη!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αυτή είναι η διαδρομή για τα 4χ4 φαντάζομαι.
Το πουλάκι είπε τίποτες για την enduro?
Γιαννη θα πάρεις μέρος?![]()
![]()
Θα παρω μερος αφου βρηκαμε και ανθρωπους να χορηγησουν![]()
Επαναλαμβανω οτι η πληροφορηση μου λεει οτι πρωτος στοχος των παιδιων που σχεδιαζουν την διαδρομη ειναι να ειναι ΒΑΤΗ για ολους![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Η διαδρομη απο οτι ειναι πιθανοτερο θα ειναι Η ΙΔΙΑ(αν οχι ολοκληρη,το μεγιστο κομματι) για ολα τα οχηματα,αρα βατη!
Θα παρω μερος αφου βρηκαμε και ανθρωπους να χορηγησουν![]()
Επαναλαμβανω οτι η πληροφορηση μου λεει οτι πρωτος στοχος των παιδιων που σχεδιαζουν την διαδρομη ειναι να ειναι ΒΑΤΗ για ολους![]()
Aπο το off-road.gr που είναι συνδιοργανωτές:
"Ο βαθμός δυσκολίας αναμένεται υψηλός αλλά και χαμηλός για τις μοτοσυκλέτες, αφού θα υπάρχουν δύο διαδρομές πλοήγησης! Μία με στενότερα περάσματα και μονοπάτια για αναβάτες enduro και μία πιο ανοιχτή, την οποία θα ακολουθήσουν τα αυτοκίνητα, οι «γουρούνες» αλλά και όσοι οδηγοί μοτοσυκλετών το επιλέξουν. Θα είναι έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία σε μοτοσυκλέτες Οn-Off ακόμη και μεγάλου κυβισμού, να λάβουν μέρος, εξοπλισμένες με τα κατάλληλα λάστιχα."
Tελικά τι απο τα 2 ισχύει?![]()
![]()
![]()
oti grafei o DOC... μετα απο κάθε αγώνα ξαναδιαβαζω τις προειδοποιήσεις του... και έναι σε όλες σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Tελικά τι απο τα 2 ισχύει?![]()
![]()
![]()
Αν τελικα υπαρξουν δυο διαδρομες θα δουμε τι θα κανουμε.Σε προχειρη συσκεψη με αλλους υποψηφιους συναγωνιζομενους λεμε οτι μαλλον(επειδη θελουμε να ευχαριστηθουμε οδηγηση και να χαρουμε και κανα ομορφο τοπιο) θα ακολουθησουμε την ευκολη διαδρομη
Βεβαια απο την περσινη μου εμπειρια ΔΕΝ θα ελεγα οτι ειναι οτι καλυτερο η συμβιωση(στην ιδια διαδρομη) με τζιπ,ATV και αλλα πλασματα του διαβολου!
Ισως η δυσκολη διαδρομη να ειναι και καλυτερη απο την αποψη του να μην εισαι μαζι με αλλα οχηματα...
Τεσπα οσοι κατεβειτε μπορουμε να κανουμε ενα μινι συμβουλιο και να αποφασισουμε!
Εσυ φφφφφφανταστικε Γουϊνυ θα συμμετεχεις?