Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 139

Θέμα: tsaliki strikes again

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ρε zman τι σχέση έχουν όλα αυτά με το αν φοράει κάποιος κράνος ή όχι????

Και να σε πω, αν κάνεις εσυ τη μ@λ@κία και μου πεταχτείς από κανά στενό που έχει στοπ, χωρίς κράνος, και έρθω με το αμάξι και σε στείλω στον αγύριστο, γιατί θα πρέπει να τρέχω επειδή εσύ δεν γούσταρες να βάλεις κράνος???

Γιατί θα πρέπει εμένα και τον κάθε εμένα προσεχτικό οδηγό αυτόκινήτου (αν και το 90% είμαι με μηχανή) να με καταδικάσεις σε δολοφονία εξαμελείας επειδή θεωρείς το να μην φοράς κράνος ιδέα και ιδεολογία????

Γιατί θα πρέπει να με ονομάσεις φασίστα που θέλω να φοράνε κράνη όσοι οδηγούν μηχναή γιατί παίζεται εκεί έξω η ζωή μας κάθε δευτερόλεπτο, επειδή δεν μπορώ να μετράω κάθε τρεις και λίγο κι άλλους νεκρούς από έλλειψη προστασίας????

Γιατί πιστεύεις πως δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας και πως το κράνος το φωνάζουμε έτσι, από βίτσιο????

Γιατί θεωρείς πως το κράνος στην τελική είναι κάτι λάθος στο κεφάλι σου??? Γιατί αν το θεωρούσες σωστό θα το φορούσες!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zman

Σημερα απαγορευονται οι πεζοι στο δρομο, εκτος διαβασεων. Αυριο τα ποδηλατα, μεθαυριο οι μηχανες ολοκληρωτικα πηγαινεται στην Κυπρο να παρετε μια ιδεα για το μελλον.

Τι ακριβως συμβαινει στην Κυπρο δηλαδη;

Maira...

Τελικα δεν περιμενα να υπαρχουν τοσοι που θεωρουν οτι το κρανος προστατευει τους προσεκτικους οδηγους ΙΧ απο μηνυσεις

Διαβασε παραπανω για λεπτομερειες μην τα ξαναγραφω. Δυσκολο παντως να βρεθεις στο εδωλιο απο καποιον που παραβιασε STOP.

Απο τα λεγομενα σου και του Trooper αλλα και αλλων φαινεται οτι μονο χωρις κρανος σκοτωνεσαι στην Ελλαδα. Στην Ευρωπη δηλαδη και σε οσες πολιτειες της Αμερικης ειναι υποχρεωτικο και οι κατοικοι σεβονται το νομο, δεν θα επρεπε να σκοτωνεται κανενας.

Η αγωνια σας ειναι τοσο μεγαλη που σας διαφευγει οτι το μονο που με πειραζει ειναι το να βλεπω αυτη τη νοοτροπια απο νεους ανθρωπους. Σε λιγα χρονια πως θα σκεφτεστε δηλαδη;
    Επισης μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι φοραω κρανος οποτε θελω και χωρις να με αναγκαζει κανεις, απλα αναλογα με το πως νιωθω και με τις συνθηκες. Ουτε κοροιδεψα ποτε κανεναν ουτε προσπαθησα ντε και καλα να του αλλαξω γνωμη, σε αντιθεση μ'εσας. Π*&%^&ριες του στυλ πουλαω κρανη και τα παιρνω απο τους φτωχους προλεταριους μοτοσυκλετιστες που κοροιδευω ειναι δικες σας εφευρεσεις. Πελατες απο το φορουμ δεν εχω και ουτε ποτε θα αποκτησω γιατι δεν υπαρχει τιποτα στο μαγαζι που να σας ενδιαφερει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο εκτος αν σας αρεσει κανενα αυτοκολλητο. Μην αναλωνεστε λοιπον στο εμπορικο κομματι, η μονη εμπλοκη που ειχα ποτε με το φορουμ ηταν ενα δωρο για την πιτα (ναι καλα το μαντεψατε, κρανος!!! )
    Για τα ποσοστα κλπ. που φορανε η γουσταρουν η οχι, στο δρομο ειμαι καθε μερα και βλεπω, κι εσεις το ιδιο, αλλα...
    :hypnotize

Για την ουσια της χρησης του κρανους οποιος γουσταρει ας ανοιξει θεμα και ας μου στειλει ΠΜ να αρχισουμε συζητηση. Εχω ΠΟΛΥ υλικο για διαβασμα.

