αυτο δε κανεις ρε ???????Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Είναι σαν... να μου κάνεις μία κουβέντα εσύ για το τι είναι οστεοσύνθεση και γω να πάρω απ' ότι μου πεις μία πρόταση και στο τέλος να σερωτήσω δηλαδή θα την βγάλω σε ένα μήνα;
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο δε κανεις ρε ???????Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Είναι σαν... να μου κάνεις μία κουβέντα εσύ για το τι είναι οστεοσύνθεση και γω να πάρω απ' ότι μου πεις μία πρόταση και στο τέλος να σερωτήσω δηλαδή θα την βγάλω σε ένα μήνα;
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καπου ανεφερα και εγω το σεταπ σε προηγουμενο ποστακι νικο.συμφωνουμε !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
δεν είχε καλό setup στις αναρτήσεις του και κουνούσε σε κάθε έξοδο. βλ. από camera rossi στους γύρους που ήταν πίσω του ο ross.
καλημέρα
![]()
![]()
![]()
μια χαρα ηταν το σεταπ. αλλιως δν θα ξεφευγε ετσι στην αρχη.
α, κ οποιος λεει οτι ο στονερ χαλαρωσε μετα που τον περασε ο ροσσι....
εεεεεεεεεε.... εκανε τον καλυτερο χρονο του τοτε..![]()
ΜΑ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...
Ο γιατρός είναι καλύτερος οδηγός τι λέμε τώρα...αλλα φέτος είναι λιγότερο σταθερός απο τον stoner
δες την επιλογη ελαστικων.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μια χαρα ηταν το σεταπ.![]()
![]()
μπροστα-πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δες την επιλογη ελαστικων.![]()
![]()
μεσαιο-μεσαιο ο στονερ
σκληρο-μεσαιο ο ροσσι
στο καταρ ιδια δν ηταν? τουλαχιστον του στονερ αν θυμαμαι καλα.. δν θυμαμαι αλλες πιστες(δν δειχνουν παντα οι μλκες)
κ ομως τοτε εκανε ταχυτερο γυρο στον τελευταιο γυρο.κ το καταρ ειναι κ πιο ανοιχτη πιστα(με περισσοτερα φρενα,γκαζια κοκ).ξανα κ στο ασσεν ταχυτερο προσωπικο χρονο στο τελος.
δν τιθεται θεμα αντοχης για τα μπριτζεστον. κ απο περσι κ προπερσι φαινοταν η καλυτερη αποδοση τους στο τελος.
ο στονερ δηλωσε κ πριν τον αγωνα οτι θα εβαζαν τις πιο σκληρες γομες που ειχαν.κ το σκληρο της μισελεν σιγουρα θα χει διαφορες απο αυτο της μπριτζεστον.
πρεπει να ναι ολα τα μπριτζεστον πιο σκληρα απ τα αντιστοιχα μισελεν.
μιλας φιλε μου για διαφορετικες πιστες, διαφορετικα μηχανακια, διαφορετικη επιλογη ελαστικων, διαφορετικες μαρκες ελαστικων, βγαινεις σε 1 συμπερασμα λαθος κατα τη γνωμη μου μια και συγκρινεις ανομια πραγματα.φιλικα φυσικα γιατι αν αρχισουμε να πλακωνομαστε και εδω περα ειμαστε να δεσουμε πετρα και να φουνταρουμε.(το γραφω μη και παρεξηγηθω απο κανεναν!)Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μπροστα-πισω
μεσαιο-μεσαιο ο στονερ
σκληρο-μεσαιο ο ροσσι
στο καταρ ιδια δν ηταν? τουλαχιστον του στονερ αν θυμαμαι καλα.. δν θυμαμαι αλλες πιστες(δν δειχνουν παντα οι μλκες)
κ ομως τοτε εκανε ταχυτερο γυρο στον τελευταιο γυρο.κ το καταρ ειναι κ πιο ανοιχτη πιστα(με περισσοτερα φρενα,γκαζια κοκ).ξανα κ στο ασσεν ταχυτερο προσωπικο χρονο στο τελος.
δν τιθεται θεμα αντοχης για τα μπριτζεστον. κ απο περσι κ προπερσι φαινοταν η καλυτερη αποδοση τους στο τελος.
ο στονερ δηλωσε κ πριν τον αγωνα οτι θα εβαζαν τις πιο σκληρες γομες που ειχαν.κ το σκληρο της μισελεν σιγουρα θα χει διαφορες απο αυτο της μπριτζεστον.
πρεπει να ναι ολα τα μπριτζεστον πιο σκληρα απ τα αντιστοιχα μισελεν.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Ο γιατρός είναι καλύτερος οδηγός τι λέμε τώρα...αλλα φέτος είναι λιγότερο σταθερός απο τον stoner
Τότε... πως είναι καλύτερος;;;;
Η σταθερότητα δεν είναι μέρος των ικανοτήτων του αναβάτη;
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το ντουκατι εχει την ταση να κουναει, του χει μεινει κουσουρι απ το 990. ολα κουνιουνται στις εξοδους βασικα οταν πιεζονται τρελα.. πιο παλια το κουνημα θα ηταν κανα highside....![]()
λαθος του στονερ εγω δν ειδα! εκανε τελειο αγωνα! η διαφορα ντουκ-γιαμα φαινοταν καθαρα στις εξοδους. ο βαλε απο κει που ηταν επικινδυνα κοντα γινοταν παλι κουκιδα.
τωρα αλχημιστη
οσο για τους πανηγυρισμους, εννοειται οτι ηταν πιο εντονοιαυτη τη φορα επειδη ξεκινουσε απο πισω. ειχα τρελο αγχος. προσωπικα οταν ειδα το στονερ να φευγει κ το βαλε να μη μπορει να ξεκολλησει απο 10ς ειπα τελος.. αλλα κ στο μουτζελλο τελος ειχα πει.. απλα συνηθως με πιανει τετοια αγωνια που βαζω κ τα κλαμματα..
τα λαστιχα στο στεγνο ειναι καλα, κ ο καιρος ηταν καλος. τι να πουμε δλδ? η μισελεν πασχει στο βρεγμενο. η τελικη της ντουκατι φανηκε ξανα πως δν ειναι το μονο πλεονεκτημα, το αλλο ειναι το ξεκολλημα στις εξοδους. τα χλμ ερχονται πιο γρηγορα.
ο στονερ δηλωσε πως πηγαινε στο μαξιμουμ, εβλεπε στις οθονες το βαλε να ανεβαινει σιγα σιγα κ καταλαβαινε οτι θα τον εφτανε σουνερ ορ λειτερ. ο βαλε εκανε απανωτα ταχυτερους γυρους. λογικα τον ειχε οποτε ηθελε το στονερ, απλα ηθελε να πιεζει μεχρι τελους μπας κ κανει κανα λαθος τυπου μπιατζι, αλλα δν πολυκαταλαβαινει κ μπραβο του. ο στονερ εφοσον τον περασε ο βαλε κ να ηθελε δν μπορουσε να πιεσει, ο βαλε ηταν φανερα ο πιο γρηγορος εκει μεσα.
το αγροτοπαιδο ξεκινησε 13ος αλλα εκανε τελεια εκκινηση κ πηγε καπου 5ος 6ος αμεσως στην πρωτη στροφη. ο βαλε νομιζω κερδισε μια θεση..![]()
στο σαξενρινγκ περσι ο βαλε κερδισε ξεκινωντας παλι 11ος. για το πρωταθλημα καλο θα ηταν να μην εχουμε αλλους βροχινους αγωνες(τοτε αυξανει η διαφορα). ολοι ειναι σημαντικοι. κ ο ντανι να ξυπνησει να περασει το στονερ να κοψουμε κ αλλους βαθμους. τωρα στο σαξενρινγκ ειναι ευκαιρια. οπως στη χερεθ που εμεινε 5ος ο στονερ.
Ξεκινάω από το τέλος φίλε. Θεωρώ πως στο Σάξενρινγκ θα γίνει πολύ δυνατός αγώνας όπως και στην Τσεχία. Είναι αυτές οι πίστες οι οποίες φέτος γνώμη μου θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Και για να σας... χαροποιήσω το ξαναλέω μάλλον θα το πάρει στη Γερμανία ο Βάλε.
