Σελίδα 8 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πέστο στον έλληνα γονιό που το μόνο όνειρο είναι να δει το βλαστάρι του "επιστήμονα" :a31:

Απλά πράγματα, δεν είναι όλα για όλους..

που έλεγε και μια ψυχή κάποτε...
    πολυ σωστα τα λες!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Ρε παιδιά και τώρα υπάρχουν μεγάλα μυαλά που έχουν ανακαλύψει πράγματα, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά...

Δεν είναι μηχανή, δεν είναι ανταλλακτικό της μηχανής, δεν είναι τεχνολογία διασκέδασης, δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει!!!
    Σ' ευχαριστώ μικρή..... αλλά μην τα λες.... κοκκινίζω
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Καπταιν να μπω τωρα?
    ΝΤΟΥ !!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Καπταιν να μπω τωρα?

μπες ...

γιατί έχουμε γεμίσει εδώ μέσα από αρχαιολαγνική τεστοστερόνη γαλανόλευκου χρώματος και αλτρουισμό ευθυνών και φιλετάκια στρουθοκάμηλου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Το αρχικό θέμα ήταν οι 300 του Λεωνίδα; Ο Κολοκοτρώνης; Οι ήρωες της επανάστασης; Ο ακράνωτος με τη Varadero που έγραψε κάποιος; Πως τα μπερδεύετε όλα έτσι ρε γαμώτο...

Υπήρχε ένα γράμμα το οποίο έγραφε ένας συλληφθέντας. ΑΥΤΟ είναι το θέμα μας, γύρω από αυτό. Πως τα μπλέξατε όλα πάλι;
    Το ζήτημα είναι αν πιστεύουμε όλα ή μέρος όσων λέει. Και επίσης αν φέρονται με αυτόν τον τρόπο οι αστυνομικοί και οι δικαστές, αν δηλαδή το πιστεύουμε κι αυτό και τέλος εφόσον το πιστεύουν εάν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και κατά πόσο βοηθούν την Πολιτεία και την κοινωνία τέτοιες αντιδράσεις.
    Τόσο απλά! να το ξαναπιάσουμε λοιπόν από την αρχή;

(μη γράφεις με κεφαλαία γιατί ειναι σα να φωνάζεις)

Επι της ουσίας, αυτοί για τους οποιους είσαι περήφανος δεν έχουν καμία σχέση με εσένα, εμένα και τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια των νεοελλήνων, που ούτε ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια μας....

Ατυχώς για τους αρχαίους, μένουμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο...

ΓΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣΟΛΑ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δυστυχώς για μας, εσένα σε ανακαλύψανε... :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

σταμάτα να βάζεις ρουζ μωρή κυρία....

θα σε δει καμιά Αριστοτελική προτομή και θα σου κλείσει το μάτι και μετά θα τρέχεις στον ευαγγελάτο για το θαύμα της προτομής της ματοκλείουσας και θα κλείσει πάλι ο Αγ.Παντελεήμονας Αχαρνών για τριήμερο δημόσιο προσκύνημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?

γιατί μωρέ, ξέρεις?

κάλλιστα ο πρόγονός σου, του 1650, θα μπορούσε να είναι (με τα τωρινά γεωγραφικά σύνορα) Ιταλός, Τούρκος, Ρουμάνος, Γερμανός, Εβραίος, Αραβας άντε και βυρσοδέψης από τα Γιάννενα...

και μη μου πεις ότι είναι σίγουρα ο τελευταίος... γιατί θα του είχε γίνει η φούτσα μελιτζάνα για να σπείρει όλους τους σημερινούς 10 εκατομ. Ελληνάρες...

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ...αλλα απο την αλλη πλευρα, δεν σε ειδα να απαντας για τη σταση προς τους ενστολους...

συκα συκα, σκαφη σκαφη!
    Κοιτα να πώ την αλήθεια που παρακολουθώ Γενικές,Διαμάχες και Αστεία

Αλλά η στάση των φοιτητών και των κάθε φοιτητών απέναντι στους ενστολους είναι εν μέρη φυσιολογική. Οταν βλέπεις αυτούς να βαράνε συνταξιούχους και όποιων διαδηλώνει ε τότε και μόνο που θα τον δώ μπροστά μου θα τον βρίσω.ΔΛΔ επειδή τον βρίζεις αυτός θα αρχισει με τα χημικά και τα γλοπ;;;
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

όσο για το σημείο που γέλασες πιστεύεις πραγματικά ότι η πραγματική μας ιστορία ως έθνος υπερβαίνει τα 150 χρόνια?

Βλέπω από τα 100 το πήγες στα 150 (με λίγι πίεση θα το ανεβάσουμε και άλλο σιγα σιγά
    )

Δεν νιώθεις περήφανος για τον Σωκράτη, και για πολλούς άλλους που έχουν μείνει στην Ιστορία πέραν τα 150 χρόνια που αναφέρεις?

Ευτυχώς είμαστε λαός με μεγάλη ιστορία και θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι μαθαίνουν από αυτή. Την πραγματική ιστορία δεν μπορείς να την απομονώσεις στα Χ χρόνια που θέλεις να διαλέξεις, γιατί έτσι την σβήνεις όλη.
    Γιαυτό η πρότασή σου μου φάνηκε αστεία. Μπορεί να εννοείς κάτι διαφορετικό που δεν το έπιασα.

Σεβαστές όλες οι απόψεις. Πάντως εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και δεν θέλω-χρειάζεται να το αιτιολογήσω αυτό. (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα)
    ---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    (είπαμε όχι κεφαλαία, το βιολί σου εσύ...)

τεσπά...

Μπορεί ΕΝΑΣ κάτοικος αυτής της ρημάδας χώρας να μου αποδείξει οτι είναι απογονος των αρχαίων ελλήνων;

Αυτό εννοώ περι σκούφιας. Απο τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο περασαν (και έμειναν) Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες

και ίσως κι άλλες εθνικότητες...

Δεν άφησαν το γενετικό τους σημάδι όλοι αυτοί οι λαοί;

Απλά πράγματα... Όσοι πιστεύετε οτι το bloodline σας κρατάει κατ' ευθείαν απο τον οίκο των Αλκμενιδών του Περικλη... δικαίωμά σας

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Πάντως εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και δεν θέλω-χρειάζεται να το αιτιολογήσω αυτό.
    (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα)

Βρε συ...

δε λέω να μην είσαι περήφανος για τα επιτεύγματα των κατά γεωγραφικής κληρονομιάς προγόνων μας... αλλά

αισθάνεσαι περήφανος για την ελλάδα σήμερα?

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    (είπαμε όχι κεφαλαία, το βιολί σου εσύ...)

τεσπά...

Μπορεί ΕΝΑΣ κάτοικος αυτής της ρημάδας χώρας να μου αποδείξει οτι είναι απογονος των αρχαίων ελλήνων;

Αυτό εννοώ περι σκούφιας. Απο τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο περασαν (και έμειναν) Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες
    τους Αυστραλους (κανγκουρες) ξεχασες ρε ρεμαλι!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    μπες ...

γιατί έχουμε γεμίσει εδώ μέσα από αρχαιολαγνική τεστοστερόνη γαλανόλευκου χρώματος και αλτρουισμό ευθυνών και φιλετάκια στρουθοκάμηλου...
    ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΠΩΣ).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ
    ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ.
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ Η ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

Σελίδα 8 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF