Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ασε που πάει με καινουργια λάστιχα μέσα στις πρόκες.... αποτέλεσμα ανεκτίμητο.....![]()
:rotflmao:
![]()
Θα μΕ τα πεις από κοντά στις Σέρρες ???
![]()
Ασε που πάει με καινουργια λάστιχα μέσα στις πρόκες.... αποτέλεσμα ανεκτίμητο.....![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οι "κακες γλωσσες" ειναι απλα :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι αυτός που τις ξέρει λάθος κάνει... λένε κακές γλώσσες....![]()
Οχι θα πηγαινω στο αντιθετο ρευμα (πανω σε ΤΥΦΛΗ στροφη), για ν' απομακρυνθω απ' τα "εργα", σαν μερικους-μερικους...Ασε που πάει με καινουργια λάστιχα μέσα στις πρόκες.... αποτέλεσμα ανεκτίμητο.....![]()
![]()
![]()
100 χλμ (ασφάλτινα) 3+ ώρες; Φέρε το νερό της φωτιάς......Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το θέμα είναι ότι όταν βρήκατε βουλκανιζατερ, βάζατε το τροχό με την κόντρα ανάποδα, στον αέρα, στο πουθενά..... έτσι λένε οι άλλες κακές γλώσσες.... κι εγώ που νόμιζα ότι το για να βάλουν έναν τρόχο 3 μαντράχαλοι θες 1-2' (σε συνθήκες απόλυτου σκότους)Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οι "κακες γλωσσες" ειναι απλα :a24:![]()
Οχι θα πηγαινω στο αντιθετο ρευμα (πανω σε ΤΥΦΛΗ στροφη), για ν' απομακρυνθω απ' τα "εργα", σαν μερικους-μερικους...![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το θέμα είναι ότι όταν βρήκατε βουλκανιζατερ, βάζατε το τροχό με την κόντρα ανάποδα, στον αέρα, στο πουθενά..... έτσι λένε οι άλλες κακές γλώσσες.... κι εγώ που νόμιζα ότι το για να βάλουν έναν τρόχο 3 μαντράχαλοι θες 1-2' (σε συνθήκες απόλυτου σκότους)![]()
Ο πιτσιρικας ΔΕΝ περασε το φρενο στην υποδοχη κι εγω ΔΕΝ εβλεπα τιποτα εκει μεσα (σε συνθηκες απολυτου σκοτους)...![]()