Σελίδα 8 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

....η τεχνη μπορει να μου πει καποιος που πηγε;....

:a12:
    Πάντως εάν παρατηρήσουμε πως διασκεδάζει και πως την 'βρίσκει' ο μέσος Έλληνας, το ερώτημα σου αποκτά καθαρά θεωρητική αξία.....

Τα περί συμβόλων και εμβατηρίων με αφήνουν παγερά αδιάφορο, έτσι κι αλλιώς είναι τοις πάσοι γνωστό ότι στα δύσκολα οι σημερινοί φωνασκούντες θα την κάνουν με αλαφρά πηδηματάκια.

Νομίζω ότι ο trickster-man, έδωσε το σωστό στίγμα...

Πουντζάμπ και βας-βας-βας......

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Στο ότι... υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε

Μπράβο

Εγώ ρώτησα: "υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε ;"

Προσωπικά, προτιμώ να κρίνω ότι έχω δει, παρά οτι ακούω

Όπως κι εσύ θα προτιμούσες να κρίνεις ένα μηχανάκι οδηγώντας το παρα απο τα test ride των περιοδικών

Συμφωνώ 1000% με τις 2 τελευταίες φράσεις του sniper
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Paw stoixima oti h typisa pou arxise to post einai apo aytes ti klasikes koultouriarikes - aplytes gomenes pou exoun tryxa sto podi kai sthn masxali san arkoudas ,foraei stratiotiko tzaket to feoprasino (auto pou eixame emeis oi palaioures giati twra foran parallaghs) kai pigainei se oles tis poreies mias kai ayto einai to noima ths zwhs ths.Pinei kafe se kafenedakia koultouriarika kai psagmena me filous ths episeis kseplenides oi pio polloi apo aytous eonioi foitites pou prospathoun na apofygoun to stratiotiko.
    Pigainei se diafores ektheseis texnhs opou milaei kai analyei ta erga texnis me gay filous pou synexeia ftiaxnoun to foulari sto laimo tous kai isionoun to mpere sto kefali tous.
    Oi pio polloi apo aytous tempelides kai xaramofaides.
    RE OUST .

To kserw oti den exei sxesi me to ergo texnis ayto pou egrapsa alla ta atoma ayta mou thn barane sto eggefaliko mou systhma oso exei apomhnei.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    cartman αλλά και οι υπόλοιποι...

Ακόμα και το δείγμα οτι συζητούμε μια κατάσταση που μόνο σαπίλα μπορεί να θυμίζει στον χώρο της Ελλάδος (cartman με ενοχλούν και άλλα, αλλά εδώ συζητάμε για αυτό!), είναι δείγμα ελευθερίας έκφρασης.
    Είναι δείγμα υγείας για ανθρώπους που μπορούν και διαφωνούν και στηρίζουν τις γνώμες τους.

Το τι προσπαθεί ή προσπάθησε να κάνει κάποιος/κάποια με ενα έργο, μου είναι αδιάφορο. Αν είναι τόσο κενός που προσπαθεί να σοκάρει για να αποκτήσει φήμη... να πάει να κάνει παρέα στα ψώνια και τις αδερφές της Μυκόνου, που κάνουν τα πάντα για να βγούν στην κάμερα.

Εμένα με αγγίζει (προσωπικά τουλάχιστον) το οτι όλα γίνονται στον βωμό της προσωπικής υστεροφημίας. Χρήση εθνικών συμβόλων, χρήση κοινής γνώμης, χρήση κίτρινου τύπου...
    ακόμα και φωνές κορώνες, απο δήθεν άπλυτους κουλτουρά να φύγουμε... που θεωρούν οτι η αναίδεια έκφρασης και λόγου μετατρέπεται αυτόματα σε προσωπική τέχνη και έκφραση.

Αν χάσουμε και αυτό το μέτρο... χάσουμε και αυτά τα όρια... θα έχουμε την επόμενη κάποιον να σφάζει ζωντανά και να το θεωρεί τέχνη (μην πάτε πολύ μακριά.. δείτε το Ολλανδικό "μούφα" ριάλιτυ για νεφροπαθείς).

Η υγιής κοινωνία έχει όρια.. έχει μέτρα και σταθμά.. όποιος τα υπερβαίνει τιμωρείται ανεξαιρέτως. Η Ελλάδα δυστυχώς νοσεί... και το συγκεκριμένο έργο που αναφέρεται ώς "τέχνη" (μην χέσω..)απλά είναι ένδειξη της κατηφόρας και της ισοπέδωσης που μας διακρίνει.

Γιατί σε όποια άλλη χώρα του Δ.Κόσμου, θα τους είχαν κατεβάσει πριν ακόμα ανέβουν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Paw stoixima oti h typisa pou arxise to post einai apo aytes ti klasikes koultouriarikes - aplytes gomenes pou exoun tryxa sto podi kai sthn masxali san arkoudas ,foraei stratiotiko tzaket to feoprasino (auto pou eixame emeis oi palaioures giati twra foran parallaghs) kai pigainei se oles tis poreies mias kai ayto einai to noima ths zwhs ths.Pinei kafe se kafenedakia koultouriarika kai psagmena me filous ths episeis kseplenides oi pio polloi apo aytous eonioi foitites pou prospathoun na apofygoun to stratiotiko.
    Pigainei se diafores ektheseis texnhs opou milaei kai analyei ta erga texnis me gay filous pou synexeia ftiaxnoun to foulari sto laimo tous kai isionoun to mpere sto kefali tous.
    RE OUST .

To kserw oti den exei sxesi me to ergo texnis ayto pou egrapsa alla ta atoma ayta mou thn barane sto eggefaliko mou systhma oso exei apomhnei.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΝΙΙΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΝΙΙΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!

EIMASTE FTIAGMENOI O ENAS GIA TON ALLON TELOS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    RE OUST .

Λες ψέματα....δεν φανταζεσααι απλώς...εσυ κάπου την είδες.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το είδα μόλις

στο youtube άμα ψάξετε λίγο θα το βρείτε

προσωπικά δε μου αρέσει ως έργο τέχνης

θεωρώ ότι είναι από αυτά που είναι λιγότερο εφήμερα κι από τον ορισμό του εφήμερου

ακόμα και με τον ντόρο που έγινε λίγο θα κρατήσεις αυτή η ιστορία

α επίσης το βίντεο δε δείχνει μόνο δαχτυλάκια

και επίσης η μουσική υπόκρουση του εθνικού ύμνου έχει το τελείωμα, το ηλίθιο τελείωμα κατά τη γνώμη μου, που είχαν βάλει τότε στους ολυμπιακούς αγώνες της βαρκελώνης, μπορούμε να γκρινιάξουμε και γι αυτό

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Με αφορμή το τελευταίο ποστ του Μάγου, να υποθέσω ότι αν στο Λονδίνο ή στην Μ. Βρεττανία (χώρα κατοικίας - προσωρινή ή μη του/της δημιουργού του παρόντος Thread) κάποιος ανεβάσειένα εργο τέχνης με μουσική υπόκρουση την Βρεττανικό εθν. ύμνο και ο θεατής βλέπει απο την κλειδαρότρυπα την βασίλισσα Ελισάβετ να την πηδ@ν, για να δειξει την αντίθεσή του στην μοναρχία, θα πλάκώσουν οι κριτικοί τεχνης και θα του δώσουν βραβείο ή θα τον βαράνε μέχρι να φτύσει το γάλα της μάνας του;

Απορία μου.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector

... .sto eggefaliko mou systhma oso exei apomhnei. [/B]
    να και ενας "συνοριοφυλακας" με αυτογνωσια
    μπραβω φιλε που μας ενημερωσες για την νοητικη σου κατασταση(φαινοτανε βεβαια) ωστε να ξερουμε αν αξιζει να αντιπαρατεθουμε....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    RE OUST .

+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα ενα χερι που τριβει ενα μουνι ειναι τεχνη... τοτε το Pc μου εχει 2τερα τεχνη μεσα και ειμαι και εγω κουλτουριαρης??????????????? :rotflmao:

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:

"ΤΕΧΝΕΣ" ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@@ ΜΟΥ!

ΟΧΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!! KAI NA EXOYME KAΠOION NA ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

sniper...

Guantanamo... you know?... σαν υποψήφιοι τρομοκράτες-ακτιβιστές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πάντως εάν παρατηρήσουμε πως διασκεδάζει και πως την 'βρίσκει' ο μέσος Έλληνας, το ερώτημα σου αποκτά καθαρά θεωρητική αξία.....

Τα περί συμβόλων και εμβατηρίων με αφήνουν παγερά αδιάφορο, έτσι κι αλλιώς είναι τοις πάσοι γνωστό ότι στα δύσκολα οι σημερινοί φωνασκούντες θα την κάνουν με αλαφρά πηδηματάκια.

Νομίζω ότι ο trickster-man, έδωσε το σωστό στίγμα...

Πουντζάμπ και βας-βας-βας......
    δεν εχεις αδικο...αλλα η εναλλακτικη που μπορει να εχει καποιος ποια ειναι;

Δυστυχως οι επιλογες ειναι

α) Τσιφτετελο disco ιλουστρε αισθητικη παντου

β) Μιζερια , κατατονια και αδιεξοδο ...το τριπτυχο που πρεπει να εμπεριεχεται (κατα το Ελλαδισταν) στην ''πραγματικη'' τεχνη...

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη...

Em....ερώτηση... επειδή δεν γνωρίζω και το έχω ακούσει απο διάφορους, τι εστί..."βας , βας";

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    +1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα ενα χερι που τριβει ενα μουνι ειναι τεχνη... τοτε το Pc μου εχει 2τερα τεχνη μεσα και ειμαι και εγω κουλτουριαρης??????????????? :rotflmao:

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:

"ΤΕΧΝΕΣ" ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@@ ΜΟΥ!

....και βεβαια ο idi-ot...γνωστος "συνοριοφυλακας"....και τι σοφα λογια!!!!
    .....και ελεγα δεν θα σκασεις μυτη....θα εσκαγα απο το κακο μου

......THIS IS SPARTAAAAA.....παρταααααα :a36:

Σελίδα 8 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0