Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 107 από 107

Θέμα: Μεταγραφικής παραμυθιάς...συνέχεια.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Βρε γαύροι... πόσο κουτόχορτο καταναλώνετε;

Ο Ρίμπο λέει είναι 35 και τον πήρε η ΑΕΚ και δεν θα αποδώσει ή κάνουν σαν τρελοί κτλ...

Εμείς τι να πούμε τότε για τον 34χρονο Κοβάσεβιτς που ήρθε σχεδόν με τα ίδια λεφτά που δίνατε στον Ριβάλντο (1,2 μύρια τον χρόνο) όπου μάλιστα καμία σύγκριση σε ποδοσφαιρικές ικανότητες δεν έχει;

Γερασμένοι στην ΑΕΚ;

Τζόρτζεβιτς 35, Κοβάσεβιτς 34, Νικοπολίδης 35, ΄κτλ.... σοβαρευτείτε επιτέλους..

Οι ΑΕΚτζήδες πέρα απο τις μεταγραφές που έγιναν, έχουν να αισιοδοξούν λόγω... ΦΕΡΕΡ... χωνέψτε το... ο προπονητής αυτός είναι ικανός να χειριστεί βεντέτες και να επιβάλει πειθαρχία. "Έστειλε" τον Σορεντίνο λόγω απειθαρχίας στην Ουέλβα και είναι 100% σίγουρο οτι μπορεί και τάξη να βάλει και να προπονήσει... αποδεδειγμένα απο πέρισυ που με το υλικό που είχε έκανε οτι έκανε στο CH.L. και στο Ελληνικό πρωτάθλημα...

Μπορείτε να μας πείτε πως θα χειριστεί ο Λεμονής τους παίκτες που έχει και πως θα τους δέσει;... ήσαστε ήσυχοι με την σκέψη αυτή;...

Για τον ΠΑΟ που αναφέρετε... εγώ το είπα... Ο Πεσέιρο κάτι δεν μου κάνει σωστά... μπορεί να είμαι λάθος... .αλλά μου φαίνεται λίγος για να χειριστεί την κατάσταση στον ΠΑΟ. Θα δούμε .

Το κακό με τον ΠΑΟ για μένα , είναι πως λείπει η πειθαρχία εδώ και πολύ καιρό. Δεν ξέρω πως θα μπορεί να μαζέψει το χάος ο Πεσέιρο εκεί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΝ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Μ@ΛΑ@ΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!!!!

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. Counter-steering συνεχεια...
    από idi στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:56
  2. περι χαιρετουρων συνέχεια!!!
    από transalper600 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2005, 08:47
  3. Επιστροφών σύνέχεια.....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 22:44
  4. CNN ...συνέχεια
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2004, 13:48
  5. Κυριακάτικη βόλτα συνέχεια και εντυπώσεις....
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF