Σελίδα 8 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    το ονειρο καθε απλου ανθρωπου ειναι να γινει

SUPERMAN KAI ΒΑΣΙΛΙΑΣ
    :a31: :a31: :a31:

Να σε καλα ρε μανιακ που μας κανεις να γελαμε.

YAMAHA Rulez...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    YAMAHA Rulez...

@ Ρ@! ! !

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Tρία διαπασόν είναι!
    Και αυτό δείχνει οτι και απο ήχο γαμάνε τα ΥΑΜΑΗΑ!

ενώ ένα μηχανάκι που έχει για σήμα ένα "S" σα του Superman... καλό αλλά μονο στη φαντασία μας μπορεί να υπάρχει!
    Μάλλον εδώ έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου εδώ μιλάμε για μηχανάκια και όχι για μουσικά όργανα αλλά αν ποτέ τη δω μουσικός και θέλω να αγοράσω κανένα όργανο ίσος να προτιμήσω τα YAMAHA και αν έχω κάποια αμφιβολία τότε σίγουρα θα ζητήσω τη συμβουλή σου που από ότι βλέπω είσαι γνώστης στα μουσικά όργανα και κατά προτίμηση του βιολιού :a022 ( όχι του τριχόρδου αλλά του μονόχορδου ) :a31: :a31: :a31: :a31:

νορμαλ για οσο μπορω Το avatar του/της J.F
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Καλά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα YAMAHA είναι καλά και στριφτερα μηχανάκια Χρηστός και Παναγιά εδώ ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι και εσείς λέτε ακόμα τέτοια πράγματα, καταρχήν τι εμπιστοσύνη μπορεί να σου δώσει ένα μηχανάκι που για σήμα έχει τα τρία τσιμπιδάκια …..:a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24:
    file den eisai sostos. opios odigos einai strifteros strivei me ola ta 1000. opios den einai tote tou ftene ola kai oso gia thn empistosini pou mporei na sou dwsei to R1, apo oti xerw den exei kopsei kanena mexri twra skeleto...
    Όταν με λίγα , σαστίζεις αυτούς που έχουν πολλά!

Μάλλον εδώ έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου εδώ μιλάμε για μηχανάκια και όχι για μουσικά όργανα αλλά αν ποτέ τη δω μουσικός και θέλω να αγοράσω κανένα όργανο ίσος να προτιμήσω τα YAMAHA και αν έχω κάποια αμφιβολία τότε σίγουρα θα ζητήσω τη συμβουλή σου που από ότι βλέπω είσαι γνώστης στα μουσικά όργανα και κατά προτίμηση του βιολιού :a022 ( όχι του τριχόρδου αλλά του μονόχορδου ) :a31: :a31: :a31: :a31:

Μιας και έχεις ασχοληθεί με το Dragster.

στα 18μ 1,577sec είναι καλά? Εσύ πόσο έχεις?

Και χρόνος 10,165secs στα 0-402μ είναι καλά?

Πολύ καλό το 9,38 που κάνεις αλλά μάλλον δεν έχεις πετύχει κάποιο τουμπανιασμένο R1 της προκοπής οπότε και παίζετε σε άδειο γήπεδο μόνοι σας (εσύ κι άλλος ο T.R.E.λοdreagsteras).

R6 μαμά όπως το αγοράζεις από την αντιπροσωπία σε πίστα της προκοπής dragster modelo 2005 έκανε κάτι 9,93sec στο 0-402. Το δε ΖΧ636 της ίδιας χρονιάς ήταν στα 9,98sec.

Το δε ZX10R του 2005 με ολόσωμη και γρανάζι? και χαμηλωμένο έκανε 9,34secs.

Αλλά το θέμα είναι να γουστάρεις με ότι έχεις. Άσχετα αν σε κάθε περιοδικό σε Ιταλία και Αγγλία το R1 όποιας χρονιάς ΕΧΕΙ το Κ5-6-7 στην πίστα. Τι να λέμε τώρα.....εγώ απλώς ρίχνω στα'αυτιά το GSR και δεν βαριέσαι......το ψαλίδι του όμως το ζηλεύω.

υ.γ. Τα περί κομμένων πλαισίων εγώ προσωπικά τ'ακούω βερεσέ.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Μιας και έχεις ασχοληθεί με το Dragster.

στα 18μ 1,577sec είναι καλά? Εσύ πόσο έχεις?

Και χρόνος 10,165secs στα 0-402μ είναι καλά?

Πολύ καλό το 9,38 που κάνεις αλλά μάλλον δεν έχεις πετύχει κάποιο τουμπανιασμένο R1 της προκοπής οπότε και παίζετε σε άδειο γήπεδο μόνοι σας (εσύ κι άλλος ο T.R.E.λοdreagsteras).

R6 μαμά όπως το αγοράζεις από την αντιπροσωπία σε πίστα της προκοπής dragster modelo 2005 έκανε κάτι 9,93sec στο 0-402. Το δε ΖΧ636 της ίδιας χρονιάς ήταν στα 9,98sec.

Το δε ZX10R του 2005 με ολόσωμη και γρανάζι? και χαμηλωμένο έκανε 9,34secs.

Αλλά το θέμα είναι να γουστάρεις με ότι έχεις. Άσχετα αν σε κάθε περιοδικό σε Ιταλία και Αγγλία το R1 όποιας χρονιάς ΕΧΕΙ το Κ5-6-7 στην πίστα. Τι να λέμε τώρα.....εγώ απλώς ρίχνω στα'αυτιά το GSR και δεν βαριέσαι......το ψαλίδι του όμως το ζηλεύω.

υ.γ. Τα περί κομμένων πλαισίων εγώ προσωπικά τ'ακούω βερεσέ.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ:rotflmao: :rotflmao:

De barethikate na malonete?O kathenas theori kalitero to mixanaki tou.... ti tha pi oti to alo kalitero.... siga mi to pei.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    De barethikate na malonete?O kathenas theori kalitero to mixanaki tou.... ti tha pi oti to alo kalitero.... siga mi to pei.

ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΜΠΟΡΕΙΣ

ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΜΠΟΡΕΙΣ

Tou xronou tora re ama bgaloun tpt kainourio :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Toulaxiston tora de pao kathe mina gia diskakia :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από J.F
    file den eisai sostos. opios odigos einai strifteros strivei me ola ta 1000. opios den einai tote tou ftene ola kai oso gia thn empistosini pou mporei na sou dwsei to R1, apo oti xerw den exei kopsei kanena mexri twra skeleto...
    Έχετε βρει μια καραμέλα όλοι εσείς οι γιαμαχεει και την αναμασάτε συνέχεια (για κομμένους σκελετούς ) γιατί βέβαια δεν έχετε τι άλλο να πείτε που αμφιβάλω για όλους εσάς αν έχετε δει από κοντά με τα ματιά σας κανένα. Όσο για το R1 προσωπικά εμένα είναι το χειρότερο τις κατηγορίας, άμα μετά βεβαία του χώσεις χρήμα όπως ακόμα και στο GBR το 1000 γίνεται μια χαρά μηχανάκι απλά σε νορμάλ κατάσταση δεν μπορώ να ακούω άλλες π@π@ριες ότι είναι στριφτερο και τέτοια που ακόμα και στην ευθεία κουνάει, εδώ φίλε μου αυτά τα μηχανάκια τα λέμε κουνιστρουλες και σόμπες κεροζαν γιατί το καλοκαίρι καίγεσαι ολόκληρος και όσοι είναι κάτοχοι ενός R1 το ξέρουν πολύ καλά και ας κάνουν τους Γερμανούς και δεν λένε τίποτα και ως YAMAHA δεν κάνει τίποτα για το θέμα αυτό, είναι δυνατόν μηχανή του 2000 και μετά και να μην έχουν ψυγείο λαδιού που ξανακούστηκε και δεν είναι δα και κανένα φτηνό, αν θέλετε έχω να σας πω και άλλα ( καλά για τη γούνα τους ) για αυτό μην μου λέτε λοιπόν εμένα για κομμένους σκελετούς βρείτε κάτι άλλο.

Έχετε βρει μια καραμέλα όλοι εσείς οι γιαμαχεει και την αναμασάτε συνέχεια (για κομμένους σκελετούς ) γιατί βέβαια δεν έχετε τι άλλο να πείτε που αμφιβάλω για όλους εσάς αν έχετε δει από κοντά με τα ματιά σας κανένα. Όσο για το R1 προσωπικά εμένα είναι το χειρότερο τις κατηγορίας, άμα μετά βεβαία του χώσεις χρήμα όπως ακόμα και στο GBR το 1000 γίνεται μια χαρά μηχανάκι απλά σε νορμάλ κατάσταση δεν μπορώ να ακούω άλλες π@π@ριες ότι είναι στριφτερο και τέτοια που ακόμα και στην ευθεία κουνάει, εδώ φίλε μου αυτά τα μηχανάκια τα λέμε κουνιστρουλες και σόμπες κεροζαν γιατί το καλοκαίρι καίγεσαι ολόκληρος και όσοι είναι κάτοχοι ενός R1 το ξέρουν πολύ καλά και ας κάνουν τους Γερμανούς και δεν λένε τίποτα και ως YAMAHA δεν κάνει τίποτα για το θέμα αυτό, είναι δυνατόν μηχανή του 2000 και μετά και να μην έχουν ψυγείο λαδιού που ξανακούστηκε και δεν είναι δα και κανένα φτηνό, αν θέλετε έχω να σας πω και άλλα ( καλά για τη γούνα τους ) για αυτό μην μου λέτε λοιπόν εμένα για κομμένους σκελετούς βρείτε κάτι άλλο.
    +1000

θα παρει φωτια ο κωλος σας το καλοκαιρι κατοχοι ρ1 :rotflmao: :rotflmao:

νορμαλ για οσο μπορω Το avatar του/της J.F
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Tou xronou tora re ama bgaloun tpt kainourio :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Toulaxiston tora de pao kathe mina gia diskakia :rotflmao: :rotflmao:
    re sy grigori, ti provlima yparxei me ayta ta diskakia? den exw katalavei
    Όταν με λίγα , σαστίζεις αυτούς που έχουν πολλά!

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ:rotflmao: :rotflmao:
    Ότι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια σου λέει μήπως κάτι αυτό?

Σελίδα 8 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