Καλημερα.
Εγω θα γραψω το εξης. Καλοι οδηγοι αυτοκινητων υπαρχουν πολλοι. Οπως και μοτο. Το θεμα ειναι οτι πρωτα πρεπει να υπακουν στον ΚΟΚ τα αυτοκινητα και μετα τα μηχανακια. Ή εστω ταυτοχρονα.
Λογικο δεν ειναι ρε παιδια? Πως να ειμαι σωστος αφου αμα κανεις μαλακια θα με παρεις σβαρνα.??
Δεν πρεπει να προστατεψω τον εαυτο μου?? Ναι θα παω μπροστα στις διαβασεις και θα παω παντα. Γιατι ετσι ο μαλακας και να θελει (μερικοι θελουν, μην γελατε το εχω δει) δεν μπορει να με ριξει κατω επειδη κοιμαται, επειδη μιλαει στοκινητο, επειδη, επειδη, επειδη...........
Στις οποίες διαβασεις ειμαι με ταχυτητα παντα, για να παω μπρος πισω ωστε να μην ενοχλω τους πεζους. Και ειμαι οκ και δεν ενοχλω, στο μετρο του δυνατου. Ελλαδα ειμαστε. Οι νομοι δεν ισχυουν. Μην το ξεχνατε αυτο. Αμα χτυπησεις κανεις δεν θα ερθει.....
Μιλαω για νορμαλ καταστασεις. Ποτε δεν εχω παρκαρει πανω σε ραμπα ουτε με μοτο ουτε με αμαξι. Με υποχρεωνει ο νομος, αλλα και να μην με υποχρεωνε το ιδιο θα εκανα. Ποτε πανω σε ραμπα. Ειναι ΑΠΛΑ ανθρωπινο.
Ναι εχω δει οδηγους που με βοηθανε να περασω και παντα χαιρεταω. Εχω δει ομως και αλλους που το μονο που θελουν ειναι να με παρουν σβαρνα. Μονο αυτο μπορω να σκεφτω.
Οπως και να εχει εγω δεν θα κολλησω σε νομους και υποχρεωσεις. Ναι υπαρχουν και καλοι και κακοι και στα 2 μεσα. Λιγο ηρεμια απο μενα και κατανοηση. Αυτο.
Φιλικους χαιρετισμους..![]()