![]()
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τρελα το εργαλειο
καλοταξιδο![]()
εσει δεν ελεγες καπου οτι θα παρεις το φειζερ η αλλως ητανε εκεινος?
![]()
Ναι, το 1000 αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο 1098. Αμα δεν ριψοκινδυνέψεις , και περιμένεις να τα έχεις τα φράγκα για να τα δώσεις, και ναπάρεις αυτο που θες, δε κάνεις τίποτα. Μια ζωή την έχουμε. Δε γ@μιέτ@ι. Κι αμα δεν μπορέσω να την ξεπληρώσω, τη δίνω. Το άσχημο της υπόθεσης είναι δεν γίνεται να έχεις αυτή τη μηxανή για όλες τις χρήσεις και χρειάζεται και δεύτερο. Το όνομά του, 990 Adventure. :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
![]()
:a53: :a53: :a53:
τρελα το εργαλειο
καλοταξιδο![]()
εσει δεν ελεγες καπου οτι θα παρεις το φειζερ η αλλως ητανε εκεινος?
![]()
![]()
:a32:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
Ναι, το 1000 αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο 1098. Αμα δεν ριψοκινδυνέψεις , και περιμένεις να τα έχεις τα φράγκα για να τα δώσεις, και ναπάρεις αυτο που θες, δε κάνεις τίποτα. Μια ζωή την έχουμε. Δε γ@μιέτ@ι. Κι αμα δεν μπορέσω να την ξεπληρώσω, τη δίνω. Το άσχημο της υπόθεσης είναι δεν γίνεται να έχεις αυτή τη μηxανή για όλες τις χρήσεις και χρειάζεται και δεύτερο. Το όνομά του, 990 Adventure. :hypnotize![]()
![]()
εισαι τρελος και μ αρεσεις![]()
![]()
![]()
![]()
καλα εκανες ειναι τρελο εργαλειο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, το 1000 αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο 1098. Αμα δεν ριψοκινδυνέψεις , και περιμένεις να τα έχεις τα φράγκα για να τα δώσεις, και ναπάρεις αυτο που θες, δε κάνεις τίποτα. Μια ζωή την έχουμε. Δε γ@μιέτ@ι. Κι αμα δεν μπορέσω να την ξεπληρώσω, τη δίνω. Το άσχημο της υπόθεσης είναι δεν γίνεται να έχεις αυτή τη μηxανή για όλες τις χρήσεις και χρειάζεται και δεύτερο. Το όνομά του, 990 Adventure. :hypnotize![]()
![]()
Poli sintirisi re paidi mou 2 italika ... eidika to 990
Ego tha se protina na paris kana japan gia deutero mixanaki.
Μπα, μου κάνουνε καλύτερη τιμή που θα πάρω δύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Poli sintirisi re paidi mou 2 italika ... eidika to 990
Ego tha se protina na paris kana japan gia deutero mixanaki.
Εξάλλου, στο ίδιο συνεργείο θα τα πηγαίνω για service, οπότε θα αφήνω το ένα και θα παίρνω το άλλο!! ετσι θα γλυτώνω και μετακινήσεις με τραίνο , ή ταξί κλπ. Το ένα θα'ναι σπίτι πάντα. Το άλλο, στο συνεργείο.![]()
Μπα, μου κάνουνε καλύτερη τιμή που θα πάρω δύο.
Εξάλλου, στο ίδιο συνεργείο θα τα πηγαίνω για service, οπότε θα αφήνω το ένα και θα παίρνω το άλλο!! ετσι θα γλυτώνω και μετακινήσεις με τραίνο , ή ταξί κλπ. Το ένα θα'ναι σπίτι πάντα. Το άλλο, στο συνεργείο.![]()
Kathe posa xiliometra theli servis to ducati se eipane?
στα 1.000 (ή και 2.000 αν θέλω) πρώτο service, μετά κάθε 5.000.Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Kathe posa xiliometra theli servis to ducati se eipane?
στα 1000 ή 2000 πρώτο service, μετά κάθε 5.000.
Posa xiliometra to ekanes ?
Χτες το πήρα τι χιλιόμετρα να κάνω? ουτε 150 δεν έγραψα ακόμα! Αφού δεν έχω ουτε πινακίδες, ούτε ασφάλεια! Από την άλλη βδομάδα αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Posa xiliometra to ekanes ?
Χτες το πήρα τι χιλιόμετρα να κάνω? ουτε 150 δεν έγραψα ακόμα! Αφού δεν έχω ουτε πινακίδες, ούτε ασφάλεια! Από την άλλη βδομάδα αυτά.
Giati de ebgales asfalia me ton arithmo plesiou?