Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 108 από 108

Θέμα: Διαβάστε τι άποψη έχουν κάποιοι

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλημερα.

Εγω θα γραψω το εξης. Καλοι οδηγοι αυτοκινητων υπαρχουν πολλοι. Οπως και μοτο. Το θεμα ειναι οτι πρωτα πρεπει να υπακουν στον ΚΟΚ τα αυτοκινητα και μετα τα μηχανακια. Ή εστω ταυτοχρονα.

Λογικο δεν ειναι ρε παιδια? Πως να ειμαι σωστος αφου αμα κανεις μαλακια θα με παρεις σβαρνα.??

Δεν πρεπει να προστατεψω τον εαυτο μου?? Ναι θα παω μπροστα στις διαβασεις και θα παω παντα. Γιατι ετσι ο μαλακας και να θελει (μερικοι θελουν, μην γελατε το εχω δει) δεν μπορει να με ριξει κατω επειδη κοιμαται, επειδη μιλαει στοκινητο, επειδη, επειδη, επειδη...........

Στις οποίες διαβασεις ειμαι με ταχυτητα παντα, για να παω μπρος πισω ωστε να μην ενοχλω τους πεζους. Και ειμαι οκ και δεν ενοχλω, στο μετρο του δυνατου. Ελλαδα ειμαστε. Οι νομοι δεν ισχυουν. Μην το ξεχνατε αυτο. Αμα χτυπησεις κανεις δεν θα ερθει.....

Μιλαω για νορμαλ καταστασεις. Ποτε δεν εχω παρκαρει πανω σε ραμπα ουτε με μοτο ουτε με αμαξι. Με υποχρεωνει ο νομος, αλλα και να μην με υποχρεωνε το ιδιο θα εκανα. Ποτε πανω σε ραμπα. Ειναι ΑΠΛΑ ανθρωπινο.

Ναι εχω δει οδηγους που με βοηθανε να περασω και παντα χαιρεταω. Εχω δει ομως και αλλους που το μονο που θελουν ειναι να με παρουν σβαρνα. Μονο αυτο μπορω να σκεφτω.

Οπως και να εχει εγω δεν θα κολλησω σε νομους και υποχρεωσεις. Ναι υπαρχουν και καλοι και κακοι και στα 2 μεσα. Λιγο ηρεμια απο μενα και κατανοηση. Αυτο.

Φιλικους χαιρετισμους..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    διάβασα το άρθρο αλλά από το ποστ μόνο την πρώτη σελίδα

οπότε δεν ξέρω αν αυτό που θα πω έχει ήδη υποθεί:

το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει σημασία τι θα πεις αλλά πώς θα το πεις

και ο συγκεκριμένος αρθρογράφος με τον τρόπο που γράφει ακόμα κι αν έχει ένα δυο ψήγματα (γιατί παραπάνω δεν έχει) αλήθειας για αρνητικές συμπεριφορές (των οδηγών) και της μηχανής και του αυτοκινήτου με αυτά που γράφει βγάζει μόνο χολή και αδυναμία σκέψης

θα του χτύπησε κανείς τον καθρέφτη και τσαντίστηκε

:rotflmao: :rotflmao:

Παροτι το διαβασα το αρθρο, τελικα δεν νομιζω οτι αυτα που γραφει απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα. Βεβαια μιλαω για τα γεγονοτα (αναρχη συμπεριφορα, κινηση αναμεσα απο αυτοκινητα με μεγαλη ταχυτητα,κινηση πανω στα πεζοδρομια, σταση πανω στις διαβασεις κλπ) και οχι για τις ψυχαναλυτικες ακβροβασιες του τυπου ¨ Άλλοι έχουν αυτήν την αυταρχική ή απαιτητική συμπεριφορά από γεννησιμιού τους, ενώ άλλοι την υιοθετούν στην πορεία.¨.

Ειναι αληθεια οτι αυτα που περιγραφει γινονται συστηματικα. Και δυστυχως αυτες οι συμπεριφορες ειναι καθημερινη πρακτικη μου δυστυχως προσδιδει χαρακτιρισμο σε ολους μας. Αυτη λοιπον η κατηγοριοποιηση-ομαδοποιηση ειναι το χειροτερο απο ολα! Οταν σε δει καποιος πανω σε μηχανη αυτοματως εισαι ¨καμικαζι -τσαντακιας¨ . Ομολογω οτι το κανω και εγω, οταν πχ βλεπω ταξι να σταματαει και να αναβει αλαρμ ΠΡΙΝ σταματησει και να κανει και στη ακρη για να μην ειναι μεσ΄τη μεση του δρομου ομολογω οτι εντυπωσιαζομαι. Ποσοι ομοως ειανι αυτοι? Η ουσια ειναι οτι λογω της ομαδοποιησης που εχω στο μυαλο μου ( Ταχι= μαλακας) οταν βλεπω ταξι περιμενω μια συγκεκριμενη συμπεριφορα. Το Ιδιο συμβαινει και για τα ¨μηχανακια¨.

Οταν πχ με βλεπουν να ανεβοκατεβαινω δυο -τρεις φορες το δρομο για να βρω θεση για να παρκαρω πολλοι γελανε μαζι μου που δεν παρκαρω ¨οπως ολοι οι αλλοι¨.
    Απο την αλλη, πολλοι σε αυτο το φορουμ αναφερονται σε ¨κουτακηδες¨ που δεν ξερουν να οδηγουν κλπ. Αρα και εδω το ιδιο κανουμε.

Τελικα, ειτε οδηγεις αυτοκινητο, ειτε μηχανη, αν δεν εχεις το στοιχειωδη σεβασμο για τους αλλους ειτε οδηγουν μοτο ,ειτε οδηγουν αυτοκινητο,ειτε ειναι πεζοι, σιγα-σιγα δημιουργεις τη κυκλοφοριακη ζουγκλα που ολοι ζουμε καθημερινα. Και εδω θα πρεπει να γινεται η ομαδοποιηση δηλ σ΄αυτους που οδηγουν οπως πρεπει και στους αλλους. Σ΄αυτους που βγαινουν και κανουν τον Σουμαχερ στη Κατεχακη η τον Ροσσι στη μποτιλιαρισμενη Σπυρου Πατση, σ΄αυτους που νομιζουν οτι η διαγραμμιση στα φαναρια ειναι για να σταματανε πανω τους τα μηχανακια (αλλα και τα αυτοκινητα πολλες φορες) αλλα και στους ασχετους (Μοτο η Αυτοκινητα) που κινουνται στην αριστερη λωριδα με 50. Και πολλα αλλα που θελω δυο ωρες( που δεν εχω) να κατσω να τα γραψω.
    Κατα τα αλλα θα πρεπει να πω ξανα οτι κατα τη γνωμη μου η αληθεια δεν απεχει και πολυ απο το , εμπαθες πρεπει να ομολογησω , αρθρο.

Χαρης

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. τι κοινό εχουν...
    από GST στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2006, 10:47
  2. τι κοινο εχουν.......;;;;
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 13:10
  3. Τι κοινο εχουν . . . . . .