Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 169

Θέμα: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Rezeguet το πρόβλημα που αναφέρεις με το laptop είναι περίεργο. Τώρα ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια αν δεν έχω το μηχάνημα μπροστά μου να το δω μόνος μου όλα αυτά τα "case studies" δεν μου λένε κάτι... Είναι σαν να λύνω άσκηση στην σχολή (πάνε πολλά χρόνια από τότε). Μια πρώτη σκέψη είναι να έχει πειραχτεί κάποιο αρχείο του λειτουργικού και να θέλει επαναφορά. Όσον αφορά s/w τα έχεις αποκλείσει όλα νομίζω. Από h/w έχει κάμποσα ακόμα, τροφοδοτικό, ρεύματα γενικά, μητρικές..... Τέσπα, θέλει από κοντά ρε παιδιά αυτό το άθλημα......
    Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα σκάσεις, ούτε θα κάτσεις να ψάχνεις 2 ώρες, θα κάνεις ένα backup και νέα εγκατάσταση και τελείωσε σε μια ώρα το θέμα. Εγώ συνήθως έτσι κάνω, αν δεν βρω σε μισή ώρα τι φταίει πάω για επανεγκατάσταση. Εκτός κι αν έχω όρεξη και χρόνο βέβαια να ασχοληθώ.

Α και αυτά ισχύουν μόνο για workstation έτσι? Αν μιλάμε για server και dc κτλ εκεί θα λιώσεις μέχρι να βρεις τι χρειάζεται να γίνει!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ .................................... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΤΥΧΙΑ!!

1) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CD ΤΩΝ WINDOWS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ CD ΤΩΝ WINDOWS ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ REBOOT. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ DRIVERS ΜΕΣΑ ΣΤΟ CD ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΙΤΣΑ, ΜΕ 2 (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ PC) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ

πολυ ωραιο και χρησιμο για πολλους που ασχολουνται....αυτο βεβαια ισχυει για ΕΝΑΝ υπολογιστη εκτος κι αν εχεις πολλους ιδιους ....προσωπικα σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω το ΟΕΜ kit της Microsoft.....

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/

2) ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ UPDATES ΤΗΣ MICROSOFT ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ CD ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UPDATE ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ UPDATES ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΟ PC ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ WINDOWS ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΕ FORUM).

http://www.autopatcher.com/

πoλυ καλο κι αυτο και χρησιμο - αλλα μιας και εγκαθιστω 100% παντα οριτζιναλ,προτιμω να συνδεω το υπολογιστη και να κανω τα updates απ ευθειας απο την ...πηγη -και δεν αναφερομαι μονο στα ΧΡ ας πουμε...οταν παραδιδω εναν υπολογιστη ειτε νεο ,ειτε απο σερβις εχω περασει οποιαδηποτε αναβαθμιση υπαρχει -εκτος bios σε ορισμενες περιπτωσεις

ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ MIRRORING ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ HARDWARE!

εδω σε βρισκω λιγο λαθος....δλδ εκτος απο τα updates (κι οχι παντα) πως θα εχω ΕΝΑ σιντι unattended για 5 διαφορετικες συνθεσεις? εκτος κι αν αναφερεσαι μονο στα windows updates οποτε πασο- μετα ο καθενας θελει αναβαθμιση απο την αρχη ετσι κι αλλιως μιας και οι drivers δεν ειναι και οι πιο προσφατοι συνηθως
    στο δικο μου μηχνμα εχω ενα ghost (φτιαχνω ενα ανα 3 μηνες περ.) και ετσι θελει μονο...10 λεπτα! σε πελατων ομως ,μπορει να σου φανει περιεργο, συνηθως καθομαι απο πανω γιατι εχω αμφιβολια οσον αφορα την ...υγεια του και δεν θελω να το παρω στο χερι...

υγ. συμβουλη για οσους εχουν παρει ''ετοιματζιδικο'' .....πριν κανετε αναβαθμιση οτιδηποτε, δωστε κανα φραγκο και πεταχτε το τροφοδοτικο...ειναι ο νο1 υποπτος για τις πιο πολλες καταστροφες
    υγ2. οι επομενες συμβουλες χρεωνονται !
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ DRIVERS ΜΕΣΑ! ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ TEXT ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΣΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ TEXT ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΣΚΕΤΑ ΠΧ ΤΟ KEY ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΠΟΣΣΑ PARTITION ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ WINDOWS ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ HARDWARE ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ DRIVERS ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!! ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ unattended!!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

ΓΙΑ ΤΑ UPDATES ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ UPDATES ΤΗΣ MICROSOFT ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ 100 RESTARTS ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ GHOST ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ MIRRORING ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σύστημα = λειτουργικό σύστημα = OS /Windows/Linux/etc. συγνώμη δεν το διευκρίνησα.

Όσο για το ..

Τέσπα, θέλει από κοντά ρε παιδιά αυτό το άθλημα
    είναι οτι πιο σωστό μπορεί να πεί κάποιος. Μακάρι όλοι οι χρήστες να σκεφτόντουσαν έτσι και να μην περίμεναν διάγνωση/διαγνώσεις απο απόσταση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    to prob ontws poly periergo, ola mia xara trexane, kai smart ekana kai ola ta mem test kai oti 8es. Sto lappy to trofodotiko einai UPS kai dne epaize ekei to prob.
    Th lysh edwse h diaxeirhsh systhmatos sta error logs, pou eida ka8e fora pou egine to prob. Apo kei eida oti htane problem systhmatos kai ofeilotane ...sto software, to opoio DEN htane ths teleytaias evdomadas (pou 8a elegxa prwto prwto apo th pros8afairesh h apo to registry pote egine h egatastash) to opoio htane omws to...need for speed carbon (doing)

Kai twra den to pisteyete alla meta apo 4 meres synexous diagnwshs kai scans, to prb ly8hke me unistall tou NFS:Carbon. Kai ekei akrivws einai to clou, giati poios 8a ot skeftotane oti ena aplo game, pou apo mono tou dne prokalei BSODs ka8ws trexei, toulaxiston oxi pio syxna apo opoiodhpote programma sto toasted OS mou, prokalouse to prob an den koitaze ta error logs.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Να πω και εγώ κάτι...;

ασχολούμαι με Η/Υ και είναι και η δουλειά μου τέτοια!

Το να σώσεις δεδομένα, εξαρτάται απο τον όγκο και τον τρόπο που θα τα σώσεις, δλδ αν τον σκληρό τον βάλεις σε δικό σου μηχάνημα, αν το καρφώσεις στο δικό σου το δίκτυο, αν τα γράψεις σε CD/DVD ή με κάποιο τρόπο τεσπα θέλει και αυτό την ώρα απο 15 λεπτά αφού εντοπίσεις τα αρχεία και τους φακέλους, έως άπειρη ώρα (αναλόγως με τον όγκο)

Το να κάνεις Φορμάτ που συνεπάγεται Εγκατάσταση των Windows θέλει περίπου 40-50 λέπτα, μόνο αυτή η διαδικασία.

Το να εγκαταστήσεις Drivers θέλει απο 10 λεπτά έως 1 ώρα, αναλόγως τις συσκευές που έχεις πάνω στο μηχάνημά σου και την παραμετροποίησή τους.
    Τα 10 λετά δικαιολογούνται μόνο αν τα έχεις όλα Onboard.

Το να εγκαταστήσεις προγράμματα εξαρτάται απο το πλήθος τους και τον ρόλο τους.
    π.χ.: Office 2003 παίρνει άνετα κανά 10λεπτο
    Nero 7 ultra και τέτοια πάλι κανά 10λεπτο
    Codecs για βίντεο, ήχους περίπου 2 λέπτά
    Winzip 1,5 λεπτό
    Winrar 0,5 λεπτά

Όλα αυτά είναι εντελώς ενδεικτικές τιμές εκτός απο τa Windows που όσοι έχουν κάνει Φορματ και εγκάτασταση ξέρουν ότι θέλει 40 λεπτά μετά το Φορμά, οπότε μαζί με το Φορμάτ και τις ρυθμίσεις απο το BIOS σε παλιές μητρικές και όχι απο κάποιο F11, F12 (όσοι καταλαβαίνουν) για να μπουτάρει απο το CD

Οπότε αν τα προσθέσεις χονδρικά όλα μαζί φτάνουμε χονδρικά σε 1,5 το ελάχιστο μόνο Φορμάτ, εγκατάσταση Drivers και ορισμένων προγραμμάτων.
    και κανά 3ωρο με όλα τα παραπάνω στην χειρότερη.

Όλα βέβαια προυπθέτουν ότι δεν υπάρχει Hardware πρόβλημα και δουλεύουν τέλεια!

Εδώ στην Καβάλα οι τιμές πάνε απο 25-35ευρώ το απλό ΦΟΡΜΑΤ και εγκατάσταση Windows με τους DRIVERS, αλλά 25-35 ευρώ αν τους πας το μηχάνημα στο μαγαζί τους.

Και μετά για κάθε εγκατάσταση εξτρά προγραμμάτων πληρώνεις ότι ζητήσεις.
    Ότι πληρώνεις πέρνεις.
    Οπότε μια πλήρης εγκατάσταση με τα όλα της φτάνει τα 50 ευρώ το Πολύ νορμάλ.

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΑ

Η ώρα σε θεσσαλονίκη και Αθήνα που μου έχουν πει ξεκινάει απο 40-45 ευρώ.
    Αν θέλει κάποιος ας με επαληθεύσει με τις τιμές αυτές
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα σκάσεις, ούτε θα κάτσεις να ψάχνεις 2 ώρες, θα κάνεις ένα backup και νέα εγκατάσταση και τελείωσε σε μια ώρα το θέμα. Εγώ συνήθως έτσι κάνω, αν δεν βρω σε μισή ώρα τι φταίει πάω για επανεγκατάσταση. Εκτός κι αν έχω όρεξη και χρόνο βέβαια να ασχοληθώ.

Α και αυτά ισχύουν μόνο για workstation έτσι? Αν μιλάμε για server και dc κτλ εκεί θα λιώσεις μέχρι να βρεις τι χρειάζεται να γίνει!
    to diko mou xp to krataw zwntano oso ginetai, kai malista s epolles periptwseis 8a mou epairne pio ligo na to epangetasthsw para na to ftia3w. Ala exw toses ry8miseis sto systhma pou apla de 8elw na to 3anaftia3w kai sth telikh h ry8mish monh ths 8a mou epairnwe pio poly wra apo tis 4 meres.

Endeiktika anaferw oti to lappy mou einai pio asfales apo elvetiko 8hsavrofylakio. Toxw testarei stis pio hardcore katastaseis kai emeine anepafo (lan party me 4 yper-infected pc, to diko mou na syndeetai kai na antallazei arxeia, kai na mhn exei perasei oute ena trojan, meta me dokimh olwn twn hack tools p mporeis na vreis, se ad-hoc, kai na mhn pernaei tpt, mexri kai sub7 client evala apo monos mou sto pc, edwsa kai to IP mou ston server kai de me vrhke) kai einai kai se XP :P

YG)eimai kai ligo geek me to security alla ola ta tools p xrhshmopoiw einai freeware h selfware (ta eftia3a monos mou alla de ta diakinw :P)
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    to prob ontws poly periergo, ola mia xara trexane, kai smart ekana kai ola ta mem test kai oti 8es. Sto lappy to trofodotiko einai UPS kai dne epaize ekei to prob.
    Th lysh edwse h diaxeirhsh systhmatos sta error logs, pou eida ka8e fora pou egine to prob. Apo kei eida oti htane problem systhmatos kai ofeilotane ...sto software, to opoio DEN htane ths teleytaias evdomadas (pou 8a elegxa prwto prwto apo th pros8afairesh h apo to registry pote egine h egatastash) to opoio htane omws to...need for speed carbon (doing)

Kai twra den to pisteyete alla meta apo 4 meres synexous diagnwshs kai scans, to prb ly8hke me unistall tou NFS:Carbon. Kai ekei akrivws einai to clou, giati poios 8a ot skeftotane oti ena aplo game, pou apo mono tou dne prokalei BSODs ka8ws trexei, toulaxiston oxi pio syxna apo opoiodhpote programma sto toasted OS mou, prokalouse to prob an den koitaze ta error logs.
    Να είδες, είναι αυτό που έλεγα...... Ούτε καν θυμήθηκα το event viewer από απόσταση... Αν είσαι εκεί το χέρι πάει αυτόματα!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αν και το πάμε μακριά...

στα local security policies , στα services κτλ... γενικά τι έχεις κάνει μόνο με το σύστημα απο πλευράς ασφάλειας; (οχι third party software).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ERD COMMANDER ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ VISTA ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αν και το πάμε μακριά...

στα local security policies , στα services κτλ... γενικά τι έχεις κάνει μόνο με το σύστημα απο πλευράς ασφάλειας; (οχι third party software).

Gandalf
    Εμένα ρωτάς?

Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θέμα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ERD COMMANDER ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ VISTA ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ!!!!!
    http://www.microsoft.com/systemcenter/winternals.mspx

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

THANKS ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ!!!

THANKS ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ!!!
    Χαίρομαι αν βοήθησα αλλά βασικά γέλασα γιατί ΟΛΑ τα πετυχημένα "πράγματα" τα αγοράζει η MS! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ!!!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ERD COMMANDER ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ VISTA ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Η MICROSOFT. ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠOΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟΝ KERNEL ΤΩΝ VISTA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Η SYMANTEC?

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ!!!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ERD COMMANDER ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ VISTA ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Η MICROSOFT. ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠOΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟΝ KERNEL ΤΩΝ VISTA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Η SYMANTEC?
    Μπα δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με αυτό...

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευκαιρια στο ebay!Ohlins forks με 70 ευρω... (so far)
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 03:44
  2. Έχεις τετρακόσια ευρώ? (μια ιστορία για το μέλλον)
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF