Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 199

Θέμα: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ

ΕΙΠΑΜΕ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ .ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΟΣΙ ΤΟΝ ΣΤΟΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙ=ΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΤΟ ΧΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΡΟΣΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΟΥΚΑΤΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Kαι εγώ περιμένω επίθεση απο το Γιατρό αλλά όχι στο Στονερ γιατί πιστεύω θα ε'ιναι πίσω απο την πεντάδ
    α ή κάπου εκεί! Ή τουλάχιστον το έυχομαι!
    Ρε συ titan τον αδικεις τον Stoner.Σε μια δυσκολη πιστα τα πηγε παρα πολυ καλα.
    Και εγω πονταρω στις ικανοτητες του Valle αλλα τον εχουν προδωσει τα ελαστικα και ισως
    καποιες δικες του επιλογες.Παντως βλεπω ντερμπυ μεχρι τελους.:a017: :a017: :a017:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Νέο μέλος
    basika goustaro pou den einai monopoleio pia o rossi.opws einai ta pragmata twra yparxei synagwnismos kai den ksereis poios tha bgei prwtos opws pio palia pou eleges tha bgei o rossi prwtos ektos an kanei malakia!
    einai wraio na ksereis oti kapoios h kapoioi mporoun na xtyphsoun sta isa ton doctora

Pε σείς μου τι δίνει ο Στόνερ γιατί ο Γιατρός τον έχει στις στροφές...
    Και ο Hayden γιατί είναι αντιπαθητικός και ψωνάρα!

Ξέρεις τί είναι να προσπαθείς να περάσεις στις στροφές και να σε κόβει ο άλλος και μόλις βρέις τρύπα και τον περάσεις και έχεις κάνει και 2-3 sec διαφορά μόλις πιάνει ευθεία να καλύπτει τη διαφορά και να σου ρίχνει και 2 sec και άντε πάλι απο την αρχή!

Σας έχει συμβεί στη πίστα να είστε με πιό αδύναμο μηχανάκι(400-600) και μπροστά ένα δυνατό(1000) να σου σπάει τα νεύρα που σε κόβει και μόλις τον περάσεις στις στροφές σε ξαναπερνά το 'ιδιο κουλάδι στην ευθεία και άντε πάλι απο την αρχή! Και μή μου πείς βγές στα πίτς για λίγο και ξαναμπές γιατί αυτό στα MOTOGP δε γίνεται!

Δεν τα έχω με τον Στόνερ μόνο αλλά και με τη Duc που είναι πιό δυνατή και χαλάει όλη τη φάση είναι λές και η duc δε πέρασε ποτέ απο τα 1000 στα 800...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    .............
    Ξέρεις τί είναι να προσπαθείς να περάσεις στις στροφές και να σε κόβει ο άλλος και μόλις βρέις τρύπα και τον περάσεις και έχεις κάνει και 2-3 sec διαφορά μόλις πιάνει ευθεία να καλύπτει τη διαφορά και να σου ρίχνει και 2 sec και άντε πάλι απο την αρχή!

Σας έχει συμβεί στη πίστα να είστε με πιό αδύναμο μηχανάκι(400-600) και μπροστά ένα δυνατό(1000) να σου σπάει τα νεύρα που σε κόβει και μόλις τον περάσεις στις στροφές σε ξαναπερνά το 'ιδιο κουλάδι στην ευθεία και άντε πάλι απο την αρχή! Και μή μου πείς βγές στα πίτς για λίγο και ξαναμπές γιατί αυτό στα MOTOGP δε γίνεται!
    Λες να μην μου εχει συμβει, multi εχω... :rotflmao:

Δεν τα έχω με τον Στόνερ μόνο αλλά και με τη Duc που είναι πιό δυνατή και χαλάει όλη τη φάση είναι λές και η duc δε πέρασε ποτέ απο τα 1000 στα 800...
    :rotflmao: να μαζεψουμε υπογραφες να τρεχει η ducati με monster 620...:rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Οχι ας σαμποτάρουμε απλά την Ντουκ

Νέο μέλος
    symfwno na thn sampotaroume thn poutan@

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    [B]Pε σείς μου τι δίνει ο Στόνερ γιατί ο Γιατρός τον έχει στις στροφές...
    Και ο Hayden γιατί είναι αντιπαθητικός και ψωνάρα!

Ξέρεις τί είναι να προσπαθείς να περάσεις στις στροφές και να σε κόβει ο άλλος και μόλις βρέις τρύπα και τον περάσεις και έχεις κάνει και 2-3 sec διαφορά μόλις πιάνει ευθεία να καλύπτει τη διαφορά και να σου ρίχνει και 2 sec
    Ρε συ Titan o Rossi εχει ολο τον κοσμο στις στροφες αυτη ειναι η τεραστια διαφορα του απο ολους.Οσο για την DUKATI μην ξεχνας οτι μια μηχανη με τετοια δυναμη ειναι πολυ δυσκολοδηγητη και κυριως στις στροφες.Ειναι ωραιο να υπαρχει ποικιλια μηχανων και οδηγων
    οπως και αγωνια για τον νικητη.Οσο για τον αμερικανο μην ασχολεισαι πια με αυτον.Ενας συνηθισμενος απλος οδηγος για συμπληρωμα.
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ρε συ Titan o Rossi εχει ολο τον κοσμο στις στροφες αυτη ειναι η τεραστια διαφορα του απο ολους.Οσο για την DUKATI μην ξεχνας οτι μια μηχανη με τετοια δυναμη ειναι πολυ δυσκολοδηγητη και κυριως στις στροφες.Ειναι ωραιο να υπαρχει ποικιλια μηχανων και οδηγων
    οπως και αγωνια για τον νικητη.Οσο για τον αμερικανο μην ασχολεισαι πια με αυτον.Ενας συνηθισμενος απλος οδηγος για συμπληρωμα.

Σωστός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Τα συγχαρητήρια μου! Ξανά και ξανά. Λατρεύω που κάποιοι δεν μετακινούνται στο τόσο από τις απόψεις τους! Πάλι συγχαρητήρια. Αλλά προσέξτε γιατί το πολύ αμετακίνητο καταντάει παράλογο μετά γίνεται εμμονή και στο τέλος... μαλακία!
    Το λέω αυτό γιατί κάποιοι εδωμέσα έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν. Θέλετε κύριοι να μας πείσετε για πράγματα που είδαμε;
    Τι λάστιχα και μαλακίες και γκαντεμιές και ατυχίες ο γιατρός; Γιατί ρε σεις δεν απαντάτε ΠΟΤΕ (καλά σχεδόν ποτέ) στις απλές ερωτήσεις που σας κάνουν;
    Όπως: Οι άλλοι δεν έχουν ατυχίες; Δεν έχουν στραβές; Γιατί όταν παθαίνει κάτι ο Βάλε είναι γκαντεμιά κλπ. ενώ όταν παθαίνουν οι άλλοι είναι οτιδήποτε άλλο;
    Στην τελική για μισό ρε αστέρια. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στη Γαλλία. Ευρώπη! Και με βροχή. Όλα υπέρ του δηλαδή. Κι έπεσε ένα κάρο κόσμος. Πάλι άλλοι παράγοντες φταίνε που δεν αυτός;
    Λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει παίδες.
    Κι εφόσον ξέρετε νομίζω να βλέπετε Motogp ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δείτε με αμεροληψία τα λάθη και τις μαλακίες που έχει κάνει φέτος. Έχει ξεσκιστεί να χάνει τη γραμμή του και να βγαίνει έξω. Και γι αυτό άλλοι πάλι φταίνε;
    ΑΜΑΝ ρε παλλουκάρια. Δεν είναι τα Motogp ο Ρόσι. Αλλιώς κάντε έναν σύλλογο ανάφτε και μια λαμπάδα κι ένα καντήλι και καθίστε και κάντε τάματα όλη την μέρα.

