στο πρώτο πόστ που σου απάντησα επικροτούσες τη δολοφονία ενός ολόκληρου πλοίου μεταναστών ....με τη φράση "καλά τους έκαναν"Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εγώ ΔΕΝ έκανα ΠΟΥΘΕΝΑ γενικεύσεις και μάθε να διαβάζεις προσεκτικά !!!!!!!!
Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι όλοι οι Αλβανοί είναι κακοί !!!!!!!!!!!
Εσύ πάλι συνεχίζεις την παπαρολογία της γενίκευσης και της υπερβολής !!!!
Το 80% των σπιτιών μας χτισμένο από Αλβανούς ;;;;;;;;;;
Είσαι σοβαρός ;;;;;;;;;;;;
ΑΝ θες να μιλάς σωστά μάθε να μην υπερβάλλεις και να λες τα πράγματα ως έχουν !!!!!!!!!!!
Οι Έλληνες σου ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, οι Αλβανοί σε μεγάλο ποσοστό ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!
Για αυτούς είπα και ξαναλέω ότι πρέπει να διωχθούν και για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και ΟΧΙ μόνο τα τελευταία ποστ ή ότι σε βολεύει και να απαντάς μόνο σε αυτά που θες .......
Σε έχω ρωτήσει 2 φορές ένα παρόμοιο ερώτημα περί των σχέσεών σου με α΄΄οδαπούς μετανάστες και επιτηδευμένα σφυρίζεις αδιάφορα ................
Με πόσους έχεις φιλικές σχέσεις ;;;;;;;;;;;;;;; Μς κανέναν ίσως ;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;;
αυτό τι είναι???
δεν απορρέει απο μια λογική όλοι ίδιοι ειναι και πρέπει να πεθάνουν επειδή ειναι μετανάστες???.....
αν δεν ειναι αυτό γενίκευση τι είναι????
σταματάω να απαντάω γιατί χρησιμοποιείς συνέχεια προκλητικές φράσεις του στυλ "παπαρολογίες"....
αλλά θα απαντήσω και εγώ προκλητικά αφού εκεί το πας...
στην ερώτηση σου για τις συναναστροφές μου, σου έχω απαντήσει....αλλά η βλακεία σου, επηρεάζει τα οπτικά νεύρα και την αντίληψη και δεν ειδες την απάντηση που ήταν έμμεση.....ήθελε και ενα κρητικό πνεύμα αλλά προφανώς εσύ τα θέλεις όλα μασημένα όπως στα προσφέρει η τηλεόραση φαντάζομαι....΄
ε λοιπόν ναι έχω πολλούς φίλους μετανάστες....
Αν θες, μπορώ να σε διαβεβαίωσω ότι κανω παρέα με 22 Αλβανούς και ότι έχω βαλτίσει 45 ρουμάνους...αλλά μεσα απο το ιντερνετ τετοιες διαβεβαιώσεις δεν έχουν κανένα νόημα εφόσον δεν γνωρίζει κανένας την προσωπική μου στάση ζωής για να με κρίνει....
εσύ μπορεί να έχεις βαφτίσει βουλγαρο και να έχεις σκοτώσει και μερικούς Αλβανούς γιατί ήταν παράνομοι....
αν αυτό δεν σε κάνει τατσιστή....τι να πω....