Να υποθεσω επισης οτι συμφωνουσατε με την ωραια εποχη που σου ακινητοποιουσαν/ρυμουλκουσαν το μηχανακι αν δεν ειχες κρανος μεχρι να πας να το φερεις σωστα; Τον θυμοσαστε εκεινον τον εισαγγελεα;

Αγγελε, δεν παιρνω ναρκωτικα..

kalesin, Στην Κυπρο, απαγορευσεις διελευσης, κατασχεσεις για φασαρια και μετατροπες κλπ
    Στην Γαλλια, κατασχεσεις και ποινικες επιπτωσεις για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μετατροπη, οριο 100 ιππων κλπ.
    Στην Αγγλια προταθηκε περιορισμος ολων των μοτοσυκλετων στα 125 κυβικα

Και κοφτες ταχυτητας στα 130, ανακλαστικες λωριδες κλπ.
    Οι Βρυξελλες ειναι δωσε θαρρος στο χωριατη να σ'ανεβει στο κρεββατι και οι επιπτωσει φτανουν εδω με καθυστερηση αλλα μεγενθυμενες. Συνεχιστε εσεις να ασχολειστε με το κεφαλι του αλλου, να δειτε τι ορεξη εχουν οι εμποροι των αυτοκινητων που σας πουλανε τα μηχανακια σας και οι ασφαλιστικες να ασχοληθουν στο μελλον με το δικο σας καλο...
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    τα πραγματα ειναι πολυ απλα

εφοσον στην Γαλλια εγινε περιορισμος στους ιππους και οχι στα κυβικα
    στην αριζονα ακομα χιωνιζει
    στην ελλαδα υπαρχουν σαπιοι πολιτικοι και ντοματες
    για αυτους τους λογους και πολλους αλλους δεν πρεπει να ακολουθαμε κανεναν νομο , πρεπει να νιωθουμε σαν τους χιππιδες ενα πραγμα και να κανουμε οτι μας ερθει στο κεφαλι οπωτε μας ερθει και να μην δινουμε λογαριασμο σε κανεναν

δλδ

ΜΑΙΡΑ

οταν επεσε πανω σου το φορτηγακι - αυτοκινητο επρεπε να βγαλεις μια πεταλουδα και να κοψεις τον τυπο φετες που σε εριξε η το αντιθετο

επρεπε να βγαλει αυτος και να σφαξει εσενα που τολμησες να κανεις πιο κει στη λωριδα

μα καλα? δε ξερεις τι γινετε στην αγγλια? που πας ξεβρακωτη στα αγγουρια?

ΤΡΟΥΠΕΡ

θυμασια τοτε που σου βγηκε με αναστροφη ο παππους?

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ και θα σου πω γιατι

στην Ουγκαντα που λες εχουν εναν νομο που σου λεει οτι απαγορευετε να τραυματιστεις σε τροχαιο
    πας λοιπον αμυαλε και τραυματισζεσε και ζητας και τα ρεστα

εσυ φταις που ετρεχες - κοιταγες την γκομενα - κοιταγες το φαναρι - κοιταγες τον πεζο που πηγε να περασει μην τον πατησεις κλπ κλπκλπ

επισεις δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο πρεπει να σκυβουμε το κεφαλι σε καποια πραγματα.

δλδ

ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ? ΘΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΩ

ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΛΕΕΙ.................................

και γενικα οτι δε μας αρεσει ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ.

δεν σεβομαστε τιποτα και κανεναν μιας και οι πολιτικοι μας και οι ασφαλιστες μας ειναι λαμογια.

ασε να αλλησκοτωθουμε με τον εναν η με τον αλλον τροπο να μαθουν ΑΥΤΟΙ !

ΕΤΣΙ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ

και θα παρουν μια στεναχωριααααααααααααααα ουουουουου τι να σου πω.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ζman, εγώ πάντως το άνοιξα το ποστάκι στις διαμάχες για να μιλήσουμε σοβαρά και όχι για να στη πω, εσύ με έγραψες.

Για το θέμα του Τσαλίκη ένα θα πώ, άμα ήμουνα 16 και έβλεπα στο χαζοκούτι ένα τραγικό τύπο σαν και αυτό που αντιπροσωπεύει ο Τσαλίκης να μου λέει πάρε ένα κράνος θα του έλεγα πάρε τα ®® μου.

Και εκεί θα τέλειωνε η κοινωνική προσφορά του.

[Το κατεβατό κόπηκε από zireous, και πήγε αλλού.]

Γιατί μια διαμάχη δεν πάει στις διαμάχες???
    Τι είν' αυτό που θεωρείται "στραβό κι ανάποδο" και διακαιολογεί την παραμονή του θέματος εδώ???
    Απορίες αλλά όχι παιδικές.

Εντυπωσιάστηκα! Χ@@@κατε θα μου πείτε αλλά εγώ εξακολουθώ να εκστασιάζομαι με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα μερικές φορές.

Ναι ή όχι στη χρήση κράνους?
    Ναι ή όχι στη χρήση ουσιών (του αλκοόλ μη εξαιρουμένου)?
    Ναι ή όχι στις "νόμιμες" μίζες?
    Υπάρχει κάποιος που να δώσει μια ΑΠΟΛΥΤΑ έντιμη (προς τον εαυτό του) απάντηση?
    Νιώθω κοινωνική υποχρέωση να τεθώ υπέρ του "όχι" στα παραπάνω σε κάθε δημόσια συζήτηση. Και θα το έκανα αυθόρμητα. Ίσως για να είμαι πολιτικώς ορθή... ίσως όμως και γιατί μια δημόσια συζήτηση μπορεί να επηρεάσει κάποιους... μπορεί λέω και να τους ωθήσει σε λάθος συμπεράσματα και κατά συνέπεια πράξεις.

Δεν θα ήθελα το παιδί μου να διάβαζε απόψεις όπως το ότι η υποχρεωτική χρήση κράνους καταπατά την ατομική ελευθερία για τον απλό λόγο πως ΘΕΛΩ το παιδί μου ΝΑ ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ!

Σε ιδιωτικές συζητήσεις όπου γνωρίζεις τους συμμετέχοντες, είναι όντως ανέντιμο να υποστηρίζεις κάτι που κι εσύ ο ίδιος πολύ συχνά δεν τηρείς (δεν αναφέρομαι μόνο στο κράνος). Εκεί φίλε zman ευχαρίστως να ανταλάσσαμε απόψεις πάνω σ' αυτό το θέμα και άλλα πολλά. Δεν θα σε αντέκρουα, θα συζητούσαμε και ίσως... να συμφωνούσα σε πολλά μαζί σου.

Πριν χρόνια ισχυριζόμουν πως τα πρόστιμα για ζώνες και κράνη είναι ληστεία από το κράτος.
    Άποψή μου ήταν πως κανείς δεν θα μου επιβάλλει κάτι που αφορά την προσωπική μου ασφάλεια. ΕΓΩ -έλεγα - θα κρίνω ΑΝ και ΠΟΤΕ θα φορώ ζώνη - κράνος.

ΕΓΩ ΦΟΡΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΟΝ αφού τη μοναδική φορά που τράκαρα με αυτοκίνητο σε καραμπόλα σε Εθνική χοντρά, σώθηκα ως εκ θαύματος από τη ζώνη που φόρεσα όταν είδα το προηγούμενο μπλόκο.................................
    Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μάθω με το κράνος.....
    Όμως είναι ακόμα προσωπικό μου θέμα και δεν θα μαλώσω γι' αυτό. Θα παρακινώ όμως (δεν θα πιέσω ποτέ) όσο μπορώ κάθε νέο/α οδηγό να το κάνει ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όχι για τη ληστρική πολιτική κανενός κράτους και καμιάς εξουσίας.

Τώρα χαρακτηρισμοί και λοιπά καθόλου χαριτωμένα, από όσους και όσες εκφράστηκαν, πιστεύω πως είναι άτοπα και χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα για κανέναν. Εκτός αν εκτονωνόμαστε μέσα εδώ.

Ειρήνη υμίν και όλα καλά, ναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    [B]Ζman, εγώ πάντως το άνοιξα το ποστάκι στις διαμάχες για να μιλήσουμε σοβαρά κα όχι για να στη πω, εσύ με έγραψες.

Δεν το ειχα δει, μπαινω τωρα.

Για τελευταια φορα σε αυτο το ποστ, το αν πρεπει να υπαρχει νομος για υποχρεωτικη χρηση κρανους ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ με τη χρησιμοτητα του κρανους. Παρομοιοι νομοι συνιστουν επιλεκτικη μεταχειριση της πολιτειας εναντια σε συγκεκριμενες ομαδες πολιτων και προωθουνται οταν οι αντιδρασεις ειναι περιορισμενες και υποτονικες. Με την λογικη του κρατους πατερα, κρανος θα επρεπε να φορουν υποχρεωτικα και οι πεζοι και ειδικα οι οδηγοι αυτοκινητων και θα ειχε εφαρμοστει τετοια νομοθεσια αν δεν ηταν σιγορο οτι οι αντιδρασεις που θα προκαλουνταν θα επεφεραν σημαντικη ζημια στην κυβερνηση που θα την συνετασσε. Η τακτικη του "ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι" ειναι πολυ προσφιλης σε αδυναμες θεσμικα κοινωνιες και κρατη που δεν εχουν το σθενος η την δυνατοτητα να αντιμετωπισουν τα πραγματικα αιτια ενος προβληματος η εξυπηρετουν πελατειακα συμφεροντα.
    Συνεχεια στις διαμαχες με την ησυχια μας (ελπιζω).

Υ.Γ. Ευη, get a life
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

εγω ξερω ενα πραγμα......
    θελω να ειμαι ελευθερος να αποφασιζω εγω για την ζωη μου......
    αν δεν φορεσω κρανος εγω θα φαω το κεφαλι μου,δικο μου ειναι οτι θελω το κανω!!!!
    αν δεν βαλω ζωνη εγω θα βγω απο το τζαμι κανενας αλλος.
    οποτε καταληγουμε οτι ολοι χεστηκαν για μενα και για σας αλλα να εισπραξουν θελουν,οχι μονο απο τις κλισεις αλλα και απο τους φορους που θα πληρωνες αν ζουσες 70 τουλαχιστον χρονια,απο την ασφαλιση που θα πληρωνες κτλπ.......
    ειμαστε κινουμενα ευρω για αυτους.

η ελευθερια μας εχει καταντησει να ειναι η παρανομια ενω απλως επιλεγουμε εμεις για την ζωη μας....
    δεν ζουμε σε μια δημοκρατια αλλα σε μια ελεγχομενη δημοκρατια......

φιλοι μοτοσυκλετιστες το κρανος ειναι καλο να το φορατε για να συνεχισετε να κανετε βολτες και να χαιρεστε τις μηχανες σας, αλλα ειναι δικαιωμα σας να το εχετε στο σπιτι,παρεα με τους λασποτηρες με τους καθρεπτες και τα φλας.
    ζω γιατι επιλεγω την κουρτινα Α απο την Β, την πορτα Γ απο την Δ,
    και να γραφω οτι θελω και πιστευω στο moto.gr
    και απλως δεχομαι τις επιλογες-απαντησεις του αλλου
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Όσοι συνεχίζετε να νομίζετε ότι το ποστ αυτό αφορά εσάς που δέ γουστάρετε να φοράτε κράνος και ποστάρετε σε αυτό το τόπικ είστε βρωμερές αδερφές.

Όσοι επίσης έχετε την αντίθετη άποψη χωρίς λόγο είσαστε καί εσείς βρωμερές αδερφές.

Στις διαμάχες είναι μια παρόμοια συζήτηση που αφορά αυτό το θέμα, και όποιος αρπάζεται καί εκεί ή/και δε γουστάρει να το συζητήσει είναι επίσης βρωμερή αδερφή.

:rotflmao:

Το βασικό πρόβλημα για όποιον δέν κατέχει το θέμα οδήγηση στην επαρχία είναι η μηδενική εκπαίδευση όσων οδηγούν εκεί και κυρίως των αυτοκινητιστών για τον απλό λόγο του ότι είναι επικίνδυνοι προς τους μοτοσυκλετιστές, και δεν εξαιρούνται οι οδηγοί που φεύγουν από τα αστικά κέντρα για τις διακοπές τους.

Εγώ το έχω ξαναπεί, νά. Τους ξέρω, τους έχω ζήσει τόσα χρόνια, ξέρω τί να προσέχω, εσείς τί κάνετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    εγω ξερω ενα πραγμα......
    θελω να ειμαι ελευθερος να αποφασιζω εγω για την ζωη μου......
    αν δεν φορεσω κρανος εγω θα φαω το κεφαλι μου,δικο μου ειναι οτι θελω το κανω!!!!
    αν δεν βαλω ζωνη εγω θα βγω απο το τζαμι κανενας αλλος.
    οποτε καταληγουμε οτι ολοι χεστηκαν για μενα και για σας αλλα να εισπραξουν θελουν,οχι μονο απο τις κλισεις αλλα και απο τους φορους που θα πληρωνες αν ζουσες 70 τουλαχιστον χρονια,απο την ασφαλιση που θα πληρωνες κτλπ.......
    ειμαστε κινουμενα ευρω για αυτους.

η ελευθερια μας εχει καταντησει να ειναι η παρανομια ενω απλως επιλεγουμε εμεις για την ζωη μας....
    δεν ζουμε σε μια δημοκρατια αλλα σε μια ελεγχομενη δημοκρατια......

φιλοι μοτοσυκλετιστες το κρανος ειναι καλο να το φορατε για να συνεχισετε να κανετε βολτες και να χαιρεστε τις μηχανες σας, αλλα ειναι δικαιωμα σας να το εχετε στο σπιτι,παρεα με τους λασποτηρες με τους καθρεπτες και τα φλας.
    ζω γιατι επιλεγω την κουρτινα Α απο την Β, την πορτα Γ απο την Δ,
    και να γραφω οτι θελω και πιστευω στο moto.gr
    και απλως δεχομαι τις επιλογες-απαντησεις του αλλου

Επειδή έχεις κάποιο δίκιο κατά το ήμισυ και ίσως αυτά που λές προς το τέλος τα έχω κάνει και εγώ, και επειδή δέν έχεις δει τη μηχανή μου, θα σου πώ απλά ότι καί καθρέφτες έχει, καί φλάς, καί πινακίδα στη θέση της (η ουρά λείπει, αλλά η πινακίδα είναι στη θέση της), καί εξάτμιση στα νόμιμα όρια θορύβου, και γαμώ τις μούρες είναι, καί άμα πέσει (που δεν τη παλέυω μέχρι το σημείο να πέσω μόνος μου), τα μανιτάρια θα γλυτώσουνε τα πολλά έξοδα.

Όπως πιθανότατα και εσύ, αφού πλήρωσα τους λογαριασμούς μου, έβαλα κάποια φράγκα στην άκρη για να πάρω τη μηχανή, αλλά φρόντισα να είναι νόμιμη η μικρή γιατί δέ γουστάρω να με σταματάει το κάθε καυλωμένο αρχίδι και να μου τη λέει για κάποια παρατυπία.

Το κρανάκι μου εδώ και χρόνια μαζεύει μύγες, και απλά αλλάζω ζελατίνες, εδώ που τα λέμε, φέτος θα τσιμπήσω καινούριο, πέρυσι παραλίγο να με σκοτώσει μια καριόλα, αλλά μιας και δέν έπεσα δέ χρειάστηκε καν.

Άμα προτιμάς τον εύκολο χαρακτηρισμό 'Κάγκουρας', εγώ μέχρι ένα σημείο σε καταλαβαίνω. Δέ τρέχει τίποτα.

Αλλά σε βάζω στην ίδια κατηγορία με τους μεθυσμένους κουτάκιδες που μπορεί κάποια στιγμή να με βάλουν πρόωρα σε φέρετρο, οπότε άμα μου τη κάτσεις, φταίς, και ζήσω, θα φωνάξω τους μπάτσους, και θα σου σκίσω τα βάρδουλα δικαστικά.

Χωρίς παρεξήγηση φίλε VatosE, έτσι;

δεν νομιζω αν σου την ''κατσω'' να φταιει οτι δεν φορουσα κρανος.....
    και εγω νομιμος ειμαι και πινακιδα εχω και φαναρι πισω με ενσωματωμενα φλας εχω, μονο λασπωτηρα και καθρεπτες δεν εχω.
    εγω ηθελα να πω με αυτο που εγραψα οτι δεν ειμαι κατα του κρανους,αλλα ειναι δικαιωμα μου αν θα το φορεσω. οδηγωντας χαλια εγω ή μεθυσμενος ή ηλιθιος οτι και αν ειμαι αν χτυπησω καποιον φταιω ασχετα αν φορουσα κρανος,ζωνη ή οτιδηποτε αλλο......
    εγω συνειδησιακά δεν φοραω κρανος οχι γιατι πιστευω οτι δεν κανει καλο, ειναι μια αντιδραση θα ελεγα σε καθε τι στραβο στην ζωη γενικα......
    θελω να δειχνω οτι ειμαι αντιθετος σε οτι φιμωνει την ελευθερια μου.....
    οταν με σταματαν για ελεγχο και με ρωταν γιατι δεν φοραω κρανος τους λεω ηρεμα οτι ειναι επιλογη μου και δεν εχω προβλημα αν με γραψουν και οτι θα εχουν και δικιο γιατι αυτο λεει ο νομος, λοιπον φιλοι μου 9 φορες στις 10 ή με αφηνουν να φυγω ή με γραφουν για κατι ασχετο(1 φορα με εχουν γραψει μονο οτι περασα με πορτοκαλι).

καταληγοντας θελω να πω οτι οταν κανει καποιος κατι το οποιο δεν επηρεαζει κανεναν αλλον,οπως να φοραει κρανος ή ζωνη τοτε κανενας δεν εχει δικαιωμα να μου το απαγορευσει ή να μου την πει.

Υ.Γ. ακομα και στο δικαστηριο τα ιδια θα ελεγα......
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Αυτο ηταν και ολο το θεμα, αν εχεις δικαιωμα στην επιλογη η οχι.
    Κατα τ'αλλα μολις μπηκε στο σπιτι μια φιλη που οδηγαει μεγαλη μηχανη 21 χρονια και φορουσε ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ενα Arai RX7 Corsair "Matsudo" replica που μολις πληρωσε 750 ευρω με εκπτωση!!!!! αφου εψαξε ολο το ιντερνετ να το βρει πιο φτηνα για να καταληξει τελικα οτι με τον εκτελωνισμο θα τις εβγαινε σχεδον το ιδιο.

"Ολγα, παιρνεις αυτα τα λεφτα μηνιατικο, τι το πηρες το Arai αφου το το προηγουμενο Arai ειναι ακομα καινουριο και αχτυπητο; "

Απαντηση:

"Μου αρεσε πολυ"

"Και γιατι δεν το φορας"

"Το φοραω, στον αγκωνα... "

Βγαλε ακρη...
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

VatosE, παρόλο που ανησυχώ για το κεφάλι σου, δέ μπορώ παρά να σεβαστώ την άποψή σου.

Είναι λάθος άποψη αλλά είναι μία άποψη.

Μπορεί κάποιος ακόμα και να σε ακουμπήσει με μηδενικά χιλιόμετρα και να φάει όλη του τη ζωή σε ψυχίατρους ή να αυτοκτονήσει από τις τύψεις του επειδή σε σκότωσε από απροσεξία της στιγμής.

Ο δημόσιος δρόμος δε χρειάζεται να είναι νεκροταφείο μοτοσυκλετιστών, και άμα το ψάξετε λίγο ακόμα καί οι σύγχρονοι χαρλεάδες που λέγαμε παραπάνω, έξω το φοράνε καί το συνιστούν το κρανάκι...

Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη αργότερα για το κράνος χωρίς πρώτα να το χρειαστείς.

Ξαναλέω ότι το κράνος είναι ακόμα και τον Αύγουστο στην Αθήνα, μια κωλοσυνήθεια.

zman, η φίλη σου δέν ήξερε και δέ ρώτησε... τo καινούριο μου κρανάκι που θα πάρω είναι αλαφρύ σαν πούπουλο, μπάζει αέρα από παντού και στα 250+ δέ τρίζει.

Δέν έχει γραφικά πάνω, και στην Ελλάδα κάνει 350 ευρά.

Θα το πάρω πολύ φθηνότερα.

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pink panther strikes again by P Sellers
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2011, 13:53
  2. Crete strike again
    από Akatanomastos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 17:46
  3. Bush strikes again...