Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 132

Θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    καπου το 1999 με το kawasaki kaze-r 115 πατρα ζακυνθος δικαβαλο......(λιγα χλμ.λογω καραβιου)

αλλα το πρωτο με μπολικα χλμ.ηταν πατρα-ζαχαρω.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Μανιβελάτο μέλος
    Θα σας πω αύριο που θα πάω Ηράκλειο Άγιο με το καινούριο.. με το mtx 50 έχω πάει μέχρι χερσόνησσο..εκεί κώλοσα μην το πάρω στο χέρι και γύρισα πίσω..

Παλαιό μέλος
    αν και με αρκετη καθηστεριση θελω να σας πω και εγω την δικια μου εμπειρια.η πρωτη μεγαλη βολτα ηταν το 96 με στογγυλοφαναρο 72cc honda απο αθηνα λουτρακι χωρις φυσικα διπλωμα!φυσικα δικαβαλο με εναν φιλο που τωρα πια δεν μιλαμε!πλακα ειχε.αθανατο το παπακι μου τοτε.τα καλοκαιρια δουλευα κουριερ και εκανα 150 χλμ την μερα μεσα στην αθηνα.καθε πρωι που ξεκινουσα για την δουλεια εκανα το σταυρο μου και ελεγα (παναγιτσα μου μονο μην σκοτωθω),γιατι παντα κατι μου συνεβαινε.τελος παντον απο τοτε κυλισε πολυ νερο στο αυλακι μεγαλωσα(λεμε τωρα), πηρα αμαξι γυρισα με αυτο ολη την ελλαδα και οχι μονο και τωρα στα 32 μου ενεκα τις οικονομικες μου δυσκολιες,πουλησα το αμαξι και ξαναπηρα παπακι!(125cc)αυτο θα πει εχει ο καιρος γυρισματα!!!!τωρα ζω μονιμα στη δραμα και με αυτο γυριζω τις κοντινες πολεις(ξανθη ,καβαλα κτλ).τωρα λοιπον μου εχει καρφωθει η ιδεα να παω με αυτο ισπανια!
    μηπως ειμαι τρελος?μηπως τα χω χαμενα?σιγουρα ναι!!!!
    σας παρακαλω βοηθηστεμε!

sorry για τα ορθογραφικα αλλα δε τα καταφερνω

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tigionapas
    αν και με αρκετη καθηστεριση θελω να σας πω και εγω την δικια μου εμπειρια.η πρωτη μεγαλη βολτα ηταν το 96 με στογγυλοφαναρο 72cc honda απο αθηνα λουτρακι χωρις φυσικα διπλωμα!φυσικα δικαβαλο με εναν φιλο που τωρα πια δεν μιλαμε!πλακα ειχε.αθανατο το παπακι μου τοτε.τα καλοκαιρια δουλευα κουριερ και εκανα 150 χλμ την μερα μεσα στην αθηνα.καθε πρωι που ξεκινουσα για την δουλεια εκανα το σταυρο μου και ελεγα (παναγιτσα μου μονο μην σκοτωθω),γιατι παντα κατι μου συνεβαινε.τελος παντον απο τοτε κυλισε πολυ νερο στο αυλακι μεγαλωσα(λεμε τωρα), πηρα αμαξι γυρισα με αυτο ολη την ελλαδα και οχι μονο και τωρα στα 32 μου ενεκα τις οικονομικες μου δυσκολιες,πουλησα το αμαξι και ξαναπηρα παπακι!(125cc)αυτο θα πει εχει ο καιρος γυρισματα!!!!τωρα ζω μονιμα στη δραμα και με αυτο γυριζω τις κοντινες πολεις(ξανθη ,καβαλα κτλ).τωρα λοιπον μου εχει καρφωθει η ιδεα να παω με αυτο ισπανια!
    μηπως ειμαι τρελος?μηπως τα χω χαμενα?σιγουρα ναι!!!!
    σας παρακαλω βοηθηστεμε!

sorry για τα ορθογραφικα αλλα δε τα καταφερνω
    η κατασταση σου ειναι δυσκολη μα απο δραμα Ισπανια? δεν εισαι καλα

οταν πας περνα απο Θεσσαλονικη να με παρεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πήρα την Africa καλοκαίρι 2007, με προυπήρεσία απλά ένα παπί και αυτό απλά γιατί το καλοκαίρι δεν παλεύεται το αμάξι μέσα στην πόλη.

Μέτα απο ένα μήνα και εννοείτε χωρίς δίπλωμα. Κόρινθος - Ζαχάρω, μέσω Τρίπολης και βουνά 185klm φορτωμένος για camping. Και επιστροφή μετά απο δύο μέρες, παραλιακά μέσω Πάτρας 265 klm
    Συνολικά περίπου 600klm σε ένα Σ/Κ άθλος γιατί περιείχε απο πολλά klm σε Εθνική, μέχρι χώμα στο φαράγγι της Νέδας (ελπίζω να την γλίτωσε απο την φωτιά...)

Πρώτη βόλτα την άνοιξη του 92 Αθήνα-Πόρος με RGV Γ 250 για να βρώ ένα φίλο....
    (ο NGK ακούει???)

Πρώτη μεγάλη βόλτα πάλι με το RGV Αθήνα-Πρέσπες από Ρίο-Αγρίνιο-Μεσολόγγι-Πρέβεζα-Γιάννενα-(βόλτα Πάπιγγο και Βίκο)-Καστοριά.

ΑΨΟΓΑ

(και το RGV δεν πήρε χαμπάρι)

Ο NGK ακούει ???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    πρωτη βολτα πριν 8 χρονια με bandit 400v θεσ/νικη-καραμωτη-θασος δικαβαλο.
    για την μοτοσυγκεντρωση.
    μεση ωριεα 150κμ με βροχη.
    ε ρε μ@λ@κιες!!!:a24:
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
    πρωτη βολτα πριν 8 χρονια με bandit 400v θεσ/νικη-καραμωτη-θασος δικαβαλο.
    για την μοτοσυγκεντρωση.
    μεση ωριεα 150κμ με βροχη.
    ε ρε μ@λ@κιες!!!:a24:
    ...κεραμωτη...ωριαια...:a24:
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Καλοκαιρι 1984 μαζι με τον αδελφο μου γυρισαμε ολη την Κερκυρα με ενα ΗΟΝDA CAMINO .Φανταστειτε οτι ειμαστε πανω απο 1.90 και οι δυο.Το μονο που φαινοτανε απανω στο μοτοποδηλατο ηταν χερια και ποδια .Για κρανος και τα σχετικα ουτε λογος.Αφου την βγαλαμε καθαρη τοτε.................

Παλαιό μέλος
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΥΠΕΡΟΧΟ θεμα,η πρωτη μου μεγαλη βολτα, 1988 .ΑΘΗΝΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΕΡΑΤΕΙΝΗ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ,ΕΓΩ με ΗΟΝDA MTX 200R ,το φιλαρακι μου,με ΚΑWASAKI KMX 200,KAI TA ΔΥΟ ΔΙΧΡΟΝΑ,υπεροχο ταξειδι μ.ο. 100 χλμ..ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,μονο λιγο καπνο απο εξατμιση.ΓΙΑ μενα ειναι η πιο καλη κοντινη εκδρομη,ειδικα μετα απο ΙΤΕΑ,Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ,ΕΩΣ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ VSTROM 650 ,BEBAIA KAMMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΤΧ ΤΟΤΕ.

Πρώτη βόλτα ; χμμ. 14/12/2005 (νέοπας) Αθήνα Πάτρα με CB 400 SF. Ξεκίνησα πρωί πρωί με συννεφιά αγνοώντας την ΕΜΥ για τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η διαδρομή περιείχε πολύ ξύλο απο τον αέρα, μαύρα σύννεφα και λίγες σταγόνες εδώ και κεί.
    Φτάνοντας Πάτρα άρχισαν οι καρέκλες...ευτυχώς έφτασα σώος. Αν και αυτή τη διαδρομή την είχα κάνει αμέτρητες φορές με το αυτοκίνητο, ένιωθα σαν να την έκανα πρώτη φορά.

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Πρώτη μεγάλη βόλτα, περυσι την ανοιξη, πατρα-πρέβεζα με Kaze-r
    Ναι το παπακι 115 κυβικών. αυτο εχουμε, με αυτο πηγαινουμε!

Δευτερη και πιο πρόσφατη, τον αυγουστο που μας περασε, αθηνα-πάτρα με το ιδιο οχημα!

Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ

Εγω τι λεω τωρα?.Η πρωτηΜΕΓΑΛΗ βολτα εν ετει 1964,παραμονη Πρωτοχρονιας με νοικιασμενη Φλορετα και συνεπιβατη γειτονακι μου,εγινε μεχρι τον Σκαραμαγκα και με την ψυχη στο στομα μην αργησουμε και δεν φτασουν τα λεφτα για το νοικι.Κορυδαλλος - Σκαραμαγκας τοτε ηταν Autobanh σημερινης Γερμανιας.Απολαυση
    BBBBBBBBB

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    2003 με 600RR Ξυλόκαστρο

μια και μιλάνε οι μεγάλοι......

με solex 25cc με πετάλια και με την μηχανή επάνω στην μπροστινή ρόδα!!!

Περιστέρι- Ωρωπός το Σάββατο και επιστροφή την Κυριακή
    ερεεε :a31:
    και τωρα λέμε στους νεους να προσέχουν:a13::rotflmao:

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