Φιλε alximistis κανεις δεν ειπε οτι ο ROSSI ΔΕΝ κανει λαθη.Ισα ισα στους τελευταιους
    αγωνες εχει παρακανει...ΑΛΛΑ ειναι ο μοναδικος που μπορει και πρωταγονιστη παρολα αυτα.
    Ποιος αλλος μπορει;Π.Χ ο HAYDEN ο οποιος εχει φετος ατυχιες οχι ομως περισσοτερες απο τον
    ROSSI περσυ,βρισκεται στο πουθενα ενω ο ιταλος περσυ τον κοντραρε μεχρι το τελος.
    Καθε χρονο η ιδια ιστορια.Αν ο ROSSI δεν εχει προβληματα ψαξτε για τον δευτερο,εαν εχει θα παιξει μεχρι τελος τον οποιοδηποτε που του πανε ολα δεξια.Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ο μοναδικος που πρωταγονιστη καθε χρονο ενω αυτο δεν το κανει αλλος
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τα συγχαρητήρια μου! Ξανά και ξανά. Λατρεύω που κάποιοι δεν μετακινούνται στο τόσο από τις απόψεις τους! Πάλι συγχαρητήρια. Αλλά προσέξτε γιατί το πολύ αμετακίνητο καταντάει παράλογο μετά γίνεται εμμονή και στο τέλος... μαλακία!
    Το λέω αυτό γιατί κάποιοι εδωμέσα έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν. Θέλετε κύριοι να μας πείσετε για πράγματα που είδαμε;
    Τι λάστιχα και μαλακίες και γκαντεμιές και ατυχίες ο γιατρός; Γιατί ρε σεις δεν απαντάτε ΠΟΤΕ (καλά σχεδόν ποτέ) στις απλές ερωτήσεις που σας κάνουν;
    Όπως: Οι άλλοι δεν έχουν ατυχίες; Δεν έχουν στραβές; Γιατί όταν παθαίνει κάτι ο Βάλε είναι γκαντεμιά κλπ. ενώ όταν παθαίνουν οι άλλοι είναι οτιδήποτε άλλο;
    Στην τελική για μισό ρε αστέρια. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στη Γαλλία. Ευρώπη! Και με βροχή. Όλα υπέρ του δηλαδή. Κι έπεσε ένα κάρο κόσμος. Πάλι άλλοι παράγοντες φταίνε που δεν αυτός;
    Κι εφόσον ξέρετε νομίζω να βλέπετε Motogp ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δείτε με αμεροληψία τα λάθη και τις μαλακίες που έχει κάνει φέτος. Έχει ξεσκιστεί να χάνει τη γραμμή του και να βγαίνει έξω. Και γι αυτό άλλοι πάλι φταίνε;
    ΑΜΑΝ ρε παλλουκάρια. Δεν είναι τα Motogp ο Ρόσι. Αλλιώς κάντε έναν σύλλογο ανάφτε και μια λαμπάδα κι ένα καντήλι και καθίστε και κάντε τάματα όλη την μέρα.
    Δεν έχεις παντού άδικο,
    αλλά το θρέντ λέγεται ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ και γι'αυτό σε αυτό τρο θρεντ σχολιάζουμε ότι έχει σχέση με την απόδοση του Γιατρού και με τα συμβάντα που τον επηρεάζουν...

Δε λέγεται το Θρεντ ουτε MOTOGP ούτε Shinya Nakano

Και στο κάτω κάτω μερικοί εδω μέσα είναι φανατικοί!

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΣΩΣΤΟΣ

Δεν έχεις παντού άδικο,
    αλλά το θρέντ λέγεται ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ και γι'αυτό σε αυτό τρο θρεντ σχολιάζουμε ότι έχει σχέση με την απόδοση του Γιατρού και με τα συμβάντα που τον επηρεάζουν...

Δε λέγεται το Θρεντ ουτε MOTOGP ούτε Shinya Nakano

Και στο κάτω κάτω μερικοί εδω μέσα είναι φανατικοί!
    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΤΙΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ .
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ? :rotflmao: :rotflmao:
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ ? :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Γιατί ρε σεις δεν απαντάτε ΠΟΤΕ (καλά σχεδόν ποτέ) στις απλές ερωτήσεις που σας κάνουν;
    το να πεφτεις λογω βροχης μπροστινου κλπ ειναι μαλλον δικο σου λαθος, οχι ατυχια.

ατυχια ειναι να τα φτυνει το λαστιχο η το μηχανακι.η λαθος επιλογη της γιαμαχα δν ειναι ατυχια.

συνηθως μονο ο παραγων γκαντεμια, κ για το 2007 τελικη ταχυτητα δν αφηνουν το βαλε να νικησει.συνηθως λεω.

ειπαμε ο ροσσι λαθη οπως καθυστερημενα φρενα τα εκανε παντα, απλα το μηχανακι του δν ηταν τοσο πισω κ του εδινε τη δυνατοτητα να ανακαμπτει.πχ μουτζελλο 06

τωρα τα τζιπι εγω ξεκινησα να τα βλεπω λογω ροσσι κ θα συνεχισω κ μετα απ αυτον, αλλα πολυς κοσμος οχι.ο περισσοτερος κοσμος ,μη φανατικος με τους αγωνες οπως εμας που παρακολουθουμε, θα λεει αυτος ειναι ο βαλεντινο..ποιοι ειναι πισω του? ποιοι ειναι μπροστα του?

κ κανεις απ αυτους που ερχονται δν νομιζω να εχει την ισχυρη προσωπικοτητα του βαλε ωστε να κανει περισσοτερο κοσμο να παρακολουθει το σπορ.ο ροσσι κυριως, μονος του, με τις πραξεις εντος κ εκτος πιστας αυξησε πολυ τη θεαματικοτητα του σπορ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

Re: ΣΩΣΤΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    .......
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ ? :rotflmao: :rotflmao:

........

Κοιτα μπροστα......πιο μπροστα..... εκει εκει στο βαθος.... +21

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η τρέλα ''βαράει'' με μπλέ χρώμα
    από chico82 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2010, 14:13
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2009, 13:04
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2