Σταματα ρε να συμφωνεις μαζι μου ειμαστε τσακωμενοι...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ακριβωΣ αυτο !
ΥΓ:ο ιντις ειναι οντως μ@λ@κας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σταματα ρε να συμφωνεις μαζι μου ειμαστε τσακωμενοι...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ακριβωΣ αυτο !
ε μα πετας που και που κατι καλα εγω φταιω? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Σταματα ρε να συμφωνεις μαζι μου ειμαστε τσακωμενοι...:rotflmao: :rotflmao:
υσ και συ μαλακας εισαι δε το λεω εγω εσυ το εχεις πει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Οχι αγορι,δεν ξερω τι συμβαινει,ειλικρινα...Απλα ειμαι περιεργος να μαθω γιατι καποιος που δεν φαινεται να εχει σχεση με την μοτοσυκλετα,και δεν ενδιαφερεται να μαθει τιποτα γι'αυτην μπαινει καθημερινα στο μοτο.gr και ποσταρει σε οτιδηποτε εχει πολιτικη προεκταση, σε οτι εχει σχεση με θεο-αθεισμο και ενα σωρο αλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή τι νομίζεις ότι συμβαίνει. Υπάρχει συνομωσία αυτοκινητιστών που θέλουν να διαβάλλουν το moto.gr εκ των έσω?
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΝΑΒΑΤΗ??? μπορει να μου το εξηγησει καποιος?
ΥΓ:Δεν αναφερομαι σε εσενα,το πιο φρεσκο παραδειγμα που εχω ειναι ο sonic22 που εφυγε,αλλα σαφως υπαρχουν και αλλοι...
πλακα κανεις ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή τι νομίζεις ότι συμβαίνει. Υπάρχει συνομωσία αυτοκινητιστών που θέλουν να διαβάλλουν το moto.gr εκ των έσω?
δεν ειπε αυτο ο ΤΡΕ λεει οτι περιεργος καποιοι μπαινου μονο και μονο για να απαντησουν σε συγκεκριμενα θεματα (πολιτικα) και πουθενα αλλου ...γιατι?
αυτο αναρωτιομαστε
μηπως ξαναλεω βρηκαν βημα να πουν κατι που δε μπορουν να μπουν αλλου?
δημιουργουν καυγαδες και φευγουν? δε προσφερουν τιποτα εδω μεσα?
αυτα λεμε....................στο περιπου.![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Χαχα..αυτη τη φορα σε προλαβα εγω...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
πλακα κανεις ετσι?
δεν ειπε αυτο ο ΤΡΕ λεει οτι περιεργος καποιοι μπαινου μονο και μονο για να απαντησουν σε συγκεκριμενα θεματα (πολιτικα) και πουθενα αλλου ...γιατι?
αυτο αναρωτιομαστε
μηπως ξαναλεω βρηκαν βημα να πουν κατι που δε μπορουν να μπουν αλλου?
δημιουργουν καυγαδες και φευγουν? δε προσφερουν τιποτα εδω μεσα?
αυτα λεμε....................στο περιπου.![]()
Ρε συ, αν χρησιμοποιείς μηχανάκι είσαι μοτοσυκλετιστής. Ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάς για τεχνικά ή αγωνιστικά ή για μοντέλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Οχι αγορι,δεν ξερω τι συμβαινει,ειλικρινα...Απλα ειμαι περιεργος να μαθω γιατι καποιος που δεν φαινεται να εχει σχεση με την μοτοσυκλετα,και δεν ενδιαφερεται να μαθει τιποτα γι'αυτην μπαινει καθημερινα στο μοτο.gr και ποσταρει σε οτιδηποτε εχει πολιτικη προεκταση, σε οτι εχει σχεση με θεο-αθεισμο και ενα σωρο αλλα...
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΝΑΒΑΤΗ??? μπορει να μου το εξηγησει καποιος?
ΥΓ:Δεν αναφερομαι σε εσενα,το πιο φρεσκο παραδειγμα που εχω ειναι ο sonic22 που εφυγε,αλλα σαφως υπαρχουν και αλλοι...
Εμένα μου φαίνεται παλαβό να μπαινει καποιος άσχετος με τα μοτόρια και να ποστάρει ενώ μπορεί να το κάνει σε εκατοντάδες άλλα φόρουμ .
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Χαχα..αυτη τη φορα σε προλαβα εγω...:rotflmao: :rotflmao:
εχμμμ.....οκ εισαι ποιο γΛηγορος αλλα προσεχε στα αποτομα φρεναρισματα σπανε πλαισιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(νταξ πλακα κανω ουτε που θελω να σκεφτομε οτι θα σου συμβει κατι τετοιο και ας ειμαστε τσακωμενοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
μην σου φαινετε παλαβο καθολου!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε συ, αν χρησιμοποιείς μηχανάκι είσαι μοτοσυκλετιστής. Ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάς για τεχνικά ή αγωνιστικά ή για μοντέλα.
Εμένα μου φαίνεται παλαβό να μπαινει καποιος άσχετος με τα μοτόρια και να ποστάρει ενώ μπορεί να το κάνει σε εκατοντάδες άλλα φόρουμ .
οκ δε μιλα για τεχνικα για αγωνιστικα οκ
δε μιλα για εξοπλισμο δε μιλα για κυνδινους στο δρομο δε λεει ενα καλοριζικο ενα λυπαμαι καπου
ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΠΟΣΤ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
Και εμενα παλαβο μου φαινεται...αλλα ελα ομως που συμβαινειΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε συ, αν χρησιμοποιείς μηχανάκι είσαι μοτοσυκλετιστής. Ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάς για τεχνικά ή αγωνιστικά ή για μοντέλα.
Ενταξει να μην μιλας για τεχνικα το καταλαβαινω...αλλα ρε φιλε καμια προσωπικη εμπειρια?καμια απορια?Κατι σχετικο τελοσπαντων με το πραγμα που καβαλας?τιποτα?
Ξερω γω...μαλακια μου φαινεται....![]()
![]()
Νικόλα προσπάθησα να στο πω και το μεσημέρι αλλά ίσως να μην το πήρες πρέφα, για τον sonic δεν ισχύει αυτό. Έχει γράψει απίστευτα πράγματα μέσα στο φόρουμ, στα greeklish oκ αλλά σίγουρα δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των μελών που τον έχεις βάλει. Επιμένω γιατί είναι κάτι που δεν ισχύει, απλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
ΥΓ:Δεν αναφερομαι σε εσενα,το πιο φρεσκο παραδειγμα που εχω ειναι ο sonic22 που εφυγε,αλλα σαφως υπαρχουν και αλλοι...![]()
Και προσωπικά θεωρώ άδικο να κλείνουμε την πόρτα σε κάποιον που δεν είναι κάτοχος μοτοσυκλέτας, σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν κάτοχοι που θά'πρεπε να τους έχουν εξαφανίσει προ πολλού απ'το φόρουμ.
Μη με ρωτήσεις, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου κι αυτή είναι η αλήθεια, δεν μου αρέσει που μιλάω γενικά κι αόριστα αλλά κατά καιρούς πολλοί από εμάς ίσως θά'πρεπε να έχουμε τσιμπήσει κι από ένα προσωρινό μπανάκι.
![]()
μα ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και προσωπικά θεωρώ άδικο να κλείνουμε την πόρτα σε κάποιον που δεν είναι κάτοχος μοτοσυκλέτας, σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν κάτοχοι που θά'πρεπε να τους έχουν εξαφανίσει προ πολλού απ'το φόρουμ.
[/B]
αλλο δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα γουσταρω να μαθω για αυτην και αλλο ειμαι παντελως ασχετος δεν προσφερω τιποτα ουτε τις αποριες μου και το ΜΟΝΟ που κανω ειναι να μπαινω μεσα και να δημιουργω φασαριες ........γιατι απλα δε γουσταρω αυτα που γραφωντε και ΜΟΝΟ στα πολιτικα
![]()
Τα greeklish δεν με πειραζουν ιδιαιτερα...Και οντως δεν το πηρα πρεφα.Μπορει να εχει γραψει απιστευτα πραγματα δεν διαφωνω,απ'τον καιρο που μπηκα εγω δεν τον ειχα δει να συμμετεχει σε αλλες συζητησεις,αλλα δεν μ'απασχολει κιολας ιδιαιτερα....ουτε ταχθηκα υπερ στο να κλεινουμε την πορτα στον οποιονδηποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Νικόλα προσπάθησα να στο πω και το μεσημέρι αλλά ίσως να μην το πήρες πρέφα, για τον sonic δεν ισχύει αυτό. Έχει γράψει απίστευτα πράγματα μέσα στο φόρουμ, στα greeklish oκ αλλά σίγουρα δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των μελών που τον έχεις βάλει. Επιμένω γιατί είναι κάτι που δεν ισχύει, απλά.![]()
Μη με ρωτήσεις, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου κι αυτή είναι η αλήθεια, δεν μου αρέσει που μιλάω γενικά κι αόριστα αλλά κατά καιρούς πολλοί από εμάς ίσως θά'πρεπε να έχουμε τσιμπήσει κι από ένα προσωρινό μπανάκι.
![]()
Και σαφως και υπαρχουν και κατοχοι που δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο αυτο...Δεν εκρινα ομως τον sonic22 σαν ανθρωπο(πολλες φορες οι αποψεις του με βρισκαν απολυτα συμφωνο),και τελοσπαντων δεν ειναι αυτος ο λογος που ειπα αυτα περι "τι κανουν εδω μεσα αυτοι που δεν εχουν σχεση με την μοτοσυκλετα",απλα ηταν το πιο προσφατο παραδειγμα που εχω στο μυαλο μου...
Η αντιρρηση μου ειναι η εξης:Αν με ενδιαφερουν ΜΟΝΟ οι πολιτικες συζητησεις,τι κανουν οι μπατσοι καθε μερα,η προιστορια της Ελλαδας και ποιος ειναι Αθεος και ποιος πιστευει στο Θεο,θα παω να την ψαξω αλλου,οχι στο μοτο.gr...
![]()
![]()
Εύη εγώ προσωπικά πάω πάσο, ειλικρινά σέβομαι την άποψη όλων όσων θά'θελαν να ίσχυε αυτό για τα μέλη του φόρουμ απλά δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μα ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ
αλλο δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα γουσταρω να μαθω για αυτην και αλλο ειμαι παντελως ασχετος δεν προσφερω τιποτα ουτε τις αποριες μου
![]()
Υπάρχει για παράδειγμα ένα μέλος που λέγετε makis207 (καινούργιος μοντέλος) και εμφανίζεται μόνο στα ανέκδοτα, στις καλημέρες και στα ποδοσφαιρικά (άντε και στα Θρησκευτικά γιατί ήταν δεξής ψάλτης)
![]()
Εμένα σαν makis206 τι με απασχολεί τι κάνει ο άλλος ; Θα κάτσω να κρίνω εγώ τι κάνει ο άλλος που στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα δεν τον έχω δει και ποτέ μου ; Θα κάθομαι εγώ να παρακολουθώ τον makis207 κι άμα δεν μ'αρέσει η πορεία του στο φόρουμ θα βάλω τη μαύρη μάσκα και θα τον δαχτυλοδείχνω ; Δικαίωμά του είναι εφόσον υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες όπως και υποχρέωσή του ν'ακολουθεί τους κανόνες του φόρουμ. Κι αυτός που θα κρίνει για το αν θα πρέπει ο makis207 να παραμείνει στο φόρουμ σίγουρα δεν είμαστε εμείς.. εγώ έχω το δικαίωμα και να του απαντήσω αλλά και να τον αγνοήσω.
Κανένα όμως δικαίωμα να τον κρίνω..
Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ![]()
Γιατί όμως ρε Νίκο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Η αντιρρηση μου ειναι η εξης:Αν με ενδιαφερουν ΜΟΝΟ οι πολιτικες συζητησεις,τι κανουν οι μπατσοι καθε μερα,η προιστορια της Ελλαδας και ποιος ειναι Αθεος και ποιος πιστευει στο Θεο,θα παω να την ψαξω αλλου,οχι στο μοτο.gr...
Ίσα ίσα που εδώ στο Μοτό τα συζητάμε κι αυτά κι είμαστε και μηχανάκηδες και τα λέμε κι έκθω απ'τα δόνθια και παθιάρικα αμαλάχει !![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εύη εγώ προσωπικά πάω πάσο, ειλικρινά σέβομαι την άποψη όλων όσων θά'θελαν να ίσχυε αυτό για τα μέλη του φόρουμ απλά δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.
Υπάρχει για παράδειγμα ένα μέλος που λέγετε makis207 (καινούργιος μοντέλος) και εμφανίζεται μόνο στα ανέκδοτα, στις καλημέρες και στα ποδοσφαιρικά (άντε και στα Θρησκευτικά γιατί ήταν δεξής ψάλτης)
![]()
Εμένα σαν makis206 τι με απασχολεί τι κάνει ο άλλος ; Θα κάτσω να κρίνω εγώ τι κάνει ο άλλος που στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα δεν τον έχω δει και ποτέ μου ; Θα κάθομαι εγώ να παρακολουθώ τον makis207 κι άμα δεν μ'αρέσει η πορεία του στο φόρουμ θα βάλω τη μαύρη μάσκα και θα τον δαχτυλοδείχνω ; Δικαίωμά του είναι εφόσον υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες όπως και υποχρέωσή του ν'ακολουθεί τους κανόνες του φόρουμ. Κι αυτός που θα κρίνει για το αν θα πρέπει ο makis207 να παραμείνει στο φόρουμ σίγουρα δεν είμαστε εμείς.. εγώ έχω το δικαίωμα και να του απαντήσω αλλά και να τον αγνοήσω.
Κανένα όμως δικαίωμα να τον κρίνω..
Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ![]()
ωραια
ο μακης ο μοντελος ομως οπως περιμενει οι αλλοι να μην τον κρινουν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ
καταλαβαινεις την διαφορα?
δε δημιουργει καυγαδες συνεχεια για το ιδιο θεμα.
δε μπαινει μεσα να πει εισαι φλωρος που εχεις χονδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αμα του πει ο αλλος οχι δεν ειμαι εσυ εισαι
θα του πει
α εισαι και φασιστακι αφου σε λεω εισαι φλωρος
καταλαβες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()