Γενικά σε όλα πάνω-κάτω συμφωνούμε λίγο για τον στόνερ και το ότι πήγαινε στο μάξιμου΄μ έχω κάποιες μικροαμφιβολίες έως... μεγάλες.
Αν κατάλαβες αυτό που είπα εγώ και πιστεύω είναι πως όταν ο στόνερ βγήκε μπροστά και "έφυγε" θεώρησε τον αγώνα τελειωμένο. Υποτίμησε τους αντιπάλους κάτι που δεν κάνεις ποτέ ιδιαίτερα με έναν Ρόσι πίσω σου. Και χαλάρωσε. Όταν το κατάλαβε (τον ειδοποίησαν) πως ο γιατρός έρχεται σιφουνιασμένοςκαι θέλησε να φύγει ήταν αργά καθότι ο έχων τη φόρα κλπ κλπ.
Αυτό ήταν το λάθος του για μένα! Όχι οδηγικά. Σχεδιαστικά-στρατηγικής.
Εγώ άκουσα το stoner να λέει ότι η ταχύτητα του ρόσσι ήταν "phenomenal" και αυτό εμένα μο9υ τα λέει όλα.. Αλλά επιδή εσένα μπορέι να μη στα λέει είπε επίσης ότι μόλις τον πλησίασε αύξησε τον ρυθμό του αλλά δεν αισθανόταν καλά με αυτή τη ταχύτητα (σημ. ο ρόσσι είχε κόψει επίσης) και μετά την ξαναέριξε.. Αν θέλετε να μάθετε αλήθεις να ακούτε δηλώσεις των οδηγών.. Έχουν τα στοιχειώδη αρχιδάκια (οι περισσότεροι) να λένε τα πράγματα με όνομά τους.. Από κει και πέρα συνεχίστε το ποιος και πάνω απόλα γιατί την έχει μεγαλύτερη.. Εγώ πάω να δω επανάληψη..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ξεκινάω από το τέλος φίλε. Θεωρώ πως στο Σάξενρινγκ θα γίνει πολύ δυνατός αγώνας όπως και στην Τσεχία. Είναι αυτές οι πίστες οι οποίες φέτος γνώμη μου θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Και για να σας... χαροποιήσω το ξαναλέω μάλλον θα το πάρει στη Γερμανία ο Βάλε.
Γενικά σε όλα πάνω-κάτω συμφωνούμε λίγο για τον στόνερ και το ότι πήγαινε στο μάξιμου΄μ έχω κάποιες μικροαμφιβολίες έως... μεγάλες.
Αν κατάλαβες αυτό που είπα εγώ και πιστεύω είναι πως όταν ο στόνερ βγήκε μπροστά και "έφυγε" θεώρησε τον αγώνα τελειωμένο. Υποτίμησε τους αντιπάλους κάτι που δεν κάνεις ποτέ ιδιαίτερα με έναν Ρόσι πίσω σου. Και χαλάρωσε. Όταν το κατάλαβε (τον ειδοποίησαν) πως ο γιατρός έρχεται σιφουνιασμένοςκαι θέλησε να φύγει ήταν αργά καθότι ο έχων τη φόρα κλπ κλπ.
Αυτό ήταν το λάθος του για μένα! Όχι οδηγικά. Σχεδιαστικά-στρατηγικής.![]()
Ειναι ρε φιλε αλλα παίζουν και άλλα πράγματα φέτος. Σε πολλούς αγώνες είχε πρόβλημα με τα λάστιχα και ετσι εκανε και την ιστορική δήλωση οτι μπορεί να κερδίζει με μικρότερη τελική αλλα δε μπορεί να κερδίζει με χειρότερα λάστιχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τότε... πως είναι καλύτερος;;;;
Η σταθερότητα δεν είναι μέρος των ικανοτήτων του αναβάτη;
Στα ίσα πάντως, με εξίσου ανθεκτικά λάστιχα και χωρίς ευθεία τόσο μεγάλη ωστε να του ρίχνει στα αφτιά το ducati, δεν παίζεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Εγώ άκουσα το stoner να λέει ότι η ταχύτητα του ρόσσι ήταν "phenomenal" και αυτό εμένα μο9υ τα λέει όλα.. Αλλά επιδή εσένα μπορέι να μη στα λέει είπε επίσης ότι μόλις τον πλησίασε αύξησε τον ρυθμό του αλλά δεν αισθανόταν καλά με αυτή τη ταχύτητα (σημ. ο ρόσσι είχε κόψει επίσης) και μετά την ξαναέριξε.. Αν θέλετε να μάθετε αλήθεις να ακούτε δηλώσεις των οδηγών.. Έχουν τα στοιχειώδη αρχιδάκια (οι περισσότεροι) να λένε τα πράγματα με όνομά τους.. Από κει και πέρα συνεχίστε το ποιος και πάνω απόλα γιατί την έχει μεγαλύτερη.. Εγώ πάω να δω επανάληψη..![]()
Εγώ δεν είδα πουθενά κι από κανέναν για το ποιος έχει την... μεγαλύτερη. Αν σου μοιάζει κάπως έτσι... μην συζητάς. Κανένας δεν σου είπε έλα και μίλα σε αυτήν την κουβέντα.
Επίσης είναι δικαίωμα μας όλων μας να λέμε τι πιστεύουμε. Εγώ λέω το α ο άλλος το β το γ και πάει λέγοντας. Γι αυτό γίνονται ξέρεις τα τόπικ και οι συζητήσεις για να λέμε τη γνώμη μας.
Όποιος δεν θέλει και νομίζει πως οι κουβέντες οι συγκεκριμένες έστω είναι για το πέος δεν έχει παρά να κάνει το εξής απλό:
Δεν συμμετέχει!!! Τόσο μα τόσο απλά.
όσο για το γενικότερο υφάκι του ποστ σου κοίτα να δεις... εφόσον είσαι ικανοποιημένος με την επανάληψη και τιος δηλώσεις των αρχιδάτων οδηγών του motogp λες και είπε κανείς πως δεν είναι άραξε στα κυβικά σου χαλαρότατα και άσε τις βλακείες για μας.
Εμείς δεν είμαστε οδηγοί κι έχουμε το δικαίωμα να λέμε τις βλακείες μας χωρίς τα... στοιχειώδη!
καλή επανάληψη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Ειναι ρε φιλε αλλα παίζουν και άλλα πράγματα φέτος. Σε πολλούς αγώνες είχε πρόβλημα με τα λάστιχα και ετσι εκανε και την ιστορική δήλωση οτι μπορεί να κερδίζει με μικρότερη τελική αλλα δε μπορεί να κερδίζει με χειρότερα λάστιχα.
Στα ίσα πάντως, με εξίσου ανθεκτικά λάστιχα και χωρίς ευθεία τόσο μεγάλη ωστε να του ρίχνει στα αφτιά το ducati, δεν παίζεται.
Μα φυσικά και παίζουν. Αλλά παίζει και η σταθερότητα και μάλιστα πολύ σημαντικό.΄Πάρα μ απάρα πολύ σημαντικό χωρίς να λέω ότι είναι ο μοναδικός παράγοντας.![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Εγώ άκουσα το stoner να λέει ότι η ταχύτητα του ρόσσι ήταν "phenomenal" και αυτό εμένα μο9υ τα λέει όλα.. Αλλά επιδή εσένα μπορέι να μη στα λέει είπε επίσης ότι μόλις τον πλησίασε αύξησε τον ρυθμό του αλλά δεν αισθανόταν καλά με αυτή τη ταχύτητα (σημ. ο ρόσσι είχε κόψει επίσης) και μετά την ξαναέριξε.. Αν θέλετε να μάθετε αλήθεις να ακούτε δηλώσεις των οδηγών.. Έχουν τα στοιχειώδη αρχιδάκια (οι περισσότεροι) να λένε τα πράγματα με όνομά τους.. Από κει και πέρα συνεχίστε το ποιος και πάνω απόλα γιατί την έχει μεγαλύτερη.. Εγώ πάω να δω επανάληψη..![]()
Σωστος ο παικτης!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΝΕΡ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ -25 ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: